Протокол № 38


Протокол № 38
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

 

22 лютого 2019 року

м. Івано-Франківськ

 

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

Запрошені: Віктор Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Іван Ковалик – начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації;

Ірина Кобельська – заступник директора – начальник управління ресурсного і кадрового забезпечення, моніторингу та супроводу державних програм департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області;

Володимир Корженьовський – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації

В роботі комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

 

  1. Про припинення діяльності Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
  2. Про припинення діяльності Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
  3. Про передачу гуртожитку № 1 на вул. Військових ветеранів, 8 та навчального корпусу № 3 на вул. Шопена, 1 у м. Івано-Франківську.
  4. Про створення Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради.
  5. Про утворення комісії з питань приймання-передачі автомобілів швидкої медичної допомоги.
  6. Про погодження Календарного плану заходів на 2019 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.

 

  1. Слухали: Про припинення діяльності Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Кімакович

Виступили: Василь Гладій, Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення діяльності Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” при умові подання проекту рішення про утворення оздоровчого закладу на базі ЗОШ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про припинення діяльності Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Віктор Кімакович

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення діяльності Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про передачу гуртожитку № 1 на вул. Військових ветеранів, 8 та навчального корпусу № 3 на вул. Шопена, 1 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Віктор Кімакович

Виступили: Олександр Левицький, Остап Дзеса

Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу гуртожитку № 1 на вул. Військових ветеранів, 8 та навчального корпусу № 3 на вул. Шопена, 1 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Іван Ковалик

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: погодити проект рішення “Про створення Івано-Франківського обласного центру соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про утворення комісії з питань приймання-передачі автомобілів швидкої медичної допомоги.

Доповідає: Ірина Кобельська

Вирішили: погодити проект рішення “Про утворення комісії з питань приймання-передачі автомобілів швидкої медичної допомоги” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про погодження Календарного плану заходів на 2019 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити Календарний план заходів на 2019 рік до Програми приватизації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.

  Голосували: За – одноголосно.

 

  Голосували: За додаткове внесення в порядок денний питання “Про створення обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради” – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Володимир Корженьовський

Вирішили: доручити департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації доопрацювати проект рішення “Про створення обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради” і подати обласній раді доопрацьований проект рішення пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                                  Остап Дзеса

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]