Івано-Франківська обласна рада глибоко сумує з приводу смерті депутата обласної ради Петра Книшука

На 60-у році життя перестало битися серце депутата V, VI та VII демократичних скликань обласної ради, голови Матеївецької об’єднаної територіальної громади Коломийського району Петра Васильовича Книшука.

Петро Васильович – відомий на Прикарпатті господарник і громадсько-політичний діяч, меценат. Заслужений працівник сільського господарства України. Брав активну участь у громадському і політичному житті краю, підтримував національно-демократичні процеси, надавав різноманітну допомогу українським воякам, церквам, громадським організаціям, хворим, талановитим дітям, спортсменам, підтримував митців, літераторів, музикантів. Разом з дружиною, синами й невістками вів і розвивав бізнес, розбудовував і впорядковував села громади, допомагав людям. Користувався великою повагою своїх краян.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Орисі Володимирівні та всій родині покійного. Розділяємо Ваш біль та глибоко сумуємо разом з Вами. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту скорботи за найдорожчою для Вас людиною!

Вічна пам’ять!