Протокол № 48


 

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

 

 

від 09.02.2023 року

м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії: 10 осіб.

Присутні: Н.Іванів, В.Кушнір, І.Дебенко, О.Качур, М.Королик, Д.Сіреджук

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Ільчишин – заступник голови обласної державної адміністрації;

Л.Сірко – заступник голови обласної державної адміністрації;

І.Мацькевич – директор департаменту фінансів облдержадміністрації;

Д.Сурело – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ”;

В.Лемчак – директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

А.Сташків – заступник директора департаменту – начальник управління соціально-економічного розвитку та молодіжної політики департаменту освіти і науки облдержадміністрації;

Л.Гвоздянчук – директор Івано-Франківського регіонального управління державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”;

В.Дзьомбак – заступник директора департаменту – начальник управління організації медичної допомоги населенню та медицини катастроф департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

В.Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

М.Іванишин – начальник управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення;

Р.Гурський – начальник Управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області;

І.Адамчук – завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату обласної державної адміністрації.

 

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

О.Моргулець – заступник начальника відділу електронного забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

М.Гринечко – керівник патронатної служби голови обласної ради;

Д.Сех – радник патронатної служби голови обласної ради.

 

Голова постійної комісії: Н.Іванів

 

 

Порядок денний:

 

  1. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки за 2022 рік”.
  2. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2018-2022 роки”.
  3. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку молодіжного житлового будівництва в області на 2018-2022 роки”.
  4. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми “Розвиток паліативної допомоги на Прикарпатті на 2018-2022 роки”.
  5. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми розвитку та вдосконалення служби екстреної (швидкої) та невідкладної медичної допомоги Івано-Франківської області на 2018-2022 роки”.
  6. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки за 2022 рік”.
  7. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки”.
  8. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки”.
  9. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 02.02.2018 № 817-20/2018 (зі змінами)”.
  10. Про пропозиції щодо фінансування у 2023 році заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  11. Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2022
    № 576-19/2022 “Про обласний бюджет Івано-Франківської області на 2023 рік (код бюджету 09100000000)”.
  12. Про внесення змін до обласного бюджету на 2023 рік.
  13. Про погодження календарного плану заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 року.
  14. Різне.

 

  1. Слухали: В.Лемчака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки за 2022 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки за 2022 рік” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Сташківа про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2018-2022 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2018-2022 роки ” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Гвоздянчук про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку молодіжного житлового будівництва в області на 2018-2022 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання Регіональної цільової програми розвитку молодіжного житлового будівництва в області на 2018-2022 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Дзьомбака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної програми “Розвиток паліативної допомоги на Прикарпатті на 2018-2022 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання обласної програми “Розвиток паліативної допомоги на Прикарпатті на 2018-2022 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Дзьомбака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми розвитку та вдосконалення служби екстреної (швидкої) та невідкладної медичної допомоги Івано-Франківської області на 2018-2022 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання програми розвитку та вдосконалення служби екстреної (швидкої) та невідкладної медичної допомоги Івано-Франківської області на 2018-2022 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки за 2022 рік”.

Виступили: І.Дебенко, Н.Іванів.

Вирішили:

1) управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації надати обласній раді копію листа Івано-Франківської облдержадміністрації від 27.10.2022 року № 879/0/2-22/01-014 та копію повного пакету документів, що були до цього листа;

2) рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки за 2022 рік” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Іванишина про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки”.

Виступили: О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2020-2022 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Р.Гурського про проєкт рішення обласної ради “Про виконання регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини та безпечності харчових продуктів в Івано-Франківській області на 2021-2022 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Адамчука про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 02.02.2018 № 817-20/2018 (зі змінами)”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання Програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в області на 2018-2022 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 02.02.2018 № 817-20/2018 (зі змінами)” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Іваніва про пропозиції щодо фінансування у 2023 році заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати директору комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ” Сурело Д. В. опрацювати пропозиції, які надійшли до обласної ради, щодо фінансування у 2023 році заходів регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки та подати відповідні пропозиції обласній раді.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

 

 

 

  1. Слухали: Н.Іваніва про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2022 № 576-19/2022 “Про обласний бюджет Івано-Франківської області на 2023 рік (код бюджету 09100000000)”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: погодити внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2022 № 576-19/2022 “Про обласний бюджет Івано-Франківської області на 2023 рік (код бюджету 09100000000)”, а саме:

пункт 14 рішення доповнити абзацом 3 такого змісту:

“Зазначене не стосується видатків регіональних цільових програм на заходи, пов’язані з обороноздатністю держави”.

