Протокол № 49


 

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

 

 

від 17.02.2023 року

м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії: 10 осіб.

Присутні: Н.Іванів, В.Кушнір, О.Левицький, І.Дебенко, О.Качур, М.Королик, О.Мельниченко, Д.Сіреджук, Р.Ткач

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

М.Палійчук – заступник голови обласної ради;

В.Ільчишин – заступник голови обласної державної адміністрації;

І.Мацькевич – директор департаменту фінансів облдержадміністрації;

З.Орловська – заступник директора комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “БУДІНВЕСТ”;

А.Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

В.Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області обласної ради;

І.Адамчук – завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату обласної державної адміністрації;

В.Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації;

О.Зрайко – начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації;

У.Миронюк – заступник директора департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

В.Кімакович – директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації;

В.Дзьомбак – заступник директора департаменту – начальник управління організації медичної допомоги населенню та медицини катастроф департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

В.Федорак – начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

У.Козубаш – начальник відділу взаємодії із засобами масової інформації та книговидання управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації;

К.Лисейко – заступник начальника управління спорту та молодіжної політики облдержадміністрації;

М.Іванишин – начальник управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення;

Б.Пастущин – заступник генерального директора Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”;

В.Тимків – директор комунального підприємства з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять”;

В.Юркевич – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради”;

В.Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна;

Р.Пилюк – директор автопідприємства Івано-Франківської обласної ради;

І.Дмитраш-Вацеба – в.о. директора обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича”.

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

Н.Федорчук – заступник начальника відділу з питань делегованих повноважень та обласних програм управління з питань бюджету та контролю за виконанням делегованих повноважень виконавчого апарату обласної ради;

О.Моргулець – заступник начальника відділу електронного забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

М.Гринечко – керівник патронатної служби голови обласної ради;

Д.Сех – радник патронатної служби голови обласної ради.

 

Голова постійної комісії: Н.Іванів

 

Секретар постійної комісії: О.Левицький

 

 

 

 

 

Порядок денний:

 

  1. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”.
  2. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласного бюджету за 2022 рік”.
  3. Про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.
  4. Про календарний план заходів на 2023 рік програми фінансової підтримки комунальних підприємств в умовах воєнного стану на 2023 рік.
  5. Про проєкт рішення обласної ради “Про план діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік”.
  6. Про перелік заходів та об’єктів на 2023 рік, які фінансуватимуться в рамках регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.
  7. Про внесення змін до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій від 09.02.2023 року № 48.
  8. Про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Порядку встановлення лімітів на використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Івано-Франківської області”.
  9. Про розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 13.02.2023 № 52/64-р “Про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”.
  10. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до Регіональної цільової програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, військово-патріотичного виховання молоді на 2021-2025 роки”.
  11. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Івано-Франківській області на 2023-2027 роки”.
  12. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (зі змінами)”.
  13. Про календарний план заходів на 2023 рік комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  14. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження Програми підтримки діяльності установи “Агенція регіонального розвитку Івано-Франківської області” на 2023-2024 роки”.
  15. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.
  16. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та промоції Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.
  17. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми з виконання робіт із землеустрою для забезпечення оформлення права на землі лісового фонду на 2018-2022 роки”.
  18. Про проєкт рішення обласної ради “Про Програму з проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення, які перебувають в постійному користування підпорядкованих підприємств Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”, на 2023-2025 роки.
  19. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” на 2020-2024 роки.
  20. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради 12.11.2021. № 276-10/2021 “Про затвердження обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки”.
  21. Про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2022 рік”.
  22. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження Програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки”.
  23. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки.
  24. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2020-2024 роки.
  25. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної Програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2022-2026 роки.
  26. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.
  27. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки.
  28. Про календарний план заходів на 2023 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.
  29. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки.
  30. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки”.
  31. Про погодження видатків, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації.
  32. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів на 2021-2025 роки.
  33. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки.
  34. Про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки.
  35. Про врахування в обласному бюджету цільової субвенції з державного бюджету.
  36. Про календарний план заходів на 2023 рік Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.
  37. Про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку та оновлення матеріально-технічного забезпечення Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” на 2023-2027 роки.
  38. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки.
  39. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на 2020-2024 роки.
  40. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.
  41. Про календарний план заходів на 2023 рік програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.
  42. Про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку Дністровського регіонального ландшафтного парку на 2021-2025 роки.
  43. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2023-2025 роки.
  44. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки.
  45. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022-2026 роки.
  46. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки.
  47. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття на 2021-2025 роки”.
  48. Про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2023-2027 роки.
  49. Про календарний план заходів на 2023 рік комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.
  50. Про календарний план заходів на 2023 рік регіональної програми інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки.
  51. Про проєкт рішення обласної ради “Про зменшення розміру концесійних платежів”.
  52. Різне.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про проєкт рішення обласної ради “Про виконання обласного бюджету за 2022 рік”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про виконання обласного бюджету за 2022 рік” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Палійчука про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної ради від 19.01.2023 року № 12-155/38р/083 погодити календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки (додаток 1).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Палійчука про календарний план заходів на 2023 рік програми фінансової підтримки комунальних підприємств в умовах воєнного стану на 2023 рік.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: знати з розгляду питання про календарний план заходів на 2023 рік програми фінансової підтримки комунальних підприємств в умовах воєнного стану на 2023 рік.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

  1. Слухали: М.Палійчука про проєкт рішення обласної ради “Про план діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про план діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2023 рік” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: З.Орловську про перелік заходів та об’єктів на 2023 рік, які фінансуватимуться в рамках регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.

Н.Іваніва про лист Заболотівської селищної ради від 14.02.2023
№ 120/02-25 з пропозицією погодити внесення зміни до запропонованого переліку заходів та об’єктів на 2023 рік, які фінансуватимуться в рамках регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2026 роки, а саме:

– по розпоряднику коштів обласна рада (для КП “Будінвест”) по загальному фонду вилучити позицію “Поточний ремонт внутрішньої мережі системи опалення Балинцівського ліцею ім. Ярослава Барнича Заболотівської селищної ради, Івано-Франківської області – 300 000 гривень”.

– доповнити перелік позицією “Придбання твердопаливного котла для підготовки Балинцівського ліцею ім.Ярослава Барнича Заболотівської селищної ради до опалювального сезону – 300 000 гривень” і спрямувати їх по спеціальному фонду як субвенцію бюджету Заболотівської селищної територіальної громади.

 

Голосували за пропозицію:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято

 

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради від 10.02.2023 року № 24 та пропозиції Заболотівської селищної ради погодити перелік заходів та об’єктів на 2023 рік, які фінансуватимуться в рамках регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2026 роки, згідно з додатками 2, 3.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: З.Орловську про внесення змін до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій від 09.02.2023 року № 48.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради від 14.02.2023 року № 27 погодити внесення змін до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій від 09.02.2023 року № 48, а саме у додатку:

назву об’єкта “Ремонт споруди цивільного захисту – укриття Голинського ліцею Калуської міської ради Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт приміщення актового залу Голинського ліцею Калуської міської ради з метою розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб”;

вилучити позицію по загальному фонду “Поточний ремонт системи опалення для підготовки проведення опалювального сезону з метою забезпечення безперебійної її роботи в приміщенні Калуського ліцею № 6 Калуської міської ради, Калуського району, Івано-Франківської області (заг. фонд) – 52 000 гривень”;

доповнити позиціями:

по загальному фонду:

“Благоустрій території по вул. Довженка (біля ЖК “Левада”) в м. Івано-франківську Івано-Франківської області (поточний ремонт) – 49 000 гривень”;

по спеціальному фонду:

“Капітальний ремонт приміщення актового залу Голинського ліцею Калуської міської ради з метою розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб – 3 000 гривень”.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 3 000 гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Пліхтяка про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Порядку встановлення лімітів на використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Івано-Франківської області”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: надати експертний висновок щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Порядку встановлення лімітів на використання природних ресурсів у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення Івано-Франківської області.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Пліхтяка про розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 13.02.2023 № 52/64-р “Про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 13.02.2023 року № 120/0/2-23/01-132 погодити розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації та Івано-Франківської обласної ради від 13.02.2023 № 52/64-р “Про спрямування залишку коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Ільчишина про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до Регіональної цільової програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, військово-патріотичного виховання молоді на 2021-2025 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до Регіональної цільової програми надання шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України, Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України, військово-патріотичного виховання молоді на 2021-2025 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Адамчука про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Івано-Франківській області на 2023-2027 роки”.

Виступили: О.Сич, О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до програми забезпечення мобілізаційної підготовки та оборонної роботи в Івано-Франківській області на 2023-2027 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Стебницького про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (зі змінами)”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (зі змінами)” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Стебницького про календарний план заходів на 2023 рік комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 10.02.2023 р. № 881/108/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (додаток 4).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О.Зрайка про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження Програми підтримки діяльності установи “Агенція регіонального розвитку Івано-Франківської області” на 2023-2024 роки”.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про затвердження Програми підтримки діяльності установи “Агенція регіонального розвитку Івано-Франківської області” на 2023-2024 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О.Зрайка про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 05.01.2023 року № 7/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки (додаток 5).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О.Зрайка про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та промоції Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 05.01.2023 року № 7/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та промоції Івано-Франківської області на 2022-2026 роки (додаток 6).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Б.Пастущина про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми з виконання робіт із землеустрою для забезпечення оформлення права на землі лісового фонду на 2018-2022 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми з виконання робіт із землеустрою для забезпечення оформлення права на землі лісового фонду на 2018-2022 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Б.Пастущина про проєкт рішення обласної ради “Про Програму з проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення, які перебувають в постійному користування підпорядкованих підприємств Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”, на 2023-2025 роки”.

Виступили: О.Левицький, О.Мельниченко, О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення обласної ради “Про Програму з проведення інвентаризації земель лісогосподарського призначення, які перебувають в постійному користування підпорядкованих підприємств Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс”, на 2023-2025 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Б.Пастущина про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” на 2020-2024 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” від 20.01.2023 року № 15 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Івано-Франківськоблагроліс” на 2020-2024 роки (додаток 7).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради 12.11.2021. № 276-10/2021 “Про затвердження обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки”.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради 12.11.2021. № 276-10/2021 “Про затвердження обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2022 рік”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення обласної ради “Про виконання Програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2022 рік” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження Програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки”.

Виступили: О.Левицький, І.Дебенко, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення обласної ради “Про затвердження Програми удосконалення системи соціального захисту населення в Івано-Франківській області на 2023-2025 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 19.01.2023 року № 44/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки (додаток 8).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2020-2024 роки.

Виступили: О.Левицький, О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 19.01.2023 року № 43/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2020-2024 роки (додаток 9).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про календарний план заходів на 2023 рік обласної Програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 26.01.2023 року № 68/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної Програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей на 2022-2026 роки (додаток 10).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про календарний план заходів на 2023 рік обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки.

Виступили: Р.Ткач, О.Сич, М.Королик, О.Левицький, В.Ільчишин, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 26.01.2023 року № 66/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки (додаток 11).

Департаменту соціальної політики облдержадміністрації:

– надати постійній комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій інформацію про пооб’єктний розподіл видатків на суму 2150,0 тис.грн., які планується спрямувати на проведення ремонтних робіт в інтернатних установах системи соціального захисту населення;

– доповнити обласну комплексну програму соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки позицією щодо надання ветеранам ОУН-УПА одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення у розмірі вартості путівки (щорічно).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Миронюк про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 80/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки (додаток 12).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Кімаковича про календарний план заходів на 2023 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 79/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (додаток 13).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Кімаковича про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 79/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки (додаток 14).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки”.

