ПРОТОКОЛ № 4


ПРОТОКОЛ № 4
засідання постійної комісії обласної ради

 

29.03.2016 р. м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії – 6 осіб.

Присутні: Чаплинська Н. Л., Ткач Р. В., Марійчин А. А., Дякур Д. Д., Озорович В. В.

Відсутні: Коцюр С. П. – відрядження.

Запрошені:

Бурдяк Леся Іванівна – директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

Михайлишин Любов Іванівна – заступник голови Коломийської райдержадміністрації;

Стефанюк Любов Василівна – начальник управління праці та соціального захисту населення Коломийської райдержадміністрації;

Вандич Оксана Володимирівна – спеціаліст I категорії центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді, голова координаційної волонтерської ради Коломийщини;

Яремчук Людмила Вікторівна – заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Коломийської міської ради;

Веркалець Володимир Федорович – керівник інформаційного центру учасників АТО;

Кріль Мирослав Петрович – головний спеціаліст Сектору в Івано-Франківській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО.

У засіданні комісії взяли участь:

Пасічняк Ігор Михайлович – заступник голови обласної державної адміністрації;

Шпук Тарас Васильович – голова ГО “Обласна асоціація учасників та ветеранів АТО”;

Сербин Наталія Зіновіївна – “Центр по допомозі учасникам АТО”;

Перцович Наталія Святославівна – керівник Центру допомоги учасникам АТО;

Андріїв Василь Миколайовч керівник ГО “Спілка добровольців АТО Прикарпаття”;

Долик Андрій Ігорович – голова ГО “Івано-Франківська обласна спілка воїнів АТО”;

Вішка Роман Остапович – ГО “Асоціація воїнів АТО”;

Гринечко Маряна Валеріївна – помічник патронатної служби голови обласної ради;

Броніцька Юлія Михайлівна – консультант організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради;

Представники обласних ЗМІ.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

2. Про інформацію щодо надання підтримки учасникам АТО та їх сім’ям, а також про проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення у м. Коломия та Коломийському районі.

3. Різне.

1. СЛУХАЛИ: Бурдяк Л. І. – Про проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами)”.

ВИСТУПИЛИ: Р. Ткач, А. Долик, Н. Чаплинська.

ВИРІШИЛИ: погодити проект рішення “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014 № 1259-28/2014 (зі змінами)” та рекомендувати на розгляд сесії обласної ради.

Голосували:

За – 5 (пять) Проти – 0 (нуль) Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

2. СЛУХАЛИ: Михайлишин Л. І., Вандич О. В., Яремчук Л. В. – Про інформацію щодо надання підтримки учасникам АТО та їх сім’ям, а також про проблемні питання та можливі шляхи їх вирішення у м. Коломия та Коломийському районі.

ВИСТУПИЛИ: А. Долик, В. Андріїв, Р. Ткач, Д. Дякур, М. Кріль, Т. Шпук, В. Веркалець, Л. Бурдяк, Н. Чаплинська, А. Марійчин, Н. Сербин.

ВИРІШИЛИ: 1) інформацію Коломийської райдержадміністрації взяти до уваги;

2) Коломийській міській раді вишукати можливість щодо надання пільг учасникам АТО, які ще не мають посвідчення учасника АТО.

Голосували:

За – 5 (пять) Проти – 0 (нуль) Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

Голова постійної комісії                                  Наталія Чаплинська
Секретар комісії                                                   Андрій Марійчин
Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]