Протокол № 42


засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

 

від 17.11.2022 року

м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 10 осіб.

Присутні: Н.Іванів, В.Кушнір, Д.Грицюк, І.Дебенко, О.Качур, М.Королик, Д.Сіреджук, Р.Ткач

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

М.Палійчук – заступник голови обласної ради;

Д.Сурело – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ”.

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Н.Федорчук – заступник начальника відділу з питань делегованих повноважень та обласних програм управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Д.Сех – радник голови обласної ради.

 

Голова постійної комісії: Н.Іванів

 

 

Порядок денний:

 

  1. Про внесення змін та доповнень до Переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  2. Різне.

 

  1. Слухали: Д.Сурело про внесення змін та доповнень до Переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Виступили: М.Палійчук, Н.Іванів.

 

Д.Сурело з пропозицією внести зміни у додаток до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ” від 11.11.2022 року № 238, а саме:

назву об’єкта “Капітальний ремонт стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання КП “Центр надання соціальних послуг” Яблунівської селищної ради, Косівського району, Івано-Франківської області для внутрішньо переміщених осіб (ВПО)” замінити “Капітальний ремонт приміщення стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання (для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб) КП “Центр надання соціальних послуг” Яблунівської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області”;

назву об’єкта “Капітальний ремонт будівлі Галицького територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: м. Галич, вул. Майдан Різдва, 33-Б, Галицького району, Івано-Франківської області” замінити “Капітальний ремонт Галицького територіального центру комплектування та соціальної підтримки (підготовка до опалювального сезону) у нежитловому приміщенні в місті Галич, Майдан Різдва, 33-Б, Галицької територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області”.

 

Голосували за пропозицію Д.Сурело:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

В.Кушнір з пропозицією внести зміни у додаток до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ” від 11.11.2022 року № 238, а саме вилучити  позицію по загальному фонду “Поточний ремонт палат КНП “Яремчанська центральна міська лікарня” Яремчанської міської ради, Івано-Франківської області –
250 000 гривень” та спрямувати зазначені кошти по спеціальному фонду на об’єкт “Капітальний ремонт приміщень КНП “Яремчанська центральна міська лікарня” у м. Яремча, по вул. Довбуша, 5, Яремчанської територіальної громади, Івано-Франківської області  (для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб (евакуйованих) осіб)”.

 

Голосували за пропозицію В.Кушніра:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ” від 11.11.2022 року № 238, пропозицій Д.Сурело та В.Кушніра погодити внесення змін та доповнень до Переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки згідно з додатком.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Різне.

 

2.1. Слухали: Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік.

Виступили: Н.Іванів.

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради Р. Кукурудза щодо внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у додатку 1 зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду на виконання регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки на суму 400 000 гривень та спрямувати їх як субвенцію по спеціальному фонду бюджету Бурштинської міської територіальної громади на капітальний ремонт для облаштування місць тимчасового перебування ВПО в сиротинці Святого Миколая в с. Новий Мартинів Бурштинської територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради А.Сивак:

1) щодо внесення змін:

– у додаток 1 до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме: зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду на виконання регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки на суму 500 000 гривень.

– до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій від 20.10.22 №37, а саме: в абзаці 7 підпункту 7 пункту 1 по об’єкту “Капітальний ремонт системи опалення в Луквицькій гімназії Дзвиняцької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області” обсяг фінансування зменшити на 93000 гривень.

2) Зазначені кошти в сумі 593000 гривень спрямувати по спеціальному фонду департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) на об’єкт “Капітальний ремонт з проведенням протиаварійних заходів і посиленню конструкцій частини будівлі (кут будівлі в осях “5”-“6″) історико-меморіального музею Степана Бандери в с. Старий Угринів Новицької сільської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області. (Стягнення згідно рішення суду)”.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради Ю.Глинського щодо внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у додатку 1 зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду на виконання регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки на суму 950 000 гривень та спрямувати їх як субвенцію по спеціальному фонду бюджету Ямницької сільської територіальної громади на капітальний ремонт (заміна) дахової покрівлі в приміщенні Майданської гімназії Ямницької сільської територіальної громади (для проживання внутрішньо переміщених осіб).

