Протокол № 15


Протокол № 15

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, фінансів та податків

 

від 17.06.2016 року

м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 12 чол.

Присутні: М.Палійчук, М.Кузьма, І.Данів, В.Дудкевич, Г.Карп, П.Книшук, Г.Макота, В.Попович, Д.Сіреджук.

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Н.Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, депутат обласної ради;

В.Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

О.Овчар – заступник директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

В.Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

В.Стефанишин – начальник відділу молодіжної політики та оздоровлення дітей департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

І.Мацькевич – заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

М.Савка – директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації;

В.Джигіта – начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації;

О.Зрайко – заступник начальник управління міжнародного співробітництва , євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації;

І.Ковалик – начальник служби у справах дітей облдержадміністрації;

І.Дембич – заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації;

Н.Павлів – заступник начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації;

В.Семків – начальник господарського управління облдержадміністрації;

М.Гринечко – помічник голови обласної ради.

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради.

 

Голова постійної комісії: М.Палійчук

 

Секретар постійної комісії: М. Кузьма

 

Порядок денний:

 

  1. Про виконання протокольних доручень постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.
  2. Про виконання пункту 22 рішення обласної ради від 15.01.2016.
    № 95-3/2016.
  3. Інформація про виконання обласного бюджету та бюджету області за січень-травень 2016 року.
  4. Інформація про суми заборгованостей за виконані у попередні роки, але не оплачені, роботи на об’єктах соціально-культурного призначення області.
  5. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2016 рік обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття” на 2016-2020 роки.
  6. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2016 рік обласної цільової соціальної програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.
  7. Про внесення змін до переліку заходів на 2016 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.
  8. Про передачу бюджетних призначень на 2016 рік.
  9. Про внесення змін до розподілу коштів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки.
  10. Про передачу бюджетних призначень на 2016 рік.
  11. Про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.
  12. Про внесення змін до розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.
  13. Про збільшення видатків на виконання комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.
  14. Про внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки.
  15. Різне.

 

  1. Слухали: Про виконання протокольних доручень постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

Виступили: О.Сич, І.Данів, Г.Карп, М.Палійчук.

Вирішили:

– протокольне доручення від 20.05.2016 р. (абзац ІІІ пункту 1 протоколу № 12) адресоване для виконання департаменту фінансів облдержадміністрації щодо збільшення загального обсягу фінансування у 2016 році обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, враховуючи внесені до неї зміни доповнити виконавцем “Департамент соціальної політики облдержадміністрації”;

– зняти з контролю виконані протокольні доручення постійної комісії;

– заслухати на наступному засіданні постійної комісії виконавців протокольних доручень, які не виконані станом на 17.06.2016 року;

– інформацію про виконання протокольних доручень постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків взяти до відома.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Джигіту про виконання пункту 22 рішення обласної ради від 15.01.2016. № 95-3/2016.

Виступили: В.Дудкевич, В.Кімакович, О.Сич, В.Насадюк, Г.Карп, В.Джигіта, Г.Макота, О.Овчар, М.Палійчук.

Вирішили:

– звернутися до голови обласної державної адміністрації з клопотанням стосовно надання доручення департаменту економіки облдержадміністрації провести моніторинг цін товарів та послуг, що закупляються за бюджетні кошти;

– департаменту економіки облдержадміністрації вивчити питання щодо розроблення (замовлення) власного електронного торговельного майданчика на рівні Івано-Франківської області.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Г.Карп про виконання обласного бюджету та бюджету області за січень-травень 2016 року.

Виступили: О.Сич, В.Попович, В.Дудкевич, П.Книшук, Г.Макота, І.Данів, М.Палійчук.

Вирішили:

– запросити на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків генерального директора ПАТ “ДТЕК Західенерго” та заслухати інформацію стосовно несвоєчасної сплати екологічного податку до обласного бюджету;

– запросити на наступне засідання комісії представників керівництва головного управління Державної фіскальної служби в Івано-Франківській області та заслухати їх з інформацією про причини відтермінування сплати екологічного податку до обласного бюджету ПАТ “ДТЕК Західенерго”;

– звернутися до народних депутатів України від Івано-Франківської області з клопотанням посприяти, в межах своїх депутатських повноважень, на рівні Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України у вирішенні питання щодо вчасної сплати ПАТ “ДТЕК Західенерго” екологічного податку до обласного бюджету.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Іваніва про суми заборгованостей за виконані у попередні роки, але не оплачені, роботи на об’єктах соціально-культурного призначення області.

