Протокол № 45 засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу


 

20 травня 2020 року
м. Івано-Франківськ
13.30

 

Присутні члени комісії:

Остап Дзеса, Олександр Левицький, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич.

 

Запрошені:

Гуменяк
Ольга Миколаївна
– заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації
Даниш
Василь Степанович
– начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області
Стебницький
Володимир Миронович
– начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації
Кобельська
Ірина Василівна
– в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації
Прокопів
Анатолій Іванович
– начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради
Курій
Михайло Мирославович
– Чукалівський сільський голова Тисменицького району.
Костишин
Віталій Іванович
– директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна
Коваль
Назарій Іванович
– в.о. начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”
Федорак
Володимир Васильович
– начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації 
Корженьовський
Володимир Михайлович 
– директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації
Кімакович
Віктор Євстахійович
– директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації
Федорців
Сергій Іванович
– депутат обласної ради
Гуменюк Денис– представник ГО “Разом-ІФ”
Гуменюк Ярослав– представник ГО “Разом-ІФ”
Остафійчук
Ярема Любомирович
– представник Івано-Франківської міської організації націоналістичного руху України
Ткачук
Ростислав Петрович
– представник громади міста Івано-Франківська
Мойсишин
Назарій Васильович
– представник громади міста Івано-Франківська

В роботі комісії беруть участь:

Гладій
Василь Іванович
– перший заступник голови обласної ради
Басараб
Сергій Михайлович
– заступник голови обласної ради
Вань
Марія Анатоліївна
– заступник начальника організаційного відділу виконавчого апарату обласної ради

           

Голосували: за порядок денний за основу і в цілому – одноголосно.

 

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
  2. Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами).
  3. Про комплексну цільову соціальну програму розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.

4. Про затвердження передавального акта комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” та статуту КНП “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.

5. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” на  списання майна.

6. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на  списання майна.

7. Про надання Снятинському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна.

  1. Про надання згоди на передачу юридичної особи публічного права “Русівський літературно-меморіальний музей Василя Стефаника”.

9. Про надання згоди на укладення договору міни.

10. Про надання згоди на передачу нерухомого майна.

  1. Про створення філії Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського.

12. Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.

13. Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

14. Про припинення діяльності Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.

15. Про передачу на баланс нерухомого майна Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

  1. Про зміну типу та найменування закладів освіти комунальної форми власності.
  2. Про підтримку орендарів майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).
  3. 18. Про призначення начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.
  4. 19. Про передачу нежитлових будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Староміській, 90 у м. Коломиї.
  5. 20. Про передачу адміністративних будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Шевченка, 16 у м. Івано-Франківську.
  6. Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1320-33/2019 “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську”.
  7. Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1321-33/2019 “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську”.
  8. Про надання підприємцю Хоминцю Павлу Анатолійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
  9. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Фірма “Контакт” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.
  10. Про доповнення Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області,що підлягають приватизації у 2020 році.
  11. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  12. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її територіальній громаді с. Чукалівка Тисменицького району.
  13. Про надання у постійне користування земельних ділянок на вул. Гетьмана Мазепи, 114 в м. Івано-Франківську.
  14. Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Степана Бандери, 77 у м. Івано-Франківську.

30. Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Шашкевича, 2
у м. Івано-Франківську.

31. Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.

32. Про створення комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради”.

33. Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Центральна закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на 2020-2024 роки.

  1. Про лист обласної державної адміністрації щодо доцільності передачі комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” у підпорядкування Міністерства оборони України.
  2. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  3. Різне.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

Доповідала: Гуменяк Ольга Миколаївна – заступник начальника управління екології та природних ресурсів обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік ” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами).

Доповідав: Стебницький Володимир Миронович – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами)” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про комплексну цільову соціальну програму розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.

Доповідав: Стебницький Володимир Миронович – начальник управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “ Про комплексну цільову соціальну програму розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2021-2025 роки ” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. 4. Слухали: Про затвердження передавального акта комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” та статуту КНП “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції.

Доповідала: Кобельська Ірина Василівна – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Виступили: О. Левицький.

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження передавального акта комунального закладу “Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги” та статуту КНП “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” в новій редакції” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” на  списання майна.

Доповідала: Кобельська Ірина Василівна – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради” на  списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на  списання майна.

Доповідала: Кобельська Ірина Василівна – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на  списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання Снятинському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна.