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради О.Шевченка щодо внесення змін до рішення обласної ради від 06.07.2022 № 472-15/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у пункті 5 зменшити бюджетні призначення по загальному фонду по об’єктах: “Поточний ремонт системи опалення та водопостачання громадського будинку для внутрішньо переміщених осіб по вул. Молодіжна 1 “в” у с. Збора Верхнянської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області” на суму 150 000 гривень та “Поточний ремонт протирадіаційного укриття № 33473, що розташоване у приміщенні Войнилівського закладу дошкільної освіти ясел-садка “Берізка” Войнилівської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області за адресою: вул. І. Франка, буд. 2, смт. Войнилів, Калуський район, Івано-Франківська область” на суму 290 355,94 гривень.

Зазначені кошти в сумі 440 355,94 гривень спрямувати по спеціальному фонду департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) на об’єкт “Реконструкція приміщення школи з подальшим перепрофілюванням школи І ст. в навчально-виховний комплекс “Школа-садок” с. Вороненко Яремчанської міської ради (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013) (ДК 021:2015 – 45454000-4 – Реконструкція) (Стягнення згідно рішення суду)”.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради Д.Лащука щодо внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у додатку 1 зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по загальному фонду на виконання регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки на суму 90 000 гривень та спрямувати їх як субвенцію по загальному фонду бюджету П’ядицької сільської територіальної громади на поточний ремонт приміщення котельні з метою підготовки до опалювального сезону Малокам’янської гімназії П’ядицької сільської ради Івано-Франківської області.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради Г.Карп щодо внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у додатку 1 зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по загальному фонду на виконання регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки на суму 49 900 гривень та спрямувати їх як субвенцію по загальному фонду на благоустрій території вул. Галицька в с. Бринь Галицької міської територіальної громади, Івано-Франківської області (поточний ремонт).

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення депутата обласної ради Д.Сіреджука щодо внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у додатку 1 зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду на виконання регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки на суму 200 000 гривень та спрямувати їх як субвенцію по спеціальному фонду:

– бюджету Кутської селищної територіальної громади на капітальний ремонт системи опалення з метою підготовки до опалювального сезону Великорожинського ліцею в с. В. Рожин, вул. Н. Яремчука, Кутської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області – 100 000 гривень;

– бюджету Яблунівської селищної територіальної громади на капітальний ремонт системи опалення з метою підготовки до опалювального сезону Текучанської гімназії Яблунівської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області – 100 000 гривень.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Слухали: Про звернення Заболотівського селищного голови Коломийського району П.Маліборського щодо внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022 № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

зменшити бюджетні призначення спеціального фонду по розпоряднику коштів “Обласна рада (для КП “БУДІНВЕСТ”)” на суму 500 000 гривень та спрямувати зазначені коштів як іншу субвенцію по загальному фонду Заболотівській селищній раді по наступних об’єктах:

– поточний ремонт частини приміщень КНП “Заболотівська багатопрофільна лікарня” ЗСР для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в смт. Заболотів Коломийського району Івано-Франківської області – 180 000 гривень;

– поточний ремонт приміщень КНП “Заболотівська багатопрофільна лікарня” ЗСР по вул. Б.Хмельницького, 10 для постійного або тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб в смт. Заболотів Коломийського району Івано-Франківської області – 320 000 гривень.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Вирішили: відповідно до звернень депутатів обласної ради Р.Кукурудза, А.Сивак, Ю.Глинського, О.Шевченка, Д.Лащука, Г.Карп, Д.Сіреджука та Заболотівського селищного голови Коломийського району П.Маліборського:

  1. Зміни та доповнення до Переліку заходів на 2022 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки, погоджені у пункті 1 протоколу згідно з додатком, викласти в новій редакції.
  2. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 11.11.2022
    № 527-17/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

у додатку 1:

– по головному розпоряднику “Обласна рада (для КП “БУДІНВЕСТ”)” у позиції “0117370 Регіональна цільова програма розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки” обсяг фінансування по загальному фонду “1 255 880,00” замінити на
“865 980,00”, обсяг фінансування по спеціальному фонду “35 426 100,00” замінити на “33 126 100,00”;

– по головному розпоряднику коштів “Департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області)”:

доповнити позицією “Капітальний ремонт з проведенням протиаварійних заходів і посиленню конструкцій частини будівлі (кут будівлі в осях “5”-“6″) історико-меморіального музею Степана Бандери в с. Старий Угринів Новицької сільської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області. (Стягнення згідно рішення суду) – 500 000,00 гривень”;

– по головному розпоряднику коштів “Департамент фінансів облдержадміністрації” за кодом бюджетної програми 3719770 “Інші субвенції місцевим бюджетам”:

