ПРОТОКОЛ № 39


ПРОТОКОЛ № 39
засідання постійної комісії обласної ради
з питань екології та раціонального
природокористування

08.02.2019 р.

 

Присутні члени комісії:

Андрій Левкович, Володимир Магаль, Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук, Олександр Матусевич

Відсутні:

Андрій Іваськів, Олег Токарчук, Михайло Якимчук

Запрошені:

Марія Савка – перший заступник голови обласної державної адміністрації

Андрій Дмитрович Пліхтяк – заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації

Жанна Табанець – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

 

Головував:

Голова комісії  Андрій Левкович

 

Порядок денний

  1. Про проект рішення обласної ради “Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації.
  2. Про проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік”.
  3. Про проект рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік”.
  4. Про проект рішення обласної ради “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році”.
  5. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання у користування ділянок надр з метою геологічного вивчення, нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) шляхом продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами” (згідно з додатком).
  6. Про проект рішення обласної ради “Про надання приватному підприємству “Дажбог” гірничого відводу для розробки Кунисівського родовища суглинків”.
  7. Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання державному підприємству спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” у користування ділянки надр”.
  8. Різне. Розгляд листів та звернень.

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації”.

Доповідала: Марія Савка

Виступили: Андрій Левкович, Ігор Шевчук

 

Вирішили рекомендувати:

Погодити проект рішення обласної ради “Про звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік”

Доповідала: Жанна Табанець

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська, Ігор Шевчук

 

Вирішили рекомендувати:

Погодити проект рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2018 рік” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік”.

Доповідала: Жанна Табанець

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська

 

Вирішили:

Погодити проект рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

Виступили: Андрій Левкович

 

Вирішили:

Погодити проект рішення обласної ради “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання у користування ділянок надр з метою геологічного вивчення, нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) шляхом продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами” (згідно з додатком).

Доповідав: Андрій Пліхтяк

Виступили: Андрій Левкович, Ігор Шевчук, Оксана Тебешевська

 

Вирішили:

Рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради та вмотивовано відмовити у погодженні надання у користування ділянок надр з метою геологічного вивчення, нафтогазоносних надр у тому числі дослідно-промислової розробки з подальшим видобуванням нафти, газу (промислова розробка родовищ) шляхом продажу на аукціоні спеціальних дозволів на користування надрами” (згідно з додатком)”.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про надання приватному підприємству “Дажбог” гірничого відводу для розробки Кунисівського родовища суглинків”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

Виступили: Андрій Левкович, Оксана Тебешевська, Олександр Матусевич

 

Вирішили:

Погодити проект рішення обласної ради “Про надання приватному підприємству “Дажбог” гірничого відводу для розробки Кунисівського родовища суглинків” та рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про погодження надання державному підприємству спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” у користування ділянки надр”.

Доповідав: Андрій Пліхтяк

Виступили: Андрій Левкович

 

Вирішили:

Відмовити у погодженні надання державному підприємству спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” у користування ділянки надр”.

Проект рішення  рекомендувати до розгляду на сесії обласної ради.

 

Голосували: За – 5   Проти –   0  Утримались – 0

 

  1. Слухали: Різне. Розгляд листів та звернень.

 

 

Голова комісії                                                                              Андрій Левкович

Заступник голови комісії                                                       Олександр Матусевич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]