Протокол № 24


засідання постійної комісії обласної ради
з питань охорони здоров’я  та соціальної політики

 

 

6 липня 2022 року                                                                           м. Івано-Франківськ

 

 

 

Усього членів комісії  – 8:

Присутні – 7

Яворський Андрій Михайлович – голова постійної комісії;

Члени постійної комісії:

Білик Роман Павлович;

Дьоміна Наталія Миколаївна;

Грищук Остап Іванович;

Головатюк Людмила Дмитрівна;

Пліс Богдан Богданович;

Слободян Любомир Ярославович

На комісії присутні:

Дмитренко Ігор Анатолійович – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

ЗМІ.

 

Брали участь у роботі комісії:

Пеца-Довбуш Віра Іванівна – консультант відділу електронного  забезпечення виконавчого апарату обласної ради

 

 

 

 

 

Порядок денний:

 

  1. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.
  2. Про проєкт рішення обласної ради “Про  внесення  змін до рішення обласної ради від 23.04.2021 № 144-6/2021 “Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  3. Про проєкт рішення обласної ради “Про скасування рішення обласної ради від 09.07.2021 № 198-7/2021 “Про передачу майна комунального некомерційного підприємства “Коломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області”.
  4. Про проєкт рішення обласної ради “Про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”.
  5. Про проєкт рішення обласної ради “Про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр  Івано-Франківської обласної ради”.
  6. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-2025 роки”.

 

 

 

 

  1. Слухали: про проєкт рішення обласної ради Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради в новій редакції.

Виступили: Яворський Андрій, Дмитренко Ігор

Вирішили: погодити проєкт рішення обласної ради “Про затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

  1. Слухали: про проєкт рішення обласної ради Про  внесення  змін до рішення обласної ради від 23.04.2021 № 144-6/2021 Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради.

Виступили Яворський Андрій, Дмитренко Ігор

Вирішили погодити проєкт рішення обласної ради “Про  внесення  змін до  рішення обласної ради від 23.04.2021 № 144-6/2021 “Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”. та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: про проєкт рішення обласної ради Про скасування рішення обласної ради від 09.07.2021 № 198-7/2021 Про передачу майна комунального некомерційного підприємстваКоломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області.

Виступили: Яворський Андрій, Дмитренко Ігор

Вирішили: погодити проєкт рішення обласної ради “Про скасування рішення обласної ради від 09.07.2021 № 198-7/2021 “Про передачу майна комунального некомерційного підприємства “Коломийський фтизіопульмонологічний центр Коломийської міської ради Івано-Франківської області” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

  1. Слухали: про проєкт рішення обласної ради Про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради.

Виступили: Яворський Андрій, Дмитренко Ігор

Вирішили: погодити проєкт рішення обласної ради “Про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

  1. Слухали: про проєкт рішення обласної ради Про проєкт рішення обласної ради Про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради.

Виступили:  Яворський Андрій, В. Якимчук, Н. Дьоміна, Б. Пліс, Дмитренко Ігор

Вирішили: погодити проєкт рішення обласної ради “Про проєкт рішення обласної ради “Про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр  Івано-Франківської обласної ради” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

  1. Слухали: про проєкт рішення обласної ради Про проєкт рішення обласної ради Про внесення змін до комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-2025 роки”.

Виступили: Яворський Андрій, Дмитренко Ігор

Вирішили: погодити проєкт рішення обласної ради “Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної  програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-2025 роки” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

 

 

Голова постійної комісії                                                            Андрій ЯВОРСЬКИЙ

 

Секретар комісії                                                                          Роман БІЛИК

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]