Виступили: М.Палійчук, О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федорака про погодження видатків, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Виступили: М.Палійчук, І.Дебенко, Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 83/0/2-23/01-132 погодити розподіл видатків, передбачених управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації:

1) на виконання регіональної цільової комплексної програми “Культура Івано-Франківщини” на 2022-2026 роки – 1 200 000 гривень;

– за КПКВКМБ 1014020 “Фінансова підтримка філармоній, художніх і музичних колективів, ансамблів, концертних та циркових організацій” – в сумі 700 000 гривень на проведення культурно-мистецьких заходів (додаток 15);

– за КПКВКМБ 1014082 “Інші заходи в галузі культури і мистецтва” – в сумі 500 000 гривень, з них: 500 000 гривень – на зміцнення матеріально-технічної бази та проведення капітальних і поточних ремонтів закладів культури області (п. 9.1) (додаток 16);

2) на виконання обласної комплексної програми “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич” на 2022-2023 роки:

– за КПКВКМБ 1014020 “Фінансова підтримка філармоній, художніх і музичних колективів, ансамблів, концертних та циркових організацій” – в сумі 500 000 гривень на проведення культурно-мистецьких заходів (додаток 15).

3) на виконання регіональної цільової програми “Просвіта ХХІ століття” на 2022-2026 роки:

– за КПКВКМБ 1014081 “Забезпечення діяльності інших закладів в галузі культури і мистецтва” – в сумі 1 200 000 гривень для проведення заходів та фінансову підтримку Івано-Франківського ОО ВУТ “Просвіта” ім. Т. Шевченка (п.1).

4) на виконання регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2022-2026 роки:

– за КПКВКМБ 1014082 “Інші заходи в галузі культури і мистецтва” – в сумі 300 000 гривень на виконання заходів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2023 рік (додаток 17).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Дзьомбака про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів на 2021-2025 роки.

Виступили: М.Королик, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 78/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів на 2021-2025 роки (додаток 18).

 

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Дзьомбака про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 78/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки (додаток 19).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Дзьомбака про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки.

Виступили: Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 78/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки (додаток 20).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 1

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Дзьомбака про врахування в обласному бюджету цільової субвенції з державного бюджету.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 16.02.2023 року № 133//0/2-23/01-132 за умови надання позитивного висновку постійною комісією обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету на 2023 рік субвенцію за кодом класифікації доходів бюджету 41033000 “Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення підтримки окремих закладів та заходів у системі охорони здоров’я” в сумі 10 372 500 гривень та спрямувати її департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0712130 “Проведення належної медико-соціальної експертизи (МСЕК)”.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Даниша про календарний план заходів на 2023 рік Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

Виступили: Р.Ткач, О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа управління майна спільної власності територіальних громад області обласної ради від 10.02.2023 року
№ 18/05-14/007 погодити календарний план заходів на 2023 рік Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки (додаток 21).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Дебенка про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку та оновлення матеріально-технічного забезпечення Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” на 2023-2027 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” від 30.01.2023 року № 11 погодити календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку та оновлення матеріально-технічного забезпечення Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” на 2023-2027 роки (додаток 22).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Тимківа про календарний план заходів на 2023 рік обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства з питань пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів “Пам’ять” від 20.01.2023 року № 05-01/2023 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки (додаток 23).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Юркевича про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на 2020-2024 роки.

Виступили: О.Левицький, О.Качур, О.Сич, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” від 23.01.2023 року № 3/01/2023 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради” на 2020-2024 роки (додаток 24).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Костишина про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки.

Виступили: О.Левицький, Р.Ткач, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна від 23.01.2023 року № 12/01-11 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки (додаток 25).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Р.Пилюка про календарний план заходів на 2023 рік програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.

Виступили: О.Мельниченко, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа автопідприємства Івано-Франківської обласної ради від 24.01.2023 року № 06 погодити календарний план заходів на 2023 рік програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки (додаток 26).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Дмитраш-Вацебу про календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку Дністровського регіонального ландшафтного парку на 2021-2025 роки.

Виступили: О.Левицький, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до листа обласного комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Дністровський регіональний ландшафтний парк імені Сергія Дідича” від 24.01.2023 року № 24 погодити календарний план заходів на 2023 рік програми розвитку Дністровського регіонального ландшафтного парку на 2021-2025 роки (додаток 27).

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Іванишина про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2023-2025 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 06.02.2023 року № 776/108/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2023-2025 роки (додаток 28).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: У.Козубаш про календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 03.02.2023 року № 96/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки (додаток 29).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: К.Лисейка про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022-2026 роки.

Виступили: І.Дебенко, Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 630/108/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022-2026 роки (додаток 30).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: К.Лисейка про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 630/108/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки (додаток 31).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: К.Лисейка про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття на 2021-2025 роки”.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 630/108/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття на 2021-2025 роки” (додаток 32).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: К.Лисейка про календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2023-2027 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 31.01.2023 року № 630/108/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття” на 2023-2027 роки (додаток 33).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Хамчич про календарний план заходів на 2023 рік комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 14.02.2023 року № 122/0/2-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області на 2022-2025 роки (додаток 34).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Фіняка про календарний план заходів на 2023 рік регіональної програми інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки.

Виступив: Н.Іванів.

Вирішили: відповідно до відповідно до листа обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 15.02.2023 року № 971/4287/6-23/01-132 погодити календарний план заходів на 2023 рік регіональної програми інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки (додаток 35).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

  1. Слухали: С.Подошву про проєкт рішення обласної ради “Про зменшення розміру концесійних платежів” .

Виступили: М.Королик, О.Левицький, М.Палійчук, Н.Іванів.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про зменшення розміру концесійних платежів” на розгляд двадцятої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                  Назарій ІВАНІВ

 

 

 

Секретар постійної комісії                               Олександр ЛЕВИЦЬКИЙ

 

 

 

Додаток 1

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

 

Календарний план заходів на 2023 рік

програми розвитку місцевого самоврядування в

Івано-Франківській області на 2022-2026 роки

 

 

Назва заходуСума, грн.
VI. Підпрограма “Фонд обласної ради на виконання депутатських повноважень”
6.1. Реалізація напрямів використання коштів Підпрограми “Фонд обласної ради на виконання депутатських повноважень”7560000
6.2. Відшкодування депутатам Івано-Франківської обласної ради витрат, пов’язаних з депутатською діяльністю (компенсаційні беззвітні виплати депутатам обласної ради)200000
Всього7760000
VII. Підпрограма “Обмін досвідом та сприяння розвитку місцевого самоврядування”
7.1. Створення відповідних умов для забезпечення депутатів обласної ради документами, довідково-інформаційними та іншими матеріалами, необхідними для ефективного здійснення депутатських повноважень. Організація та забезпечення проведення виїзних засідань обласної ради500000
7.4. Забезпечення проведення науково-практичних та соціологічних досліджень з проблематики місцевого самоврядування.50000
7.10. Співпраця обласної ради з іншими органами місцевого самоврядування. Сприяння співробітництву органів місцевого самоврядування області, їх асоціацій та інших об’єднань з іншими органами місцевого самоврядування, їх асоціаціями, відповідними організаціями, фондами з питань місцевого самоврядування, закладами та установами освіти, культури, охорони здоров’я і спорту тощо.50000
7.11. Організація та проведення навчань для депутатів обласної, районних, міських, селищних і сільських рад. Удосконалення підготовки та підвищення кваліфікації посадових осіб органів місцевого самоврядування214000
7.13. Здійснення забезпечення нагородами обласної ради: Грамотою, Подякою та Цінним подарунком голови Івано-Франківської обласної ради, іншими спеціальними відзнаками чи медалями400000
7.14. Організація проведення спортивних змагань серед територіальних громад області та відзначення учасників спортивного дозвілля. Забезпечення участі збірної команди області, сформованої з депутатів рад усіх рівнів у Всеукраїнських спартакіадах100000
7.15. Відзначення пам’ятних дат, Днів сіл, селищ та міст, ювілейних дат підприємств, установ та організацій685000
7.16. Проведення засідань Консультативної ради з питань місцевого самоврядування50000
Всього2049000

 

 

 

продовження додатка 1

 

Назва заходуСума, грн.
VIIІ. Підпрограма “Висвітлення роботи обласної ради та органів місцевого самоврядування в засобах масової інформації”
8.3. Забезпечення висвітлення діяльності Івано-Франківської обласної ради, її органів та органів місцевого самоврядування області на базі реформованих засобів масової інформації обласної, міських та районних сфер розповсюдженняВідповідно до рішення Координаційної ради Програми розвитку місцевого самоврядування
8.4. Надання фінансової підтримки засобам масової інформації та оплата виконаних замовлень відповідно до укладених угод про співпрацю між обласною радою та засобами масової інформації
8.5. Сприяння діяльності Івано-Франківських обласних організацій Національної спілки журналістів України та Національної спілки письменників України шляхом надання їм фінансової підтримки
Всього2127100
ІХ. Підпрограма “Розвиток міжрегіональних, міжнародних зв’язків, залучення інвестицій та проєктна діяльність”
9.2. Забезпечення прийому і перебування в області представників дипломатичних установ, міжнародних установ та організацій, іноземних компаній, підприємств тощо50000
9.3. Сприяння у налагодженні зв’язків із об’єднаннями українців за кордоном.100000
9.4. Проведення та участь в національних, міжнародних заходах з метою формування позитивного іміджу регіону, представлення його економічного, експортного, інвестиційного та туристичного потенціалу (наради, презентації, форуми, конференції, зустрічі, засідання, переговори, “круглі столи”, ділові та торгові місії, ярмарки, виставки, семінари, навчання, стажування, тренінги, навчальні поїздки, візити; забезпечення прийому, перебування, надання транспортних послуг, організація харчування та проживання тощо)150000
9.6. Придбання презентаційних матеріалів про область (буклети, плакати, сувенірна продукція, флаєри, вимпели, пакети, ручки, блокноти, постери та інші інформаційні матеріали українською та іноземними мовами тощо),200000
9.7. Проведення та участь в заходах з підготовки, реалізації та спів- фінансування проєктів міжнародної технічної допомоги872900
Всього1372900
РАЗОМ13309000

 

Додаток 2

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Перелік заходів та об’єктів на 2023 рік,

які фінансуватимуться в рамках регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури

Івано-Франківської області на 2022-2026 роки

 

№ з/пНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Обласна рада (для КП “БУДІНВЕСТ”) код бюджетної програми 01173702 129 000,0016 211 000,0018 340 000,00
Регіональна цільова програма розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки:  0,00
1Капітальний ремонт системи опалення приміщення дошкільного відділення (дитячий садок) Тяпчанського ліцею імені Ольги Дучимінської с. Тяпче,
вул. Шкільна 7, Долинської міської ради Калуського району Івано-Франківської області
300 000300 000,00
2Капітальний ремонт споруди цивільного захисту (укриття) приміщення Долинського ліцею “Інтелект”, м. Долина, вул. Чорновола, 6А, Долинської міської ради Калуського району Івано-Франківської області400 000400 000,00
3Благоустрій території вулиці Гаврилюка в с. Чукалівка Івано-Франківської територіальної громади Івано-Франківської області540 000540 000,00
4Капітальний ремонт Іллінецького ліцею Заболотівської територіальної громади Івано-Франківської області (для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб)700 000700 000,00
5Капітальний ремонт даху Долішньозалучанського ліцею імені Яреми Гояна Снятинської міської ради Івано-Франківської області (для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб)1 800 0001 800 000,00
6Капітальний ремонт приміщень КНП “Галицька лікарня” Галицької міської ради, Івано-Франківської області500 000500 000,00
7Капітальний ремонт приміщень для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в Ланчинській гімназії Ланчинської селищної ради Надвірнянського району Івано-Франківської області800 000800 000,00
8Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття №33748 у с. Ковалівка по вул. Шахтарська, 17 Нижньовербізької сільської ради Коломийського району Івано-Франківської області300 000300 000,00

