ПРОТОКОЛ № 32


ПРОТОКОЛ № 32
засідання постійної комісії обласної ради
з питань
аграрної політики та земельних відносин

 

від 19.02.2019. № 32

м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії – 6 чол.

Присутніх членів комісії – 5 чол.

Відсутні: О. Загурський – відрядження;

Головував – голова постійної комісії Іван Приймак

У засіданні комісії брали участь:

Тарас Кузь – представник громадської спілки “Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО”;

Наталія Зорій – консультант організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради

Прокопів Анатолій Іванович – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради представники ЗМІ

Запрошені:

Шастко Олег Григорович – в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру в області

Собчук Анатолій Володимирович – заступник начальника головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області

Порядок денний:

1. Про внесення змін до регіональної цільової програми заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин в Івано-Франківській області до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 21.06.2011. № 202-7/2011 (із змінами).

Доповідає: Шастко Олег Григорович – в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру в області

Співдоповідає: Собчук Анатолій Володимирович – заступник начальника головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області

2. Різне:

  • звернення до жителів Прикарпаття про небезпеку та шкідливість спалювання сухої трави, стерні, пасовищ, лук, інших ділянок із природною рослинністю або її залишками;
  • про звернення П’ядицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Коломийського району щодо передачі земель за межами населеного пункту у П’ядицьку ОТГ.
1. СЛУХАЛИ:Про внесення змін до регіональної цільової програми заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин в Івано-Франківській області до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 21.06.2011. № 202-7/2011 (із змінами).
Доповідав:Шастко Олег Григорович – в. о. начальника Головного управління Держгеокадастру в області
Співдоповідав:Собчук Анатолій Володимирович – заступник начальника головного управління Держгеокадастру в Івано-Франківській області
Виступили:І. Приймак, М. Вітенко, Д. Грицюк, Б. Тимофійчук,
А. Прокопів
ВИРІШИЛИ:Підтримати проект рішення “Про внесення змін до регіональної цільової програми заходів та робіт у галузі розвитку земельних відносин в Івано-Франківській області до 2020 року, затвердженої рішенням обласної ради від 21.06.2011. № 202-7/2011 (із змінами)” та рекомендувати на розгляд сесії обласної ради.Голосували:За – 5 , Проти – немає, Утримались – немає .Рішення прийнято.
2. СЛУХАЛИ:Про звернення до жителів Прикарпаття про небезпеку та шкідливість спалювання сухої трави, стерні, пасовищ, лук, інших ділянок із природною рослинністю або її залишками.
Доповідав:Приймак Іван Васильович – голова постійної комісії
Виступили:М. Вітенко, С. Никорович, Б. Тимофійчук,
Д. Грицюк
ВИРІШИЛИ:Доручити голові постійної комісії напрацювати текст звернення обласної ради до посадових осіб місцевого самоврядування, голів районних державних адміністрацій та краян про небезпеку та шкідливість спалювання сухої трави, стерні, пасовищ, лук, інших ділянок із природною рослинністю або її залишками.Голосували:За – 5 , Проти – немає, Утримались – немає .Рішення прийнято.
3. СЛУХАЛИ:Про звернення П’ядицької сільської ради об’єднаної територіальної громади Коломийського району щодо передачі земель за межами населеного пункту у П’ядицьку ОТГ.
Доповідав:Вітенко Михайло Дмитрович – секретар постійної комісії
Виступили:І. Приймак, С. Никорович, Б. Тимофійчук,
Д. Грицюк, О. Шастко, Т. Кузь, А. Собчук
ВИРІШИЛИ:Рекомендувати Головному управлінню Держгеокадастру в області в межах повноважень вивчити порушену в зверненні проблему та проінформувати про результати постійну комісію на черговому засіданні.Голосували:За – 5 , Проти – немає, Утримались – немає .Рішення прийнято.

Голова постійної комісії Іван Приймак

Секретар

постійної комісії Михайло Вітенко

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]