Протокол № 28


Протокол № 28
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

 

14 березня 2018 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

Запрошені: Олександр Ковальчук – начальник управління департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації;

Володимир Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії беруть участь:

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

Засоби масової інформації

 

Порядок денний:

 

  1. Про виконання у 2015-2017 роках Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року.
  2. Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.
  3. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  4. Різне.

 

 

  1. Слухали: Про виконання у 2015-2017 роках Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року.

Доповідає: Олександр Ковальчук

Виступили: Остап Дзеса, Михайло Королик

Вирішили:

  1. Інформацію про виконання у 2015-2017 роках Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року прийняти до відома.
  2. Рекомендувати департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації підготувати проект рішення “Про виконання у 2015-2017 роках Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Івано-Франківської області на період до 2020 року“ і подати на розгляд сесії обласної ради, а також внести зміни в Стратегію, передбачивши застережливе ставлення до малої гідроенергетики в області, відповідно до протокольного доручення наданого на другому засіданні двадцятої сесії обласної ради 02.03.2018 р.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки.

Доповідає: Володимир Стебницький

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 06.03.2018. № 44/08-04/001).

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Михайло Королик, Богдан Ленігевич

            Вирішили:

  1. Погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду:
    • згідно з додатком 1;
    • на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком 2.
  2. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області:
    • надати членам комісії інформацію про приміщення спільної власності територіальних громад області, які здані в оренду для розміщення аптек, вказавши адресу приміщення, назву орендаря, орендовану площу, вартість оренди і т.д.;
    • надати членам комісії інформацію про діяльність Івано-Франківського обласного благодійного фонду імені Пилипа Орлика та постійно надавати на засідання комісії інформацію про діяльність громадських об’єднань та організацій, по яких розглядаються питання оренди приміщень територіальних громад області.
  3. Звернутися до Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації провести порівняльний аналіз цін в кіосках та аптечних закладах області, зокрема тих, які розміщені в приміщеннях спільної власності територіальних громад області, на основні життєво необхідні для громадян медикаменти.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Різне

Василь Даниш – ознайомив членів комісії з листом Івано-Франківської місцевої прокуратури з пропозицією щодо можливості передачі будинку на вул. Гаркуші, 9 у м. Івано-Франківську  (від  28.02.2018. № 67-363вих-18, вх. обласної ради від 02.03.2018. № 1160/11-182/147).

Виступили: Михайло Королик, Остап Дзеса

В результаті обговорення члени комісії одноголосно рекомендували обласній раді залишити приміщення у спільній власності територіальних громад області.

 

 

Голова постійної комісії:                                                             Остап Дзеса

 

 

Секретар постійної комісії:                                               Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]