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2023 рік.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 09.02.2023 року № 110/0/2-23/01-132:

  1. Погодити розпорядження Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 26.01.2023 № 26 “Про розподіл субвенції”, від 30.01.2023 № 33 “Про розподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами на 2023 рік”, від 07.02.2023 № 46 “Про перерозподіл видатків бюджету”, розпорядження Івано-Франківської обласної військової адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 06.02.2023 № 41/56-р “Про спрямування частини залишку коштів обласного бюджету”.
  2. Внести зміни до проекту рішення Івано-Франківської обласної ради, надісланого листом Івано-Франківської обласної військової адміністрації від 10.01.2023 № 12/0/2-23//01-132 “Про внесення змін до рішення Івано-Франківської обласної ради “Про обласний бюджет Івано-Франківської області на 2023 рік (код бюджету 09100000000)” від 23.12.2022
    № 576-19/2022″, а саме:

у розділі 2 додатку 3 проекту рішення позицію за кодом бюджетної програми 0619310 “Субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції (на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам приватних закладів загальної середньої освіти)” викласти в новій редакції:

 

 

 

(гривні)

06193109310Субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції (на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам приватних закладів загальної середньої освіти)13 325 000
09500000000 Бюджети територіальних громад у Івано-Франківській області13 325 000
09530000000Бюджет Коломийської міської територіальної громади584 100
09533000000Бюджет Івано-Франківської міської територіальної громади12 740 900

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

  1. Слухали: Д.Сурело про погодження календарного плану заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 року.

Виступили: Н.Іванів.

 

І.Дебенко з пропозицією внести зміни у додаток до листа КП “БУДІНВЕСТ” від 07.02.2023 року № 20, а саме по спеціальному фонду:

1) вилучити позиції:

“Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Підгайчиківського ліцею Підгайчиківської сільської ради, Івано-Франківської області –    29 513,06 гривень”;

“Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття № 33748 у с. Ковалівка по вул. Шахтарська,17 Нижньовербізької сільської ради, Коломийського району, Івано-Франківської області – 27 751,20 гривень”;

“Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Комарівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) “Сонечко” Галицької міської ради Івано-Франківської області – 58 626,47 гривень”;

2) у позиції “Благоустрій території на розі вулиць Тролейбусна та Хіміків у м. Івано-Франківську, Івано-Франківської територіальної громади, Івано-Франківської області” обсяг фінансування збільшити на суму 115 890,73 гривні.

 

Голосували за пропозицію І.Дебенка:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ” від 07.02.2023 року № 20 та пропозиції І.Дебенка погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 року на суму 26 394 906,5 гривень (загальний фонд – 2 037 304,61 гривень, спеціальний фонд – 24 357 601,93 гривень) згідно з додатком (розпорядження Івано-Франківської обласної військової адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 06.02.2023 № 41/56-р “Про спрямування частини залишку коштів обласного бюджету”).

 

Голосували:

“за” – 6

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

 

 

Голова постійної комісії                                                  Назарій ІВАНІВ

 

Додаток

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 09.02.2023 № 48

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 року

(за рахунок частини вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2023 року)

 