Доповідав: Корженьовський Володимир Михайлович – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “ Про надання Снятинському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання згоди на передачу юридичної особи публічного права “Русівський літературно-меморіальний музей Василя Стефаника”.

Доповідав: Федорак Володимир Васильович – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації 

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання згоди на передачу юридичної особи публічного права “Русівський літературно-меморіальний музей Василя Стефаника” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. 9. Слухали: Про надання згоди на укладення договору міни.

Доповідав: Федорак Володимир Васильович – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації. 

Виступили: М. Королик, О. Дзеса, О. Левицький,

Вирішили: 1. Оглянути об’єкти, запропоновані для міни, заслухати думку колективів Навчально-методичого центру культури і туризму Прикарпаття та Івано-Франківської обласної бібліотеки для юнацтва, які є балансоутримувачами приміщень на вул. Незалежності, 12.

  1. Доручити управлінню культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації надати експертну оцінку об’єктів, зазначених у
    проєкті договору міни.
  2. Розглянути це питання після доопрацювання на черговому засіданні
    постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання згоди на передачу нерухомого майна.

Доповідав: Федорак Володимир Васильович – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Виступили: В. Гладій.

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання згоди на передачу нерухомого майна ” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про створення філії Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського.

Доповідав: Федорак Володимир Васильович – начальник управління культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “Про створення філії Національного музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.

Доповідав: Кімакович Віктор Євстахійович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Виступили: О. Дзеса, М. Королик.

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 4

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідав: Кімакович Віктор Євстахійович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Виступили: О. Дзеса.

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про припинення діяльності Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.

Доповідав: Кімакович Віктор Євстахійович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Виступили: О. Дзеса, М. Королик.

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення діяльності Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про передачу на баланс нерухомого майна Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.

Доповідав: Кімакович Віктор Євстахійович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Виступили: О. Левицький.

Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу на баланс нерухомого майна Тлумацької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про зміну типу та найменування закладів освіти комунальної форми власності.

Доповідав: Кімакович Віктор Євстахійович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації.

Вирішили: погодити проект рішення “Про зміну типу та найменування закладів освіти комунальної форми власності” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про підтримку орендарів майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Виступили: М. Королик, Б. Ленігевич, О. Левицький, О. Дзеса, В. Гладій.

Вирішили: погодити проект рішення “Про підтримку орендарів майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)”, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

  1. Слухали: Про призначення начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”.

Доповідав: Гладій Василь Іванович – перший заступник голови обласної ради.

Виступили: М, Королик, О. Дзеса, Н. Коваль, О. Левицький.

Вирішили: погодити проект рішення “Про призначення начальника обласного комунального підприємства “Коломийське міжрайонне бюро технічної інвентаризації”” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про передачу нежитлових будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Староміській, 90 у
    м. Коломиї.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Виступили:  О. Дзеса.

Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу нежитлових будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на
вул. Староміській, 90 у м. Коломиї” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про передачу адміністративних будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Шевченка, 16 у м. Івано-Франківську.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Виступили:  О. Дзеса.

Вирішили: погодити проект рішення “Про передачу адміністративних будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Шевченка, 16 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1320-33/2019 “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську”.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1320-33/2019 “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську”” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1321-33/2019 “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську”.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 13.12.2019. № 1321-33/2019 “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську”” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання підприємцю Хоминцю Павлу Анатолійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання підприємцю Хоминцю Павлу Анатолійовичу згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Фірма “Контакт” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Виступили: О. Дзеса.

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Фірма “Контакт” згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про доповнення Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області,що підлягають приватизації у 2020 році.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Вирішили: погодити проект рішення “Про доповнення Переліку об’єктів малої приватизації спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області,що підлягають приватизації у 2020 році” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Виступили: О. Дзеса.

Вирішили: Враховуючи роз’яснення вимог Закону України від 03.10.2019. № 157-ІХ “Про оренду державного та комунального майна” щодо майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, області, погодити проект рішення “Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 4

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її територіальній громаді с. Чукалівка Тисменицького району.

Доповідав: Прокопів Анатолій Іванович – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради.

Виступили: О.Дзеса, М. Курій, М. Королик.

Вирішили: рекомендувати проект рішення “Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та передачу її територіальній громаді
с. Чукалівка Тисменицького району” на розгляд президії та сесії обласної ради з врахуванням пропозиції:

  1. Пункт 3 проєкту рішення викласти у такій редакції:

“3. Утворити комісію з питань передачі земельної ділянки, зазначеної у пункті 2 цього рішення, (додається)”.


