Протокол № 49 засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу


21 липня 2020 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Михайло Королик, Іван Візінський, Богдан Ленігевич

Запрошені: Андрій Сташків – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;
Ірина Кобельська – в. о. директора департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;
Степан Микицей – заступник директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації;
Володимир Рачкевич – заступник директора департаменту розвитку громад, територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації;
Сергій Бабельський – заступник директора комунального підприємства обласної ради з експлуатації майна;
Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування;
Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії беруть участь:
Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;
Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради

Голосували за порядок денний за основу і в цілому: одноголосно.

 

 

Порядок денний:

1. Про затвердження Статуту Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.
2. Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.
3. Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
4. Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна Долинського дитячого будинку «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради.
5. Про передачу на баланс та в оперативне управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
6. Про передачу єдиного майнового комплексу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради.
7. Про передачу на баланс та в оперативне управління будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Грушевського, 12 у м. Тлумачі.
8. Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.09.2019. № 1242-30/2019 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради».
9. Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020 № 1482-35/2020 «Про затвердження передавального акта комунального закладу «Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги» та Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» в новій редакції».
10. Про надання комунальному некомерційному підприємству «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» дозволу на списання майна.
11. Про надання Погонянському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна.
12. Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.12.2019. № 1332-33/2019 «Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік» (зі змінами).
13. Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні будівлі на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.
14. Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020. № 1474-35/2020 «Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську».
15. Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Грушевського, 39 у м. Калуші.
16. Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську.
17. Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
18. Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
19. Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську.
20. Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2а у м. Коломиї.
21. Про погодження Положення «Про облік та використання коштів спеціального фонду по автопідприємству Івано-Франківської обласної ради».

1. Слухали: Про затвердження Статуту Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму.
Доповідає: Андрій Сташків
Виступив: Богдан Ленігевич
Вирішили: погодити проект рішення «Про затвердження Статуту Прикарпатського фахового коледжу лісового господарства та туризму» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

2. Слухали: Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення «Про припинення діяльності Яблунівської спеціальної школи Івано-Франківської обласної ради» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

3. Слухали: Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення «Про припинення діяльності Гвіздецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

4. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна Долинського дитячого будинку «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення «Про передачу на баланс та в оперативне управління нерухомого майна Долинського дитячого будинку «Теплий дім» Івано-Франківської обласної ради» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

5. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення «Про передачу на баланс та в оперативне управління майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

6. Слухали: Про передачу єдиного майнового комплексу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення «Про передачу єдиного майнового комплексу Смоднянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів Івано-Франківської обласної ради» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

7. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Грушевського, 12 у м. Тлумачі.
Доповідає: Андрій Сташків
Вирішили: погодити проект рішення «Про передачу на баланс та в оперативне управління будівель спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Грушевського, 12 у м. Тлумачі» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

8. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.09.2019. № 1242-30/2019 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради».
Доповідає: Ірина Кобельська
Вирішили: погодити проект рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.09.2019. № 1242-30/2019 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Івано-Франківський обласний центр громадського здоров’я Івано-Франківської обласної ради» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

9. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020 № 1482-35/2020 «Про затвердження передавального акта комунального закладу «Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги» та Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» в новій редакції».
Доповідає: Ірина Кобельська
Виступили: Остап Дзеса, Михайло Королик
Вирішили: погодити проект рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020 № 1482-35/2020 «Про затвердження передавального акта комунального закладу «Івано-Франківська станція швидкої медичної допомоги» та Статуту комунального некомерційного підприємства «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради» в новій редакції» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

10. Слухали: Про надання комунальному некомерційному підприємству «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» дозволу на списання майна.
Доповідає: Ірина Кобельська
Вирішили: погодити проект рішення «Про надання комунальному некомерційному підприємству «Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради» дозволу на списання майна» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

11. Слухали: Про надання Погонянському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна.
Доповідає: Степан Микицей
Вирішили: погодити проект рішення «Про надання Погонянському психоневрологічному інтернату дозволу на списання майна» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

12. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.12.2019. № 1332-33/2019 «Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік» (зі змінами).
Доповідає: Володимир Рачкевич
Виступив: Богдан Ленігевич
Вирішили:
1. Погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 20.12.2019. № 1332-33/2019 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2020 рік” (зі змінами)”, з врахуванням наступних пропозицій:
1) п. 1 проєкту рішення доповнити абзацами наступного змісту:
– «по розпоряднику коштів «Коломийський районний бюджет»:
назву об’єкта «Капітальний ремонт амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт. Отинія КНП «Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Коломийської районної ради» – 250 000,00 гривень» замінити на «Капітальний ремонт приміщення та благоустрій прибудинкової території амбулаторії загальної практики сімейної медицини селища Отинія Коломийського району Івано-Франківської області – 250 000,00 гривень»;
2) частину призначення «Будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям в с. Черемхів, вул. Мічуріна (для Черемхівської сільської ради)» в розмірі 161 764,00 гривень замінити на «Поточний ремонт комунальних доріг в с. Черемхів Коломийського району (для Черемхівської сільскої ради)» в розмірі
161 764,00 гривень;
3) зменшити іншу субвенцію з місцевого бюджету Старобогородчанської сільської об’єднаної територіальної громади на 51 тис. гривень по об’єкту «Капітальний ремонт пішохідного переходу до сільського кладовища в
с. Нивочин Богородчанського району Івано-Франківської області» та відповідно збільшити на 51 тис. гривень іншу субвенцію Рожнятівському районному бюджету для Сваричівської сільської ради, на:
– «Капітальний ремонт вул. Коркова в с. Сваричів Рожнятівського району Івано-Франківської області» – 30 тис. гривень;
– «Капітальний ремонт вул. Титова в с. Сваричів Рожнятівського району Івано-Франківської області» – 21 тис. гривень».
4) вилучити з п. 1 проєкту рішення позиції:
«Добудова незавершеного будівництва загальноосвітньої школи в смт. Солотвин Богородчанського району (корпус № 3), нове будівництво – 5000,00 гривень»;
«Нове будівництво «Добудова шкільної їдальні, виробничих майстерень та класних кімнат по вул. Грушевського, 27 в с. Чернятин Городенківського району Івано-Франківської області. Коригування – 5000,00 гривень»;
«Загальноосвітня школа I-III ступеня в с. Крилос Галицького району Івано-Франківської області – будівництво – 5000,00 гривень»;
«Будівництво загальноосвітньої школи в с. Угорники, Коломийського району, Івано-Франківської області (I-й пусковий комплекс) – 5000,00 гривень».
2. Доручити департаменту розвитку громад, територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації погодити позицію, зазначену у абзаці 3 пункту 1 проєкту рішення щодо суми, передбаченої на ремонт даху Будинку культури у с. Розточки Долинського району з депутатом обласної ради від даного виборчого округу п. Б. Ленігевичем.
Голосували: За – 3, 1 не брав участі в голосуванні.

13. Слухали: Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні будівлі на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Сергій Бабельський
Виступили: Михайло Королик, Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення «Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення реставрації з пристосуванням горищного простору під адміністративні будівлі на вул. Шашкевича, 2 у м. Івано-Франківську» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

14. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020. № 1474-35/2020 «Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську».
Доповідає: Сергій Бабельський
Виступив: Михайло Королик
Вирішили: погодити проект рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 29.05.2020. № 1474-35/2020 «Про розробку умов інвестиційного конкурсу та проєкту інвестиційного договору щодо проведення ремонтно-реставраційних робіт з пристосуванням горищного простору під адміністративні приміщення будівлі на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

15. Слухали: Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Грушевського, 39 у м. Калуші.
Доповідає: Анатолій Прокопів
Вирішили: погодити проект рішення «Про надання у постійне користування земельної ділянки на вул. Грушевського, 39 у м. Калуші» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

16. Слухали: Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Анатолій Прокопів
Вирішили: погодити проект рішення «Про припинення права постійного користування та надання земельної ділянки на вул. Романа Левицького, 11а у м. Івано-Франківську» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

17. Слухали: Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення «Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 4,66 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

18. Слухали: Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення «Про припинення вчинення будь-яких дій, спрямованих на приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 5,29 кв. м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

19. Слухали: Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення «Про приватизацію нежитлового приміщення першого поверху площею 51,67 кв. м на вул. Січових Стрільців, 25 у м. Івано-Франківську» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

20. Слухали: Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2а у м. Коломиї.
Доповідає: Василь Даниш
Вирішили: погодити проект рішення «Про приватизацію нежитлової будівлі (літер А) площею 98,9 кв. м на вул. О. Кобилянської, 2а у м. Коломиї» і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
Голосували: За – одноголосно.

21. Слухали: Про погодження Положення «Про облік та використання коштів спеціального фонду по автопідприємству Івано-Франківської обласної ради».
Доповідає: Руслан Пилюк
Вирішили: погодити Положення «Про облік та використання коштів спеціального фонду по автопідприємству Івано-Франківської обласної ради».
Голосували: За – одноголосно.

Голова постійної комісії                                                         Остап Дзеса
Секретар постійної комісії                                                     Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]