Протокол № 12


Протокол № 12

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, фінансів та податків

 

від 20.05.2016 року

м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 12 чол.

Присутні: М.Палійчук, Б.Кобилянський, М.Кузьма, І.Данів, В.Дудкевич, П.Книшук, Г.Макота, В.Попович, Д. Сіреджук.

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

В. Андріїв – голова громадської організації “Спілка добровольців АТО Прикарпаття”

Н.Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, депутат обласної ради;

Л.Балагура – заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації;

В. Яворський  – заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

О.Овчар – заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

В. Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

В. Чернецький – начальник управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області;

І. Гриник – директор Державного архіву Івано-Франківської області;

В. Кишенюк – заступник директора департаменту промисловості та інфраструктури облдержадміністрації;

А. Пліхтяк – заступник начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

О. Бабій – генеральний директор ОТБ “Галичина”;

І. Дебенко – перший заступник генерального директора ОТБ “Галичина”, депутат обласної ради;

Т. Боринський – начальник юридичного відділу облдержадміністрації;

А. Прусак – заступник начальника управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції в області;

Б. Тесленко – начальник відділу фінансового забезпечення головного управління Національної поліції в області;

Ю. Дмитраш – головний спеціаліст-консультант з питань взаємодії з правоохоронними органами юридичного відділу облдержадміністрації;

С.Бабельський – перший заступник директора комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна;

В. Пасічник – начальник відділу бухгалтерського обліку – головний бухгалтер комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна.

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

С. Водвуд – консультант відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради.

 

Голова постійної комісії: М.Палійчук

 

Секретар постійної комісії: М. Кузьма

 

Порядок денний:

 

  1. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”;
  2. Про проект рішення обласної ради “Про виконання обласного бюджету за І квартал 2016 року”;
  3. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік”;
  4. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 118-4/2016 “Про розподіл коштів бюджету розвитку на 2016 рік”;
  5. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки”;
  6. Про проект рішення обласної ради “Про виконання рішення обласної ради від 24.03.2011 р. № 76-4/2011 “Про комплексну програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби Івано-Франківської області до дій за призначенням на 2011-2015 роки”.
  7. Про проект рішення обласної ради “Про Цільову програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки”.
  8. Про проект рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківської області на 2016-2018 роки”.
  9. Про проект рішення обласної ради “Про Регіональну цільову програму енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії області на 2016-2020 роки.
  10. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 119-4/2016 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2016 році”.
  11. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 59-2/2015 “Про Обласну програму охорони навколишнього природного середовища до 2020 року”.
  12. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020”.
  13. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної цільової програми ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки”.
  14. Про звернення до обласної ради щодо виділення додаткових коштів ОТБ “Галичина”.
  15. Про проект рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми профілактики злочинності на 2011-2015 роки”.
  16. Про проект рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму профілактики правопорушень на 2016-2020 роки”.
  17. Різне.

 

  1. Слухали: В. Яворського про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

Виступили: В.Попович, О.Сич, В. Андріїв, М. Палійчук.

Вирішили:

І. Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)” на розгляд п’ятої сесії обласної ради;

ІІ. Департаменту соціальної політики облдержадміністрації на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків підготувати інформацію щодо кількості неповнолітніх дітей, братів і сестер загиблих учасників бойових дій, осіб, які перебували чи перебувають у складі добровольчих батальйонів, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в АТО в районах її проведення, які також можуть претендувати на отримання щомісячної виплати в розмірі прожиткового мінімуму, визначеного законом про Державний бюджет України на відповідний рік.

ІІІ. Департаменту фінансів облдержадміністрації опрацювати питання щодо збільшення загального обсягу фінансування у 2016 році обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, враховуючи внесені до неї зміни.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л. Балагуру про проект рішення обласної ради “Про виконання обласного бюджету за І квартал 2016 року”.

Виступили: М.Палійчук.

Вирішили:  Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про виконання обласного бюджету за І квартал 2016 року” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л. Балагуру про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік”.

Виступили: О.Сич, В. Гладій, Г. Макота, В. Андріїв, М.Палійчук.

Вирішили:

І. Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

ІІ. Підготувати звернення до Коломийської районної державної адміністрації щодо отримання інформації про забезпечення проектно-кошторисною документацією об’єкта “Реконструкція старої котельні під дошкільний навчальний заклад в с. Шепарівці Коломийського району” та поінформувати по цьому питанню депутата обласної ради Г. Макоту.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н. Іваніва про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 118-4/2016 “Про розподіл коштів бюджету розвитку на 2016 рік”.