 

продовження додатка 2

 

№ з/пНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
9Технічне обслуговування зовнішньої мережі системи водопостачання Петранківського ліцею Рожнятівської селищної ради Івано-Франківської області500 000500 000,00
10Технічне обслуговування внутрішньої мережі системи електропостачання Солуківського ліцею Долинської міської ради Івано-Франківської області300 000300 000,00
11Технічне обслуговування внутрішньої мережі системи електропостачання Гошівського ліцею Долинської міської ради Івано-Франківської області200 000200 000,00
12Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – протирадіаційного укриття Голинського ліцею Калуської міської ради Івано-Франківської області600 000600 000,00
13Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Загайпільської гімназії Підгайчиківської сільської ради, Івано-Франківської області500 000500 000,00
14Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 23 “Дударик” Івано-Франківської міської ради, Івано-Франківської області200 000200 000,00
15Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 4 “Калинова сопілка” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області200 000200 000,00
16Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 22 “Світанок” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області200 000200 000,00
17Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 6 “Колобок” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області200 000200 000,00
18Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 27 “Карпатська казка” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області500 000500 000,00
19Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття КЗДО “Колосок” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області500 000500 000,00
20Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Ліцею № 13 Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області450 000450 000,00
21Капітальний ремонт споруди цивільного захисту – укриття Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 12 “Струмочок” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області100 000100 000,00

 

продовження додатка 2

 

№ з/пНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
22Капітальний ремонт приміщення Чорнопотоківського ліцею для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб на вул. Б.Хмельницького 388Г, в с. Чорний Потік Надвірнянського району Івано-Франківської області3 000 0003 000 000,00
23Капітальний ремонт системи опалення у Вільшаницькому ліцеї Тисменицької міської ради Івано-Франківської області300 000300 000,00
24Капітальний ремонт приміщень для перебування внутрішньо переміщених осіб у клубі села Камінь Рожнятівської територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області300 000300 000,00
25Благоустрій території населеного пункту с. Живачів Олешанської ТГ Івано-Франківської області200 000200 000,00
26Поточний ремонт та облаштування укриття, що знаходиться в будівлі Народного дому за адресою: Івано-Франківська область, Івано-Франківський район, м. Тлумач, вул. Грушевського, 2300 000300 000,00
27Капітальний ремонт споруди захисту (укриття) приміщення “Центр здоров’я дитини КНП “Долинської багатопрофільної лікарні” по вул. Антоновича, 23, Долинської міської ради Івано-Франківської області500 000500 000,00
28Благоустрій території вулиці Т.Шевченка в с. Бринь Галицької міської територіальної громади Івано-Франківської області181 000181 000,00
29Благоустрій території вулиці Центральна в с. Дорогів Галицької міської територіальної громади Івано-Франківської області70 00070 000,00
30Благоустрій території вулиці Молодіжна, Зелена в с.Колодіїв Галицької міської територіальної громади Івано-Франківської області70 00070 000,00
31Поточний ремонт з впровадженням енергозберігаючих заходів (заміна вікон, дверей) в адмінбудинку с. Мединя Галицької міської територіальної громади Івано-Франківської області80 00080 000,00
32Благоустрій території по вул. І. Франка в смт. Брошнів-Осада Калуського району Івано-Франківської області100 000100 000,00
33Капітальний ремонт приміщення актового залу Голинського ліцею Калуської міської ради (з метою розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб)200 000200 000,00
34Поточний ремонт мережі електропостачання в приміщенні адміністративного будинку за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. С.Бандери, 77 Івано-Франківської області100 000100 000,00
35Благоустрій території по
вул. Грушевського 116 а в с. Нижній Струтинь Рожнятівської територіальної громади, Івано-Франківської області
500 000500 000,00

 

 

продовження додатка 2

 

№ з/пНазва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
36Капітальний ремонт Народного дому с. Кадобна Брошнів-Осадської селищної територіальної громади (з метою розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб)100 000100 000,00
37Благоустрій міжбудинкового проїзду по вулиці Чорновола, 155 в м. Івано-Франківську Івано-Франківської області400 000400 000,00
38Поточний ремонт зовнішніх мереж водовідведення Томашівської гімназії Войнилівської селищної ради Калуського району Івано-Франківської області649 000649 000,00
39Благоустрій території в с. Раковець Солотвинської селищної ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області1 100 0001 100 000,00
40Капітальний ремонт захисних споруд цивільного захисту (ПРУ) у КНП “Косівська ЦРЛ” Косівської міської ради, Косівського району Івано-Франківської області400 000400 000,00

 

 

 

Додаток 3

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Перелік заходів та об’єктів на 2023 рік та перерозподіл коштів

регіональної цільової програми розвитку соціальної інфраструктури

Івано-Франківської області на 2022-2026 роки

між розпорядниками коштів

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Регіональна цільова програма розвитку соціальної інфраструктури Івано-Франківської області на 2022-2025 роки:   
Департамент освіти і науки облдержадміністрації 
Збільшити бюджетні призначення по департаменту освіти і науки облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0611091 “Підготовка кадрів закладами професійної (професійно-технічної) освіти та іншими закладами освіти за рахунок коштів місцевого бюджету” в сумі 300 тис. гривень для Відокремленого структурного підрозділу “Бурштинський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету” (заходи з енергозбереження)300 000300 000,00
Служба у справах дітей облдержадміністрації 
Встановлення системи відеоспостереження для “Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий Дім” Івано-Франківської обласної ради200 000200 000,00
Департамент охорони здоров’я облдержадміністрації 
Капітальний ремонт системи водовідведення від укриття на території КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради ” по вул. Шкрумеляка, 26 в м. Коломия Івано-Франківської області300 000300 000,00
Заходи з енергозбереження у КНП “Івано-Франківська обласна клінічна інфекційна лікарня Івано-Франківської обласної ради”135 000135 000,00
Придбання медичного обладнання (лампа операційна, код 12282 та електроенцефалограф, код 11467-перелік медичного обладнання для забезпечення потреб сфери охорони здоров’я в умовах воєнного стану, наказ МОЗУ 1665 від 14.09.2022р.) комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”500 000500 000,00
Закупівля медичного обладнання та виробів медичного призначення для покращення матеріально-технічної бази КНП “Івано-Франківський обласний перинатальний центр” Івано-Франківської обласної ради950 000950 000,00

 

 

продовження додатка 3

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
На виконання заходів програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров`я Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки (Закупівля медичного обладнання для КНП “Івано-Франківський обласний перинатальний центр Івано-Франківської обласної ради”)4 400 0004 400 000,00
Департамент розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для ДП “ДОРОГИ ПРИКАРПАТТЯ”)  
Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Івано-Франківського району, Івано-Франківської області, автомобільна дорога О 091302 Марківці-Назавизів (в с. Липівка вул. Шевченка, с. Марківці вул. Нивки)400 000400 000,00
Експлуатаціне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Івано-Франківського району, Івано-Франківської області автомобільна дорога С091312 (А/д Снятин-Тязів) – Вільшаниця (с. Вільшаниця, вул. Шевченка)450 000450 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення С090407 Хмелева-Вікно км 0+000 – 27+415 Івано-Франківської області1 650 0001 650 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення О090704 Нижній Вербіж-Цуцилин Івано-Франківської області300 000300 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення Верховина – об`їзна (2,50 км – 3,60 км)500 000500 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення О090703 Коломия-Чернятин км 0+000 – 43+104200 000200 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення С090408 (А/д Татарів-Кам`янець-Подільський) – Поточище км 0+000 – 4+500100 000100 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення С090425 Росохач – Прикмище км 0+000 – 1+500100 000100 000,00
Експлуатаційне утримання автомобільної дороги загального користування місцевого значення О090704 Нижній Вербіж – Цуцулин км 0+000 – 24+445200 000200 000,00
Капітальний ремонт моста на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С091101 Вербівка – Петранка км 3+647300 000300 000,00
Експлуатаційне утримання дороги Коломия – Печеніжин700 000700 000,00
Управління спорту та молодіжної політики облдержадміністрації 
Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні (Громадська спілка “Академія боротьби Прикарпаття ім. Василя Федоришина”)1 250 0001 250 000,00

 

продовження додатка 3

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Капітальний ремонт насосної станції КЗ “Обласний пластовий вишкільний центр” (для розміщення тимчасово переміщених осіб)99 00099 000,00
Бюджет Верховинської селищної територіальної громади 
Проведення ремонтних робіт господарським способом складських приміщень Верховинського ККП по вул. Грушевського 5 “Б” в смт. Верховина300 000300 000,00
Бюджет Богородчанської селищної територіальної громади 
Закупівля медичного обладнання для покращення матеріально-технічної бази КНП “Богородчанська центральна лікарня” Богородчанської селищної ради Івано-Франківської області1 000 0001 000 000,00
Придбання матеріалів (меблі) для облаштування найпростішого укриття у Будинку культури с. Жураки Богородчанської селищної ради100 000100 000,00
Придбання матеріалів (меблі) для облаштування протирадіаційного укриття у Горохолинському ліцеї імені Романа Княка Богородчанської селищної ради300 000300 000,00
Бюджет Галицької міської територіальної громади 
Благоустрій території Галицького ліцею ім. Ярослава Осмомисла Галицької міської ради Івано-Франківської області за адресою: м. Галич, вул. Шевченка, 5 (в т. ч. виготовлення проєктно-кошторисної документації)300 000300 000,00
Бюджет Дубівської сільської територіальної громади 
Технічне обслуговування внутрішньої мережі електропостачання у сільському клубі с. Рошняте Дубівської сільської ради Калуського району100 000100 000,00
Бюджет Делятинської селищної територіальної громади 
Проведення заходів з благоустрою території по вулиці 16 липня в смт. Делятин біля Храму всіх святих українського народу УГКЦ1 500 0001 500 000,00
Бюджет Дзвиняцької сільської територіальної громади 
Завершення капітального ремонту покрівлі Дзвиняцького ліцею Дзвиняцької сільської ради, с. Дзвиняч, вул. Шевченка, 10-А, Івано-Франківського р-ну Івано-Франківської обл.(для проживання внутрішньо переміщених осіб).265 000265 000,00
Благоустрій населених пунктів Дзвиняцької територіальної громади, а саме: благоустрій вулиць в с. Дзвиняч, вул. Шевченка – 125 000 грн., благоустрій вулиць в с. Космач, вул. Л.Українки – 40 000 грн., благоустрій вулиць в с. Росільна, вул. Шевченка, вул. Л.Українки – 50 000 грн., благоустрій вулиць в с. Міжгір’я,
вул. Грушевського – 20 000 грн.
235 000235 000,00
Бюджет Бурштинської міської територіальної громади 
Утримання в належному стані внутрішніх та зовнішніх мереж тепло-, водо-, електро-, газопостачання та водовідведення приміщення за адресою: м. Бурштин, вул. Міцкевича, 45990 000990 000,00

 

