Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу – 55

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбулося урочисте засідання Вченої ради з нагоди відзначення Дня Університету та з нагоди посвяти першокурсників.

Із початком навчального року та з 55-річчям ІФНТУНГ професорсько-викладацький склад і студентів привітав голова обласної ради Олександр Сич.

Дякую університету за змогу реалізувати і шліфувати тут свій науковий і викладацький потенціал. Бажаю, аби у цій складній воєнній ситуації університет з честю дав відповіді на всі виклики, які постають перед ним. Бо війна – це не тільки виклик, але й перспектива. Даючи вдалу відповідь на виклик, ти для себе формуєш перспективу. Війна гібридна і одним із інструментів московського напасника є енергетична зброя. Кому як не вам допомогти всій Українській державі, всьому українському суспільству дати відповідь на цей енергетичний виклик. Переконаний, на кожний гібридний спосіб ведення війни ми дамо ще кращу інтелектуальну відповідь. Бо ми, українці, – найкращі і ми переможемо! Слава Україні!” – акцентував Олександр Сич.