Виступили: В. Попович, О. Сич, П. Книшук, Г. Макота, М. Палійчук

Вирішили:

І. Врахувати у проекті рішення наступні доповнення:

1) відповідно до листа обласної державної адміністрації від 18.05.2016 р. № 598/0/2-16/01-132;

2) відповідно до листа депутата обласної ради М. Якимчука
від  20.05.2016 р. № 82-58;

3) викласти пункт 14 додатку до рішення обласної ради від 18.03.2016.
№ 118-4/2016 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2016 рік” у новій редакції, а саме:

“14. Виготовлення і коректура проектно-кошторисної документації та витрати, пов’язані із введенням об’єктів в експлуатацію, поновлення технічних умов на об’єкти будівництва тощо – 350,0 тис. гривень”.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

Слухали пропозицію П.Книшука стосовно внесення змін до рішення постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 28.04.2016 року (протокол № 11), а саме: зменшити бюджетні призначення департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, передбачені для фінансування робіт з реконструкції будинку вчителя (нежитлового приміщення) під ДНЗ по вул. Коновальця, 3 в с. Великий Ключів Коломийського району в сумі 150,0 тис. гривень, спрямувавши їх відповідно як субвенцію Коломийському районному бюджету для фінансування вказаного об’єкта.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

ІІ. Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 118-4/2016 “Про розподіл коштів бюджету розвитку на 2016 рік” на розгляд п’ятої сесії обласної ради з урахуванням вищезазначених змін.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В. Федорака про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки”.

Виступили: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В. Чернецького про проект рішення обласної ради “Про виконання рішення обласної ради від 24.03.2011 р. № 76-4/2011 “Про комплексну програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби Івано-Франківської області до дій за призначенням на 2011-2015 роки”.

Виступили: М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про виконання рішення обласної ради від 24.03.2011 р. № 76-4/2011 “Про комплексну програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби Івано-Франківської області до дій за призначенням на 2011-2015 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В. Чернецького про проект рішення обласної ради “Про Цільову програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про Цільову програму запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І. Гриника про проект рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківської області на 2016-2018 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківської області на 2016-2018 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В. Кишенюка про проект рішення обласної ради “Про Регіональну цільову програму енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії області на 2016-2020 роки.

Виступив: В. Дудкевич, М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про Регіональну цільову програму енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії області на 2016-2020 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради із врахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства від                  20.05.2016 р. № 1.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А. Пліхтяка про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 119-4/2016 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2016 році”.

Виступив: В. Попович, М.Палійчук, М. Кузьма.

Вирішили:

І. Погодитись з пропозиціями постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування від 19.05.2016 р. до проекту рішення не підтримувати зміну обсягу фінансування, про яку йдеться у пункті 2, а саме: “цифри “1500” замінити цифрами “1495”.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

ІІ. Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 119-4/2016 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2016 році” на розгляд п’ятої сесії обласної ради з урахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань екології та раціонального природокористування від 19.05.2016 р.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А. Пліхтяка про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 59-2/2015 “Про Обласну програму охорони навколишнього природного середовища до 2020 року”.

Виступив: В. Андріїв, В. Попович, О. Сич, В. Гладій, М.Палійчук

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 59-2/2015 “Про Обласну програму охорони навколишнього природного середовища до 2020 року” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. 12. Слухали: О. Овчара про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020”.

Виступив: М. Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О. Овчара про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної цільової програми ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної цільової програми ВІЛ-інфекції/СНІДу на
2015-2018 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І. Дебенка про звернення до обласної ради щодо виділення додаткових коштів ОТБ “Галичина”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: Підтримати клопотання депутата обласної ради І.Дебенка щодо приведення у відповідність до чинного законодавства штатного розпису обласного телебачення “Галичина” та забезпечення економічних гарантій оплати праці працівників.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Т. Боринського про проект рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми профілактики злочинності на
    2011-2015 роки”.

Виступив: В. Попович, О. Сич, М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми профілактики злочинності на
2011-2015 роки” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Т. Боринського про проект рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму профілактики правопорушень на 2016-2020 роки”.

Виступив: В. Попович, О. Сич, М.Палійчук.

Вирішили: Рекомендувати внести проект рішення обласної ради ” Про регіональну цільову програму профілактики правопорушень на 2016-2020 роки ” на розгляд п’ятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Різне.

