Протокол № 33


Протокол № 33
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

08 листопада 2018 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

 

Запрошені:

Володимир Пачків – заступник начальника управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області;

Олег Олійник – директор Івано-Франківського обласного комуналь-ного агролісогосподарського підпри-ємства “Івано-Франківськоблагро-ліс”;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

 

В роботі комісії беруть участь:

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до Цільової програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 228-5/2016 (із змінами).
  2. Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
  3. Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном.
  4. Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
  5. Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  6. Про виконання Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2017-2020 роки.
  7. Про оренду майна спільної власності територіальних громад області.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до Цільової програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 228-5/2016 (із змінами).

Доповідає: Володимир Пачків

Виступили: Олександр Левицький, Михайло Королик

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до Цільової програми запобігання виникненню надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру та підвищення рівня готовності аварійно-рятувальної служби області до дій за призначенням на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 10.06.2016. № 228-5/2016 (із змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Остап Дзеса, Олег Олійник, Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Даниш

Виступив: Остап Дзеса

Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області подати членам комісії інформацію  про роботу обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Олександр Левицький, Остап Дзеса, Михайло Королик

Вирішили: погодити проект рішення “Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Пропонувати голові обласної ради доручити відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради вивчити питання щодо прийняття Порядку розгляду обласною радою питань про надання дозволів на користування надрами.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про виконання Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2017-2020 роки.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проект рішення “Про виконання Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2017-2020 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 05.11.2018. № 417/08-04/001).

Доповідав: Василь Даниш

Вирішили: погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду:

  • згідно з додатком 1. Об’єкт, зазначений у п.12 передати терміном на один рік, у п. 13 – до трьох років, у п. 15 – на один рік, у п. 23 – до трьох років;
  • на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком 2.

Голосували: За – одноголосно.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                          Остап Дзеса

 

Секретар постійної комісії                                                      Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]