Протокол № 29


засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

 

від 21.02.2022 року
м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 10 осіб.

Присутні: Н.Іванів, В.Кушнір, О.Левицький, Д.Грицюк, І.Дебенко, О.Качур, М.Королик, О.Мельниченко, Д.Сіреджук, Р.Ткач

Запрошені:

О.Сич – голови обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

М.Палійчук – заступник голови обласної ради;

Є.Бардяк – депутат обласної ради;

В.Ільчишин – заступник голови обласної державної адміністрації;

Л.Сірко – заступник голови обласної державної адміністрації;

І.Мацькевич – директор департаменту фінансів облдержадміністрації;

А.Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

В.Попович – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації;

Ю.Труханівський – заступник директора – начальник управління інфраструктури департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації;

І.Фіняк – начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації облдержадміністрації;

Г.Сеник – в.о. директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

В.Тимків – директор КП “Пам’ять”;

І.Дмитренко – директор департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

І.Лакіза – начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації;

В.Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

Г.Макота – в.о. начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації;

І.Андріїшин – директор департаменту  агропромислового розвитку облдержадміністрації;

О.Оклієвич – начальник управління спорту та молодіжної політики облдержадміністрації;

В.Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації;

В.Чернецький – начальник головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в івано-франківській області;

Л.Остап’як – в.о. директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації;

В.Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області Івано-Франківської обласної ради;

Р.Пилюк – директор КП “Автопідприємтво обласної ради”;

А.Сташків – заступник директора департаменту – начальник управління соціально-економічного розвитку та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

Р.Сілецький – в.о. директора ДП “ДОРОГИ ПРИКАПРПАТТЯ”.

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Н.Федорчук – заступник начальника відділу з питань делегованих повноважень та обласних програм управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

О.Моргулець – заступник начальника відділу електронного забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

Д.Сех – радник голови обласної ради;

Представники засобів масової інформації.

 

Голова постійної комісії: Н.Іванів

Секретар постійної комісії: О.Левицький


 

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.
  2. Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.
  3. Про спрямування залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.
  4. Про розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 17.02.2022 № 54/69-р “Про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”.
  5. Про проєкт рішення обласної ради “Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації”.
  6. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”.
  7. Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.
  8. Про внесення змін до переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  9. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020. № 30-2/2020 “Про Програму охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області до 2025 року” (зі змінами)”.
  10. Про проєкт рішення обласної ради “Про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища”.
  11. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.12.2021 № 355-11/20211 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2022 році”.
  12. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік”.
  13. Про проєкт рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки”.
  14. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік”.
  15. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2021 рік”.
  16. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2021 рік”.
  17. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020. № 11-2/2020 “Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради”.
  18. Про календарний план заходів на 2022 рік Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.
  19. Про проєкт рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки”.
  20. Про проєкт рішення обласної ради “Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України щодо термінового виділення коштів на територіальну оборону та підготовку національного спротиву”.
  21. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2019-2021 роки”.
  22. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення”.
  23. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки”.
  24. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2021 рік”.
  25. Про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2022-2024 роки.
  26. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки.
  27. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.
  28. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2022-2026 роки.
  29. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки.
  30. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної Програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2019-2021 роки”.
  31. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки”.
  32. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки.
  33. Про проєкт рішення обласної ради “Про хід виконання Програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної рад на 2020-2021 роки”.
  34. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства “Обласний аптечний склад” на 2020-2021 роки”.
  35. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-
    2025 роки”.
  36. Про календарний план заходів на 2022 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки.
  37. Про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів та виготовлення препаратів з них на 2021-2025 роки.
  38. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки.
  39. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік”.
  40. Про проєкт рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму сприяння розвитку громадянського суспільства на 2022-2026 роки”.
  41. Про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки.
  42. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової комплексної програми “Культура Івано-Франківщини” на 2021 рік”.
  43. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної комплексної програми “Відродження Галича як давньої столиці України” на 2018-2021 роки”.
  44. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми “Відзначення в області 150-річчя від дня народження Василя Стефаника у 2021 році” на 2018-2021 роки”.
  45. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2021 рік”.
  46. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми “Просвіта: ХХІ століття” на 2017-2021 роки”.
  47. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки”.
  48. Про календарні плани заходів на 2022 рік регіональних цільових програм в галузі “Культура і мистецтво”.
  49. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2021 рік”.
  50. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік”.
  51. Про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.
  52. Про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.
  53. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області у 2021 році”.
  54. Про календарний план заходів на 2022 рік Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  55. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки”.
  56. Про календарні плани заходів на 2022 рік обласних програм по управлінню спорту облдержадміністрації.
  57. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2021 рік”.
  58. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки”.
  59. Про проєкт рішення обласної ради “Про програму розвитку місцевих та добровільних пожежних формувань територіальних громад Івано-Франківської області на 2022-2026 роки”.
  60. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківської області на 2019-2021 роки”.
  61. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки”.
  62. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки”.
  63. Про календарний план заходів на 2022 рік програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.
  64. Про календарний план заходів на 2022 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.
  65. Про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки.
  66. Про проєкт рішення обласної ради “Про роботу державного підприємства “ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ” на 2021 рік”.
  67. Різне.
  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.

