ПРОТОКОЛ № 4


засідання постійної комісії обласної ради

02.07.2021 р.                                                                      м. Івано-Франківськ

Всього членів комісії – 5 осіб.

Присутні: Чаплинська Н. Л., Федоришин В. Є., Гончарук О. Р., Гоголь Я. М.

Відсутній: Мединський М. В.– лікарняний.

Запрошені:

Попович Володимир Васильович – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації

Микицей Степан Ярославович – заступник директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації

 

 

 

У засіданні комісії взяли участь:

Бардяк Євгенія Марянівна – депутат обласної ради;

Гринечко Мар’яна Валеріївна – депутат обласної ради, начальник відділу патронатної служби голови обласної ради;

Веркалець Володимир Федорович – керівник інформаційного центру учасників АТО;

Кріль Мирослав Петрович – голова ГС ”Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО”;

Броніцька Юлія Михайлівна – консультант відділу організаційної роботи виконавчого апарату обласної ради;

Представники засобів масової інформації.

 

 

 

 

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про проєкт рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік”.
  2. Про проєкт рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”.
  3. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2021 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).
  4. Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Гембаля Мирослава Федоровича.
  5. Різне.

 

  1. Про проєкт рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік”.

ДОПОВІДАВ: Попович В. В.

ВИСТУПИЛИ: Гоголь Я. М.

ВИРІШИЛИ: підтримати поданий проєкт рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік” та рекомендувати для розгляду на черговій сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 4 (чотири)                   Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

  1. Про проєкт рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

ДОПОВІДАВ: Микицей С. Я.

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л.

ВИРІШИЛИ: підтримати поданий проєкт рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)” та рекомендувати для розгляду на черговій сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 4 (чотири)                   Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

  1. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2021 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).

ДОПОВІДАВ: Микицей С. Я.

ВИРІШИЛИ: погодити календарний план заходів на 2021 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 4 (чотири)                   Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

  1. Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Гембаля Мирослава Федоровича.

ДОПОВІДАЛА: Чаплинська Н. Л.

ВИСТУПИЛИ: Гончарук О. Р., Гоголь Я. М.

ВИРІШИЛИ: рекомендувати голові обласної ради внести напрацьований проект рішення “Про нагородження Почесною грамотою Верховної Ради України Гембалю Мирослава Федоровича” на розгляд наступної чергової сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 4 (чотири)                   Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

  1. Різне: В. Веркальця.

ВИРІШИЛИ: доручити обласній державній адмінстрації надати інформацію щодо фінансування програм стосовно учасників і ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей.

 

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 4 (чотири)                   Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                 Наталія Чаплинська

 

Секретар постійної комісії                                        Володимир Федоришин

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]