Протокол № 15


засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

 

01 липня 2022 року

м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Богдан Ленігевич, Сергій Федорців, Андрій Бриндальський, Марія Савка, Олександра Федорук

Запрошені: Тарас Гладенький – начальник управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення;

Віктор Кімакович – директор департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації;

Ігор Дмитренко – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Василь Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області

В роботі постійної комісії беруть Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документального забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до рішення обласної ради від 11.05.2022 № 419-14/2022 “Про програму фінансової підтримки комунальних підприємств для оплати енергоносіїв та комунальних послуг в умовах воєнного стану на 2022 рік”.
  2. Про внесення змін до регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки (зі змінами).
  3. Про зміну найменування Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
  4. Про зміну типу та найменування Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.
  5. Про затвердження ліквідаційного балансу Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.
  6. Про затвердження ліквідаційного балансу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
  7. Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.
  8. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  9. Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.
  10. Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.04.2021. № 144-6/2021 “Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  11. Про скасування рішення обласної ради від 09.07.2021 № 198-7/2021 “Про передачу майна комунального некомерційного підприємства “Коломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області”.
  12. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “ГАЛИЧИНА ІНВЕСТБУД” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
  13. Про отримання гуманітарної допомоги від Опольського воєводства (Республіка Польща).

 

 

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до рішення обласної ради від 11.05.2022 № 419-14/2022 “Про програму фінансової підтримки комунальних підприємств для оплати енергоносіїв та комунальних послуг в умовах воєнного стану на 2022 рік”.

ДОПОВІДАВ: Василь Гладій

ВИСТУПИЛИ: Марія Савка, Василь Сенів

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 11.05.2022 № 419-14/2022 “Про програму фінансової підтримки комунальних підприємств для оплати енергоносіїв та комунальних послуг в умовах воєнного стану на 2022 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки (зі змінами).

ДОПОВІДАВ: Тарас Гладенький

ВИСТУПИЛА: Олександра Федорук

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки (зі змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про зміну найменування Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

ДОПОВІДАВ: Віктор Кімакович

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про зміну найменування Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про зміну типу та найменування Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.

ДОПОВІДАВ: Віктор Кімакович

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про зміну типу та найменування Івано-Франківського навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про затвердження ліквідаційного балансу Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.

ДОПОВІДАВ: Віктор Кімакович

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про затвердження ліквідаційного балансу Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про затвердження ліквідаційного балансу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

ДОПОВІДАВ: Віктор Кімакович

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про затвердження ліквідаційного балансу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.

ДОПОВІДАВ: Ігор Дмитренко

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

ДОПОВІДАВ: Ігор Дмитренко

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради” на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.

ДОПОВІДАВ: Ігор Дмитренко

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до пункту 1 рішення обласної ради від 23.04.2021р. № 144-6/2021 “Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

ДОПОВІДАВ: Ігор Дмитренко

ВИСТУПИВ: Сергій Федорців

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до пункту 1 рішення обласної ради від 23.04.2021р. № 144-6/2021 “Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. 11. СЛУХАЛИ: Про скасування  рішення  обласної  ради  від   07.2021 № 198-7/2021 “Про передачу майна комунального некомерційного підприємства “Коломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області”.

ДОПОВІДАВ: Ігор Дмитренко

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про  скасування  рішення  обласної  ради  від   09.07.2021 № 198-7/2021 “Про передачу майна комунального некомерційного підприємства “Коломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “ГАЛИЧИНА ІНВЕСТБУД” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “ГАЛИЧИНА ІНВЕСТБУД” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

ДОПОВІДАВ: Василь Даниш

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “ГАЛИЧИНА ІНВЕСТБУД” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про отримання гуманітарної допомоги від Опольського воєводства (Республіка Польща).

ДОПОВІДАВ: Василь Гладій

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення “Про отримання гуманітарної допомоги від Опольського воєводства (Республіка Польща)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ: за – одноголосно.

 

 

 

 

Заступник голови постійної комісії                          Богдан ЛЕНІГЕВИЧ

 

 

 

Секретар постійної комісії                                        Сергій ФЕДОРЦІВ

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]