ПРОТОКОЛ № 1


ПРОТОКОЛ № 1
Засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва

 

Від 11.12.2020 р.

11.00. 500 каб.                                                          м. Івано-Франківськ

Всього членів комісії 7

Присутні члени комісії 7

Андрій Іваськів

Наталя Щербій

Сергій Волошин

Михайло Головчук

Дмитро Дзвінчук

Назарій Кизимишин

Антоніна Мірус

Відсутні члени комісії – 0

В роботі комісії брали участь:

 

– Качур Ганна Мирославівна – заступник директора фінансового департаменту облдержадміністрації;

– Цимбалюк Юрій Володимирович – начальник відділу з питань міжнародних зв’язків, інвестицій та проектної діяльності виконавчого апарату обласної ради.

 

Вів засідання Іваськів Андрій Степанович – голова постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва.

 

 

Комісія розглянула і затвердила порядок денний.

Порядок денний

  1. Про проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання».
  2. Про проєкт рішення обласної ради «Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради».
  3. Про проєкт рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік».
  4. Різне.

По п.1.

Слухали: Ю. Цимбалюка про проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання» та пропозиції депутата обласної ради Виноградника Т. Т.

Виступив: А. Іваськів який запропонував схвалити проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання» за основу.

Вирішили: Схвалити проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання» за основу.

Голосували: “За” – 7, “Проти” – 0, “Утримались” – 0.

За результатами голосування рішення прийнято.

Виступив: Д. Дзвінчук який запропонував розглянути пропозиції депутата обласної ради Виноградника Т. Т. до проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання».

Вирішили: Розглянути пропозиції депутата обласної ради Виноградника Т. Т. до проєкту рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання».

Голосували: “За” – 6, “Проти” – 0, “Утримались” – 1.

За результатами голосування рішення прийнято.

Виступив: Д. Дзвінчук який запропонував у пункті 5.3. проєкту рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання» після слів «постійних комісій ради» доповнити словом «фракції» і далі за текстом.

В обговоренні прийняли участь: А. Іваськів, Н. Щербій, М. Головчук, А. Мірус

Вирішили: У пункті 5.3. проєкту рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання» після слів «постійних комісій ради» доповнити словом «фракції» і далі за текстом.

Голосували: “За” – 3, “Проти” – 4, “Утримались” – 0.

За результатами голосування рішення не прийнято.

Виступив: А. Іваськів який запропонував схвалити проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання».

Вирішили: Схвалити проєкт рішення обласної ради «Про Регламент Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання».

Голосували: “За” – 4, “Проти” – 3, “Утримались” – 0.

За результатами голосування рішення прийнято.

По п.2.

Слухали: Ю. Цимбалюка про проєкт рішення обласної ради «Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради».

Виступив: Д. Дзвінчук який запропонував пункт 13.7. проєкту рішення обласної ради «Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради» вилучити.

В обговоренні прийняли участь: А. Іваськів, Н. Щербій, А. Мірус

Вирішили: Вилучити пункт 13.7. проєкту рішення обласної ради «Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради».

Голосували: “За” – 1, “Проти” – 4, “Утримались” – 2.

За результатами голосування рішення не прийнято.

Виступив: А. Іваськів який запропонував схвалити проєкт рішення обласної ради «Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради».

Вирішили: Схвалити проєкт рішення обласної ради «Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради».

Голосували: “За” – 7, “Проти” – 0, “Утримались” – 0.

За результатами голосування рішення прийнято.

По п.3.

Слухали: Г. Качур про проєкт рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік».

Виступив: Д. Дзвінчук який запропонував у додатку 6 до проєкту рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік» по розпоряднику коштів «Обласна рада» зменшити бюджетні призначення за кодом бюджетної програми 0110180 «Програма транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки» на суму 250,0 тис. грн, та відповідно збільшити за кодом бюджетної програми 0110170 «Програма розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2021 рік (Підвищення кваліфікації депутатів місцевих рад та посадових осіб місцевого самоврядування)» на суму 250,0 тис. грн.

Вирішили: Рекомендувати у додатку 6 до проєкту рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік» по розпоряднику коштів «Обласна рада» зменшити бюджетні призначення за кодом бюджетної програми 0110180 «Програма транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки» на суму 250,0 тис. грн. та відповідно збільшити за кодом бюджетної програми 0110170 «Програма розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2021 рік (Підвищення кваліфікації депутатів місцевих рад та посадових осіб місцевого самоврядування)» на суму 250,0 тис. грн.

Голосували: “За” – 6, “Проти” – 0, “Утримались” – 1.

За результатами голосування рішення прийнято.

 

Виступив: А. Іваськів який запропонував схвалити проєкт рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік» із врахуванням пропозиції Д. Дзвінчука.

Вирішили: Схвалити проєкт рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2021 рік» із врахуванням пропозиції Д. Дзвінчука.

Голосували: “За” – 7, “Проти” – 0, “Утримались” – 0.

За результатами голосування рішення прийнято.

Голова комісії                                                                                          Андрій Іваськів

Секретар комісії                                                                                      Сергій Волошин

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]