Виступили: О.Левицькй, В.Гладій, О.Сич, Н.Іванів.

О.Качур з пропозицією внести зміни до розподілу залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022, а саме:

по бюджету Калуської міської територіальної громади:

у позиції “Придбання будівельних матеріалів для Церкви введення в храм Пресвятої Богородиці (УГКЦ) с. Пійло” обсяг фінансування “6000,00” замінити на “5000,00”;

вилучити позицію “Придбання будівельних матеріалів для Церкви Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ) с. Студінка – 6000,00 гривень”;

доповнити позицією “Придбання будівельних матеріалів для Церкви Святого Архістратига Михаїла (ПЦУ) с. Копанки – 7000,00 гривень”.

Голосували за пропозицію О.Качура:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

М.Палійчук з пропозицією внести зміни до розподілу залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022, а саме по бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади по об’єкту “Придбання будівельних матеріалів для релігійної організації “ЖІНОЧИЙ МОНАСТИР В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ ПРОВІНЦІЇ ЗАРВАНИЦЬКОЇ БОЖОЇ МАТЕРІ В УКРАЇНІ ЗГРОМАДЖЕННЯ СЛУЖЕБНИЦЬ ГОСПОДА І ДІВИ МАРІЇ З МАТАРА УКРАЇНСЬКОЇ ГРЕКО-КАТОЛИЦЬКОЇ ЦЕРКВИ” кошти в сумі 483 000,00 гривень спрямувати по загальному фонду.

 

Голосували за пропозицію М.Палійчука:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

А.Сташків з пропозицією внести зміни до розподілу залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022, а саме по головному розпоряднику коштів “Департамент освіти і науки облдержадміністрації” за кодом бюджетної програми 0611023 “Надання загальної середньої освіти спеціалізованими закладами загальної середньої освіти (для Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату)” кошти в сумі 500 000,00 гривень спрямувати по загальному фонду.

Голосували за пропозицію А.Сташківа:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

О.Левицький з пропозицією внести зміни до розподілу залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022, а саме по головному розпоряднику коштів “Департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області)”:

по об’єкту “Виготовлення і коректура проєктно-кошторисної документації та витрати, пов`язані із введенням об`єктів в експлуатацію,поновленням технічних умов на об`єкти будівництва тощо” обсяг фінансування “7 462 691,24” замінити на “7 457 691,24”;

доповнити позицією “Капітальний ремонт приміщень клініко-діагностичної лабораторії КНП “Івано-Франківська обласна клінічна лікарня” – 5000,00 гривень”.