продовження додатка 3

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Придбання будівельних матеріалів, інвентарю та інструментів для проведення ремонтних робіт господарським способом у приміщенні за адресою: м. Бурштин, вул. Міцкевича, 45100 000100 000,00
Ремонт споруди цивільного захисту-укриття Бурштинського ліцею № 3, вул. Коновальця, будинок № 1, місто Бурштин Івано-Франківської області.500 000500 000,00
Бюджет Івано-Франківської міської територіальної громади 
Придбання матеріалів для проведення ремонтних робіт господарських способом для приміщення ЗДО № 29 “Кобзарик” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області60 00060 000,00
Заходи з благоустрою по вул. Д. Галицького, буд. 50 в с. Крихівці Івано-Франківської міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області50 00050 000,00
Бюджет Верхнянської сільської територіальної громади 
Ремонтні роботи в будинку для розміщення внутрішньо-переміщених осіб, що знаходиться на території Верхнянської сільської ради Калуського району в с. Збора по вул. Молодіжна, 1 В400 000400 000,00
Оплата видатків із благоустрою населених пунктів у с. Болохів Завадківського старостинського округу80 00080 000,00
Бюджет Кутської селищної територіальної громади 
Проведення заходів з енергозбереження (капітальний ремонт) Кутського ліцею Кутської селищної ради Косівського району Івано-Франківської області400 000400 000,00
Бюджет Косівської міської територіальної громади 
Нове будівництво пришкільного пансіону (інтернату) Яворівського ліцею “Гуцульщина” в селі Яворів Косівського району Івано-Франківської області для розміщення внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб1 000 0001 000 000,00
Бюджет Калуської міської територіальної громади 
Поточний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Голинської дитячої школи мистецтв Калуської міської ради Калуського району Івано-Франківської області90 00090 000,00
Придбання альтернативного джерела живлення для Палацу культури “Юність” управління культури національностей та релігій Калуської міської ради Калуського району Івано-Франківської області90 00090 000,00
Оплата видатків із благоустрою населених пунктів (прибудинкової території) на вул. Винниченка, 9 в м. Калуші 170 000170 000,00
Придбання однокамерного тимчасового кардіостимулятора Medtronic, Inc., США або аналог для “КНП Центральна районна лікарня Калуської міської ради Івано-Франківської області”168 000168 000,00
Бюджет Отинійської селищної територіальної громади 
Придбання котлів для опалення приміщень закладів освіти Отинійської селищної ради800 000800 000,00

 

 

продовження додатка 3

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Бюджет Рогатинської міської територіальної громади 
Придбання медичного обладнання (апаратури штучної вентиляції легень) для комунального некомерційного медичного підприємства “Рогатинська центральна районна лікарня”500 000500 000,00
Бюджет Матеївецької сільської територіальної громади 
Капітальний ремонт актового залу Матеївецької гімназії, філії Замулинецького ліцею Матеївецької сільської ради300 000300 000,00
Бюджет Надвірнянської міської територіальної громади 
Придбання будівельних матеріалів для проведення ремонтних робіт господарським способом для Гвіздського старостинського округу Надвірнянської міської територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області150 000150 000,00
Бюджет Рожнівської сільської територіальної громади 
Капітальний ремонт системи вентиляції для облаштування захисної споруди цивільного захисту (укриття) Рожнівського ліцею “Гуцульщина” імені Федора Погребенника99 00099 000,00
Капітальний ремонт системи вентиляції для облаштування захисної споруди цивільного захисту (укриття) Кобаківського ліцею імені Марка Черемшини99 00099 000,00
Капітальний ремонт системи вентиляції для облаштування захисної споруди цивільного захисту (укриття) Хімчинського ліцею “Інтелект”99 00099 000,00
Бюджет Єзупільської селищної територіальної громади 
Придбання системи рентгенологічна діагностична для КНП “Єзупільська міська лікарня” Єзупільської селищної ради, Івано-Франківського району.3 000 0003 000 000,00
Бюджет Солотвинської селищної територіальної громади 
Реконструкція внутрішніх та зовнішніх мереж тепло та водопостачання з метою підготовки до опалювального сезону у Національному парку “Синьогора”, с. Стара Гута, вулиця Зарічна, 4, Івано-Франківського району Івано-Франківської області включаючи витрати на розробку кошторисної документації, здійснення технічного нагляду, експертизи кошторисної документації Солотвинської ТГ500 000500 000,00
Бюджет Снятинської міської територіальної громади 
Капітальний ремонт споруди цивільного захисту (укриття) КНП “Снятинська багатопрофільна лікарня” Снятинської міської ради, в м.Снятин Коломийського району Івано-Франківської області600 000600 000,00
Бюджет Чернелицької селищної територіальної громади 
Благоустрій території по вул. І. Франка с. Вільхівці Чернелицької селищної ради, Коломийського району, Івано-Франківської області400 000400 000,00

 

продовження додатка 3

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Поточний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Копачинської гімназії Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області49 00049 000,00
Поточний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Дубківської гімназії Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області49 00049 000,00
Поточний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Кунисівської гімназії Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області49 00049 000,00
Поточний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Далешівського ліцею Чернелицької селищної ради Коломийського району Івано-Франківської області49 00049 000,00
Поточний ремонт споруд цивільного захисту (укриття) Чернелицького ліцею Чернелицької селищної ради Коломиського району Івано-Франківської області49 00049 000,00
Придбання медичного обладнання для Чернелицької амбулаторії загальної практики та сімейної медицини253 000253 000,00
Бюджет Перегінської селищної територіальної громади 
Придбання медичного обладнання для потреб КНП “Перегінська лікарня” Перегінської селищної ради1 383 0001 383 000,00
Бюджет Переріслянської сільської територіальної громади 
Оплата послуг з реконструкції автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності в с. Фитьків Переріслянської сільської територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області 50 00050 000,00
Придбання матеріалів та обладнання для облаштування місць тимчасового перебування внутрішньо переміщених (евакуйованих) осіб в с. Перерісль Переріслянської сільської територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області50 00050 000,00
Бюджет Тисменицької міської територіальної громади 
Поточний ремонт: благоустрій території по вул. Зелена в с. Красилівка Тисменицької міської територіальної громади150 000150 000,00
Поточний ремонт: благоустрій території по вул. Зелена, 41Б в с. Красилівка Тисменицької міської територіальної громади150 000150 000,00
Бюджет Тлумацької міської територіальної громади 
Поточний ремонт системи опалення Тлумацького ліцею № 1 Тлумацької міської ради Івано-Франківського району Івано-Франківської області700 000700 000,00
Облаштування тротуару по вул. Грушевського в м. Тлумач Івано-Франківського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проєктно-кошторисної документації)300 000300 000,00

 

 

продовження додатка 3

 

Назва розпорядників коштів, об’єктівСума, грн.
Загальний фондСпеціальний фондРазом
Бюджет Угринівської сільської територіальної громади 
Благоустрій території населеного пункту с.Угринів, Угринівської ТГ; (капітальний ремонт, ремонт вул. Солов’їна в с.Угринів)150 000150 000,00
Бюджет Яблунівської селищної територіальної громади 
Проведення робіт із заміни системи опалення та водопостачання в закладі оздоровлення та відпочинку дітей “ЛЕБЕДИН” в селищі Яблунів Косівського району Івано-Франківської області500 000500 000,00
Бюджет Яремчанської міської територіальної громади 
Благоустрій населених пунктів (обладнання для облаштування дитячого майданчика) Яремчанська територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області.150 000150 000,00
Оплата видатків із благоустрою населених пунктів Яремчанськоі територіальної громади Надвірнянського району Івано-Франківської області (облаштування дитячого майданчика по вул. Свободи, центр міста Яремче)200 000200 000,00
Утримання вулично-шляхової мережі (Поточний ремонт дороги (біля господарства Герасим”юк Ю.) на уч. Країщі в с. Микуличин Яремчанської міської ради Івано-Франківської області300 000300 000,00
Бюджет Заболотівської селищної
територіальної громади
 
Придбання твердопаливного котла для підготовки Балинцівського ліцею ім.Ярослава Барнича Заболотівської селищної ради до опалювального сезону300 000300 000,00

 

 

 

 

Додаток 4

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

 

Календарний план заходів на 2023 рік

комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2022-2025 роки

 

№ з/пЗміст заходівВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування (тис. грн.)
І. Підпрограма з реконструкції територіальної та місцевих автоматизованих систем централізованого оповіщення
1.1.Придбання апаратури, обладнання програмного забезпечення та оплата послуг, монтажні та пусконалагоджувальні роботиУправління з питань цивільного захисту ОДАквітень-серпень297,9
ІІ. Підпрограма накопичення регіонального матеріального резерву для запобігання ліквідації надзвичайних ситуацій
2.1.Забезпечення поповнення регіонального матеріального резерву згідно з номенклатурою (придання засобів для аварійно-рятувальних робіт та пально-мастильних матеріалів)Управління з питань цивільного захисту ОДАквітень-вересень300,0
ІІІ. Підпрограма забезпечення непрацюючого населення, яке проживає в прогнозованій зоні хімічного забруднення промисловими засобами захисту органів дихання
3.1.Забезпечення непрацюючого населення області засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин (придбання протигазів)Управління з питань цивільного захисту ОДАсерпень-вересень70,0
IV. Підпрограма утримання обласних складів цивільного захисту (селище Отинія Коломийського району)
4.1.Утримання обласних складів цивільного захисту, забезпечення цілодобового чергування та охорони складських приміщень зберігання майна матеріального резерву, утримання працівників, ремонт складських приміщень, придбання витратних матеріалів, оплата комунальних послугУправління з питань цивільного захисту ОДАпротягом року819,5

 

продовження додатка 4

 

№ з/пЗміст заходівВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування (тис. грн.)
V. Підпрограма організації запобіжних та рятувальних заходів на водних об’єктах Івано-Франківської області
5.1.Організація запобіжних та рятувальних заходів на водних об’єктах, утримання обласної рятувально-водолазної служби та будівель рятувально-водолазних станцій; забезпечення спорядженням, спецодягом, пально-мастильними матеріалами та обладнаннями, придбання та утримання плазасобівРятувально-водолазна служба в Івано-Франківській областіпротягом року5748,4
VІ. Підпрограма утримання територіальної системи оповіщення та функціонування мобільно-оперативної групи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту
6.1.Утримання обласної системи оповіщення та функціонування мобільно-оперативної групи, телекомунікаційних засобів, автотранспорту, резервного електроживлення, утриманні приміщень, технічне оснащення кризового центру і оперативно-чергової служби; оснащення сучасними засобами збору та передачі інформації, придбання програмного забезпечення, обладнання, меблів, оргтехніки, ремонт та обслуговування приміщень, мереж, прибудинкової території та гаражівУправління з питань цивільного захисту ОДАпротягом року3861,9
VІІ. Підпрограма створення страхового фонду документації Івано-Франківської області
7.1.Створення страхового фонду документації Івано-Франківської області на об’єкти, що представляють історичну цінністьУправління з питань цивільного захисту ОДАквітень-вересень23,0
 Всього по програмі  11120,7

 

Додаток 5

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки

 

з/пНайменування заходуВиконавціТермін виконанняОбсягифінансування,тис. грн.
Розділ 1. Розвиток туристично-рекреаційної інфраструктури
1Відновлення мережі вузькоколійних залізниць
(п. 1.7)
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, місцеві органи виконавчої влади і органи місцевого самоврядування (далі – МОВВ і ОМС)Протягом року50,00
2Підтримка створення та інфраструктурного облаштування інтерпретаційних візит-центрів спадщини, інтерактивних музеїв, скансенів, центрів етнотуризму. Розвиток мережі туристично-інформаційних центрів (п. 1.8)МОВВ і ОМС, управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій, управління екології та природних ресурсів, управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації, адміністрації територій та об’єктів природно-заповідного фонду області (далі АПЗФ), НЗ “Давній Галич”, музеї, неприбуткові громадські організації (далі – НГО), вищі навчальні заклади (далі – ВНЗ)Протягом року50,00
3Сприяння розвитку туристичної інфраструктури з використанням елементів нематеріальної культурної спадщини (п. 1.13)МОВВ і ОМС, управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій, управління культури, національностей та релігій Івано-Франківської облдержадміністрації, НЗ “Давній Галич”, музеї, НГО, суб’єкти туристичної діяльності (далі ­– СТД), ВНЗПротягом року200,00

