Протокол № 12


засідання постійної комісії обласної ради
з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

 

23 грудня 2021 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Ігор Очкур, Богдан Ленігевич, Сергій Федорців, Андрій Бриндальський, Інна Копильчук, Олександра Федорук

Запрошені: Василь Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області;

Василь Сенів – директор Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства

В роботі комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документального забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

 

  1. Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки в новій редакції.
  2. Про внесення   змін    до    рішення    обласної    ради    від   05.2019 № 1142-28/2019 “Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську”.
  3. Про звіт директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства.
  4. Про продовження трудових відносин з директором Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства Сенівим В. І.

  1. Слухали: Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки в новій редакції.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Ігор Очкур, Сергій Федорців, Василь Гладій, Олександра Федорук

Вирішили: доручити управлінню з питань майна спільної власності територіальних громад області доопрацювати проєкт рішення “Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки в новій редакцїі”, врахувавши пропозиції, і подати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: за – одноголосно.

  1. Слухали: Про внесення змін  до  рішення  обласної  ради від 17.05.2019 № 1142-28/2019 “Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську”.

Доповідає: Василь Даниш

Виступив: Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 17.05.2019 № 1142-28/2019 “Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області – адміністративну будівлю на вул. Грушевського, 21 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: за – одноголосно.

  1. Слухали: Про звіт директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства.

Звітує: Василь Сенів

Вирішили: звіт директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства взяти до уваги. Роботу директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства визнати задовільною. Погодити проєкт рішення “Про звіт директора Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: за – одноголосно.

  1. Слухали: Про продовження трудових відносин з директором Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства Сенівим В. І.

Доповідає: Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про продовження трудових відносин з директором Івано-Франківського обласного навчально-курсового комбінату житлово-комунального господарства Сенівим В. І.”, пропонувати укладення з ним контракту терміном на п’ять років та подати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: за – одноголосно.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                      Ігор Очкур

 

Секретар постійної комісії                                                                  Сергій Федорців

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]