Голосували за пропозицію О.Левицького:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Н.Іванів з пропозицією внести зміни до розподілу залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022, а саме по головному розпоряднику коштів “Департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області)”:

по об’єкту “Реконструкція приміщення приймального відділення КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” під приймальне відділення екстреної (невідкладної допомоги) на вул. Шухевича, 15 в м. Бурштин Івано-Франківської області (додаткові роботи)” обсяг фінансування “800 000,00” замінити “785 000,00”;

доповнити позицією “Капітальний ремонт з заміною дверних блоків в рентген кабінеті приміщення приймального відділення КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” на вул. Шухевича, 15 в м. Бурштин Івано-Франківської області – 15 000,00 гривень”.

Голосували за пропозицію Н.Іваніва:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Вирішили:

  1. Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 18.02.2022 року № 111/0/2-22/01-132, пропозицій О.Качура, М.Палійчука, А.Сташківа, О.Левицького та Н.Іваніва погодити спрямувати вільний залишок коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022, в сумі 136 674 729,20 (сто тридцять шість мільйонів шістсот сімдесят чотири тисячі сімсот двадцять дев`ять) гривень 20 копійок головним розпорядникам коштів обласного бюджету згідно з додатком 1.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку в сумі 115 319 382,20 (сто п’ятнадцять мільйонів триста дев’ятнадцять тисяч триста вісімдесят дві) гривні 20 копійок.

  1. Департаменту фінансів облдержадміністрації передбачити кошти в сумі 108 661 гривень на капітальний ремонт спортивного майданчика в с. Сопів Печеніжинської селищної ради Коломийського район за рахунок вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2022.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.

Виступили: Р.Ткач, В.Ільчишин, М.Палійчук, Н.Іванів.

Р.Ткач з пропозиціями внести зміни до рішення обласної ради від 24.12.2021 № 358-11/2021 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме у додатку по бюджету Тисменицької міської територіальної громади:

назву об’єкта “Придбання бруківки для облаштування вул. К. Левицького в м. Тисмениця” замінити на “Встановлення бруківки на вул. К. Левицького в м. Тисмениця”;

вилучити позицію “Капітальний ремонт дорожнього покриття дороги № О091302, з’їзд з автошляху Н-10 в с. Липівка Тисменицької міської ради – 550 000 гривень”;

збільшити видатки департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (для ДП “ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ”) по спеціальному фонду (видатки розвитку) в сумі 550 000 гривень на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (Капітальний ремонт дорожнього покриття дороги О091302, з’їзд з автошляху Н-10 в с. Липівка Тисменицької міської ради).

Голосували за пропозиції Р.Ткача:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 18.02.2022 року № 110/0/2-22/01-132 та пропозицій Р.Ткача:

  1. Погодити розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 18.02.2022 № 58/81-р “Про спрямування залишку коштів”.
  2. Погодити розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 18.02.2022 №57/80-р “Про спрямування залишку коштів субвенції з державного бюджету”.
  3. Зменшити бюджетні призначення департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 1919770 “Інші субвенції з місцевого бюджету” в сумі 32 878 549,95 (тридцять два мільйони вісімсот сімдесят вісім тисяч п’ятсот сорок дев’ять) гривень 95 копійок, з них по загальному фонду (видатки споживання) – 2 002 150,00 (два мільйони дві тисячі сто п’ятдесят) гривень, по спеціальному фонду (видатки розвитку) –
    30 876 399,95 (тридцять мільйонів вісімсот сімдесят шість тисяч триста дев’яносто дев’ять) гривень 95 копійок, передбачених на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки та відповідно збільшити їх департаменту фінансів Івано-Франківської облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 3719770 “Інші субвенції з місцевого бюджету” на виконання заходів зазначеної програми.
  4. Збільшити бюджетні призначення Івано-Франківській обласній раді (для КП “ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “БУДІНВЕСТ” (код ЄДРПОУ 44098925) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0117370 “Реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій” в сумі 180 500,00 (сто вісімдесят тисяч п’ятсот) гривень на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на
    2022-2025 роки.
  5. Збільшити бюджетні призначення департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (для УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛЬНОГО БУДІВНИЦТВА В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (код ЄДРПОУ 42753445) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 1917370 “Реалізація інших заходів щодо соціально-економічного розвитку територій” в сумі 450 000,00 (чотириста п’ятдесят тисяч) гривень на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  6. Збільшити видатки департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (для ДП “ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ”) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 1917461 “Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету” в сумі 550 000 гривень на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (Капітальний ремонт дорожнього покриття дороги О091302, з’їзд з автошляху Н-10 в с. Липівка Тисменицької міської ради).
  7. Збільшити бюджетні призначення департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0712152 “Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я” (на виконання заходів програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки) в сумі 140 000,00 (сто сорок тисяч) гривень. (Закупівля металопластикових вікон та дверей для КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” в м. Коломия Івано-Франківської області).
  8. Внести зміни по департаменту фінансів Івано-Франківської облдержадміністрації (код ЄДРПОУ 02313921) за кодом бюджетної програми 3719770 “Інші субвенції з місцевого бюджету” на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки згідно з додатком 2.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Дмитренка про спрямування залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 16.02.2022 року № 99/0/2-22/01-132 погодити спрямування залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на закупівлю опорними закладами охорони здоров’я послуг щодо проєктування та встановлення кисневих станцій, який склався станом на 01.01.2022 по загальному фонду (видатки розвитку) в сумі 6 887 800 гривень, департаменту охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації, а саме:

