Протокол № 31


Протокол № 31
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

29 серпня 2018 року
м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 5 чол.

Присутні: 4 члени комісії – Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Богдан Ленігевич

Запрошені: Володимир Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації;

Сергій Подошва – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації;

Василь Тимків – директор комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”;

Валерій Чорний – начальник обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”;

Ігор Гаврилюк – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Віталій Федорів – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

Іванна Цідило – головний лікар комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер”;

Ольга Ничай – юрист громадської організації “Центр “Антикорупційна платформа”;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

 

  1. Про регіональну цільову програму протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки.
  2. Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки.
  3. Про внесення змін до регіональної цільової програми фінансової підтримки комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”.
  4. Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.
  5. Про продовження трудових відносин з начальником обласного комунального підприємства  “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорним.
  6. Про зміну типу та найменування Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів № 1 Івано-Франківської обласної ради.
  7. Про утворення комісій з питань приймання-передачі цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів.
  8. Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.
  9. Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Івано-Франківського обласного наркологічного диспансеру.
  10. Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр”.
  11. Про надання дозволу на списання нерухомого майна комунальному закладу “Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.
  12. Про надання дозволу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні на списання медичного обладнання.
  13. Про надання дозволу Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні на списання медичного обладнання.
  14. Про затвердження Івано-Франківському геріатричному пансіонату технічної документації із землеустрою.
  15. Про припинення права постійного користування землею та надання земельної ділянки на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську.
  16. Про внесення змін і доповнень до Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  17. Про укладення з Радою Івано-Франківської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури договору на безоплатне користування нерухомим майном.
  18. Про укладення з державним підприємством “Їдальня № 14” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
  19. Про передачу нерухомого майна профілакторію “Бистриця”.
  20. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.
  21. Про розгляд звернення ГО ‘Центр “Антикорупційна платформа”.
  22. Про звернення комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер”.
  23. Про оренду майна спільної власності територіальних громад області.

 

 

  1. Слухали: Про регіональну цільову програму протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки.

Доповідає: Володимир Стебницький

Виступили: Василь Гладій, Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик

Вирішили:

  1. Доручити управлінню з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації передбачити в заходах програми пункт про співфінансування з обласного бюджету протипожежного захисту місцевих закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту.
  2. Погодити проект рішення “Про регіональну цільову програму протипожежного захисту обласних закладів освіти, охорони здоров’я, культури та соціального захисту на 2018-2021 роки” з внесеною пропозицією і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки.

Доповідає: Сергій Подошва

Виступили: Михайло Королик, Остап Дзеса, Олександр Левицький

Вирішили:

  1. Доручити департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації:
  • внести правки в преамбулу проекту рішення відповідно до поданих документів, а саме: слова “інформацію про виконання…” замінити на “аналіз розвитку малого та середнього підприємництва…”, оскільки до рішення додано аналіз…, а не інформацію;

– подати обласній раді проект рішення про виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2017-2018 роки.

  1. Погодити проект рішення “Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки” з врахуванням пропозицій комісії і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до регіональної цільової програми фінансової підтримки комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”.

Доповідає: Василь Тимків

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили:

  1. Погодити проект рішення “Про внесення змін до регіональної цільової програми фінансової підтримки комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
  2. Пропонувати директору комунального підприємства обласної ради з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” підготувати і подати на розгляд обласної ради аналогічну програму на наступні роки.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідає: Валерій Чорний

Вирішили: погодити проект рішення “Про звіт начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про продовження трудових відносин з начальником обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорним.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “ Про продовження трудових відносин з начальником обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” В. Чорним” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 6. Слухали: Про зміну типу та найменування Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів № 1 Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Ігор Гаврилюк

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну типу та найменування Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів № 1 Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про утворення комісій з питань приймання-передачі цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів.

Доповідає: Ігор Гаврилюк

Вирішили: погодити проект рішення “Про утворення комісій з питань приймання-передачі цілісних майнових комплексів професійно-технічних навчальних закладів” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 8. Слухали: Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр”.

Доповідає: Віталій Федорів

Виступили: Василь Гладій, Олександр Левицький, Михайло Королик

Голосували: за внесення проекту рішення “Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Прикарпатський клінічний онкологічний центр” на розгляд президії та сесії обласної ради

За – немає, проти – 4, утримались – немає.

За результатами голосування рішення не прийнято.

Вирішили: відкласти розгляд питання і доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації спільно з постійною комісією обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики доопрацювати проект рішення.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Івано-Франківського обласного наркологічного диспансеру.

