Протокол № 16


засідання постійної комісії обласної ради з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

 

09 вересня 2022 року

м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Богдан Ленігевич, Андрій Бриндальський, Інна Копильчук, Марія Савка, Олександра Федорук

Запрошені: Ігор Дмитренко – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Василь Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області

В засіданні постійної комісії брали участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документального забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

 

  1. Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного рухомого майна комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.
  2. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  3. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” на списання транспортних засобів.
  4. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  5. Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради” (код ЄДРПОУ 43342809).
  6. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  7. Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2022 році.
  8. Про внесення змін   до    рішення    обласної   ради  від    23.12.2020 № 43-2/2020 “Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (зі змінами).

 

 

  1. Слухали: Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного рухомого майна комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідав: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про безоплатну передачу іншого окремого індивідуально визначеного рухомого майна комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідав: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” на списання транспортних засобів.

Доповідав: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський спеціальний заклад надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” на списання транспортних засобів” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідав: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я  Івано-Франківської    обласної   ради” (код ЄДРПОУ 43342809).

Доповідав: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження передавального акта комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради” (код ЄДРПОУ 43342809)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідав: Василь Даниш

Виступили: Богдан Ленігевич, Василь Гладій, Марія Савка, Олександра Федорук

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2022 році.

Доповідав: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2022 році” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020 № 43-2/2020 “Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (зі змінами).

Доповідав: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020 № 43-2/2020 “Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” (зі змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

 

 

 

Заступник голови постійної комісії                                   Богдан Ленігевич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]