– за кодом бюджетної програми 0712152 “Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я” в сумі 2 066 340 гривень, з них: по загальному фонду (видатки споживання) – 688 780 гривень для КНП “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”, по спеціальному фонду (видатки розвитку) – 1 377 560 гривень для КНП “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”, КНП “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради” відповідно по 688 780 гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 1 377 560 гривень;

– за кодом бюджетної програми 0719410 “Субвенція з місцевого бюджету на закупівлю опорними закладами охорони здоров’я послуг щодо проєктування та встановлення кисневих станцій за рахунок залишку коштів відповідної субвенції з державного бюджету, що утворився на початок бюджетного періоду” по загальному фонду (видатки розвитку) на суму 4 821 460 гривень для надання відповідної субвенції з обласного бюджету бюджетам територіальних громад області, а саме:

бюджету Богородчанської селищної територіальної громади – 688 780 гривень для КНП “Богородчанська центральна лікарня” Богородчанської селищної ради;

бюджету Долинської міської територіальної громади – 688 780 гривень для КНП “Долинська багатопрофільна лікарня” Долинської міської ради Івано-Франківської області;

бюджету Косівської міської територіальної громади – 688 780 гривень для КНП “Косівська центральна районна лікарня” Косівської міської ради;

бюджету Рожнятівської селищної територіальної громади –
688 780 гривень для КНП “Рожнятівська багатопрофільна лікарня” Рожнятівської селищної ради;

бюджету Калуської міської територіальної громади – 688 780 гривень для КНП “Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області”;

бюджету Бурштинської міської територіальної громади –
688 780 гривень для КНП “Бурштинська центральна міська лікарня” Бурштинської міської ради Івано-Франківської області”;

бюджету Городенківської міської територіальної громади –
688 780 гривень для КНП “Городенківська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” Городенківської міської ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: А.Пліхтяка про розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 17.02.2022 № 54/69-р “Про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.02.2022 року № 105/0/2-22/01-132 погодити розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 17.02.2022 № 54/69-р “Про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Ільчишина про проєкт рішення обласної ради “Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації”.

Виступили: О.Сич, Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Мацькевич про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.02.2022 року № 104/0/2-22/01-132:

