Протокол № 21


Засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

 

від 19.11.2021 року
м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 10 осіб.

Присутні: Н.Іванів, О.Левицький, Д.Грицюк, І.Дебенко, О.Качур, М.Королик, Р.Ткач, Д.Сіреджук

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

І.Мацькевич – директорка департаменту фінансів облдержадміністрації.

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

О.Моргулець – заступник начальника відділу електронного забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

Д.Сех – радниця голови обласної ради;

 

Голова постійної комісії: Н. Іванів

Секретар постійної комісії: О.Левицький

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік.
  2. Різне.
  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік.

Виступили: Р.Ткач, О.Сич, О.Левицький, Д.Сіреджук, Н.Іванів.

О.Левицький з пропозицією врахувати в обласному бюджеті субвенцію з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади в сумі
2 500 000 гривень на виконання заходів регіональної цільової програми профілактики правопорушень на 2021-2025 роки (для Івано-Франківського районного управління поліції ГУНП в Івано-Франківській області).

 

Голосували за пропозицію О.Левицького:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Д.Сіреджук з пропозицією в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації здійснити перерозподіл видатків, а саме зменшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 1014082 на суму 400 000 гривень та збільшити видатки по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 1014010 на суму 400 000 гривень.

 

Голосували за пропозицію Д.Сіреджука:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Н.Іванів з пропозицією внести зміни до рішення обласної ради від 09.07.2021. № 179-7/2021 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік”, а саме:

у додатку 7:

по бюджету Рожнятівської селищної територіальної громади назву об’єкта “Поточний ремонт Будинку культури в с. Петранка Рожнятівської селищної ради” замінити “Поточний ремонт танцювального залу Народного дому с. Петранка – філії БКЗК “Народний дім смт. Рожнятів”.

 Голосували за пропозицію Н.Іваніва:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 16.11.2021 року № 1013/0/2-21/01-132, пропозицій О.Левицького, Д.Сіреджука та Н.Іваніва:

  1. Врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за КБКД 41034500 в сумі 8 505 000 гривень та спрямувати її головним розпорядникам коштів обласного бюджету, а саме:

Івано-Франківській обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0117363 “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” в сумі 3 720 000 гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 3 720 000 гривень.

департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Івано-Франківської облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 2717363 “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” в сумі 700 000 гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 700 000 гривень.

департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0717363 “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” в сумі 1 800 000 гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 1 800 000 гривень.

департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” в сумі 2 285 000 гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 2 285 000 гривень.

  1. Врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету субвенцію з бюджету Новицької сільської територіальної громади в сумі 1 006 000 гривень за КБКД 41052300 “Субвенція з місцевого бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету” та спрямувати її департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 2717363 “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” для співфінансування проєкту “Благоустрій території Історико-меморіального музею ім. Степана Бандери за адресою: с. Старий Угринів, вул. С. Бандери, 48, Калуського району Івано-Франківської області. Капітальний ремонт (перша черга)”.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 1 006 000 гривень.

  1. Зменшити бюджетні призначення департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 2717363 “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” в сумі 250 000 гривень.
  2. Збільшити бюджетні призначення департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0717363 “Виконання інвестиційних проектів в рамках здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій” в сумі 250 000 гривень.
  3. Врахувати у доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади в сумі
    2 500 000 гривень за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її управлінню облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0219800 “Субвенція з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів” на виконання заходів регіональної цільової програми профілактики правопорушень на
    2021-2025 роки (для Івано-Франківського районного управління поліції ГУНП в Івано-Франківській області).
  4. Погодити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації, перерозподіл видатків, а саме:

– зменшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 1014082 “Інші заходи в галузі  культури і мистецтва” на виконання регіональної цільової програми “Культура Івано-Франківщини” на 2021 рік на суму 400 000 гривень;

– збільшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 1014010 “Фінансова підтримка театрів” на суму 400 000 гривень .

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 400 000 гривень.

  1. Погодити внести зміни до рішення обласної ради від 09.07.2021.
    № 179-7/2021 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2021 рік”, а саме:

у додатку 7:

по бюджету Рожнятівської селищної територіальної громади назву об’єкта “Поточний ремонт Будинку культури в с. Петранка Рожнятівської селищної ради” замінити “Поточний ремонт танцювального залу Народного дому с. Петранка – філії БКЗК “Народний дім смт. Рожнятів”.

  1. Обласній державній адміністрації по проєкту “Благоустрій території Історико-меморіального музею ім. Степана Бандери за адресою: с. Старий Угринів, вул. С. Бандери, 48, Калуського району Івано-Франківської області. Капітальний ремонт (перша черга)”, що почав реалізовуватися у 2021 році, надати обласній раді інформацію про:

– проектувальника, що розробляв проектно-кошторисну документацію по об’єкту;

– загальну кошторисну вартість будівництва об’єкту;

– підрядну організацію, що виконує будівельні роботи на об’єкті;

– обсяг виконаних робіт на об’єкті;

– обсяги виділених, освоєних коштів на цьому об’єкті, в т. ч. за рахунок обласного бюджету, державного бюджету та інших джерел ;

– обсяг коштів, необхідних для завершення робіт.

  1. Обласній державній адміністрації подати обласній раді пропозиції щодо виділення коштів на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, для КНП “Міський клінічний перинатальний центр” Івано-Франківської міської ради в сумі 1 200 000 гривень та для КНП “Міська клінічна лікарня №1 Івано-Франківської міської ради” в сумі 1 000 000 гривень, що були перерозподілені за пропозицією обласної державної адміністрації та спрямовані для КНП Тлумацька центральна міська лікарня”, КНП “Рожнятівська багатопрофільна лікарня”, КНП “Косівська центральна районна лікарня” та КНП “Надвірнянська центральна районна лікарня”.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Голова постійної комісії                                                          Назарій Іванів

 

Секретар постійної комісії                                                      Олександр Левицький

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]