Протокол № 42 засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу


03 грудня 2019 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич
Запрошені:
Ірина Мацькевич – директор департаменту фінансів обласної державної адміністрації;
Андрій Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації;
Іван Дембич – заступник начальника управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації;
Василь Антоняк – заступник начальника управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення;
Віталій Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна;
Ірина Кобельська – заступник директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;
Євгенія Косач – юрист департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;
Володимир Корженьовський – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації;
Ігор Дебенко – генеральний директор обласного телебачення “Галичина”;
Мирослава Корнелюк – заступник начальника управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації;
Оксана Іванус – юрист управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації;
Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області;
Андрій Сташків – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;
Руслан Пилюк – директор автопідприємства обласної ради

Голосували: за порядок денний одноголосно.

 

Порядок денний:

1. Про обласний бюджет на 2020 рік.
2. Про узгодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська.
3. Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами).
4. Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами).
5. Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.
6. Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.
7. Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради”.
8. Про припинення (реорганізацію) комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.
9. Про передачу цілісного майнового комплексу Калуського протитуберкульозного диспансеру.
10. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру.
11. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру.
12. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського фтизіопульмонологічного диспансеру (стаціонарне відділення №1).
13. Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської районної інфекційної лікарні.
14. Про передачу цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Тисменицький протитуберкульозний диспансер” Тисменицької міської ради.
15. Про виконання протокольного доручення комісії щодо вирішення питання відшкодування Івано-Франківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” вартості комунальних послуг та інших витрат на утримання орендованого майна.
16. Про зміну найменування та затвердження Положення про Коломийський психоневрологічний інтернат в новій редакції.
17. Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради в новій редакції.
18. Про припинення діяльності Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
19. Про зміну типу та найменування Черченського обласного навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.
20. Про зміну типу та найменування Яблунівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
21. Про зміну типу та найменування Рогатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
22. Про затвердження Статуту Театру фольклору, народних свят і видовищ у новій редакції.
23. Про звіт директора автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.
24. Про продовження трудових відносин з директором автопідприємства Івано-Франківської обласної ради Р. Пилюком.
25. Про укладення з Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом договору на безоплатне користування транспортним засобом.
26. Про надання Івано-Франківському обласному телебаченню “Галичина” дозволу на списання майна.
27. Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
28. Про надання громадській організації “Центр соціальних студій “Інфомісто” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
29. Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка.
30. Про укладення з Івано-Франківською обласною організацією Українських Націоналістів в Україні договору на безоплатне користування нерухомим майном.
31. Про надання фізичній особі-підприємцю Василюк Ірині Степанівні згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованованого майна.
32. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
33. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
34. Про приватизацію нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї.
35. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова фірма “Галіція” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
36. Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
37. Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном.
38. Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
39. Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу.
40. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

 

1. Слухали: Про обласний бюджет на 2020 рік.
Доповідає: Ірина Мацькевич
Вирішили: погодити проект рішення “Про обласний бюджет на 2020 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

2. Слухали: Про узгодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська.
Доповідає: Андрій Пліхтяк
Виступили: Василь Гладій, Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про узгодження проекту Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах ділянки Угнівська” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – 3, утримався – 1.

3. Слухали: Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами).
Доповідає: Іван Дембич
Виступив: Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

4. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами).
Доповідає: Василь Антоняк
Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами) і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

5. Слухали: Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.
Доповідає: Віталій Костишин
Вирішили: погодити проект рішення “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

6. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради”.
Доповідають: Ірина Кобельська, Євгенія Косач
Виступив: Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Обласний заклад з надання психіатричної допомоги Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

7. Слухали: Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради”.
Доповідає: Ірина Кобельська
Вирішили: погодити проект рішення “Про створення комунального некомерційного підприємства “Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

8. Слухали: Про припинення (реорганізацію) комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради”.
Доповідає: Ірина Кобельська
Виступив: Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення (реорганізацію) комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

9. Слухали: Про передачу цілісного майнового комплексу Калуського протитуберкульозного диспансеру
Доповідає: Ірина Кобельська
Виступили: Василь Даниш, Олександр Левицький, Василь Гладій
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу Калуського протитуберкульозного диспансеру” при умові вирішення питання з нерухомим майном за адресою: Калуський район, селище Войнилів, вул. Б. Хмельницького, 6.
Голосували: За – одноголосно.

10. Слухали: Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру.
Доповідає: Ірина Кобельська
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного онкологічного диспансеру” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

11. Слухали: Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру.
Доповідає: Ірина Кобельська
Виступили: Василь Гладій, Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського міжрайонного фтизіопульмонологічного диспансеру” при умові вирішення питання з нерухомим майном за адресою: м. Коломия, вул. Замкова, 74 б.
Голосували: За – одноголосно.