 

продовження додатка 5

 

з/пНайменування заходуВиконавціТермін виконанняОбсягифінансування,тис. грн.
4Сприяння реалізації грантових проєктів
(у т. ч. проєктів міжнародної технічної допомоги) (п. 1.15)
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ і ОМС, НГО, ВНЗ, СТДПротягом року200,00
Розділ 2. Туристичний маркетинг
5Організація та сприяння проведенню туристичних промоційних заходів (фестивалів, форумів, конференцій, “круглих столів”, змагань, акцій тощо) (п. 2.1)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ, ОМСПротягом року70,00
6Організація та участь у нарадах, “круглих столах”, семінарах, конференціях, фестивалях тощо з питань розвитку туризму (п. 2.2)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ, ОМСПротягом року75,00
7Організація і сприяння проведенню ознайомлювальних турів, інших рекламних, інформаційних акцій для суб’єктів туристичної діяльності, засобів масової інформації, блогерів та ін. (п. 2.3)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ і ОМС, СТД, НГОПротягом року60,00
8Видання і придбання промоційної, науково-методичної та сувенірної продукції (п. 2.4)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ і ОМС, СТД, НГОПротягом року200,00
9Створення і підтримка цифрових продуктів. Просування туристичних ресурсів у мережі Інтернет та соціальних медіа (п. 2.6)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ і ОМС, СТД, НГОПротягом року150,00
10Організація та сприяння проведенню навчальних і просвітницьких заходів (семінари, тренінги тощо) (п. 2.7)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ і ОМС, комунальний навчальний заклад “Івано-Франківський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій”, НГО, СТД, ВНЗПротягом року50,00

продовження додатка 5

 

з/пНайменування заходуВиконавціТермін виконанняОбсягифінансування,тис. грн.
11Проведення маркетингових, аналітичних, соціологічних досліджень та опитувань у сфері туризму (п. 2.10)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, МОВВ і ОМС, комунальний навчальний заклад “Івано-Франківський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій”, НГО, СТД, ВНЗПротягом року100,00
12Придбання канцелярських товарів та витратних матеріалів для реалізації мети Програми (п. 2.11)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року35,00
ВСЬОГО1240,00

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 6

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва та промоції

Івано-Франківської області на 2022-2026 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяги фінансування, тис. грн.
1Реалізація положень міжрегіональних угод, укладених в рамках діючих і планованих дво- та багатосторонніх документів. Організація прийому і перебування в області делегацій з регіонів-партнерів, закордонні візити представників області (п. 1)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, постійні комісії обласної ради, райдержадміністрації, об’єднані територіальні громади областіВпродовж року50,00
2Забезпечення прийому і перебування в області представників дипломатичних установ, акредитованих в Україні, міжнародних організацій, іноземних компаній, підприємств тощо (п. 2)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року160,00
3Проведення святкування Дня Європи та днів ЄС, інших культурно-масових заходів, пов’язаних із транскордонним співробітництвом та євроінтеграцією в області (п. 3)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій, управління культури, національностей та релігій, департамент освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації, об’єднані територіальні громади областіВпродовж року30,00
4Просування, підтримка та супровід інвестиційного порталу Івано-Франківської області https://invest.if.gov.ua/ (п. 12)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністрації, райдержадміністрації, об’єднані територіальні громади областіВпродовж року15,0

продовження додатка 6

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяги фінансування, тис. грн.
5Розробка і актуалізація інвестиційного паспорта області та сприяння райдержадміністраціям та органам місцевого самоврядування області в розробці інвестиційних паспортів (п. 14)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року50,00
6Участь представників області в заходах міжнародного характеру та проведення заходів в області з метою формування позитивного іміджу регіону (п. 17)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року80,00
7Формування та промоція позитивного міжнародного іміджу Івано-Франківської області: виготовлення інформаційних, презентаційних і сувенірних матеріалів про область (буклетів, брошур, плакатів, інформаційних листків, флаєрів, листівок, вимпелів, пакетів, ручок, блокнотів, постерів, компакт-дисків, інших інформаційних матеріалів, виготовлення та поновлення інформаційних стендів; створення веб-сайтів, відео- та інших презентаційних матеріалів про область українською та іноземними мовами; сувенірної продукції тощо) (п. 18)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року80,00
8Проведення та участь представників області у засіданнях, нарадах, конференціях, семінарах, навчаннях та тренінгах із залучення зовнішніх ресурсів та розвитку міжнародної діяльності в області та за її межами (п. 21)Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року50,00
9Виготовлення та придбання інформаційних, статистичних аналітичних матеріалів, поліпшення матеріально-технічного забезпечення для ведення баз даних, підготовки презентацій тощо, в тому числі придбання персональних комп’ютерів, офісної техніки та приладдя
(п. 22)
Управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року85,00
ВСЬОГО600,00

 

 

Додаток 7

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми забезпечення діяльності

Івано-Франківського обласного комунального агролісогосподарського підприємства

“Івано-Франківськоблагроліс” на 2020-2024 роки

 

з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсягифінансування,тис. грн.
1Оплата праці (премії, винагороди) працівників комунального підприємства, сплата податків та інших платежів до бюджетуКомунальне підприємство2023 рік1 790,00
2Оплата за електроенергоносіїКомунальне підприємство2023 рік110,00
ВСЬОГО  1 900,00

 

 

Додаток 8

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2019-2023 роки

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис. грн.
0813242Організація навчання з метою підвищення рівня знань посадових осіб та спеціалістів, які вирішують питання охорони праціДепартамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконкоми міських рад міст обласного значення, рад об’єднаних територіальних громад, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в області, підприємства, установи та організації (за згодою)Впродовж року10,3
Всього за КПКВКМБ 0813242  10,3

 

Додаток 9

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

календарний план заходів на 2023 рік регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2020-2024 роки

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис. грн.
0813242Дослідження стану шкідливих і небезпечних виробничих факторів на робочих місцях підприємств, установ, організацій та фізичних осіб з метою забезпечення соціальної захищеності працюючих шляхом встановлення пільг та компенсацій, передбачених законодавствомДепартамент соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації, лабораторія експертизи умов праці департаменту соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року1960,3
Всього за КПКВКМБ 0813242  1960,3

 

Додаток 10

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної програми підтримки осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав,

а також членів сімей на 2022-2026 роки

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис. грн.
0813242Надання матеріальної допомоги на лікування членам сімей загиблих (померлих) осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав; особам з інвалідністю, які брали участь у бойових діях на території інших держав; учасникам бойових дій на території інших держав (п.2.2 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністрації, охорони здоров’я обласної державної адміністрації, обласний військовий комісаріат, районні державні адміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року530,00
0813242Надання матеріальної допомоги сім’ям осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав та які померли після демобілізації (п.2.3 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року85,00
0813242Надання матеріальної допомоги на оздоровлення сім’ям загиблих у бойових діях на території інших держав
(п.2.4 за порядком)
Департамент соціальної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року85,00
Всього за КПКВКМБ 0813242  700,00

 

Додаток 11

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної комплексної програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2022-2026 роки

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума,тис. грн.
0813242Фінансова підтримка громадських об’єднань(п.1.5 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року500,0
0813242Виплата одноразової грошової допомоги на лікування та вирішення невідкладних соціально-побутових питань жителям області у встановленому порядку (п.2.2 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року1700,00
0813242Поліпшення житлових умов осіб з інвалідністю
І і ІІ групи, сімей, в яких проживають двоє і більше осіб з інвалідністю, багатодітних сімей, в яких виховується дитина з інвалідністю, багатодітних сімей, в яких виховується 5 і більше дітей; сімей внутрішньо переміщених осіб, одиноких матерів (батьків), які виховують дитину з інвалідністю в т.ч. проживають спільно після досягнення такою дитиною повноліття, одиноких матерів (батьків), які виховують двоє і більше дітей, сімей, в яких народилося одночасно троє і більше дітей.(п.2.5 за порядком)
Департамент соціальної політики облдержадміністрації, управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року450,0

продовження додатка 11

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума,тис. грн.
0813242Забезпечення осіб з інвалідністю з порушенням функцій опорно-рухового апарату, лежачих хворих із соціально-незахищених сімей засобами особистої гігієни (підгузники, урологічні прокладки, пелюшки, кало-, сечо- приймачі тощо) згідно з індивідуальною програмою реабілітації (п.2.4 за порядком.)Департаменти соціальної політики, охорони здоров’я облдержадміністрації, інститути громадянського суспільстваВпродовж року150,0
0813242Виплата матеріальної допомоги громадянам, яким виповнилося 100 і більше років (п.4.1 за порядком)Департаменти соціальної політики, охорони здоров’я облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року400,0
0813242Виплата матеріальної допомоги сім’ям, у яких народилося одночасно троє і більше дітей (п.5.1 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року300,0
0813242Проведення навчання та підвищення кваліфікації спеціалістів установ і закладів системи соціального захисту населення, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з питань соціального захисту населення, у тому числі з питань протидії торгівлі людьми, насильству в сім’ї, гендерної рівності(п.7.1 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, Івано – Франківський обласний центр соціальних служб, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських рад, інститути громадянського суспільстваВпродовж року20,0
0813242Впровадження енергозберігаючих технологій (заміна вікон, утеплення фасадів, встановлення сучасних систем опалення тощо) в інтернатних установах системи соціального захисту населення області(п.8.2 за порядком)Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури, департамент соціальної політики облдержадміністраціїВпродовж року300,0

 

 

продовження додатка 11

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума,тис. грн.
0813242Забезпечення обробки інформації для призначення та виплати всіх видів соціальних допомог, компенсаційних виплат, пільг, субсидій на оплату житлово-комунальних послуг, твердого палива та скрапленого газу, архівування документів (п.8.3 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року200,0
0813242Проведення ремонтних робіт в інтернатних установах системи соціального захисту населення п. 8.4 за порядком)Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури; департамент соціальної політики облдержадміністраціїВпродовж року2150,0
0813242Здійснення заходів із забезпечення якісних умов проживання в стаціонарних закладах системи соціального захисту населення області та перевезення гуманітарних вантажів із-за кордону до України для закладів соціальної сфери, підпорядкованих департаменту соціальної політики облдержадміністрації (п. 8.5 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року2000,0
0813242Публікація в друкованих виданнях прийнятих розпоряджень голови облдержадміністрації з питань соціального захисту населення, інших документів з питань соціального захисту населення п.6.11 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року30,0
0813140Здійснення закупівлі путівок для дітей пільгових категорій віком 7-18 років п.10.1 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністраціїВпродовж року2000,0
0813242Надання соціальної послуги “підтримане проживання” (п.9.2 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року300,0

продовження додатка 11

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума,тис. грн.
0813242Виплата допомоги на здійснення заходів з ліквідації наслідків повені, зсуву, пожежі та інших природних стихій особам, чиї житлові та/або господарські будівлі пошкоджені (знищені) внаслідок повені, зсуву, пожежі та інших природних стихій (п.12.1 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року500,0

