ПРОТОКОЛ № 22


П Р О Т О К О Л № 22
засідання постійної комісії обласної ради
з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства

 

від 05.09.2018 р.

м. Івано-Франківськ
14.00, каб. 500

 

Всього членів комісії – 7 осіб

Були присутні на засіданні:

Білик

Роман Павлович

– голова постійної комісії
Павлів
Роман Михайлович
– заступник голови постійної комісії
Вітенко
Микола Іванович
– член постійної комісії
Мазур
Юрій Йосифович
– член постійної комісії
Брали участь у засіданні:
Рачкевич

Володимир Степанович

– директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації
Подошва

Сергій Валерійович

– заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації
Семанів

Любомир Ярославович

– перший заступник начальника Служби автомобільних доріг в області
Маланюк

Руслан Романович

– позаштатний радник голови обласної ради, уповноважений представник громадської спілки “Івано-Франківська обласна організація учасників та ветеранів АТО”
Вань

Марія Анатоліївна

– заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради
Представники засобів масової інформації

 

Порядок денний:

 

1.Слухали:Про внесення змін до рішення обласної ради від 16.02.2018. №  760-20/2018 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2018 рік”.
Доповідав:В. Рачкевич – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.
Виступили:Р. Білик, Р. Павлів.
Вирішили:Проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 16.02.2018. №  760-20/2018 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2018 рік” підтримати з врахуванням листа обласної державної адміністрації від 31 серпня 2018 р. № 877/0/2-18/01-132 (додається) та пропонувати його на розгляд президії та сесії обласної ради.Голосували:за – 4 (чотири)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
2.Слухали:Про розподіл коштів обласного бюджету, що спрямовуються у 2018 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.
Доповідав:В. Рачкевич – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.
Виступили:Р. Білик, Ю. Мазур, Р. Павлів, Л. Семанів, М. Вітенко.
Вирішили:Погодити розподіл коштів обласного бюджету, що спрямовуються у 2018 році на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року (листи ОДА від 31.05.2018р. № 560/0/2-18/01-132 та від 15.08.2018р. № 832/0/2-18/01-0132 додаються).Голосували:за – 4 (чотири)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
3.Слухали:Про затвердження обласної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Івано-Франківській області на 2018-2020 роки.
Доповідав:С. Подошва – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації.
Виступили:Р. Білик, Р. Павлів, М. Вітенко, Ю. Мазур.
Вирішили:Проект рішення “Про затвердження обласної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Івано-Франківській області на 2018-2020 роки” підтримати та пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.Голосували:за – 4 (чотири)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
4.Слухали:Про інформацію головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області щодо діяльності ТОВ “Гудвеллі-Україна”.
Інформував:Р. Білик – голова постійної комісії обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.
Виступили:Р. Павлів, М. Вітенко, Ю. Мазур.
Інформацію головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області щодо діяльності ТОВ “Гудвеллі-Україна” члени комісії взяли до уваги.

 

 

Голова постійної комісії                                                        Роман Білик

 

Протокол вела                                                                          Марія Вань

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]