Протокол № 3


П Р О Т О К О Л № 3
засідання постійної комісії обласної ради
з питань промисловості, підприємництва, будівництва
та дорожнього господарства

 

від 14.04.2021 р.
м. Івано-Франківськ
14.00, каб. 500

 

Всього членів комісії – 9 осіб

 

Були присутні на засіданні:

Шевченко
Віктор Леонідович

– голова постійної комісії

Левконович
Надія Михайлівна

– заступник голови постійної комісії

Гладун
Василь Васильович

– секретар комісії

Вітенко
Микола Іванович

– член постійної комісії

Гораль
Ліліана Тарасівна

– член постійної комісії

Дяків
Юрій Миколайович

– член постійної комісії

Кукурудз
Ростислав Степанович

– член постійної комісії
Запрошені:
Палійчук
Микола Васильович
– заступник голови обласної ради
Ярмольський
Андрій Ігорович
– перший заступник голови обласної державної адміністрації
Чернелицька
Богдана Павлівна
– заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації
Подошва
Сергій Валерійович
– директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації
Рачкевич
Володимир Степанович
– заступник директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації
Сазонов
Андрій Віталійович
– директор ДП “Дороги Прикарпаття”

 

 

Брали участь у роботі комісії:
Вань
Марія Анатоліївна
– заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради
Гринів
Олена Володимирівна
– помічник-консультант на громадських засадах народного депутата України Вінтоняк О.В.
Бардяк
Євгенія Мар’янівнаЛисаківська
Наталія Романівна
– депутатка обласної ради
– головний спеціаліст відділу планування території та координації проектної діяльності управління містобудування та архітектури департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації
Представники засобів масової інформації

 

 

Порядок денний:

1.            Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік.
2.            Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021. № 68-4/2021 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік”.
3.            Про затвердження Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.
4.            Про календарний план заходів на 2021 рік регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.
5.            Про календарний план заходів на 2021 рік Регіональної цільової програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2021 рік.
6.            Про календарний план заходів на 2021 рік Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік.
7.            Різне.

 

1.Слухали:Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік.
Доповідав:С. Подошва – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації.
Виступили:В. Шевченко, Р. Кукурудз, М. Вітенко, В. Гладун, Л. Гораль,
М. Палійчук, А. Ярмольський.
Вирішили:Рекомендувати обласній державні адміністрації доопрацювати проєкт рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік” в частині визначення пріоритетних напрямків та чітких цілей соціально-економічного розвитку області на 2021 рік із зазначенням реальних джерел і обсягів фінансування, переліку заходів, які необхідно здійснити та очікуваного ефекту від їх здійснення .
Голосували:за – 7 (сім)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
2.Слухали:Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021.
№ 68-4/2021 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік”.
Доповідала:Б. Чернелицька – заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації.
Виступили:В. Шевченко, М. Палійчук.
Вирішили:Проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021. № 68-4/2021 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік” підтримати і пропонувати його на розгляд президії та сесії обласної ради,
з врахуванням змін, які запропоновані у листах обласної державної адміністрації від 5 квітня 2021 р. № 298/0/2-21/01-132 та № 300/0/2-21/01-132 (додаються).
Голосували:за – 6 (шість)проти – 0 (нуль)утрималось – 1 (один)Рішення прийнято. 
3.Слухали:Про затвердження Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.
Доповідав:В. Рачкевич – заступник директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.
Виступили:В. Шевченко, М. Вітенко, Р. Кукурудз, М. Палійчук,
А. Ярмольський, Є. Бардяк, А. Сазонов, Л. Гораль
Вирішили:Рекомендувати обласній державній адміністрації доопрацювати проєкт рішення “Про затвердження Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки”, врахувавши пропозиції комісії:
1. У підпунктах 1.1. та 2.3. додатку до Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки “Перелік заходів, обсяги та джерела фінансування  Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки” передбачити   співфінансування заходів з місцевих бюджетів територіальних громад у розмірі не менше 10 відсотків від вартості об’єкта.
2. Підпункт 2.1 додатку до Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки “Перелік заходів, обсяги та джерела фінансування  Регіональної програми розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху  Івано-Франківської області на 2021-2025 роки” викласти у такій редакції: “Виготовлення проектно-кошторисної документації, проведення експертизи, розробка схем організації дорожнього руху”.
Голосували:за – 7 (сім)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
4.Слухали:Про календарний план заходів на 2021 рік регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.
Доповідав:В. Рачкевич – заступник директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації.
Виступили:Н. Левконович, Н. Лисаківська, В. Шевченко.
Вирішили:Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 10.03.21. № 9984/17/1-20/01-132 погодити календарний план заходів на 2021 рік з виконання регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури Івано-Франківської області на 2021-2025 роки (додається).Голосували:за – 7 (сім)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
5.Слухали:Про календарний план заходів на 2021 рік Регіональної цільової програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2021 рік.
Доповідав:С. Подошва – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації.
Виступили:В. Шевченко.
Вирішили:Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 8 лютого 2021 р. № 126/0/2-21/01-132 погодити календарний план заходів на 2021 рік Регіональної цільової програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2021 рік (додається).Голосували:за – 6 (шість)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
6.Слухали:Про календарний план заходів на 2021 рік Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік.
Доповідав:С. Подошва – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації.
Виступили:М. Вітенко, В. Шевченко, А. Ярмольський.
Вирішили:Рекомендувати обласній державній адміністрації доопрацювати календарний план заходів на 2021 рік Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2021 рік.Голосували:за – 7 (сім)проти – 0 (нуль)утрималось – 0 (нуль)Рішення прийнято.
7.Різне.

 

 

Голова постійної комісії                                                                      Віктор Шевченко

Секретар комісії                                                                                      Василь Гладун

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]