Всього за КПКВКМБ 0813242

9000,0
0819770Додаткова виплата ветеранам ОУН-УПА в сумі 3000,0 гривень ( три тисячі гривень) на одну особу (п.2.1 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року3348,0
0819770Оплата витрат, пов’язаних із похованням учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та постраждалих учасників Революції Гідності (п.2.9 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року835,4
0819770Видатки на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (п.2.10 за порядком)Департамент соціальної політики облдержадміністрації, райдержадміністрації, виконавчі комітети міських, селищних, сільських радВпродовж року1294,2
Всього за КПКВКМБ 08197705477,6

 

 

Додаток 12

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис.грн.
0813242Надання матеріальної допомоги сім’ям, члени яких загинули (померли) під час Революції Гідності, до роковин трагедії
(п. 2.4 за порядком)
Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року105,0
0813242Поліпшення житлових умов сімей, члени яких загинули (померли) під час участі у бойових діях, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч., які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення); осіб з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з участю у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи зДепартамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року1700,0

продовження додатка 12

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис.грн.
20 лютого (в т. ч., які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення); багатодітних, малозабезпечених сімей, одиноких матерів/батьків з числа учасників бойових дій, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. з числа учасників антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення); інших учасників бойових дій, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. інших учасників антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил), житлові будинки (квартири) яких пошкоджені внаслідок повені, зсуву, пожежі та інших природних стихій (п.3.2 за порядком)
0813242Надання матеріальної допомоги у зв’язку з втратою члена сім’ї, смерть якого пов’язана із здійсненням заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року ( в т. ч. який брав участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення) (п. 3.4 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року12500,0
0813242Надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих, які залучались та брали безпосередню участь у бойових діях, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. під час проведення антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил), до роковин трагедії ( п. 3. 5 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року9000,0

 

продовження додатка 12

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис.грн.
0813242Надання матеріальної допомоги сім’ям зниклих безвісти осіб під час участі у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. під час проведення антитерористичної операції та Операції Об’єднаних Сил) (п. 3.6 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Головне управління Національної поліції України в Івано-Франківській області, Івано-Франківський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, районні державні адміністрації виконкоми сільських, селищних, міських радВпродовж року4000,0
0813242Надання матеріальної допомоги на лікування особам, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. особам, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення); членам їх сімей, членам сімей загиблих осіб, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, (в т. ч. особам, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення (п. 3.7 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року4422,2
0813242Надання матеріальної допомоги сім’ям учасників бойових дій, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року ( в т. ч. які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення), які померли після демобілізації (п.3.8 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року500,0

продовження додатка 12

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис.грн.
0813242Надання матеріальної допомоги сім’ям загиблих, в тому числі неповнолітнім дітям, учасників бойових дій, які залучалися та брали безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення) у зв’язку з втратою годувальника (п.3.9 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних рад, міських радВпродовж року1850,0
0813242Оздоровлення, першочергово, у санаторно-курортних закладах івано-Франківської області та інших областей (за зверненням заявників) постраждалих учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, (в т. ч. які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення) які потребують оздоровлення (п.3.15 за порядком)Департамент соціальної політики, охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних, міських радВпродовж року500,0
0813242Підтримка на конкурсних засадах проектів (програм), розроблених інститутами громадянського суспільства, спрямованих на здійснення соціально-психологічної реабілітації учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення) та членів їх сімей (п.3.17 за порядком)Департаменти соціальної політики, охорони здоров’я, освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних, міських радВпродовж року1000,00

продовження додатка 12

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис.грн.
0813242Виготовлення відзнак та нагород для осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення) (п.3.22 за порядком)Департамент соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністраціїВпродовж року95,0
0813242Висвітлення у засобах масової інформації, у тому числі на веб-сайтах, інформації про заходи з реабілітації осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах їх проведення (п.4.3 за порядком)Управління спорту та молодіжної політики, інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації, райдержадміністрації, виконкоми сільських, селищних, міських радВпродовж року30,0
0813242Проведення заходів щодо утвердження поваги до ветеранів війни, учасників бойових дій, їх військових звитяг із захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України в навчальних закладах, під час відзначення державних свят та місцевих подій
(п.4.7 за порядком)
Департамент освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, управління культури, національностей та релігій, управління спорту та молодіжної політики, управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської обласної державної адміністрації, райдержадміністрації, виконкоми сільських, селищних, міських радВпродовж року30,0
Всього за КПКВКМБ 081324235732,2

продовження додатка 12

 

Найменування коду програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетівНазва заходів

Виконавець

Термін виконанняСума, тис.грн.
0819770Здійснення щомісячної виплати дітям до 18 років та неповнолітнім братам і сестрам загиблих під час Революції Гідності в розмірі прожиткового мінімуму, визначеного законом про Державний бюджет України на відповідний рік (п.2.10)Департамент соціальної політики, фінансів, освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації, районні державні адміністрації, виконкоми сільських, селищних, міських радВпродовж року93,2
Всього за КПКВКМБ 081977093,2
 35825,4

 

 

 

Додаток 13

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки

 

№ з/п підпро-грамиНайменування заходуСума, грн.Період проведення
Департамент освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації
Підпрограма 4. Обдаровані діти
4.10Організація, участь та проведення олімпіад, конкурсів, турнірів, зльотів, змагань, фестивалів, оглядів, науково-практичних конференцій тощо150 300Впродовж року
4.17Забезпечити функціонування системи адресної підтримки (стипендії, фінансові винагороди, матеріальна допомога, цінні подарунки, призи тощо), особливо обдарованих учнів та студентів, які є переможцями всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів, змагань і учасниками й переможцями міжнародних інтелектуальних та спортивних змагань1 070 000Впродовж року
4.22Забезпечити функціонування системи адресної підтримки (стипендії, фінансові винагороди, матеріальна допомога тощо), учнів та студентів, які є переможцями олімпіади з питань місцевого самоврядування, децентралізації влади та публічного управління190 000Впродовж року
4.23Призначати стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради студентам закладів вищої, фахової передвищої освіти, учням закладів професійної (професійно-технічної) освіти один з батьків яких загинув (пропав безвісти), помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (у т. ч. якщо залучався і брав участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах її проведення); один з членів родини яких загинув або помер внаслідок поранення, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності1 185 000Впродовж року
Всього 2 595 300
Програма 5. Вчитель
5.16Щорічно проводити обласний конкурс професійної майстерності “Учитель року” з різних номінацій та інші обласні конкурси з професійної майстерності80 000Впродовж року
5.17Відзначати професійні свята (День працівника освіти, День науки та інші)80 000Впродовж року
5.18Забезпечити проведення щорічних науково-практичних конференцій з проблем розвитку освіти15 000Впродовж року
5.21Продовжити нагородження педагогічних та науково-педагогічних працівників обласною педагогічною премією імені М.Стельмаховича та запровадити іменні обласні, районні, міські премії для педагогічних працівників70 000Впродовж року

продовження додатка 13

 

№ з/п підпро-грамиНайменування заходуСума, грн.Період проведення
5.22Виплачувати щорічні стипендії голови облдержадміністрації та голови обласної ради ветеранам праці системи освіти та видатним діячам освіти530 000Впродовж року
Всього775 000
Підпрограма 7. Шкільний автобус 
7.6Передбачити в обласному та місцевих бюджетах кошти на придбання автобусів для перевезення учнів та педагогічних працівників, які проживають у сільській місцевості10 000 000Впродовж року
 Всього10 000 000
Підпрограма 10. Розвиток вищої та фахової передвищої освіти
10.3Призначати стипендії голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради студентам, які беруть або брали участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (у т. ч. якщо залучався і брав участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних Сил в районах її проведення), та за кошти фізичних осіб здобувають вищу або фахову передвищу освіту у закладах державної або комунальної форм власності чи проходять навчання за програмою підготовки офіцерів запасу у закладах вищої освіти700 000Впродовж року
Всього700 000
Всього по департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації14 070 300
Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти
Підпрограма 4. Обдаровані діти
4.10Організація, участь та проведення олімпіад, конкурсів, турнірів, зльотів, змагань, фестивалів, оглядів, науково-практичних конференцій тощо50 000Впродовж року
Всього50 000
Підпрограма 13. Організаційно-методичне забезпечення зовнішнього незалежного оцінювання
13.1Забезпечення проведення зовнішнього незалежного оцінювання:
– введення у штатний розпис ІФОІППО посад педагогічних працівників (15 одиниць) для забезпечення організаційного та методичного супроводу ЗНО (осіб, відповідальних за організацію і проведення зовнішнього незалежного оцінювання);
– матеріально-технічне оснащення робочих місць цих працівників
879 700Впродовж року
Всього879 700
Всього по Івано-Франківському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти929 700
Разом по Програмі розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки15 000 000

 

 

 

Додаток 14

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки

 

3. Соціальна підтримка сімей загиблих і постраждалих осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичні операції та Операції Об’єднаних Сил в районах її проведення)
3.18.Забезпечення безкоштовного здобуття вищої, фахової передвищої, професійної (професійно-технічної) освіти дітьми, батьки яких загинули або постраждали під час участі у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року
(в т. ч. які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичні операції та Операції Об’єднаних Сил в районах її проведення)
149 900
Всього 149 900

 

 

Додаток 15

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Перелік культурно-мистецьких заходів

управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації на 2023 рік

 

Регіональна цільова комплексна програма “Культура Івано-Франківщини” на 2022-2026 роки

 

Підпрограма 8. “Комунікаційно-суспільна діяльність” (п. 8.4.)

 

п/пНайменування заходуЧас проведенняВиконавецьСума, тис.грн.
1Міжнародний Різдвяний фестиваль “Коляда на Майзлях” (п. 8.4.)січеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ25,0
2Урочистості та святковий концерт, присвячений Дню Соборності України (п. 8.4.)січеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ20,0
3Вшанування Дня Героїв Небесної Сотні (п. 8.4.)лютийУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0
4Відзначення 209-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка (п. 8.4.)березеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0
5Обласний відкритий фестиваль професійного музичного мистецтва “Прикарпатська весна”
(п. 8.4.)
березеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Івано-Франківська обласна філармонія ім. Іри Маланюк30,0
6Премія ім. Ярослава Лукавецького (п.8.4)березеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ30,0
7Обласне свято духової музики, присвячене Дню Героїв (п. 8.4.)травеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття театр фольклору10,0

продовження додатка 15

 

п/пНайменування заходуЧас проведенняВиконавецьСума, тис.грн.
8Премія ім. Василя Стефаника в галузі літератури (п. 8.4.)травеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ60,0
9Урочистості з нагоди відзначення 27-ї річниці Конституції України (п. 8.4.)червеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0
10Обласний фестиваль патріотичної пісні “Яворина” (п. 8.4.)липеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття20,0
11Урочистості з нагоди Дня Української Державності (п. 8.4.)липеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0
12Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України та 32-ї річниці Незалежності України
(п. 8.4.)
серпеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття45,0
13Обласний фестиваль кераміки, ремесел та фольклору “Мальований дзбаник” (п. 8.4.)вересеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття20,0
14Всеукраїнський театральний фестиваль “Коломийські представлення” в рамках відзначення 175-річчя Коломийського академічного обласного українського драматичного театру ім. І. Озаркевича (п. 8.4.)вересеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Коломийський академічний обласний український драматичний театр ім.І.Озаркевича50,0
15Відзначення 81-річчя УПА та Дня захисника і захисниць України (п. 8.4.)жовтеньУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0
16Відзначення Дня гідності та свободи (п. 8.4.)листопадУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0
17Обласний конкурс обрядів різдвяно-новорічного циклу (Вертепів та Меланок) та різдвяної атрибутики (дідухів, павуків) (п. 8.4.)груденьУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття20,0
18Відзначення Дня Збройних сил України (п. 8.4.)груденьУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, театр фольклору, народних свят і видовищ10,0