12. Слухали: Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського фтизіопульмонологічного диспансеру (стаціонарне відділення №1).
Доповідає: Ірина Кобельська
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийського фтизіопульмонологічного диспансеру (стаціонарне відділення №1)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

13. Слухали: Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської районної інфекційної лікарні.
Доповідає: Ірина Кобельська
Виступили: Ірина Мацькевич, Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу Коломийської районної інфекційної лікарні” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

14. Слухали: Про передачу цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Тисменицький протитуберкульозний диспансер” Тисменицької міської ради.
Доповідає: Ірина Кобельська
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Тисменицький протитуберкульозний диспансер” Тисменицької міської ради і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

15. Слухали: Про виконання протокольного доручення комісії щодо вирішення питання відшкодування Івано-Франківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” вартості комунальних послуг та інших витрат на утримання орендованого майна.
Доповідає: Ірина Кобельська
Виступив: Олександр Левицький
Вирішили: інформацію департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації щодо вирішення питання відшкодування Івано-Франківською обласною організацією Товариства Червоного Хреста комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” вартості комунальних послуг та інших витрат на утримання орендованого майна взяти до відома.

16. Слухали: Про зміну найменування та затвердження Положення про Коломийський психоневрологічний інтернат в новій редакції.
Доповідає: Володимир Корженьовський
Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну найменування та затвердження Положення про Коломийський психоневрологічний інтернат в новій редакції” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

17. Слухали: Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради в новій редакції.
Доповідає: Володимир Корженьовський
Виступив: Василь Гладій
Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження Статуту обласного закладу оздоровлення та відпочинку “Карпатські мрії” Івано-Франківської обласної ради в новій редакції” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

18. Слухали: Про припинення діяльності Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Виступили: Олександр Левицький, Василь Даниш
Вирішили:
1. Пункт 5 проекту рішення доповнити словами “…- врегулювати питання щодо передачі майна в установленому законом порядку.”
2. Погодити проект рішення “Про припинення діяльності Перегінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” з доповненням і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

19. Слухали: Про зміну типу та найменування Черченського обласного навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну типу та найменування Черченського обласного навчально-реабілітаційного центру Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

20. Слухали: Про зміну типу та найменування Яблунівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну типу та найменування Яблунівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

21. Слухали: Про зміну типу та найменування Рогатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну типу та найменування Рогатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

22. Слухали: Про затвердження Статуту Театру фольклору, народних свят і видовищ у новій редакції.
Доповідає: Оксана Іванус
Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження Статуту Театру фольклору, народних свят і видовищ у новій редакції” при умові доопрацювання відповідно до чинних нормативних актів.
Голосували: За – одноголосно.

23. Слухали: Про звіт директора автопідприємства Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Руслан Пилюк
Виступили: Остап Дзеса, Михайло Королик
Вирішили: погодити проект рішення “Про звіт директора автопідприємства Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

24. Слухали: Про продовження трудових відносин з директором автопідприємства Івано-Франківської обласної ради Р. Пилюком.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про продовження трудових відносин з директором автопідприємства Івано-Франківської обласної ради Р. Пилюком” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

25. Слухали: Про укладення з Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом договору на безоплатне користування транспортним засобом.
Доповідають: Василь Даниш, Руслан Пилюк
Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з Івано-Франківським обласним військовим комісаріатом договору на безоплатне користування транспортним засобом” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

26. Слухали: Про надання Івано-Франківському обласному телебаченню “Галичина” дозволу на списання майна.
Доповідає: Ігор Дебенко
Вирішили:
1. Директору обласного телебачення “Галичина” додати до матеріалів фото-фіксацію автомобіля, який пропонується на списання.
2. Погодити проект рішення “Про надання Івано-Франківському обласному телебаченню “Галичина” дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

27. Cлухали: Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
Інформує: Остап Дзеса
Вирішили: погодити проект рішення “Про план діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

28. Слухали: Про надання громадській організації “Центр соціальних студій “Інфомісто” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання громадській організації “Центр соціальних студій “Інфомісто” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

29. Слухали: Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання повноважень орендодавця Івано-Франківському обласному об’єднанню Всеукраїнського товариства “Просвіта” ім. Т. Шевченка” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

30. Слухали: Про укладення з Івано-Франківською обласною організацією Українських Націоналістів в Україні договору на безоплатне користування нерухомим майном.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з Івано-Франківською обласною організацією Українських Націоналістів в Україні договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

31. Слухали: Про надання фізичній особі-підприємцю Василюк Ірині Степанівні згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання фізичній особі-підприємцю Василюк Ірині Степанівні згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

32. Слухали: Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

33. Слухали: Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

34. Слухали: Про приватизацію нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про приватизацію нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

35. Cлухали: Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова фірма “Галіція” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Торгова фірма “Галіція” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.
36. Слухали: Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з громадською організацією “Всеукраїнське об’єднання “Українці Донбасу і Криму” договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

37. Слухали: Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з обласним фондом підтримки індивідуального житлового будівництва на селі договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

38. Слухали: Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про укладення з Івано-Франківським обласним комунальним агролісогосподарським підприємством “Івано-Франківськоблагроліс” договору на безоплатне користування нерухомим майном” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

39. Слухали: Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до Методики розрахунку орендної плати за майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та пропорції її розподілу” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

40. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 25.11.2019. № 266/08-04/001).
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду:
– згідно з додатком 1. Погодити передачу об’єкта, зазначеного у пункті 2, в оренду терміном один рік, об’єкта, зазначеного у пункті 44, терміном 6 місяців. Підтримати пропозицію балансоутримувача щодо відмови у передачі в оренду об’єкта, зазначеного у пункті 32.
– на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком. Об’єкти, зазначені в пунктах 3, 4 додатку 2, терміном оренди 1 рік.
Голосували: За одноголосно.

 

Голова постійної комісії                                                      Остап Дзеса
Секретар постійної комісії                                                  Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]