Виступили: І.Данів, Г.Карп, О.Сич, Г.Макота, М.Палійчук.

Вирішили:

– комунальному підприємству Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна надати інформацію стосовно наявної заборгованості за спожитий природний газ перед ТОВ “Івано-Франківськгаз Збут”;

– інформацію про суми заборгованостей за виконані у попередні роки, але не оплачені, роботи на об’єктах соціально-культурного призначення області взяти до відома.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Стефанишина про внесення змін до календарного плану заходів на 2016 рік обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття” на 2016-2020 роки.

Виступили:  М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 09.06.2016 року № 742/0/2-16/01-132 погодити в новій редакції календарний план заходів на 2016 рік обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття” на 2016-2020 роки (додаток 1).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Стефанишина про внесення змін до календарного плану заходів на 2016 рік обласної цільової соціальної програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки.

Виступили:  М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 07.06.2016 року № 735/0/2-16/01-132 погодити в новій редакції календарний план заходів на 2016 рік обласної цільової соціальної програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2016-2020 роки (додаток 2).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Кімаковича про внесення змін до переліку заходів на 2016 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.

Виступили:  М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 16.06.2017 року № 771/0/2-16/01-132 погодити внесення змін до переліку заходів на 2016 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (додаток 3).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Кімаковича про передачу бюджетних призначень на 2016 рік.

Виступили:  О.Сич, П.Книшук, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації від 16.06.2016 року № 436/01-12/04 погодити передачу бюджетних призначень, передбачених у 2016 році департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації за КФКВ 070807 “Інші освітні програми” по спеціальному фонду в сумі 680,0 тис. гривень департаменту фінансів облдержадміністрації за КФКВ 250380 “Інші субвенції” для надання субвенції з обласного бюджету районним та міським (міст обласного значення) бюджетам:

по загальному фонду в сумі 529,7 тис. гривень на зміцнення матеріально-технічної бази загальноосвітніх навчальних закладів області:

Богородчанському районному бюджету – 40,0 тис. гривень (Богородчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1);

Верховинському районному бюджету – 36,0 тис. гривень (Кривопільська
ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Галицькому районному бюджету – 26,2 тис. гривень (Дубовецька ЗОШ
І-ІІІ ступенів);

Долинському районному бюджету – 35,0 тис. гривень (Долинська СШ
І-ІІІ ступенів № 6);

Калуському районному бюджету – 40,0 тис. гривень (Новицький НВК);

Коломийському районному бюджету – 35,0 тис. гривень (Печеніжинська
ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Косівському районному бюджету – 36,5 тис. гривень (Пістинська
ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Рогатинському районному бюджету – 15,0 тис. гривень (Заланівська ЗОШ
І-ІІ ступенів);

Рожнятівському районному бюджету – 30,0 тис. гривень (Брошнів-Осадська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Снятинському районному  бюджету – 40,0 тис. гривень (Устянська ЗОШ
І-ІІІ ступенів);

Тисменицькому районному бюджету – 20,0 тис. гривень (Братковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів – 20,0 тис. гривень);

Тлумацькому районному бюджету – 26,0 тис. гривень (Кутищенський НВК (ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ));

Болехівському міському бюджету – 34,0 тис. гривень (Тисівська ЗОШ
І-ІІІ ступенів);

Калуському міському бюджету – 40,0 тис. гривень (Калуська ЗОШ
І-ІІІ ступенів № 6 );

Коломийському міському бюджету – 36,0 тис. гривень (Коломийська ЗОШ
І-ІІІ ступенів № 4);

Яремчанському міському бюджету – 40,0 тис. гривень (Микуличинська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

по спеціальному фонду (видатки розвитку) у сумі 150,3 тис. гривень на зміцнення матеріально-технічної бази загальноосвітніх навчальних закладів області:

Верховинському районному бюджету – 4,0 тис. гривень (Кривопільська
ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Галицькому районному бюджету – 13,8 тис. гривень (Дубовецька ЗОШ
І-ІІІ ступенів – 13,8 тис. гривень);