доповнити бюджетом Бурштинської міської територіальної громади та позицією по спеціальному фонду “3719770 Капітальний ремонт для облаштування місць тимчасового перебування ВПО в сиротинці Святого Миколая в с. Новий Мартинів Бурштинської територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області – 400 000,00 гривень”;

доповнити бюджетом Ямницької сільської територіальної громади та позицією по спеціальному фонду “3719770 Капітальний ремонт (заміна) дахової покрівлі в приміщенні Майданської гімназії Ямницької сільської територіальної громади (для проживання внутрішньо переміщених осіб) – 950 000,00 гривень”;

доповнити бюджетом П’ядицької сільської територіальної громади та позицією по загальному фонду “3719770 Поточний ремонт приміщення котельні з метою підготовки до опалювального сезону Малокам’янської гімназії П’ядицької сільської ради Івано-Франківської області – 90 000,00 гривень”;

доповнити бюджетом Галицької міської територіальної громади та позицією по загальному фонду “3719770 Благоустрій території вул. Галицька в с. Бринь Галицької міської територіальної громади, Івано-Франківської області (поточний ремонт) – 49 900,00 гривень”;

доповнити бюджетом Кутської селищної територіальної громади та позицією по спеціальному фонду “3719770 Капітальний ремонт системи опалення з метою підготовки до опалювального сезону Великорожинського ліцею в с. В. Рожин, вул. Н. Яремчука, Кутської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області –
100 000,00 гривень”;

доповнити бюджетом Яблунівської селищної територіальної громади та позицією по спеціальному фонду “3719770 Капітальний ремонт системи опалення з метою підготовки до опалювального сезону Текучанської гімназії Яблунівської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області – 100 000,00 гривень”;

доповнити бюджетом Заболотівської селищної територіальної громади та позиціями по загальному фонду:

“3719770 Поточний ремонт частини приміщень КНП “Заболотівська багатопрофільна лікарня” ЗСР для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в смт. Заболотів Коломийського району Івано-Франківської області – 180 000,00 гривень”;

“3719770 Поточний ремонт приміщень КНП “Заболотівська багатопрофільна лікарня” ЗСР по вул. Б.Хмельницького, 10 для постійного або тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб в смт. Заболотів Коломийського району Івано-Франківської області – 320 000,00 гривень”.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 500 000,00 гривень.

  1. Внести зміни до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій від 20.10.22 №37, а саме: у абзаці 7 підпункту 7 пункту 1 по об’єкту “Капітальний ремонт системи опалення в Луквицькій гімназії Дзвиняцької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області” обсяг фінансування “300 000” замінити на “207 000”.

Відповідно:

зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0117370 “Будівництво інших об’єктів комунальної власності” на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки зменшити бюджетні призначення на суму 93 000 гривень;

збільшити бюджетні призначення департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) на суму
93 000 гривень на об’єкт “Капітальний ремонт з проведенням протиаварійних заходів і посиленню конструкцій частини будівлі (кут будівлі в осях “5”-“6″) історико-меморіального музею Степана Бандери в с. Старий Угринів Новицької сільської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області. (Стягнення згідно рішення суду)”.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради 06.07.2022 № 472-15/2022 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”, а саме:

в абзаці 3 цифри “1 100 000” замінити цифрами “659 644,06”;

в абзаці 4 по об’єкту “Поточний ремонт протирадіаційного укриття № 33473, що розташоване у приміщенні Войнилівського закладу дошкільної освіти ясел-садка “Берізка” Войнилівської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області за адресою: вул. І. Франка, буд. 2, смт. Войнилів, Калуський район, Івано-Франківська область” обсяг фінансування “500 000” замінити на “209 644,06”;

в абзаці 6 по об’єкту “Поточний ремонт системи опалення та водопостачання громадського будинку для внутрішньо переміщених осіб по вул. Молодіжна 1 “в” у с. Збора Верхнянської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області” обсяг фінансування “300 000” замінити на “150 000”;

в абзаці 7 цифри “1 100 000” замінити цифрами “659 644,06”;

Відповідно:

зменшити бюджетні призначення обласній раді (для КП “БУДІНВЕСТ”) по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0117370 “Будівництво інших об’єктів комунальної власності” на виконання заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки зменшити бюджетні призначення на суму 440 355,94 гривень;