Додаток
до рішення обласної ради
від _________ № ________

 

 

СКЛАД
комісії з питань передачі земельної ділянки із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області у комунальну власність села Чукалівка Тисменицького району

 

Голова комісії:    
Басараб Сергій Михайлович– заступник голови обласної ради
Заступник голови комісії: 
Приймак Іван Васильович– голова постійної комісії обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин
Члени комісії:  
Прокопів Анатолій Івановичначальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради
Млиниська Лілія Василівнаначальник відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради
Курій Михайло МирославовичЧукалівський сільський голова (за згодою)
Прокопів Роман Михайлович– голова земельної комісії Чукалівської сільської ради (за згодою)
  1. Додати пункт 4 такого змісту:

“4. Комісії здійснити передачу зазначеної земельної ділянки”.

  1. Пункт 4 вважати пунктом 5.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про надання у постійне користування земельних ділянок на вул. Гетьмана Мазепи, 114 в м. Івано-Франківську.

Доповідав: Прокопів Анатолій Іванович – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради.

Виступили: О.Дзеса.

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання у постійне користування земельних ділянок на вул. Гетьмана Мазепи, 114 в м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

  1. Слухали: Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Степана Бандери, 77 у м. Івано-Франківську.

Доповідав: Прокопів Анатолій Іванович – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради.

Виступили: О.Дзеса, О. Левицький.

Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Степана Бандери, 77 у
м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.

Доповідав: Костишин Віталій Іванович – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна

Виступили: О.Дзеса, О. Левицький, В. Гладій, В. Даниш.

Вирішили: 1. Оглянути об’єкт, зазначений у проекті рішення.

  1. Доручити комунальному підприємству обласної ради з експлуатації майна доопрацювати запропонований проект рішення та розглянути його на черговому засіданні комісії.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.

Доповідав: Костишин Віталій Іванович – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна

Виступили: О.Дзеса.

Вирішили: 1. Оглянути об’єкт, зазначений у проекті рішення.

  1. Доручити комунальному підприємству обласної ради з експлуатації майна доопрацювати запропонований проект рішення та розглянути його на черговому засіданні комісії.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

  1. Слухали: Про створення комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідав: Федорців Сергій Іванович – депутат обласної ради.

Виступили: О.Дзеса, О. Левицький, В. Гладій.

Вирішили: погодити проект рішення “Про створення комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Центральна закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на 2020-2024 роки.

Доповідав: Федорців Сергій Іванович – депутат обласної ради.

Виступили: О.Дзеса.

Вирішили: погодити проект рішення “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Центральна закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на 2020-2024 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про лист обласної державної адміністрації щодо доцільності передачі комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” у підпорядкування Міністерства оборони України.

Поінформував: Гладій Василь Іванович – перший заступник голови обласної ради.

Виступили: О.Дзеса, О.Левицький.

Вирішили: рекомендувати обласній державній адміністрації доручити департаменту охорони здоров’я ОДА як уповноваженому органу управління закладу спільно з керівником комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” проаналізувати стан фінансування, матеріально-технічного забезпечення закладу, функціонування закладу в цілому, зазначити проблемні питання та подати свої пропозиції щодо доцільності передачі комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” у підпорядкування Міністерства оборони України.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідав: Даниш Василь Степанович – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області.

Виступили: О. Дзеса, М. Королик, О. Левицький, І. Візінський, Б. Ленігевич.

О. Дзеса зачитав депутатське звернення депутата обласної ради Святослава Никоровича щодо несанкціонованих ремонтних робіт приміщень на вул. Незалежності, 5.

Вирішили: погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду, за умови відсутності заборгованості з орендної плати:

– згідно з додатком 1 до листа управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 30.03.2020. №71/08-04/001, виключивши пункт 6; по пунктах 20.21,22 термін оренди пропонувати на один рік.

– згідно з додатком 1 до листа управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 12.05.2020. №118/08-04/001, за винятком пункту 1, по пункту 11 термін оренди пропонувати до трьох років.

– згідно з додатком 1 до листа управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 19.05.2020. №123/08-04/001.

Голосували:

“за” – 5

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Різне.

 

 

Голова постійної комісії                                                             Остап Дзеса

 

Секретар постійної комісії                                                         Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]