Городенківському районному бюджету – 40,0 тис. гривень (Городенківська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1);

Долинському районному бюджету – 5,0 тис. гривень (Долинська СШ
І-ІІІ ступенів № 6);

Коломийському районному бюджету – 5,0 тис. гривень (Печеніжинська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Косівському районному бюджету – 3,5 тис. гривень (Пістинська ЗОШ
І-ІІІ ступенів);

Рогатинському районному бюджету – 25,0 тис. гривень (Заланівська ЗОШ
І-ІІ ступенів);

Рожнятівському районному бюджету – 10,0 тис. гривень (Брошнів-Осадська ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Тисменицькому районному бюджету – 20,0 тис. гривень (Братковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів);

Тлумацькому районному бюджету – 14,0 тис. гривень (Кутищенський НВК (ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ));

Болехівському міському бюджету – 6,0 тис. гривень (Тисівська ЗОШ
І-ІІІ ступенів);

Коломийському міському бюджету – 4,0 тис. гривень (Коломийська ЗОШ
І-ІІІ ступенів № 4).

При цьому зменшити передачу бюджетних призначень із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету на суму 576,9 тис. гривень.

Погодити внесення змін до переліку заходів на 2016 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (додаток 4).

 

 

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Іваніва про внесення змін до розподілу коштів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки.

Виступили:  О.Сич, П.Книшук, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.06.2016 року № 779/0/2-16/01-132 погодити внесення змін до розподілу коштів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки, погоджений постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків (протокол № 11 від 28.04.2016 року), зокрема:

слова “реконструкцію даху храму “Успіння Пресвятої Богородиці” УГКЦ в с. Крилос Галицького району” замінити словами “капітальний ремонт даху храму “Успіння Пресвятої Богородиці” УГКЦ в с. Крилос Галицького району”;

слова “будівництво церкви Святого Архистратига Михаїла на вул. Сорохтея, 15 А в м. Івано-Франківську” замінити словами “капітальний ремонт церкви Святого Архистратига Михаїла на вул. Сорохтея, 15 А в м. Івано-Франківську”;

слова “будівництво церкви  “Преображення Господнього” УГКЦ на вул. Калуське шосе, 3 в м. Івано-Франківську” замінити словами “капітальний ремонт церкви “Преображення Господнього” УГКЦ на  вул. Калуське шосе, 3 в м. Івано-Франківську”;

слова “будівництво Монастиря Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ в с. Закриничне Рожнятівського району” замінити словами “капітальний ремонт Монастиря Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ в с. Закриничне Рожнятівського району”;

слова “будівництво церкви Святого Апостола Юди-Тадея УГКЦ на вул. В. Стуса, 29 в м. Івано-Франківську” замінити словами “капітальний ремонт церкви Святого Апостола Юди-Тадея УГКЦ на вул. В. Стуса, 29 в м. Івано-Франківську”;

слова “будівництво Молитовної каплиці Введення в Храм Пресвятої Богородиці в с. Угорники Івано-Франківської міської ради” замінити словами “капітальний ремонт Молитовної каплиці Введення в Храм Пресвятої Богородиці в с. Угорники Івано-Франківської міської ради”;

слова “добудову храму Святої Рівноапостольної княгині Ольги в населеному пункті с. Дземброня Верховинського району” замінити словами “капітальний ремонт храму Святої Рівноапостольної княгині Ольги в населеному пункті с. Дземброня Верховинського району”;

слова “проведення ремонтних робіт на території храму Української православної церкви КП (Церква Святого Миколая) в с. Барвінків Верховинського району” замінити словами “капітальний ремонт храму Української православної церкви КП (Церква Святого Миколая) в с. Барвінків Верховинського району”;

слова “добудову церкви Софії Премудрості Божої, присілок Ліщевата в с. Верхній Ясенів Верховинського району” замінити словами “капітальний ремонт церкви Софії Премудрості Божої, присілок Ліщевата в с. Верхній Ясенів Верховинського району”;

слова “відновлення церкви Святої Параскевії в с. Бубнище Болехівської міської ради” замінити словами “капітальний ремонт церкви Святої Параскевії в с. Бубнище Болехівської міської ради”;