Код бюджетної програмиНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
 Обласна рада (для КП “БУДІНВЕСТ”) 2 037 304,6124 357 601,9326 394 906,54
 Регіональна цільова програма розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки:   
0117370Благоустрій території міжбудинкового проїзду по вулиці Чорновола, 155 в м. Івано-Франківську13 116,0013 116,00
0117370Благоустрій території міжбудинкового проїзду по вулиці Лемківська в м. Івано-Франківську13 116,0013 116,00
0117370Благоустрій території міжбудинкового проїзду по вул. Гімназійна в м. Івано-Франківську13 116,0013 116,00
0117370Капітальний ремонт системи опалення Ворохтянського ліцею Надвірнянського району50 000,0050 000,00
0117370Благоустрій території по вул. І.Франка в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області326 000,00326 000,00
0117370Капітальний ремонт приміщень корпусу №2 для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Саджавському ліцеї Богородчанської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області207 130,07207 130,07
0117370Благоустрій території на розі вулиць Тролейбусна та Хіміків у м. Івано-Франківську, Івано-Франківської територіальної громади, Івано-Франківської області1 667 257,731 667 257,73
0117370Благоустрій території вулиць Гаврилюка та Шкільна в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади, Івано-Франківської області1 484 126,981 484 126,98
0117370Капітальний ремонт робочих приміщень для розташування внутрішньо переміщених осіб по вулиці Січових Стрільців, 25 у місті Івано-Франківськ Івано-Франківської територіальної громади Івано-Франківської області257 468,81257 468,81
0117370Капітальнимй ремонт приміщень Снятинського психоневрологічного інтернату в м. Снятин, вул. Воєводи Коснятина, 102345 133,70345 133,70
0117370Благоустрій території Майдану Різдва у м. Галич Галицької ТГ Івано-Франківської області2 420 449,002 420 449,00
0117370Поточний ремонт об`єкта укриття в підвальному приміщенні адміністративного будинку за адресою: м. Івано-Франківськ, вул.Степана Бандери, 7771 099,4071 099,40
0117370Благоустрій території вулиці Грушевського (біля школи) в с. Задубрівці Снятинської територіальної громади936 755,74936 755,74
0117370Благоустрій території вулиці Маковея в місті Коломия, Івано-Франківської області801 000,00801 000,00

продовження додатка

 

Код бюджетної програмиНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
0117370Благоустрій території вулиці Січових Стрільців в селі Пороги Солотвинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області50 000,0050 000,00
0117370Благоустрій території по вул.Незалежності від буд. № 10 в с. Креховичі Калуського району Івано-Франківської області1 979 618,001 979 618,00
0117370Благоустрій території по вул. Чорновола, 2 в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області407 669,00407 669,00
0117370Капітальний ремонт Галицького територіального центру комплектування та соціальної підтримки (підготовка до опалювального сезону) у нежитловому приміщенні в місті Галич, Майдан Різдва, 33Б, Галицької територіальної громади Івано-Франківського району Івано-Франківської області205 658,48205 658,48
0117370Благоустрій території с. Чорнолізці по вул. Центральна Тисменицької територіальної громади Тисменицької ТГ860 000,00860 000,00
0117370Благоустрій території по вул.Чорновола, 1 в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області395 125,00395 125,00
0117370Благоустрій території по вул. 22 Січня між будинками № 40 та № 42 в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області370 266,00370 266,00
0117370Благоустрій території по вул. 22 Січня в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області250 000,00250 000,00
0117370Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Суходільської гімназії Спаської сільської ради Калуського району Івано-Франківської області292 505,26292 505,26
0117370Ремонт споруд цивільного захисту (укриття, бомбосховища тощо) в Єзупільському ліцею, смт. Єзупіль, вул. Бандери, 21 Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області136 252,63136 252,63
0117370Благоустрій території по вул. 22 Січня, 53 в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області1 490 500,001 490 500,00
0117370Ремонт споруд цивільного захисту (укриття, бомбосховища тощо) в Поберезькому ліцею, с. Побережжя, вул. Б. Хмельницького, 11 Єзупільської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області136 252,63136 252,63
0117370Капітальний ремонт системи теплопостачання для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи адміністративної будівлі Космацької сільської ради150 000,00150 000,00
0117370Поточний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи в приміщенні Калуського ліцею № 6 Калуської міської ради, Калуського району, Івано-Франківської області
(заг. фонд)
52 000,0052 000,00
0117370Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Голинського ліцею Калуської міської ради Івано-Франківської області46 538,6446 538,64

 

 

продовження додатка

 