  1. Врахувати у доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з бюджету Делятинської селищної територіальної громади в сумі 1 000 525,37 гривень (один мільйон п’ятсот двадцять п’ять гривень 37 копійок) за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) за кодом бюджетної програми 1917361 “Співфінансування інвестиційних проєктів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку” для співфінансування проєкту “Реконструкція ЗОШ І-ІІІ ступенів з будівництвом корпусу на 14 класів, котельні та адміністративних приміщень в селі Чорний Потік Надвірнянського району. Коригування (додаткові обсяги робіт)”.
  2. Врахувати у доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з бюджету Делятинської селищної територіальної громади в сумі 1 062 242,00 гривень (один мільйон шістдесят дві тисячі двісті сорок дві гривні) за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її Івано-Франківській обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) за кодом бюджетної програми 0117361 “Співфінансування інвестиційних проєктів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку” для співфінансування проєкту “Реконструкція водопровідної мережі смт. Делятин від водозабору присілка Любіжня, Івано-Франкіської області. (Коригування)”.
  3. Врахувати у доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з бюджету Делятинської селищної територіальної громади в сумі 1 000 000,00 гривень (один мільйон гривень) за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації (для ДП “ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ”) за кодом бюджетної програми 1917461 “Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету” для співфінансування капітального ремонту дорожнього покриття автомобільної дороги загального користування місцевого значення С090904 Білі Ослави – Чорний Потік км 0+000-км 6+675 в Івано-Франківській області.
  4. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень на 2022 рік передбачених департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0819770 “Інші субвенції із місцевого бюджету” на видатки на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, згідно з додатком 3.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Н.Іваніва про внесення змін до переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: погодити внесення змін до переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки, погодженого рішенням постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій  від 23.12.2021 року № 24, а саме:

  1. У додатку 1 по розпоряднику коштів “Обласна рада (для КП “БУДІНВЕСТ”)

у позиції “Капітальний ремонт клубу в с. Живачів Олешанської сільської ради Івано-Франківської області” в сумі – обсяг фінансування  визначити в сумі “101000 грн.”;

назву позиції “Капітальний ремонт приміщень за адресою
Вагилевича, 2А в с.Ясень Перегінської територіальної громади Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт приміщення за адресою Вагилевича, 2 в с.Ясень Перегінської територіальної громади Івано-Франківської області”;

назву позиції “Капітальний ремонт будинку культури с. Старуня Богородчанської селищної ради” замінити на “Капітальний ремонт приміщення будинку культури в с. Старуня Богородчанської селищної ради”;

назву позиції “Капітальний ремонт даху Матеївецької гімназії, Матеївецької територіальної громади, Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт (облаштування шкільного подвір’я) Матеївецької гімназії філії Замулинецького ліцею Матеївецької сільської ради в с. Матеївці по вулиці Відродження, 4 Матеївецької сільської ради Івано-Франківської області”;

доповнити позиціями:

“Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Гаврилюка та вул. Шкільна в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації – 80 000 гривень”;

“Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Гаврилюка та

вул. Шкільна в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади Івано-Франківської області – 80 000 гривень”;

Капітальний ремонт зовнішнього вуличного освітлення вулиці Франка в с. Маркова Солотвинської територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області – 100 500 гривень”;

“Виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного майданчика в с. Ясень Перегінської селищної ради Івано-Франківської області – 49 900 гривень”;

  1. У додатку 2

по бюджету Олешанської сільської територіальної громади доповнити позиціями:

“Зміцнення матеріально-технічної бази (в т. . придбання та встановлення металопластикових дверей) для клубу та бібліотеки в
с. Підвербці, по вул. Січових Стрільців, 1. пі 78046, Олешанської сільської ради  – 20 000 гривень”;

“Зміцнення матеріально-технічної бази (в т.ч. придбання  спортивного інвентарю) для Олешанського ліцею в с.Олеша, вул. Грушевського 83, пі 78040, Олешанської сільської ради”  в сумі – 10000 гривень”;

по бюджету Солотвинської селищної територіальної громади:

 доповнити позиціями:

“Зміцнення матеріально-технічної бази (в т.ч. придбання  спортивного інвентарю) для Марківського ліцею в с. Маркова, вул. Шептицького 35а, пі 77770, Солотвинської селищної ради”  в сумі – 15000 гривень;

“Зміцнення матеріально-технічної бази (в т.ч. придбання  стільців) для Базового Будинку Культури в смт. Солотвин, вул. Грушевського 29, пі 77753, Солотвинської селищної ради”  в сумі – 15000 гривень