слова “будівництво церкви Чуда Архистратига Михаїла УГКЦ в с. Репужинці Городенківського району” замінити словами “капітальний ремонт церкви Чуда Архистратига Михаїла УГКЦ в с. Репужинці Городенківського району”;

слова “благоустрій території церкви Архистратига Михаїла УПЦКП в с. Красноставці Снятинського району” замінити словами “капітальний ремонт церкви Архистратига Михаїла УПЦКП в с. Красноставці Снятинського району”;

слова “будівництво храму Всіх Святих Українського народу   в смт. Делятин Надвірнянського району” замінити словами “капітальний ремонт храму Всіх Святих Українського народу в смт. Делятин Надвірнянського району”

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Іваніва про передачу бюджетних призначень на 2016 рік..

Виступили:  О.Сич, П.Книшук, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 16.06.2016 року № 770/0/2-16/01-132:

1) передати бюджетні призначення обласного бюджету по КФКВ 250380 “Інші субвенції” в сумі 354,0 тис. гривень, передбачені Рожнятівському районному бюджету для будівництва берегоукріплюючих споруд на річці Лімниця в с. Закерничне (ур. “Винникове”) Рожнятівського району, департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації по КФКВ 240601 “Охорона і раціональне використання природних ресурсів” для проведення робіт на зазначеному об’єкті;

2) передати бюджетні призначення в сумі 752,0 тис. гривень, передбачені департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації по КФКВ 150101 “Капітальні вкладення”,  департаменту фінансів обласної державної адміністрації по КФКВ 250380 “Інші субвенції” для надання  субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам, зокрема:

Галицькому районному бюджету для спорудження в м. Галичі пам’ятного знаку на місці зруйнованої караїмської святині – кенаси – 200,0 тис. гривень та для капітального ремонту приміщення адмінбудинку Комарівської сільської ради Галицького району – 12,0 тис. гривень;

Калуському районному бюджету для придбання штучного покриття з метою облаштування спортивного майданчика у Новицькому НВК Калуського району – 120,0 тис. гривень;

Городенківському районному бюджету для реалізації проекту “Впровадження енергозберігаючих технологій у Вільхівському НВК Городенківського району” – 200,0 тис. гривень;

Косівському районному бюджету для капітального ремонту даху Вербовецької ЗОШ І-ІІ ступенів Косівського району – 50,0 тис. гривень;

Тисменицькому районному бюджету для встановлення вуличного освітлення в с. Довге Тисменицького району – 150,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. 11. Слухали: Г.Карп про внесення змін до обласного бюджету на 2016 рік.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 15.06.2016 року № 764/0/2-16/01-132:

  1. Врахувати в доходах:

1.1. загального фонду обласного бюджету за КБКД 41035200 “Субвенція за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, що утворився на початок бюджетного періоду” субвенцію з Тлумацького районного бюджету в сумі 1100,0 тис. гривень і спрямувати її департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КФКВ 070807 “Інші освітні програми” на реалізацію заходів Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (для централізованого придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, які проживають у сільській місцевості).

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету в сумі 1100,0 тис. гривень.

1.2. спеціального фонду обласного бюджету за КБКД 41035000 “Інші субвенції” субвенцію з міського бюджету м. Івано-Франківська в сумі 500,0 тис. гривень та спрямувати її обласній раді за КФКВ 250404 “Інші видатки” на реалізацію заходів Програми  розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки (встановлення електронної системи голосування).

  1. Спрямувати частину вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2016 року:

2.1. Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за КФКВ 081002 “Інші заходи по охороні здоров’я” в сумі 300,0 тис. гривень (на придбання медикаментів та медичних засобів для проведення процедур гемодіалізу);

2.2. Департаменту фінансів облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за КФКВ 250380 “Інші субвенції” для надання субвенції міському бюджету м.Івано-Франківська в сумі 1000,0 тис. гривень на виконання заходів Регіональної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки (забезпечення розвитку спорту вищих досягнень);

2.3. Департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КФКВ 070807 “Інші освітні програми” в сумі 1000,0 тис. гривень на реалізацію заходів програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (для централізованого придбання шкільних автобусів для перевезення дітей, які проживають у сільській місцевості).

