ПРОТОКОЛ № 2



засідання постійної комісії обласної ради
з питань екології, раціонального природокористування
та розвитку туризму

 

08.02.2021 року

 

Присутні члени комісії:

Сергій Басараб, Ігор Шевчук, Михайло Якимчук, Володимир Боднарчук, Володимир Яцишин, Сергій Саїв, Євгенія Бардяк, Богдан Книшук, Роман Мошура, Віталій Гондурак

 

Брав участь у засіданні комісії:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради

 

Запрошені:

Світлана Онищук – заступник голови обласної державної адміністрації

Андрій Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

Ірина Мацькевич – директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

Галина Макота – заступник начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій обласної державної адміністрації

Сергій Подошва – директор департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

 

Головував:

Голова комісії Сергій Басараб

 

 

Порядок денний

 

  1. Про проєкт рішення обласної ради «Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації».
  2. Про проєкт рішення обласної ради «Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2021 рік».
  3. Про проєкт рішення обласної ради «Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік».
  4. Про проєкт рішення обласної ради «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік».
  5. Про проєкт рішення обласної ради «Про виконання постанови Верховного Суду у справі № 0940/2394/18 (№ К/9901/26524/19), постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду у справі № 857/5629/19 (№ 0940/2394/18) та рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду у справі № 0940/2394/18 щодо надання товариству з додатковою відповідальністю “Рогатинпісок” гірничого відводу для розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску».
  6. Про проєкт рішення обласної ради «Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2021 році».
  7. Про проєкт рішення обласної ради «Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича» у новій редакції».
  8. Про проєкт рішення обласної ради «Про наглядову раду обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича».
  9. 9. Про погодження календарних планів заходів на 2021 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік.
  10. Про звіт про виконання комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки.
  11. Різне.

 

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації».

 

Доповідала: Онищук Світлана Василівна – заступник голови обласної державної   адміністрації

 

Виступили: Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2021 рік».

 

Доповідав: Василь Іванович Гладій – перший заступник голови обласної ради

 

Виступили: Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2021 рік» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік».

 

Доповідав: Сергій Подошва – директор департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

 

Виступили: Василь Гладій, Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік».

 

Доповідав: Сергій Подошва – директор департаменту економічного розвитку промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

 

Виступили: Василь Гладій, Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про виконання постанови Верховного Суду у справі № 0940/2394/18 (№ К/9901/26524/19), постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду у справі № 857/5629/19 (№ 0940/2394/18) та рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду у справі
    № 0940/2394/18 щодо надання товариству з додатковою відповідальністю “Рогатинпісок” гірничого відводу для розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску».

 

Доповідав: Сергій Михайлович Басараб – голова комісії

 

Виступили: Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про виконання постанови Верховного Суду у справі № 0940/2394/18 (№ К/9901/26524/19), постанови Восьмого апеляційного адміністративного суду у справі № 857/5629/19 (№ 0940/2394/18) та рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду у справі
№ 0940/2394/18 щодо надання товариству з додатковою відповідальністю “Рогатинпісок” гірничого відводу для розробки Північно-Західної ділянки Москалівського родовища піску» взяти до відома та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

Не брав участь у голосуванні – 5

РІШЕННЯ НЕ ПРИЙНЯТО

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2021 році».

 

Доповідав: Пліхтяк Андрій Дмитрович – начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

 

Виступили: Василь Гладій, Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2021 році» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича» у новій редакції».

 

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

 

Виступили: Ігор Шевчук

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проєкт рішення обласної ради «Про наглядову раду обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича».

 

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

 

Виступили: Сергій Басараб, Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Проєкт рішення обласної ради «Про наглядову раду обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради «Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича» підтримати та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про погодження календарних планів заходів на 2021 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік.

 

Доповідала: Макота Галина Зенонівна – заступник начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій обласної державної адміністрації

 

Виступили: Василь Гладій, Євгенія Бардяк

 

Вирішили: Погодити календарні плани заходів на 2021 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік.

 

Голосували: За – 9   Проти –   0  Утримались – 1

 

  1. Слухали: Про звіт про виконання комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки.

 

Доповідала: Макота Галина Зенонівна – заступник начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій обласної державної адміністрації

Виступили: Василь Гладій, Сергій Басараб, Євгенія Бардяк, Богдан Книшук

 

Вирішили: звіт про виконання комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області  на 2016-2020 роки взяти до відома

 

Голосували: За – 10   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Різне.

– Розгляд листів.

 

 

 Голова комісії                                                                              Сергій Басараб 

Секретар  комісії                                                                        Сергій Саїв

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]