Протокол № 5



засідання постійної комісії обласної ради
з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

 

14 квітня 2021 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Сергій Подошва – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації;

Ігор Дмитренко – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Володимир Рачкевич – заступник директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури обласної державної адміністрації;

Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Євгенія Бардяк – депутат обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

 

Порядок денний:

  1. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік.
  2. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  3. Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.
  4. Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020. № 34-2/2020 “Про затвердження регіональної цільової програми зовнішнього освітлення сільських населених пунктів області до 2025 року”.
  5. Про затвердження Делятинському психоневрологічному інтернату технічної документації із землеустрою.
  6. Про передачу земельної ділянки на вул. Довженка, 21 у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади.
  7. Про приватизацію окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.
  8. Про передачу на баланс та в оперативне управління об’єкта нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Січових Стрільців, 30а у м. Івано-Франківську.
  9. Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селиш, міст області – адміністративний будинок на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.
  10. Про внесення змін до рішення обласної ради від 08.12.2017. № 693-19/2017 “Про нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на пл. Міцкевича, 4 у м. Івано-Франківську”.
  11. 11. Календарний план заходів на 2021 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

  1. Слухали: Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік.

Доповідає: Сергій Подошва

Виступили: Богдан Ленігевич, Сергій Федорців

Вирішили:

  1. Погодити проєкт рішення “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2021 рік” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.
  2. Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації подати до сесійного засідання обласної ради секретарю постійної комісії Сергію Федорціву інформацію про заходи обласної державної адміністрації щодо покращення інвестиційної діяльності в області.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідає: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Івано-Франківський обласний клінічний кардіологічний центр Івано-Франківської обласної ради” на списання майна” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради”.

Доповідає: Ігор Дмитренко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про створення відокремлених підрозділів комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний фтизіопульмонологічний центр Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про внесення   змін   до   рішення   обласної   ради   від  23.12.2020. № 34-2/2020 “Про затвердження регіональної цільової програми зовнішнього освітлення сільських населених пунктів області до 2025 року”.

Доповідає: Володимир Рачкевич

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2020. № 34-2/2020 “Про затвердження регіональної цільової програми зовнішнього освітлення сільських населених пунктів області до 2025 року” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження Делятинському психоневрологічному інтернату технічної документації із землеустрою.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Делятинському психоневрологічному інтернату технічної документації із землеустрою” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про передачу земельної ділянки на вул. Довженка, 21 у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу земельної ділянки на вул. Довженка, 21 у с. Крихівці Івано-Франківської міської ради у комунальну власність Івано-Франківської міської територіальної громади” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про приватизацію окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про приватизацію окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління об’єкта нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Січових Стрільців, 30а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу на баланс та в оперативне управління об’єкта нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Січових Стрільців, 30а у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селиш, міст області – адміністративний будинок на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Богдан Ленігевич, Василь Гладій, Сергій Федорців

Сергій Федорців вніс пропозицію:

  1. У мотивувальній частині після слів “Про охорону культурної спадщини” додати “статті 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.
  2. Пункт 2 проєкту рішення викласти в такій редакції:

“Визначити, що об’єкт нерухомості – приміщення адміністративного будинку на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, буде використовуватися для власних потреб та не буде здаватися в оренду.

Управлінню  об’єктами  спільної  власності  територіальних  громад області (В. Даниш) повідомити орендарів приміщень на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську, що договори оренди продовжуватися не будуть”.

Голосували: За пропозицію С. Федорців – одноголосно.

Вирішили:

  1. У мотивувальній частині після слів “Про охорону культурної спадщини” додати “статті 19 Закону України “Про оренду державного та комунального майна”.
  2. Пункт 2 проєкту рішення викласти в такій редакції:

“Визначити, що об’єкт нерухомості – приміщення адміністративного будинку на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, буде використовуватися для власних потреб та не буде здаватися в оренду.

Управлінню   об’єктами   спільної  власності територіальних громад області (В. Даниш) повідомити орендарів приміщень на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську, що договори оренди продовжуватися не будуть”.

  1. Погодити проєкт рішення “Про майно спільної власності територіальних громад сіл, селиш, міст області – адміністративний будинок на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську” з врахуванням внесених пропозицій і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про внесення змін  до  рішення  обласної ради від 08.12.2017. № 693-19/2017 “Про нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на пл. Міцкевича, 4 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 08.12.2017. № 693-19/2017 “Про нерухоме майно спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на пл. Міцкевича, 4 у м. Івано-Франківськ” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Календарний план заходів на 2021 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 05.03.2021. № 65/05-14/005).

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити календарний план заходів на 2021 рік на виконання Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки.

Голосували: За – одноголосно.

Заступник голови
постійної комісії                                                                                      Богдан Ленігевич

 

  

Секретар постійної комісії                                                                  Сергій Федорців

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]