“На проектні і вишукувальні роботи, реконструкція будівлі клубу під заклад дошкільної освіти в с. Маркова Солотвинської територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області – 49 500 гривень”;

вилучити позицію “Виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію будівлі сільського клубу під дитячий садок в с. Маркова Солотвинської селищної територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області – 150 000 гривень”;

по бюджету Тисменицької міської територіальної громади доповнити позиціями:

“Зміцнення матеріально-технічної бази (в т. ч. придбання музично-звукового обладнання) для Вільшаницького ліцею в с. Вільшаниця,
вул. Осередок, 103, Тисменицької міської ради – 20 000 гривень”

по бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади вилучити позиції:

“Капітальний ремонт мереж вуличного освітлення по вул. Гаврилюка та вул. Шкільна в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації –
80 000 гривень”;

“Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Гаврилюка в
с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади Івано-Франківської області – 80 000 гривень”.

по бюджету Перегінської селищної територіальної громади:

вилучити позицію “Виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного майданчика в с. Ясень Перегінської селищної ради Івано-Франківської області – 49 900 гривень”;

 

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: А.Пліхтяка про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020 № 30-2/2020 “Про Програму охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області до 2025 року” (зі змінами)”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020 № 30-2/2020 “Про Програму охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області до 2025 року” (зі змінами)” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: А.Пліхтяка про проєкт рішення обласної ради “Про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про обласний фонд охорони навколишнього природного середовища” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: А.Пліхтяка про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.12.2021 № 355-11/20211 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2022 році”.

Виступив: Н.Іванів.

Н.Іванів з пропозиціями внести зміни до Переліку природоохоронних заходів для здійснення фінансування за рахунок планових надходжень коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2022 році, а саме:

по розпоряднику коштів “Департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської облдержадміністрації” по природоохоронному заходу “Нове будівництво водозахисної дамби на р. Бистриця Солотвинська в с. Клузів Угринівської територіальної громади Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації та проведення оцінки впливу на довкілля) (для Дністровського басейнового управління водних ресурсів)” зменшити обсяг фінансування на суму 250,0 тис. гривень;

по бюджету Солотвинської селищної територіальної громади доповнити природоохоронним заходом “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Манявка у с. Монастирчани Солотвинської селищної територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проєктно-кошторисної документації та проведення оцінки впливу на довкілля) – 250,0 тис. гривень”;

по бюджету Городенківської міської територіальної громади:

вилучити природоохоронний захід “Реконструкція очисних споруд м. Городенка Івано-Франківської області (в т. ч. коригування проектно-кошторисної документації) – 150,0 тис. гривень”;

по природоохоронному заходу “Придбання спецмашини для збору та перевезення побутових відходів на території Городенківської міської ради” збільшити обсяг фінансування на суму 150,0 тис. гривень.

 

Голосували за пропозиції Н.Іваніва:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.12.2021 № 355-11/20211 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2022 році” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради з врахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій..

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Поповича про проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Поповича про проєкт рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки”.

Виступили: О.Ткач, М.Палічйук, В.Гладій, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Поповича про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Ю.Труханівського про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2021 рік”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Гладія про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Гладія про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020 № 11-2/2020 “Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020 № 11-2/2020 “Про Положення про постійні та тимчасові комісії обласної ради” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Гладія про календарний план заходів на 2022 рік Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної ради від 11.02.2022 року № 11-155/131р/061 погодити календарний план заходів на 2022 рік Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки (додаток 4).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Фіняка про проєкт рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки”.

Виступили: І.Дебенко, О.Левицький, І.Мацькевич, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про регіональну цільову програму інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Н.Іваніва про проєкт рішення обласної ради “Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України щодо термінового виділення коштів на територіальну оборону та підготовку національного спротиву”.

Виступили: О.Сич, Р.Ткач, В.Гладій, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та Ради національної безпеки і оборони України щодо термінового виділення коштів на територіальну оборону та підготовку національного спротиву” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2019-2021 роки”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2019-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2021 рік”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2022-2024 роки.

