ПРОТОКОЛ № 36


ПРОТОКОЛ № 36
засідання постійної комісії обласної ради
з питань екології та раціонального
природокористування

 

16.10.2018 р.

 

Присутні члени комісії:

Андрій Левкович, Андрій Іваськів Оксана Тебешевська, Олег Токарчук, Ігор Шевчук

Відсутні:

Олександр Матусевич, Володимир Магаль, Михайло Якимчук

Запрошені:

Андрій Пліхтяк – заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

 

 

Головував:

Голова комісії  Андрій Левкович

 

Порядок денний

 

  1. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “Кердін Груп” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням (промислова розробка) нафти, газу природного, конденсату Південно-Делятинської площі, що знаходиться в Івано-Франківській області”.
  2. Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 26.02.2018 року № 100/117-р (зі зінами).
  3. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “ДІСАНС” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) нафти, газу природного, конденсату Північно-Татарівської площі, що знаходиться у Надвірнянському районі Івано-Франківської області”.
  4. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання Акціонерному товариству “Укргазвидобування” спеціального дозволу на користування надрами з метою створення геологічних територій та об’єктів, що мають важливе наукове, культурне, санітарно-оздоровче значення (наукові полігони, геологічні заповідники, заказники, пам’ятки природи, лікувальні, оздоровчі заклади тощо), в частині їх геологічного вивчення та збереження газу природного, конденсату, нафти Добротівського наукового полігону, розташованого в межах Івано-Франківської області.
  5. Різне. Розгляд листів та звернень.

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “Кердін Груп” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку з подальшим видобуванням (промислова розробка) нафти, газу природного, конденсату Південно-Делятинської площі, що знаходиться в Івано-Франківській області”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Ігор Шевчук, Олег Токарчук, Андрій Іваськів

 

Вирішили рекомендувати:

Відмовити у погодженні надання у користування ділянки надр товариству з обмеженою відповідальністю “Кердін Груп” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 26.02.2018 року № 100/117-р (зі зінами).

Доповідав:  Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська

 

Вирішили рекомендувати:

Погодити внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 26.02.2018 року № 100/117-р (зі зінами).

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання товариству з обмеженою відповідальністю “ДІСАНС” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) нафти, газу природного, конденсату Північно-Татарівської площі, що знаходиться у Надвірнянському районі Івано-Франківської області”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович

 

Вирішили:

Відмовити у погодженні надання у користування ділянки надр товариству з обмеженою відповідальністю “ДІСАНС” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання Акціонерному товариству “Укргазвидобування” спеціального дозволу на користування надрами з метою створення геологічних територій та об’єктів, що мають важливе наукове, культурне, санітарно-оздоровче значення (наукові полігони, геологічні заповідники, заказники, пам’ятки природи, лікувальні, оздоровчі заклади тощо), в частині їх геологічного вивчення та збереження газу природного, конденсату, нафти Добротівського наукового полігону, розташованого в межах Івано-Франківської області.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Ігор Шевчук, Оксана Тебешевська

 

Вирішили:

Проект рішення обласної ради “Про погодження надання Акціонерному товариству “Укргазвидобування” спеціального дозволу на користування надрами рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали:

Різне. Розгляд листів та звернень.

 

 

Голова комісії                                                                              Андрій Левкович

 

Секретар комісії                                                                        Андрій Іваськів

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]