збільшити бюджетні призначення департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) на суму 440 355,94 гривень на об’єкт “Реконструкція приміщення школи з подальшим перепрофілюванням школи І ст. в навчально-виховний комплекс “Школа-садок” с. Вороненко Яремчанської міської ради (ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013) (ДК 021:2015 – 45454000-4 – Реконструкція) (Стягнення згідно рішення суду)”.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

 

Голова постійної комісії                                                     Назарій Іванів

 

Додаток

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.11.2022 № 42

 

Пропозиції

щодо спрямування коштів на заходи регіональної цільової програми на заходи регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Обласна рада (для КП “БУДІНВЕСТ”)загальний фондспеціальний фондРазом
Капітальний ремонт приміщень КНП “Івано-Франківський обласний дитячий психоневрологічний санаторій Івано-Франківської обласної ради (для внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб)2 000 0002 000 000
Капітальний ремонт та облаштування споруди цивільного захисту – укриття у Перегінському ліцеї № 1, Перегінської селищної ради, Калуського району, Івано-Франківської області100 000100 000
Поточний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи в приміщенні за адресою вул. Є.Коновальця, 27 в м.Коломиї, Івано-Франківської області50 00050 000
Капітальний ремонт системи теплопостачання для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи Верховинського ліцею № 1, смт. Верховина, Верховинського району, Івано-Франківської області   250 000250 000
Капітальний ремонт системи теплопостачання для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи  адміністративної будівлі Космацької сільської ради150 000150 000
Капітальний ремонт приміщення міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей в Івано-Франківській області (для внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб)250 100250 100
Благоустрій території по вул.Довженка біля будинку № 31 в м. Івано-Франківську,Івано-Франківської області (поточний ремонт)48 00048 000
Поточний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи  дитячої школи мистецтв Нижньовербізької сільської ради, Коломийського району, Івано-Франківської області90 00090 000
Поточний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи в приміщенні Калуського ліцею № 6 Калуської міської ради, Калуського району, Івано-Франківської області52 00052 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Голинського ліцею Калуської міської ради Івано-Франківської області100 000100 000

 

продовження додатка

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Ланчинській гімназії Ланчинської селищної ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області300 000300 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Підгайчиківського ліцею Підгайчиківської сільської ради, Івано-Франківської області500 000500 000
Технічне обслуговування внутрішньої мережі системи електропостачання Спаського ліцею, Спаської сільської ради, Івано-Франківської області100 000100 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Суходільської гімназії Спаської сільської ради Калуського району, Івано-Франківської області100 000100 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Липовицького ліцею Спаської сільської ради Калуського району,Івано-Франківської області100 000100 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття № 33748 у с. Ковалівка по вул. Шахтарська, 17 Нижньовербізької сільської ради, Коломийського району, Івано-Франківської області305 000305 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Коломийської початкової школи № 20 Коломийської міської ради, Івано-Франківської області165 000165 000
Технічне обслуговування внутрішньої мережі системи електропостачання Нижньострутинського ліцею Рожнятівської селищної ради, Івано-Франківської області200 000200 000
Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Богородчанському ліцеї № 2 Богородчанської селищної ради, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області500 000500 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Ліцею № 21 імені Євгена Коновальця Івано Франківської міської ради Івано-Франківської області640 000640 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №32 “Солов’ятко” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області700 000700 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Ліцею № 23 Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області500 000500 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 10 “Катруся” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області90 00090 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Ліцею № 25 Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області250 000250 000
Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Початкової школи імені Софії Русової Івано-Франківської міської ради550 000550 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Микитинецького ліцею Івано-Франківської міської ради700 000700 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Ліцею ім.Івана Пулюя Івано-Франківської міської ради580 000580 000

 

