Протокол № 4


засідання постійної комісії обласної ради
з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

 

 

19 лютого 2021 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Ігор Очкур, Богдан Ленігевич, Андрій Бриндальський, Іван Депутович, Інна Копильчук, Олександра Федорук

В роботі комісії бере участь:

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу

 

Порядок денний:

 

  1. Про передачу об’єкта нерухомого майна Солотвинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на вул. Грушевського, 17 у селищі Солотвин Івано-Франківського району.
  2. Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції.
  3. Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції.
  4. Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” у новій редакції.
  5. Про затвердження Статуту Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” у новій редакції.
  6. Про затвердження Статуту комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.
  7. Про виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.
  8. Про завершення приватизації нежитлових приміщень (літер А) площею 5376,2 кв. м, (літер А1) площею 632,2 кв. м, (літер А2) площею 640,8 кв. м, (літер Е) площею 10,3 кв. м на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.
  9. Про завершення приватизації нежитлових приміщень (літер Б) площею 483,5 кв. м, (літер В) площею 311,2 кв. м, (літер Г) площею 92,2 кв. м, (літер Д) площею 26,3 кв. м на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

 

 

  1. Слухали: Про передачу об’єкта нерухомого майна Солотвинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на вул. Грушевського, 17 у селищі Солотвин Івано-Франківського району.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу об’єкта нерухомого майна Солотвинської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на вул. Грушевського, 17 у селищі Солотвин Івано-Франківського району” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Івано-Франківське обласне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації” у новій редакції” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” у новій редакції.

Вирішили:

  1. У Статуті:

            – з пункту 4.2. вилучити слово “повного”;

            – у пункті 4.8. після слів “затвердження штатного розпису” додати слова “в особі голови обласної ради”;

            – пункт 5.1.2. “Скликати і проводити технічні наради з питань, що відносяться до компетенції підприємства” перенести в пункт 7.5.11.;

            – з пункту 8.2. двічі вилучити слово “повного”;

            – з пункту 8.3.4. вилучити слова “Благодійні внески, дарунки, всі види добровільної та безоплатної допомоги, внески від спонсорів та меценатів”;

            – пункт 9.3. вилучити;

            – з пункту 10.6. вилучити слова “Форми і системи оплати праці, норми праці, розцінки, тарифні ставки, схеми посадових окладів”.

  1. Погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” у новій редакції” з врахуванням пропозицій постійної комісії і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Статуту Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” у новій редакції.

Вирішили:

  1. У Статуті:

– у пункті 4.3. слова ”оперативного управління” замінити словами “господарського відання”;

– у пункті 4.9. після слів “затвердження штатного розпису” додати слова “в особі голови обласної ради”;

– пункт 5.1.2. “Скликати і проводити технічні наради з питань, що належать до компетенції обласного комунального підприємства” перенести в пункт 7.5.12.;

– пункти 10.3.; 10.5.2.; 10.10. вилучити;

– з пункту 11.7. вилучити слова “Форми і системи оплати праці, норми праці, розцінки, тарифні ставки, схеми посадових окладів”;

– в останньому абзаці пункту 11.7. після слів “укладеним із Власником” додати слова “в особі голови обласної ради.”

  1. Погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” у новій редакції” з врахуванням пропозицій постійної комісії і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Статуту комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.

Вирішили:

  1. У Статуті:

– з пункту 3.2. по тексту вилучити слова “(крім поточного ремонту)” та доповнити його підпунктами:

– проведення інших видів закупівель, як від свого імені в інтересах Замовника, так і від імені Власника/Замовника відповідно до такого рішення;

– проведення навчань, організація семінарів;

– проведення інших закупівель відповідно до Договору та/або рішення Власника;

– у пункті 4.8. після слів “затвердження штатного розпису” додати слова “в особі голови обласної ради”;

– пункт 4.9. доповнити підпунктом:

– затвердження премій директору підприємства;

– з пункту 8.1. двічі вилучити слово “повного”;

– вилучити пункт 9.3.;

– пункти 9.4. і 9.5. стають відповідно пунктами 9.3. і 9.4.

  1. Погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції” з врахуванням пропозицій постійної комісії і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про завершення приватизації нежитлових приміщень (літер А) площею 5376,2 кв. м, (літер А1) площею 632,2 кв. м, (літер А2) площею 640,8 кв. м, (літер Е) площею 10,3 кв. м на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про завершення приватизації нежитлових приміщень (літер А) площею 5376,2 кв. м, (літер А1) площею 632,2 кв. м, (літер А2) площею 640,8 кв. м, (літер Е) площею 10,3 кв. м на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Cлухали: Про завершення приватизації нежитлових приміщень (літер Б) площею 483,5 кв. м, (літер В) площею 311,2 кв. м, (літер Г) площею 92,2 кв. м, (літер Д) площею 26,3 кв. м на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про завершення приватизації нежитлових приміщень (літер Б) площею 483,5 кв. м, (літер В) площею 311,2 кв. м, (літер Г) площею 92,2 кв. м, (літер Д) площею 26,3 кв. м на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

 

Голова постійної комісії                                                                                  Ігор Очкур

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]