Код бюджетної програмиНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
0117370Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Ланчинській гімназії Ланчинської селищної ради, Надвірнянського району, Івано-Франківської області239 621,14239 621,14
0117370Технічне обслуговування внутрішньої мережі системи електропостачання Нижньострутинського ліцею Рожнятівської селищної ради, Івано-Франківської області508 884,21508 884,21
0117370Капітальний ремонт приміщень для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в адмінбудівлі
(2-й поверх), у м. Тлумач, вул. Винниченка, 1, Тлумацької міської ради, Івано-Франківського району, Івано-Франківської області
254 362,56254 362,56
0117370Благоустрій території села Чорнолізці по вулиці Шевченка, Тисменицької територіальної громади, Івано-Франківської області (капітальний ремонт)320 000,00320 000,00
0117370Капітальний ремонт опалювальної системи з метою підготовки до опалювального сезону Печеніжинського ліцею Печеніжинської територіальої громади, Івано-Франківської області112 838,00112 838,00
0117370Благоустрій території вул. Гаврилюка в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади, Івано-Франківської області450 000,00450 000,00
0117370Ремонт споруди цивільного захисту – укриття в Хімчинському ліцеї “Інтелект” Рожнівської сільської ради Косівського району Івано-Франківської області17 829,4017 829,40
0117370Благоустрій території спортивного майданчика по вул. Івана Франка в смт. Рожнятів, Калуського району, Івано-Франківської області (капітальний ремонт)100 000,00100 000,00
0117370Капітальний ремонт адміністративного приміщення с. Медуха Дубівецької територіальної громади, Івано-Франківської області для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (евакуйованих) осіб180 000,00180 000,00
0117370Капітальний ремонт та облаштування приміщення (стара школа смт. Букачівці, вул. Чорновола, 24) в Івано-Франківської області для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб (евакуйованих) осіб150 000,00150 000,00
0117370Технічне обслуговування внутрішньої мережі системи електропостачання Спаського ліцею Спаської сільської ради Івано-Франківської області286 884,21286 884,21
0117370Капітальний ремонт Рудниківського ліцею Заболотівської селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області184 097,95184 097,95
0117370Благоустрій території в селі Луквиця, Дзвиняцької сільської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області22 900,0022 900,00
0117370Благоустрій території в с. Раковець Солотвинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області20 000,0020 000,00
0117370Благоустрій території в с. Космач,
вул. Молодіжна, 2 Дзвиняцької сільської ради Івано-Франківського району
5 340,005 340,00

 

 

продовження додатка

 

Код бюджетної програмиНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
0117370Благоустрій території населеного пункту смт. Богородчани Богородчанської селищної ради Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території (дитячого майданчика) в с. Хотимир Обертинської селищної радиІвано-Франківської області22 800,0022 800,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Балинці Заболотівської селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території дитячого майданчика у с. Олешків Заболотівської селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області40 000,0040 000,00
0117370Благоустрій території у населеного пункту с. Нижнів Тлумацької міської ради Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Прибилів Тлумацької міської ради Івано-Франківської області45 000,0045 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Клубівці Тисменицької міської ради Івано-Франківської області35 000,0035 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Старуня Богородчанської селищної ради Івано-Франківської області49 500,0049 500,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Будзин Олешанської ТГ Івано-Франківської області45 000,0045 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Ісаків Олешанської ТГ Івано-Франківської області30 000,0030 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Живачів Олешанської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Олеша Олешанської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Гарасимів Обертинської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Іваниківка Богородчанської селищної ради Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Монастирчани Солотвинської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Гостів Тлумацької міської ради Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Кричка Солотвинської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Лисець Лисецької ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Угринів Угринівської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Бабче Солотвинської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Жураки Богородчанської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Загвіздя Загвіздянської ТГ Івано-Франківської області49 000,0049 000,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с.Озеряни, Олешанської ТГ, Івано-Франківської області19 000,0019 000,00

 

продовження додатка

 

Код бюджетної програмиНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
0117370Благоустрій території населеного пункту м. Тисмениця Тисменицької ТГ Івано-Франківської області49 900,0049 900,00
0117370Благоустрій території населеного пункту с. Горохолина Богородчанської ТГ Івано-Франківської області49 500,0049 500,00
0117370Поточний ремонт приміщень рентгенкабінету КНП “Івано-Франківський обласний центр Івано-Франківської обласної ради” (Центр легеневих захворювань) на вул. Івана Франка, 171 627 321,001 627 321,00
0117370Ремонтно-реставраційні роботи системи теплопостачання Івано-Франківської обласної бібліотеки для дітей на площі Міцкевича, 2 в м. Івано-Франківську (Реставрація, Будинок польського гімнастичного товариства “Сокіл” – охоронний №212-М)1 200 000,001 200 000,00
0117370Ремонтно-реставраційні роботи системи теплопостачання обласної універсальної бібліотеки ім. І.Франка на вулиці В`ячеслава Чорновола, 22 в м. Івано-Франківську Івано-Франківської області950 650,00950 650,00
0117370Ремонтно-реставраційні роботи системи теплопостачання обласного театру ляльок
ім. М. Підгірянки на вулиці Незалежності, 10а в м. Івано-Франківську Івано-Франківської області
2 848 050,002 848 050,00
0117370Капітальний ремонт приміщення спортивного залу Делятинського ліцею № 1 для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб на вул.16 липня, 261 в смт. Делятин Надвірнянського району367 273,00367 273,00
Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]