Протокол № 44 засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу


28 січня 2020 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Іван Візінський
Запрошені: Сергій Подошва – заступник директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації;
Володимир Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації;
Ірина Кобельська – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;
Наталія Клегена – начальник відділу департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;
Степан Микицей – заступник директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації;
Василь Антоняк – заступник начальника господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення;
Віталій Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна;
Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області
В роботі комісії беруть участь:
Сергій Басараб – заступник голови обласної ради;
Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради

Члени комісії обговорили питання щодо формування переліку об’єктів, які будуть фінансуватися з дорожнього фонду і вирішили (при поступлення його в обласну раду) розглянути на засіданні комісії з участю керівників, які їх формують.

Голосували: за порядок денний за основу і в цілому – одноголосно.

Порядок денний:

1. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
2. Про надання Снятинському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна.
3. Про надання комунальному некомерційному підприємству “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” дозволу на списання майна.
4. Про виконання рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки” (із змінами).
5. Про виконання регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки.
6. Про затвердження Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2020 році.
7. Про надання фізичній особі-підприємцю Назарову Владиславу Валерійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
8. Про завершення приватизації нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї.
9. Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську.
10. Про перелік заходів щодо реалізації у 2020 році Комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015.
11. Календарний план заходів на 2020 рік на виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки.
12. Календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року.
13. Календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.
14. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
15. Протокольні доручення та рекомендації, надані на II пленарному засіданні 33 сесії обласної ради.
16. Про відмову у наданні в оренду приміщення на вул. Чорновола, 47 у м. Івано-Франківську комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” для розміщення комунальної аптеки.

1. Слухали: Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
Доповідає: Сергій Подошва
Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

2. Слухали: Про надання Снятинському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна.
Доповідає: Степан Микицей
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання Снятинському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

3. Слухали: Про надання комунальному некомерційному підприємству “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” дозволу на списання майна.
Доповідають: Ірина Кобельська, Наталія Клегена
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання комунальному некомерційному підприємству “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

4. Слухали: Про виконання рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки” (із змінами).
Доповідає: Василь Антоняк
Виступили: Сергій Басараб, Олександр Левицький
Вирішили: погодити проект рішення “Про виконання рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки” (із змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

5. Слухали: Про виконання регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки.
Доповідає: Віталій Костишин
Виступили: Остап Дзеса, Сергій Басараб
Вирішили: погодити проект рішення “Про виконання регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

6. Слухали: Про затвердження Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2020 році.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили:
1. Погодити проект рішення “Про затвердження Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що підлягають приватизації у 2020 році” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
2. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області спільно з управлінням культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації опрацювати питання щодо передачі об’єкта спільної власності територіальних громад області, який знаходиться в м. Коломиї на вул. Староміська, 90 комунальному підприємству обласної ради з експлуатації майна.
Голосували: За – одноголосно.

7. Слухали: Про надання фізичній особі-підприємцю Назарову Владиславу Валерійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про надання фізичній особі-підприємцю Назарову Владиславу Валерійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

8. Слухали: Про завершення приватизації нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про завершення приватизації нежитлового приміщення площею 304,4 кв. м на вул. Василя Стефаника, 2а у м. Коломиї” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

9. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

10. Слухали: Про перелік заходів щодо реалізації у 2020 році Комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (лист обласної державної адміністрації від 11.01.2020. № 50/0/2-20/01-132).
Доповідає: Володимир Стебницький
Вирішили: погодити перелік заходів щодо реалізації у 2020 році Комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015.
Голосували: За – одноголосно.

11. Слухали: календарний план заходів на 2020 рік на виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки (лист обласної державної адміністрації від 22.01.2020. № 116/0/2-20/01-132).
Доповідає: Сергій Подошва
Вирішили: погодити календарний план заходів на 2020 рік на виконання Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки
Голосували: За – одноголосно.

12. Слухали: календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року (лист обласної державної адміністрації від 22.01.2020. № 116/0/2-20/01-132).
Доповідає: Сергій Подошва
Вирішили: погодити календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року.
Голосували: За – одноголосно.

13. Слухали: календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 23.01.2020. № 25/05-14/005).
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити календарний план заходів на 2020 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2019-2020 роки.
Голосували: За одноголосно.

14. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду:
– згідно з додатком 1 до листа управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 21.01.2020. № 23/08-04/001, передачу об’єкта – частину приміщень другого поверху загальною площею 134,55 кв. м комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на вул. Василіянок, 62 а у м. Івано-Франківську пропонувати на термін до 31.12.2020 року;
– згідно з додатком 1 до листа управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 27.01.2020. № 27/08-04/001.
Голосували: За одноголосно.

15. Слухали: протокольні доручення та рекомендації, надані на II пленарному засіданні 33 сесії обласної ради (лист обласної ради від 08.01.2020. № 11-184/042-р/091).
Інформує: Остап Дзеса
Вирішили: пропонувати від обласної ради звернутися до обласної державної адміністрації, Івано-Франківської торгово-промислової палати, промисловців і підприємців, структур бізнесу щодо розгляду питання створення в області індустріальних парків і майданчиків для залучення інвесторів.
Голосували: За одноголосно.

16. Слухали: про відмову у наданні в оренду приміщення на вул. Чорновола, 47 у м. Івано-Франківську комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” для розміщення комунальної аптеки (лист комунального підприємства “Обласний аптечний склад” від 22.01.2020. № 12).
Інформує: Василь Даниш
Виступили: Олександр Левицький, Остап Дзеса, Михайло Королик, Іван Візінський
Вирішили:
Рекомендувати:
– обласній раді скерувати розгляд питання щодо продовження ліцензії комунальному підприємству “Обласний аптечний склад” на постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики;
– керівнику комунального підприємства “Обласний аптечний склад” шукати можливість оренди іншого приміщення.

 

 

Голова постійної комісії                                                    Остап Дзеса
Секретар постійної комісії                                                Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]