Доповідає: Віталій Федорів

Голосували: за внесення проекту рішення “Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Івано-Франківського обласного наркологічного диспансеру” на розгляд президії та сесії обласної ради

За – немає, проти – 4, утримались – немає.

За результатами голосування рішення не прийнято.

Вирішили: відкласти розгляд питання і доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації спільно з постійною комісією обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики доопрацювати проект рішення.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 10. Слухали: Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр”.

Доповідає: Віталій Федорів

Голосували: за внесення проекту рішення “ Про припинення (реорганізацію шляхом перетворення) Комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр” на розгляд президії та сесії обласної ради.

За – немає, проти – 4, утримались – немає.

За результатами голосування рішення не прийнято.

Вирішили: відкласти розгляд питання і доручити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації спільно з постійною комісією обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики доопрацювати проект рішення.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу на списання нерухомого майна комунальному закладу “Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”.

Доповідає: Віталій Федорів

Виступили: Олександр Левицький, Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу на списання нерухомого майна комунальному закладу “Івано-Франківський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні на списання медичного обладнання.

Доповідає: Віталій Федорів

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні на списання медичного обладнання” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні на списання медичного обладнання.

Доповідає: Віталій Федорів

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу Івано-Франківській обласній клінічній інфекційній лікарні на списання медичного обладнання” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Івано-Франківському геріатричному пансіонату технічної документації із землеустрою.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження Івано-Франківському геріатричному пансіонату технічної документації із землеустрою” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про припинення права постійного користування землею та надання земельної ділянки на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення права постійного користування землею та надання земельної ділянки на вул. Максимовича, 10 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 16. Слухали: Про внесення змін і доповнень до Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін і доповнень до Порядку передачі в оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про укладення з Радою Івано-Франківської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили:

  1. Погодити проект рішення “Про укладення з Радою Івано-Франківської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
  2. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області додати до проекту рішення інформацію про діяльність Ради Івано-Франківської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури за 2017-2018 роки.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про укладення з державним підприємством “Їдальня № 14” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Даниш

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з державним підприємством “Їдальня № 14” договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 19. Слухали: Про передачу нерухомого майна профілакторію “Бистриця”.

Доповідає: Василь Даниш

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу нерухомого майна профілакторію “Бистриця” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області уточнити назву проекту рішення і при необхідності внести зміни.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про розгляд звернення ГО ‘Центр “Антикорупційна платформа”.

Інформує: Остап Дзеса

Виступили: Василь Гладій, Остап Дзеса, Ольга Ничай

Вирішили: рекомендувати голові обласної ради доручити відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради опрацювати звернення громадської організації “Центр “Антикорупційна платформа” по суті, враховуючи поданий організацією проект рішення “Про порядок оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств Івано-Франківської обласної ради”, при необхідності запросити представника організації (Ольга Ничай – юрист, конт.тел. 095-000-88-72).

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про звернення комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний   шкірно-венерологічний     диспансер”     (лист   від   10.07.2018. № 01.1-13/93).

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Іванна Цідило, Олександр Левицький, Василь Гладій, Остап Дзеса

Голосували: за надання згоди на продовження благодійній організації Фонду “Медгал-ІФ” договору оренди приміщення площею 6,1 кв.м у будівлі комунального закладу “Івано-Франківський обласний шкірно-венерологічний диспансер” за адресою вул. Короля Данила, 10 у м. Івано-Франківську:

за – 1; проти – 2; утримався – 1.

За результатами голосування рішення не прийнято.

Вирішили: рекомендувати керівникам департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації та комунального закладу “Івано-Франківський обласний клінічний шкірно-венерологічний диспансер” врегулювати відносини, узгодити розбіжності.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області обласної ради від 22.08.2018. № 322/08-04/001).

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Василь Гладій, Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик

Вирішили: погодити надання в оренду об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, зазначених під № 1; 2; 3; 4; 5; 6; 7; 13; 14 додатку 1 до листа; об’єкт під № 8 передати на термін до 31.12.2018 р.; об’єкти, зазначені під № 9; 10; 11; 12 додатку 1, передати терміном на один рік.

Голосували: За – одноголосно.

 

Після розгляду питання надання в оренду об’єкта під № 14 додатку 1 до листа члени комісії Олександр Левицький та Михайло Королик покинули засідання.

У зв’язку з відсутністю кворуму засідання комісії було закрито.

 

 

 

Голова постійної комісії:                                                             Остап Дзеса

 

Секретар постійної комісії:                                                         Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]