продовження додатка

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Ліцею імені В’ячеслава Чорновола, Івано-Франківської міської ради588 000588 000
Капітальний ремонт приміщень споруди цивільного захисту (укриття) КНП “Снятинська багатопрофільна лікарня” по вул.Стефаника, 4,м. Снятин,  Снятинської міської ради, Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту-укриття  в Обертинському ліцеї Обертинської селищної ради, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області200 000200 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту-укриття в Народному домі м. Тлумач, вул. Грушевського, 2 Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в КНП “Дзвиняцький центр первинної медико-санітарної допомоги” Дзвиняцької сільської ради, Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб у Жураківській гімназії в с. Жураки, Богородчанської селищної ради,Івано-Франківського району, Івано-Франківської області300 000300 000
Капітальний ремонт спортивного залу Балинцівського ліцею ім. Я.Барнича для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб  Заболотівської селищної ради, Коломийського району, Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт приміщення для розміщення внутрішньо – переміщених (евакуйованих) осіб по вулиці С. Бандери, 58 в місті Бурштин, Бурштинської територіальної громади, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області 500 000500 000
Капітальний ремонт та облаштування споруд цивільного захисту (укриття) у підвальному приміщенні Долинського ліцею №6 “Європейський” Долинської міської ради по вул. С.Бандери, 8 в м. Долина, Калуського району, Івано-Франківської області 1 000 0001 000 000
Капітальний ремонт приміщень для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в адмінбудівлі (2-й поверх), у м.Тлумач, вул. Винниченка, 1, Тлумацької міської ради, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт приміщень для облаштування (місць) споруд цивільного захисту (укриття найпростішого, укриття, бомбосховища тощо) в підвальному приміщенні будівлі Тисменицького ліцею у м. Тисмениця, вул. Липова, 9 , Тисменицької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт приміщень для внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб у клубі села Гошів Долинської територіальної громади, Калуського району, Івано-Франківської області100 000100 000

 

продовження додатка

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Капітальний ремонт приміщень для внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб у клубі села Камінь Рожнятівської територіальної громади, Калуського району, Івано-Франківської області400 000400 000
Капітальний ремонт системи теплопостачання з метою підготовки до проведення опалювального сезону Турківського ліцею у с. Турка, вул. Галицька, 2, Пядицької територіальної громади, Коломийського району, Івано-Франківської області500 000500 000
Благоустрій території на перехресті вулиць Галицька –Площа Ринок в місті Тисмениця, Тисменицької територіальної громади, Івано-Франківської області  (поточний ремонт)60 00060 000
Благоустрій території по вулиці Галицька в місті Тисмениця,Тисменицької територіальної громади, Івано-Франківської області (поточний ремонт)120 000120 000
Благоустрій території села Чорнолізці по вулиці Шевченка, Тисменицької територіальної громади, Івано-Франківської області (капітальний ремонт)320 000320 000
Капітальний ремонт підвальних приміщень для облаштування укриття для учасників освітнього процесу ліцею №5 Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської області199 000199 000
Капітальний ремонт приміщення для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб Старокосівського ліцею в с. Смодна, Косівського району Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – найпростішого укриття у коридорі першого поверху корпусу № 2 Зеленського ліцею, Пасічнянської сільської ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області110 000110 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття Пасічнянського ліцею № 34242  Пасічнянської сільської ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області195 000195 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту-укриття  ліцею Пасічнянської сільської ради № 34243, Пасічнянської сільської ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області195 000195 000
Капітальний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи в приміщенні  в Луквицькій гімназії Дзвиняцької сільської ради, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області.1 000 0001 000 000
Капітальний ремонт приміщення стаціонарного відділення для постійного або тимчасового проживання (для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб) КП “Центр надання соціальних послуг” Яблунівської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області300 000300 000
Капітальний ремонт споруд захисту (укриття) Текучанської гімназії Яблунівської селищної ради, Косівстького району, Івано-Франківської області126 504126 504

 

 

продовження додатка

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Капітальний ремонт протирадіаційного укриття будівлі Середньоберезівського ліцею Яблунівської селищної ради, Косівського району, Івано-Франківської області373 496373 496
Капітальний ремонт приміщення захисної споруди цивільного захисту Верховинської початкової школи в смт. Верховина, Верховинського району, Івано-Франківської області   450 000450 000
Капітальний ремонт опалювальної системи з метою підготовки до опалювального сезону  Печеніжинського ліцею Печеніжинської територіальої громади, Івано-Франківської області 410 000410 000
Капітальний ремонт приміщень (кухні, пральні, душових) для облаштування  місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб по вул. Стрілецькій, 5 (корпус “Інтернат”) в смт. Більшівці в Івано-Франківській області199 000199 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту (укриття, бомбосховище тощо) в Олешанському ліцеї, с. Олеша, вул. Грушевського, 83 Олешанської сільської ради, Івано-Франківського району, Івано-Франківськоі області199 000199 000
Капітальний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону  Зеленського ліцею, Зеленської сільської ради, Івано-Франківської області100 000100 000
Капітальний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону Пробійнівської гімназії Білоберізької сільської ради,Івано-Франківської області199 000199 000
Капітальний ремонт  приміщення  терапевтичного  відділення  КНП “Болехівська центральна міська лікарня” по вул. Коновальця, 11  в  м. Болехів, Івано-Франківської області  – для облаштування місць тимчасового перебування  внутрішньо-переміщених осіб450 000450 000
Поточний ремонт укриття в Ліцеї ім. В’ячеслава Чорновола Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської області49 99049 990
Поточний ремонт  укриття в Братковецькому Ліцеї Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської області49 99049 990
Капітальний ремонт протирадіаційного укриття будівлі Середньоберезівського ліцею Яблунівської селищної ради, Косівського району, Івано-Франківської області400 000400 000
Капітальний ремонт Галицького територіального центру комплектування та соціальної підтримки (підготовка до опалювального сезону) у нежитловому приміщенні в місті Галич, Майдан Різдва, 33-Б, Галицької територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області450 000450 000
Благоустрій території вул. Гаврилюка в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади, Івано-Франківської області450 000450 000
Капітальний ремонт укриття Ліцею № 2 в селищі Перегінське Калуського району, Івано-Франківської області70 00070 000