Виступили: О.Левицький, О,Сич, Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.01.2022 року № 193/8/1-20/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2022-2024 роки (додаток 5).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 20.01.2022 року № 69/0/6-22/01-121 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки (додаток 6).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про календарний план заходів на 2022 рік обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 18.01.2022 року № 9346/1/1-21/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки (додаток 7).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2022-2026 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.01.2022 року № 9205/1/1-21/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2022-2026 роки (додаток 8).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Сеник про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 01.02.2022 року № 9/7/1-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки (додаток 9).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Тимківа про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної Програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2019-2021 роки”.

Виступили: Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання обласної Програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2019-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Тимківа про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки”.

Виступили: Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін до обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Тимківа про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки.

Виступили: Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” від 07.02.2022 року № 02-02/2022 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки (додаток 10).

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Дмитренка про проєкт рішення обласної ради “Про хід виконання Програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної рад на 2020-2021 роки”.

Виступили: Р.Ткач, І.Дебенко, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про хід виконання Програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної рад на 2020-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Дмитренка про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства “Обласний аптечний склад” на 2020-2021 роки”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання Програми фінансової підтримки комунального підприємства “Обласний аптечний склад” на 2020-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Дмитренка про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-2025 роки”.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття на 2021-2025 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Дмитренка про календарний план заходів на 2022 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 03.02.2022 року № 58/0/2-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки (додаток 11).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Дмитренка про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів та виготовлення препаратів з них на 2021-2025 роки.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 03.02.2022 року № 58/0/2-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів та виготовлення препаратів з них на 2021-2025 роки (додаток 12).

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. 38. Слухали: І.Дмитренка про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, М.Королик, Н.Іванів.

Вирішили:

1) відповідно до листа обласної державної адміністрації від 03.02.2022 року № 58/0/2-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту

незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки (додаток 13);

2) департаменту охорони здоров’я та департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації опрацювати та подати пропозиції щодо передбачення в переліку заходів Програми заходу стосовно лікування членів сімей загиблих під час антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Лакізу про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Лакізу про проєкт рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму сприяння розвитку громадянського суспільства на 2022-2026 роки”.

Виступили: Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 2

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Лакізу про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 03.02.2022 року № 58/0/2-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки (додаток 14).

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової комплексної програми “Культура Івано-Франківщини” на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної комплексної програми “Відродження Галича як давньої столиці України” на 2018-2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання обласної комплексної програми “Відродження Галича як давньої столиці України” на 2018-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми “Відзначення в області
    150-річчя від дня народження Василя Стефаника у 2021 році” на 2018-
    2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми “Відзначення в області 150-річчя від дня народження Василя Стефаника у 2021 році” на 2018-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми “Просвіта: ХХІ століття” на 2017-2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми “Просвіта: ХХІ століття” на 2017-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про внесення змін до обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Федорака про календарні плани заходів на 2022 рік регіональних цільових програм в галузі “Культура і мистецтво”.

Виступили: І.Дебенко, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 27.01.2022 року № 9/4/1-22/01-132 погодити розподіл видатків, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації:

  1. На виконання регіональної цільової комплексної програми “Культура Івано-Франківщини” на 2022-2026 роки – 5 150 000,0 (п’ять мільйонів сто п’ятдесят тисяч) гривень:

– за КПКВКМБ 1014020 “Фінансова підтримка філармоній, художніх і музичних колективів, ансамблів, концертних та циркових організацій” – в сумі 2 100 000,0 (два мільйони сто тисяч) гривень на проведення культурно-мистецьких заходів (додаток 15);

– за КПКВКМБ 1014082 “Інші заходи в галузі культури і мистецтва” – в сумі 3 050 000,0 (три мільйони п’ятдесят тисяч) гривень, з них:
2 650 000,0 (два мільйони шістсот п’ятдесят тисяч) гривень – на зміцнення матеріально-технічної бази та проведення капітальних і поточних ремонтів закладів культури області (п. 9.1) (додаток 16), 400 000,0 (чотириста тисяч) гривень – на здійснення ремонтно-реставраційних робіт об’єктів ЮНЕСКО (п. 2.2).

