Протокол № 48 засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу


26 червня 2020 року
м. Івано-Франківськ

 

 

Присутні: Остап Дзеса, Михайло Королик, Іван Візінський

Запрошені: Володимир Дзьомбак – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;
Лілія Млиниська – начальник відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради;
Віталій Костишин – директор комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна;
Василь Мороз – головний редактор газети “ Галичина”;
Оксана Лебідь – заступник начальника управління майна спільної власності територіальних громад області

Голосували за порядок денний за основу і в цілому одноголосно.

 

Порядок денний:

1. Про затвердження акта приймання-передачі цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Долинської районної ради, зміну найменування та затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Івано-Франківської обласної ради.
2. Про припинення редакції газети “Галичина” шляхом ліквідації.
3. Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.
4. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
5. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську.
6. Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2 а у м. Коломиї.
7. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

1. Слухали: Про затвердження акта приймання-передачі цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Долинської районної ради, зміну найменування та затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Володимир Дзьомбак
Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження акта приймання-передачі цілісного майнового комплексу комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Долинської районної ради, зміну найменування та затвердження статуту комунального некомерційного підприємства “Долинський протитуберкульозний диспансер” Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: за – одноголосно.

2. Слухали: Про припинення редакції газети “Галичина” шляхом ліквідації.
Доповідає: Лілія Млиниська
Виступили: Остап Дзеса, Михайло Королик, Василь Мороз
Вирішили: погодити проект рішення “Про припинення редакції газети “Галичина” шляхом ліквідації” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Доручити відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради спільно з управлінням об’єктами спільної власності територіальних громад області та головним редактором газети “Галичина” опрацювати питання щодо закріплення приміщення за адресою вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську за редакцією газети відповідно до чинного законодавства.
Голосували: за – одноголосно.

3. Слухали: Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Віталій Костишин
Виступив: Михайло Королик
Голосували за внесення проекту рішення “Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську” на розгляд президії та сесії обласної ради:
за – 2, утримався – 1.
За результатами голосування рішення не прийнято.

4. Слухали: Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.
Доповідає: Оксана Лебідь
Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області подати на розгляд постійної комісії напрацьований проект рішення щодо врегулювання орендних відносин стосовно майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, якщо буде прийнятий закон про орендні відносини.
Голосували: за – одноголосно.

5. Слухали: Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Оксана Лебідь
Голосували за внесення проекту рішення “Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську” на розгляд президії та сесії обласної ради:
за – 2, утримався – 1.
За результатами голосування рішення не прийнято.

6. Слухали: Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2 а у м. Коломиї.
Доповідає: Оксана Лебідь
Голосували за внесення проекту рішення “Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2 а у м. Коломиї” на розгляд президії та сесії обласної ради:
За – 2, утримався – 1.
За результатами голосування рішення не прийнято.

7. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 24.06.2020. № 171/08-04/001).
Доповідає: Оксана Лебідь
Виступили: Михайло Королик, Іван Візінський
Вирішили: погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються в оренду згідно з додатком 1. Об’єкт, зазначений у пункті 4 додатку передати терміном до трьох років, у пунктах 5 та 9 – терміном на один рік.
Голосували: За – одноголосно.

 

 

Голова постійної комісії                                       Остап Дзеса

Секретар постійної комісії                                   Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]