ПРОТОКОЛ № 38


ПРОТОКОЛ № 38
засідання постійної комісії обласної ради
з питань екології та раціонального
природокористування

 

17 грудня 2018 р.

 

Присутні члени комісії:

Андрій Левкович, Володимир Магаль, Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук, Олександр Матусевич

Відсутні:

Андрій Іваськів, Олег Токарчук, Михайло Якимчук

Запрошені:

Андрій Дмитрович Пліхтяк – заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

Качур Ганна Мирославівна – заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації

 

Головував:

Голова комісії  Андрій Левкович

 

Порядок денний

  1. Про проект рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Про основні параметри обласного бюджету на 2019 рік.
  2. Про проект рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Про особливості фінансування обласних програм у 2019 році.
  3. Про спільне розпорядження голови обласної ради та голови облдержадміністрації від 03.12.2018 № 713/832-р “Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 26.02.2018 року
    № 100/117-р (зі змінами)”.
  4. Про надання погодження щодо отримання Товариством з обмеженою відповідальністю “ГАЗ-ІНВЕСТ АКТИВ” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Небилівської площі, розташованої в межах Івано-Франківської області.
  5. Про надання погодження щодо отримання Товариством з обмеженою відповідальністю “Газовидобувна група” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Тисівської ділянки, розташованої в межах Івано-Франківської області.
  6. Різне. Розгляд листів та звернень.

 

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Про основні параметри обласного бюджету на 2019 рік.

Доповідала: Качур Ганна Мирославівна – заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації

 

Виступили: Андрій Левкович, Ігор Шевчук

 

Вирішили рекомендувати:

Погодити проект рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Про основні параметри обласного бюджету на 2019 рік та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Про особливості фінансування обласних програм у 2019 році.

Доповідала: Качур Ганна Мирославівна – заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації

 

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук

 

Вирішили рекомендувати:

Погодити проект рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2019 рік”. Про особливості фінансування обласних програм у 2019 році та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про спільне розпорядження голови обласної ради та голови облдержадміністрації від 03.12.2018 № 713/832-р “Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 26.02.2018 року
    № 100/117-р (зі змінами)”.

Доповідав:  Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська

 

Вирішили:

Погодити спільне розпорядження голови обласної ради та голови облдержадміністрації від 03.12.2018 № 713/832-р “Про внесення змін до розпорядження облдержадміністрації та обласної ради від 26.02.2018 року
№ 100/117-р (зі змінами)”.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про надання погодження щодо отримання Товариством з обмеженою відповідальністю “ГАЗ-ІНВЕСТ АКТИВ” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Небилівської площі, розташованої в межах Івано-Франківської області”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович

Вирішили:

Погодити проект рішення обласної ради “Про надання погодження щодо отримання Товариством з обмеженою відповідальністю “ГАЗ-ІНВЕСТ АКТИВ” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Небилівської площі, розташованої в межах Івано-Франківської області” за умови:

  • відсутності в засновниках товариства російських компаній;
  • погодження громади.

Проект рішення  рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про надання погодження щодо отримання Товариством з обмеженою відповідальністю “Газовидобувна група” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Тисівської ділянки, розташованої в межах Івано-Франківської області”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

 

Виступили: Андрій Левкович, Ігор Шевчук, Оксана Тебешевська

 

Вирішили:

Погодити проект рішення обласної ради “Про надання погодження щодо отримання Товариством з обмеженою відповідальністю “Газовидобувна група” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення нафтогазоносних надр, у тому числі дослідно-промислової розробки родовищ, з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) газу природного, конденсату, нафти Тисівської ділянки, розташованої в межах Івано-Франківської області” за умови:

  • відсутності в засновниках товариства російських компаній;
  • погодження громади.

Проект рішення  рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали:

Різне. Розгляд листів та звернень.

 

 

Голова комісії                                                                                          Андрій Левкович

Секретар комісії                                                                                     Андрій Іваськів

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]