  1. На виконання обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки:

– за КПКВКМБ 1014020 “Фінансова підтримка філармоній, художніх і музичних колективів, ансамблів, концертних та циркових організацій” – в сумі 400 000,0 (чотириста тисяч) гривень, з них: 50 000,0 (п’ятдесят тисяч) гривень – на сприяння у проведенні музейно-етнографічного фестивалю “Галицька брама” (п.1), 50 000,0 (п’ятдесят тисяч) гривень – на підтримку заходів туристично-етнографічної програми “Живий Музей” (п. 2), 300 000,0 (триста тисяч) гривень – на сприяння у проведенні фестивалю “Галицьке лицарство” (п. 3) (додаток 15).

  1. На виконання регіональної цільової програми “Просвіта
    ХХІ століття” на 2022-2026 роки:

– за КПКВКМБ 1014081 “Забезпечення діяльності інших закладів в галузі культури і мистецтва” – в сумі 1 000 000,0 (один мільйон) грн. для проведення заходів та фінансову підтримку Івано-Франківського ОО ВУТ “Просвіта” ім. Т. Шевченка (п. 1), (додаток 17).

  1. На виконання регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2022-2026 роки:

– за КПКВКМБ 1014082 “Інші заходи в галузі культури і мистецтва” – в сумі 600 000,0 (шістсот тисяч) гривень на виконання заходів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2022 рік (додаток 18).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Макоту про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Макоту про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Макоту про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 28.01.2022 року № 49/0/2-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки (додаток 19).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Г.Макоту про календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 28.01.2022 року № 49/0/2-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2022-2026 роки (додаток 20).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Андріїшина про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області у 2021 році”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області у 2021 році ” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: І.Андріїшина про календарний план заходів на 2022 рік Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 24.01.2022 року № 9/1/1-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (додаток 21).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: О.Оклієвича про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: О.Оклієвича про календарні плани заходів на 2022 рік обласних програм по управлінню спорту облдержадміністрації.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.01.2022 року № 9/3/1-22/01-132 погодити календарні плани заходів на 2022 рік обласних програм по управлінню спорту облдержадміністрації (додатки 22-25).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Стебницького про проєкт рішення обласної ради “Про виконання комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2021 рік”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2021 рік” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Стебницького про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Чернецького про проєкт рішення обласної ради “Про програму розвитку місцевих та добровільних пожежних формувань територіальних громад Івано-Франківської області на 2022-2026 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про програму розвитку місцевих та добровільних пожежних формувань територіальних громад Івано-Франківської області на 2022-2026 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Б.Свіщовського про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківської області на 2019-2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту рішення “Про виконання регіональної цільової програми забезпечення збереженості документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківської області на 2019-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Л.Остап’як про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту “Про внесення змін до регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Р.Пилюка про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту “Про виконання Програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: В.Даниша про календарний план заходів на 2022 рік програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

Виступили: Р.Ткач, О.Сич, В.Гладій, О.Качур, В.Кушнір, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа управління з питань майна спільної власності територіальних громад області Івано-Франківської обласної ради від 07.02.2022 року № 14/05-14/007 погодити календарний план заходів на 2022 рік програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки (додаток 26).

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: А.Сташківа про календарний план заходів на 2022 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації
від 03.02.2022 року № 9/9/1-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (додаток 27).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: А.Сташківа про календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації
від 03.02.2022 року № 9/9/1-22/01-132 погодити календарний план заходів на 2022 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України,
+
та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки (додаток 28).

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: Р.Сілецького про проєкт рішення обласної ради “Про роботу державного підприємства “ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ” за 2021 рік”.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, В.Гладій, Р.Ткач, М.Королик, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внесення проєкту “Про внесення змін до регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки” на розгляд тринадцятої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 10

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

Голова постійної комісії                                        Назарій Іванів

 

Секретар постійної комісії                                    Олександр Левицький


ДОДАТКИ


 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]