 

продовження додатка 15

 

п/пНайменування заходуЧас проведенняВиконавецьСума, тис.грн.
19Обласна мистецько-патріотична акція “Незламна мужність поколінь”, присвячена вшануванню захисників України та 80-ти річчю УПА (п. 8.4.)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття100,0
20Стипендія голови облдержадміністрації та голови обласної ради в галузі культури і мистецтв (п. 8.4.)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації200,0
ВСЬОГО ПО ПРОГРАМІ:700,0

 

 

продовження додатка 15

 

Обласна комплексна програма “Відзначення 1125-річчя від часу першої згадки про місто Галич”

на 2022-2023 роки (рішення обласної ради від 10.09.2021 року № 230-9/2021)

 

№ п/пНайменування заходуЧас проведенняВиконавецьСума, тис.грн.
1.Сприяння у проведенні музейно-етнографічного фестивалю “Галицька брама” (п. 1)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації50,0
2.Підтримка заходів туристично-етнографічної програми “Живий музей” (п. 2.)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації50,0
3.Сприяння у проведенні фестивалю “Галицьке лицарство” (п. 3)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації190,0
4.Проведення наукової конференції (п. 7)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, навчально-методичний центр культури і туризму Прикарпаття60,0
5.Проведення Міжнародної наукової конференції “Галич і Галицька земля в українській та європейській історії”, присвяченої 1125-тій річниці від першої письмової згадки про Галич (п. 26)упродовж рокуУправління культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Національний заповідник “Давній Галич”150,0
ВСЬОГО ПО ПРОГРАМІ:500,0

 

ВСЬОГО ПО (2-х) ПРОГРАМАХ:1200,0

 

 

Додаток 16

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

 регіональної цільової комплексної програми “Культура Івано-Франківщини” на 2022-2026 роки

 

Зміцнення матеріально-технічної бази та проведення капітальних і поточних ремонтів

закладів культури області (п. 9.1)

 

ВиконавецьНайменування заходуТермін виконанняСуматис. грн.
Івано-Франківський академічний обласний театр ляльок ім. Марійки Підгірянкиремонт та облаштування споруд цивільного захисту (укриття, бомбосховища тощо)впродовж І півріччя500,0
Разом:  500,0

 

 

 

Додаток 17

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми Духовне життя” на 2022-2026 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяги фінансування, тис.грн.
Підпрограма 1. Підтримка релігійних організацій у духовному розвитку, соціальному та гуманітарному забезпеченні
1Утримувати програму ведення обліку релігійних організацій в області в електронному вигляді та системне її поновлення (пп.1.4)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року5,0
2Сприяти проведенню культурних заходів, присвячених державним і релігійним святам, ювілеїв, офіційних дат, визначних подій і т.п. (пп.1.7)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року40,0
3Сприяти проведенню екуменічних молебнів, прощ до паломницьких місць області, України та зарубіжжя, в тому числі до Чудотворної ікони Маріямпільської Божої Матері (пп.1.8)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року63,0
4Сприяти функціонуванню благодійних їдалень в області для харчування безпритульних, потребуючих допомоги та малозабезпечених осіб (пп.1.13)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року50,0
5Сприяти висвітленню у засобах масової інформації питань у сфері державно-церковних відносин, розширивши час використання ефірного простору для духовно-просвітницьких програм, у тому числі за участю релігійних організацій (пп.1.16)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року30,0
6Організувати за участю представників єпархіальних управлінь на обласному телебаченні та радіо цикли передач і рубрик за тематикою: “Історія церков мого краю”; “Видатні церковні діячі Прикарпаття” (пп. 1.25)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року50,0

продовження додатка 17

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяги фінансування, тис.грн.
7Утримання веб-сторінки “Духовне життя Прикарпаття” (пп.1.27)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року2,0
8Проводити щорічну літературно-мистецьку премію імені Митрополита Андрея Шептицького та імені Патріарха Володимира Романюка (пп.1.30)Управління культури, національностей та релігій облдержадміністраціїПротягом року60,0
ВСЬОГО:300,0

 

Додаток 18

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

 регіональної цільової програми розвитку донорства крові, її компонентів на 2021-2025 роки

 

ВиконавецьНайменування заходуТермін виконанняСума, тис.грн.
КНП “Прикарпатський обласний центр служби крові Івано-Франківської обласної ради”Забезпечення соціальних пільг і гарантій донорамВпродовж року390,0
Разом по програмі390,0

 

 

 

Додаток 19

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, осіб, які перебували і перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року, на 2022-2026 роки

 

ВиконавецьНайменування заходуТермін виконанняСума, тис.грн.
КНП “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради”Лікування постраждалих осіб, які перебували чи перебувають у складі добровольчих формувань, учасників бойових дій та інших громадян, які залучалися і залучаються та брали і беруть безпосередню участь у бойових діях, здійсненні заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації проти України, починаючи з 20 лютого 2014 року (в т. ч. бійців-добровольців та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції та Операції Об’єднаних сил в районах її проведення) першочергово, у медичних закладах Івано-Франківської області та інших областей (згідно з медичними показами)Впродовж року1 200,0
КНП “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради” (стоматологічні послуги)Впродовж року500,0
КНП “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року300,0
КНП “Прикарпатський клінічний онкологічний центр Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року200,0
КНП “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року50,0
КНП “Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року250,0
Разом по програмі2 500,0

 

Додаток 20

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я

Івано-Франківської обласної ради на 2022-2023 роки

 

ВиконавецьНайменування заходуТермін виконанняСума, тис.грн.
КНП “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Сніжинка” Івано-Франківської обласної ради”Забезпечення оплати поточних видатків комунальних некомерційних підприємств, які не долучені до програми медичних гарантійВпродовж року1500,0
КНП “Івано-Франківський обласний спеціалізований (спеціальний) кістково-туберкульозний санаторій “Смерічка” Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року17300,0
КНП “Івано-Франківський обласний дитячий санаторій “Ясень” імені Митрополита Андрея Шептицького Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року11200,0
КНП “Івано-Франківський обласний дитячий психоневрологічний санаторій Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року6500,0
КНП “Обласний інформаційно-аналітичний центр медичної статистики Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року3929,1
Всього40429,1
КНП “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради”Забезпечення роботи обласної військово-лікарської комісії обласного збірного пункту (оплата праці медичного персоналу)Впродовж року1 617,7
КНП “Прикарпатський обласний клінічний центр психічного здоров’я Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року519,8
КНП “Прикарпатський клінічний шкірно-венерологічний центр Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року183,0

продовження додатка 20

 

ВиконавецьНайменування заходуТермін виконанняСума, тис.грн.
КНП “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради”Забезпечення роботи обласної військово-лікарської комісії обласного збірного пункту (оплата праці медичного персоналу)Впродовж року183,0
КНП “Обласна клінічна стоматологічна поліклініка Івано-Франківської обласної ради”Впродовж року306,5
Всього2 810,0
Разом по програмі43 239,1

 

 

 

Додаток 21

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки

 

№ з/пНазва заходуСтроки проведення Вартість, грн.
1Проведення приватизації нежитлового приміщення першого поверху (літер А) площею 45,4 кв.м за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Тринітарська, 13лютий-грудень8 000
2Проведення приватизації нежитлового приміщення другого поверху (літер А) площею 80,4 кв.м за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Тринітарська, 13лютий-грудень8 000
3Проведення приватизації нежитлових будівель (літер А, Б, В) площею 901,1 кв.м та споруд ( літер Г, Г’) площею забудови 27,8 кв.м за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 30алютий-грудень21 000
4Проведення приватизації нежитлових приміщень четвертого поверху та підвалу (літер А) площею 137,7 кв.м за адресою: м. Івано-Франківськ, майдан
Шептицького, 3
лютий-грудень8 000
Всього 45 000

 

 

Додаток 22

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

програми розвитку та оновлення матеріально-технічного забезпечення

Івано-Франківського обласного телебачення “Галичина” на 2023-2027 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяги фінансування, тис. грн.
1Покращення матеріально-технічного забезпечення (п. 3)ОТБ “Галичина”Протягом року820,00
2Оновлення та придбання комп’ютерної техніки, обладнання та комплектуючих, програмного забезпечення (п. 4)ОТБ “Галичина”Протягом року100,0
 Всього  920,00

 

Додаток 23

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної програми пошуку та перепоховання жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів на 2022-2024 роки

 

з\пЗміст заходуОрієнтовне фінансування,тис. грн.
1Збір необхідної інформації про поховання та пов’язані з ними історичні події. Проведення робіт по локалізації місцезнаходжень невідомих необлікованих поховань жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів.230,0
2Проведення комплексу науково-ексгумаційних досліджень невідомих поховань жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів530,0
3Проведення робіт та заходів по перепохованню жертв воєн, депортацій та репресій тоталітарних режимів.430,0
4Поповнення банку даних про поховання жертв воєн, національно-визвольних змагань, політичних репресій, голодоморів та депортацій.50,0
5Проведення інвентаризації та паспортизації існуючих військових кладовищ і поховань жертв тоталітарних режимів на території області20,0
6Утримання КП “Пам’ять”1420,0
7Організація і проведення наукових конференцій з питань увічнення пам’яті жертв воєн, національно-визвольних змагань, політичних репресій, голодоморів та депортацій.60,0
8Висвітлення в засобах масової інформації області теми жертовності в українській історії, належного вшанування пам’яті про полеглих10,0
9Видання матеріалів за результатами пошукових, наукових, дослідницьких та упоряджувальних робіт50,0

 

 

 

Додаток 24

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради “Централізована закупівельна організація Івано-Франківської обласної ради”

на 2020-2024 роки

 

з\пНайменування заходуОрієнтовне фінансування,гривень
1Оплата праці (премії, інтенсивність праці) працівникам комунального підприємства, сплата податків, інших платежів до бюджету1 368 000
2Забезпечення функціонування комунального підприємства292 000
3Забезпечення професійної підготовки та підвищення кваліфікації працівників, забезпечення техніки безпеки60 000
4Спільне користування будинком та прибудинковою територією та відшкодування витрат на утримання та експлуатацію приміщення80 000
 Всього1 800 000

 

 

 

Додаток 25

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки

 

з\пНайменування заходуОрієнтовне фінансування,гривень
1Утримання та обслуговування будівель та прибудинкових територій200 000,00
2Оплата праці (премії, винагороди) працівників комунального підприємства, сплата податків та інших платежів до бюджету22 381 600,00
3Матеріально-технічне забезпечення протокольних та офіційних заходів20 000,00
4Здійснення заходів щодо виконання рішень обласної ради та розпоряджень голови обласної ради в частині матеріально-технічного та іншого забезпечення30 000,00
5Забезпечення робіт з поточного та капітального ремонту будівель850 000,00
6Оновлення матеріально-технічної бази100 000,00
7Проведення поточного та капітального ремонту будівель та іншого майна168 400,00
8Забезпечення пожежної безпеки майна та людей200 000,00
9Забезпечення укладення договорів з орендарями на відшкодування комунальних послуг (оплата комунальних послуг)1 500 000,00
10Забезпечення заходів щодо збереження майна в належному технічному стані (технічна інвентаризація, технічні експертизи, страхування)50 000,00
 Всього25 500 000,00

 

 

Додаток 26

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

програми транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки

 

з\пНайменування заходуОбяг фінансування,тис. грн.
1Обслуговування транспортом керівництва, депутатів обласної ради та працівників виконавчого апарату2 600,00
2Технічне обслуговування рухомого складу1 900,00
3Оплата праці працівників комунального підприємства “Автопідприємство Івано-Франківської обласної ради”4 500,00
4Забезпечення обслуговування та збереження майна комунальної власності70,00
 Всього9 070,00