2.4. Департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КФКВ 150101 “Капітальні вкладення” для:

будівництва народного дому з глядацьким залом на 200 місць, с.Белелуя Снятинського району – 1 000,0 тис. гривень;

капітального ремонту приміщення по вул. Коновальця, 27 в м.Коломиї – 100,0 тис. гривень.;

капітального ремонту загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів у с.Воскресінці Коломийського району – 700,0 тис. гривень;

капітального ремонту приміщення Городенківської ЗОШ  І-ІІІ ступенів  № 1 – 70,0 тис. гривень;

капітального ремонту приміщення Солотвинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Богородчанського району – 320,0 тис. гривень;

реалізації проекту “Нове будівництво. Водопровідна насосна станція в с.Комарів Галицького району Івано-Франківської області” – 170,0 тис. гривень;

капітального ремонту приміщення дитячої музичної школи в селищі Заболотів Снятинського району – 80,0 тис. гривень;

капітального ремонту приміщення Якубівської ЗОШ І ступеня Долинського району – 150,0 тис. гривень;

капітального ремонту приміщення по вул. Винниченка, 8 в м. Галичі – 150,0 тис. гривень.

2.5. Департаменту фінансів облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КФКВ 250380 “Інші субвенції” для надання субвенції:

Верховинському районному бюджету для зміцнення матеріально-технічної бази дошкільних навчальних закладів Верховинського району – 200,0 тис. гривень (Красноїльський ДНЗ – 70,0 тис. гривень, Ільцівський ДНЗ – 50,0 тис. гривень, Верхньоясенівський ДНЗ – 80,0 тис. гривень);

Галицькому районному бюджету для поточного ремонту автомобільної дороги з гравійним покриттям Височанка – Вікторів – 60,0 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на 4 000,0 тис. гривень.

  1. Спрямувати залишок коштів спеціального фонду обласного бюджету, який склався на 01.01.2016 року за рахунок надходжень від збору за першу реєстрацію транспортного засобу, в сумі 10,0 тис. гривень департаменту фінансів облдержадміністрації за КФКВ 250380 “Інші субвенції” для надання субвенції Галицькому районному бюджету на встановлення дорожніх знаків на дорозі Н-09 Мукачево – Львів в м. Галичі по вул. Львівській, 3.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Іваніва про внесення змін до розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.

Виступив:  М.Палійчук.

Вирішили: погодити внесення змін до розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, передбачених на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року, зокрема, кошти передбачені по департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації на об’єкти:

“Долина Велика Тур’я, км 0+000 – км 19+300 (Белеїв – Велика Тур’я) – 110,0 тис. гривень”;

“Долина – Велика Тур’я, км 0+000 – км 19+300 (Велика Тур’я (початкова – кінцева зупинки)) – 190,0 тис. гривень”,

спрямувати як субвенцію Долинському районному бюджету.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Савку про збільшення видатків на виконання комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.

Виступили:  Г.Карп, О.Сич, В.Попович, М.Палійчук.

В.Гладій з пропозицією виділити кошти з обласного бюджету в сумі 500,0 тис. гривень для співфінансування робіт із капітального ремонту будинку культури в с. Матеївці Коломийського району.

Вирішили:

– погодити збільшення видатків на виконання комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2016-2020 роки;

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

– рекомендувати облдержадміністрації підготувати проект розпорядження голови обласної державної адміністрації та обласної ради щодо спрямування частини вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2016 року, в сумі 500,0 тис. гривень на капітальний ремонт будинку культури в с. Матеївці Коломийського району.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. 1 Слухали: М.Федорака про внесення змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки.

Виступили: Т.Лапка, М.Палійчук.

Вирішили: погодити внесення змін до Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування змін до регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки, а саме:

– по заходу Програми “Забезпечити ремонтні і реставраційні роботи з упорядкування пам’яток сакральної архітектури, сприяти церквам і релігійним організаціям у будівництві храмів і т.п.” (п. 2)  збільшити обсяг фінансування у 2016-2020 роках до 1400,0 тис. гривень (щорічно);

– по заходу Програми “Сприяти у проведенні фестивалів духовного співу, конкурсів, оглядів духовної творчості, виставок дитячих художніх творів та ін.” (п.13) збільшити обсяг фінансування у 2016-2020 роках до 100,0 тис. гривень (щорічно).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                    Микола Палійчук

 

Секретар постійної комісії                                                               Микола Кузьма


Додаток

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]