 

 

 

продовження додатка

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Капітальний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Калуської гімназії № 9 Калуської міської ради, Івано-Франківської області70 00070 000
Капітальний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Студінської гімназії Калуської міської ради, Івано-Франківської області200 000200 000
Капітальний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Палацу культури “Юність” управління культури, національностей та релігій Калуської міської ради,Івано-Франківської області180 000180 000
Благоустрій території спортивного майданчика по вул. Івана Франка в смт. Рожнятів, Калуського району, Івано-Франківської області  (капітальний ремонт)100 000100 000
Капітальний ремонт адміністративного приміщення с. Медуха Дубівецької територіальної громади, Івано-Франківської області  для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (евакуйованих) осіб180 000180 000
Капітальний ремонт та облаштування приміщення (стара школа смт. Букачівці, вул. Чорновола, 24) в Івано-Франківської області для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (евакуйованих) осіб150 000150 000
Капітальний ремонт приміщень КНП “Яремчанська центральна міська лікарня” у м. Яремча, по
вул. Довбуша, 5, Яремчанської територіальної громади, Івано-Франківської області  (для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб (евакуйованих) осіб)
700 000700 000
Капітальний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Калуського ліцею № 6 Калуської міської ради,Івано-Франківської області250 000250 000
Капітальний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Калуського ліцею № 7 Калуської міської ради, Івано-Франківської області250 000250 000
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту укриття громадської будівлі (спортивної зали) по вул. Грушевського, 51а у м. Тлумач, Тлумацької територіальної громади Івано-Франківського р-н.,Івано-Франківського району.300 000300 000
Капітальний ремонт приміщення спортивного залу Делятинського ліцею № 1 для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб на вул. 16 липня, 261 в смт. Делятин Надвірнянського району5 773 4165 773 416
Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Старокосівському ліцеї Косівської міської ради Косівського району, Івано-Франківської області400 000400 000
Капітальний ремонт приміщень корпусу № 2 для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Саджавському ліцеї Богородчанської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області5 000 0005 000 000
Капітальний ремонт приміщень корпусу Фахового коледжу культури і мистецтва в м. Калуш Івано-Франківської області за адресою вул.. Ковжуна, 44 для облаштування місць для проживання внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб3 500 0003 500 000

 

продовження додатка

 

Назва об’єкта (розпорядник коштів)Сума, грн.
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття № 33176 Рунгурського ліцею Печеніжинської селищної ради, Івано-Франківської області500 000500 000
Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Рожнівському ліцеї “Гуцульщина” ім.Федора Погребенника Рожнівської сільської ради Косівського району Івано-Франківської області1 000 0001 000 000
Благоустрій території по вулиці 22 Січня навпроти вулиць Незалежності, Шашкевича, Миру та Осмолодська в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області 46 00046 000
Благоустрій території вулиці Маковея в місті Коломия Івано-Франківської області300 000300 000
Капітальний ремонт дорожнього покриття масиву Шухевича (від вул. Т.Шевченка)  в смт. Брошнів-Осада Брошнів-Осадської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області9 4509 450
Капітальний ремонт дорожнього покриття вул.Стефаника (від буд.№ 4) в смт.  Брошнів-Осада Брошнів-Осадської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області9 4509 450
Капітальний ремонт дорожнього покриття вул. І.Франка від буд.№26 в с. Креховичі Брошнів-Осадської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області3 9993 999
Всього888 87940 967 51641 856 395

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]