 

 

 

Додаток 27

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

програми розвитку Дністровського регіонального ландшафтного парку на 2021-2025 роки

 

з\пНайменування заходуОбсяг фінансування,тис. грн.
1Виготовлення проекту організації території Дністровського РЛП із відповідним функціональним зонуванням500,0
2Організація туристичних маршрутів, екологічних стежок, рекреаційних об’єктів у межах території Дністровського РЛП261,0
3Оплата праці працівників комунального підприємства, сплата податків та інших платежів до бюджету984,0
4Організація проведення науково-дослідних робіт200,0
 Всього1945,0

 

 

 

Додаток 28

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми діяльності господарського підрозділу управління обласної державної адміністрації

з питань ресурсного забезпечення на 2023-2025 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняСума, тис. грн.
1Оплата комунальних послугГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень238,0
2Оплата праці працівників підрозділу, в т. ч. працівників сховищаГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень7 930,0
3Утримання та обслуговування сховищаГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень35,0
4Матеріально-технічне забезпеченняГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень130,0
5Забезпечення робіт з поточного та капітального ремонту адмінбудівельГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень35,0
6Забезпечення заходів з утримання адмінбудинківГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень85,0

продовження додатка 28

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняСума, тис. грн.
7Утримання автотранспортуГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень2 160,0
8Придбання основних засобівГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень
9Матеріально-технічне забезпечення державних заходів, заходів з нагоди відзначення свят, пам’ятних та ювілейних датГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень50,0
10Обслуговування іноземних та державних делегаційГосподарський підрозділ управління Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань ресурсного забезпеченнясічень-грудень50,0
 Всього  10 713,0

 

Додаток 29

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної цільової програми підтримки книговидання на 2022-2026 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОрієнтовні обсяги фінансування (тис.грн.)
1.Підтримка випуску та закупівля суспільно значущих художніх творів письменників Прикарпаття, творів відомих зарубіжних авторів, виданих українською мовою, та творів, виданих мовами нацменшин, дитячої художньої літератури (п. 1)Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року750,00
2.Підтримка випуску та закупівля історико-патріотичної літератури, краєзнавчих видань та видань до визначних і пам’ятних дат (п. 2)Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року350,00
3.Підтримка випуску та закупівля науково-популярних та публіцістичних творів наукової інтелігенції Прикарпаття, мистецьких та презентаційних видань
(п. 3)
Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року280,00
4.Проведення заходів з популяризації української книги, презентацій книжкової продукції видавництв області та вітчизняних видавничих підприємств (п.5)Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року85,0
5.Організація діяльності експертної ради з питань книговидання, сприяння оперативній взаємодії з видавництвами, видавничими організаціями, поліграфічними підприємствами та підприємствами книго-розповсюдження (п.6)Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року20,0

продовження додатка 29

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОрієнтовні обсяги фінансування (тис.грн.)
6.Створення радіо- і телепередач, тематичних соціальних роликів з метою популяризації книги і читання (п.8)Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року15,0
Всього1500,00

 

 

 

Додаток 30

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2022-2026 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
1.3.4. Здійснення грошових винагород, заохочень та стипендій спортсменам, які стали чемпіонами, призерами та учасниками Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських ігор, Європейських ігор, Всесвітніх ігор з неолімпійських видів спорту, переможцями всеукраїнських змагань, переможцями та призерами  спортивних заходів міжнародного рівня, та їх тренерамУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїСічень-грудень2023 року3114,5
2.3.5. Розвиток пріоритетних олімпійських та неолімпійських видів спорту. Розвиток неолімпійських видів спорту, внесених до І групи видів спорту, які включені до програми Всесвітніх ігор, Всесвітніх ігор з єдиноборств, Всесвітньої шахової олімпіади, шляхом залучення до цієї мети громадських організацій фізкультурно-спортивного спрямування та надання їм фінансової підтримки за рахунок коштів обласного бюджетуУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїЛютий-грудень2023 року3300,0
3.3.7. Здійснення заходів щодо забезпечення спортсменам – членам національних збірних команд України та їх тренерам належних умов для підготовки до офіційних міжнародних змагань, Олімпійських, Паралімпійських, Дефлімпійських, Всесвітніх ігор та Універсіад, надання їм необхідної допомоги у вирішенні житлово-побутових питаньУправління спорту  та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїЖовтень-грудень2023 року1300,0
Разом:7714,5

 

Додаток 31

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді  на 2021-2025 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
1.1.2. Проведення обласного конкурсу проектів та програм інститутів громадянського суспільства з національно-патріотичного виховання дітей та молодіУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року90,0
2.1.6. Проведення культурно-мистецьких заходів під час відзначення державних, народних і традиційних свят, пам’ятних дат, важливих історичних подійУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0
3.2.1. Сприяння набуттю дітьми та молоддю практичних навичок з основ військової справи, у тому числі з вогневої, тактичної, прикладної, фізичної та медико-санітарної підготовкиУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року30,0
4.2.3. Організація та проведення наметових таборів, змагань, навчально-польових зборів та інших заходів військово-патріотичного спрямування для молоді, в тому числі на базі військових частин та навчальних закладів військово-професійного напрямкуУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0
5.2.5. Проведення героїко-патріотичних заходів під час відзначення державних, народних і традиційних свят, пам’ятних дат, важливих історичних подійУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0

продовження додатка 31

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
6.3.1. Проведення культурно-мистецьких, освітньо-виховних, інформаційно-методичних, культурологічних та просвітницьких заходів, конференцій, семінарів, спрямованих на популяризацію національної духовно-культурної спадщиниУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0
Разом:200,0

 

 

Додаток 32

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної цільової соціальної програми “Молодь Прикарпаття” на 2021-2025 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
1.1.1. Проведення тематичних диспутів, навчальних програм, круглих столів, семінарів-тренінгів, конференцій, інших заходів, спрямованих на утвердження громадянської свідомості та активної громадянської позиції, правове виховання та правовий захист молодіУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року30,0
2.1.3. Організація та проведення навчальних семінарів-практикумів для представників молодіжних громадських організацій, органів молодіжного та студентського самоврядуванняУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року30,0
3.1.4. Проведення навчальної програми для працівників структурних підрозділів молоді та спорту, представників молодіжних громадських організацій, органів молодіжного й студентського самоврядування в рамках базових тренінгів «Молодіжний працівник»Управління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року40,0
4.1.5. Проведення чемпіонатів та турнірів з брейн-рингу, інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?»Управління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року22,0

 

 

продовження додатка 32

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
5.1.9. Проведення молодіжних культурно-мистецьких фестивалів, форумів, конференцій, конкурсів, виставок художньої творчості, пленерів, хакатонів, молодіжних творчих акцій, майстер-класів та здійснення інших заходів, спрямованих на виявлення і самореалізацію обдарованої та талановитої молодіУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0
6.1.10. Сприяння участі дітей та молоді Прикарпаття у міжнародних, всеукраїнських, обласних конференціях, форумах, з’їздах, фестивалях, конкурсах, турнірах, акціях, семінарах, змаганнях тощоУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року10,0
7.1.12. Проведення обласного конкурсу проектів та програм інститутів громадянського суспільства з молодіжної проблематикиУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року120,0
8.1.14. Проведення молодіжних заходів з нагоди відзначення Дня молоді, Дня дитячих і молодіжних громадських організацій, Дня захисту дітей, Дня студентаУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року60,0
9.1.15. Здійснення заходів, спрямованих на сприяння поширенню толерантності і солідарності молоді, забезпечення умов для рівної участі всіх груп молоді у суспільному житті, запобігання спереотипам, протидії мові ненависті та дискримінації за будь-якими ознакамиУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року10,0
10.1.16. Відзначення знаменних подій в історії українського народу, організації заходів, присвячених життю та творчості відомих діячів національної та світової культуриУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року50,0
11.2.1. Реалізація молодіжних заходів та інформаційно-профілактичних акцій, спрямованих на формування у молоді свідомого ставлення до свого життя, вчинків та дій, до збереження репродуктивного здоров’я, безпечного материнства та відповідального батьківстваУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0

 

 

продовження додатка 32

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
12.2.5. Організація та проведення обласних акцій, фестивалів, форумів, конференцій, навчально-оздоровчих таборів, конкурсів, круглих столів, виставок, семінарів, тренінгів з питань формування здорового способу життяУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року16,0
13.2.6. Реалізація заходів, спрямованих на збереження навколишнього середовищаУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року12,0
14.3.2. Сприяння організації та  проведенню виставок, навчальних програм, семінарів, конференцій, круглих столів з питань  забезпечення зайнятості та підтримки підприємницької діяльності молоді, ярмарок вакансій, тренінгів з розвитку лідерських та комунікативних навичок молодіУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року25,0
15.3.4. Проведення заходів, спрямованих на популяризацію волонтерської діяльності серед молоді, підтримка волонтерського руху на ПрикарпаттіУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року20,0
16.4.1. Здійснення заходів, спрямованих на інформаційну, консультативну, організаційну та іншу підтримку учасників АТО, молоді з тимчасово окупованих територій та з числа вимушених переселенцівУправління спорту та молодіжної політикиІвано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року15,0
Разом:500,0

 

 

 

Додаток 33

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

обласної цільової соціальної програми “Розвиток пластового руху Прикарпаття”

на 2023-2027 роки

 

№ з/пНайменування заходуВиконавецьТермін виконанняОбсяг фінансування, тис. грн.
1.4.1. Фінансова підтримка комунального закладу “Обласний пластовий вишкільний центр” Івано-Франківської обласної радиУправління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністраціїВпродовж року1500,0
Разом:1500,0

 

 

 

Додаток 34

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій

Івано-Франківської області на 2022-2025 роки

 

№ з/пНазва заходуВиконавецьТермін виконанняСума, тис. грн.
1Часткове відшкодування суб’єктам господарювання вартості придбаної великої рогатої худоби, овець та кіз (пункт 1 заходів програми)Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року1000,0
2Часткове співфінансування проектів, спрямованих на розвиток агропромислового комплексу (пункт 3 заходів програми)Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року250,0
3Проведення семінарів, навчань та інформаційно-програмне забезпечення агропромислового сектору економіки області (пункт 4 заходів програми)Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року50,0
4Часткове відшкодування сільськогосподарським товаровиробникам витрат на закупівлю альтернативних джерел живлення (генераторів, акумуляторів тощо) для забезпечення стабільної роботи підприємств агропромислового комплексу (пункт 6 заходів програми)Департамент агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року1000,0
ВСЬОГО  2300,0

 

 

Додаток 35

до протоколу постійної комісії обласної ради з питань бюджету, соціально-економічного

розвитку та інвестицій

від 17.02.2023 № 49

 

Календарний план заходів на 2023 рік

регіональної програми інформатизації Івано-Франківської області “Цифрове Прикарпаття” на 2022-2024 роки

 

№ з/пНазва заходуВиконавецьТермін виконанняСума, тис. грн.
1Модернізація та розширення обчислювальних мереж в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування (п. 2.1.)Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року200,00
2Впровадження та розвиток автоматизованої системи електронного документообігу (п. 3.1.)Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року300,00
3Модернізація, оновлення (у т. ч. придбання запасних частин, витратних матеріалів та комплектуючих), а також проведення ремонту технічних комплексів інформаційно-телекомунікаційних систем області (п. 4.1.)Управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Івано-Франківської облдержадміністраціїПротягом року100,00
ВСЬОГО  600,00

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]