17.1. Слухали: Л. Балагуру про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.

Виступили: О.Сич, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 19.05.2016 року № 605/0/2-16/01-132 погодити:

1) спрямування коштів з резервного фонду обласного бюджету як субвенції місцевим бюджетам, а саме:

Калуському районному бюджету – в сумі 2,0 тис. гривень для надання допомоги жителю с. Старий Угринів Калуського району Перегіняку Я. Б. на відбудову господарських будівель, пошкоджених пожежею 16 січня 2016 року (розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 16.05.2016 р.
№ 303/440-р);

Івано-Франківському міському бюджету – в сумі 5,0 тис. гривень для надання матеріальної допомоги жителю м. Івано-Франківська
(вул Миколайчука, 17Б/21) Костіву Павлові Васильовичу на лікування дочки (розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 04.05.2016 р.
№ 281/409-р);

2) перерозподіл обсягу субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на поховання учасників бойових дій та інвалідів війни в межах загального фонду бюджетних призначень, передбачених департаменту фінансів облдержадміністрації на 2016 рік у загальному фонді обласного бюджету, а саме:

(тис.грн.)

Назва районного, міського бюджетуЗагальний фонд

(зменшення (-), збільшення (+))

Богородчанський-3,00
Галицький+9,00
Долинський-2,00
Надвірнянський-2,00
м. Калуш-2,00

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

17.2. Слухали: В. Пасічника про звернення директора комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна.

Виступили: О. Сич, Л. Балагура, М.Палійчук.

Вирішили:

І. Погодитись з пропозицією КП Івано-Франківської обласної ради з  експлуатації майна щодо необхідності збільшення обсягу статутного фонду підприємства відповідно до листа від 12.05.2016 року № 130.

ІІ. Доручити департаменту фінансів облдержадміністрації опрацювати питання та подати пропозиції щодо джерел фінансування у 2016 році видатків на збільшення обсягу статутного фонду КП Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

17.3. Слухали: І. Ковалика про перерозподіл бюджетних призначень на 2016 рік з метою придбання житла дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування.

Виступили: М.Палійчук, Л. Балагура.

Вирішили:

І. Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 20.05.2016 р. № 6080/2-16/01-132 та з метою виконання заходів Регіональної цільової програми соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, попередження дитячої безоглядності та безпритульності на 2016-2020 роки, здійснити перерозподіл бюджетних призначень на 2016 рік, а саме: зменшити бюджетні призначення службі у справах дітей облдержадміністрації за КФКВ 090802 “Інші програми соціального захисту дітей” на суму 1150,0 тис. гривень по спеціальному фонду (видатки розвитку) та відповідно збільшити їх по департаменту фінансів облдержадміністрації за КФКВ 250380 “Інші субвенції” для надання субвенції з обласного бюджету:

Рожнятівському районному бюджету – у сумі 150,0 тис. гривень для придбання житла дитині-сироті Крюковському Максиму Петровичу,
22.05.2005 р.н. жителю Рожнятівського району;

міському бюджету Болехівської міської ради – у сумі 182,0 тис. гривень для придбання житла особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Марку Сергію Миколайовичу, 04.06.1995 р.н., жителю Болехівської міської ради;

міському бюджету Калуської міської ради – у сумі 200,0 тис. гривень для придбання житла особі з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, Патерусу Ігорю Олександровичу, 14.05.1993 р.н., жителю міста Калуша;

Надвірнянському районному бюджету – у сумі 368,0 тис. гривень для придбання житла дітям, позбавленим батьківського піклування, Зитинюк Лілії Василівні, 21.12.1999 р.н. та Зитинюку Валерію Васильовичу, 17.07.2002 р.н., жителям Надвірнянського району;

Городенківському районному бюджету – у сумі 250,0 тис. гривень для придбання житла дітям, позбавленим батьківського піклування, Тригуб’яку Івану Михайловичу, 02.05.2007 р.н., Тригуб’як Олександрі Миїхайлівні, 23.04.2000 р.н. та особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, Тригуб’яку Юрію Михайловичу, 12.04.1995 р.н., жителям Городенківського району.

ІІ. Департаменту фінансів облдержадміністрації врахувати зазначені зміни та доопрацювати проект рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік”, рекомендований для розгляду на п’ятій сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                    Микола Палійчук

 

Секретар постійної комісії                                                                  Микола Кузьма

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]