ПРОТОКОЛ № 5


Постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва

 

Від 10.12.2021 р.
13:00 год., 500 каб.                                                  м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії 7

Присутні члени комісії 5

 

Сергій Волошин

Михайло Головчук

Дмитро Дзвінчук

Антоніна Мірус

Назарій Кизимишин

Відсутні члени комісії – 2

Андрій Іваськів

Наталія Щербій

 

 

 

 

В роботі комісії брали участь:

– Палійчук Микола Васильович – заступник голови обласної ради;

– Гасюк Наталія Петрівна – заступник начальника відділу з питань міжнародної, міжрегіональної співпраці та проєктного менеджменту виконавчого апарату обласної ради.

 

Запрошені:

– Чернелицька Богдана Павлівна – заступник директора департаменту фінансів – начальник управління доходів, фінансів виробничої сфери та інформаційного забезпечення департаменту фінансів обласної державної адміністрації;

– Макота Галина Зенонівна – в.о. начальника управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій обласної державної адміністрації.

 

 

У зв’язку з відсутністю на засіданні голови постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва А. Іваськіва та заступника голови постійної комісії Н. Щербій, відповідно до частини 8 статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” головував на засіданні С. Волошин – секретар постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва.

 

 

Виступив: С. Волошин, який запропонував обрати секретарем засідання члена постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, міжрегіонального та міжнародного співробітництва А. Мірус для підписання протоколу засідання постійної комісії відповідно до частини 10 статті 47 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”.

Вирішили: Обрати секретарем – А. Мірус.

Голосували: “За” –  4, “Проти” – 0 , “Утримались” –  0.

За результатами голосування рішення прийнято.

 

 

Комісія розглянула і затвердила порядок денний.

Порядок денний

  1. Про проєкт рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2022 рік».
  2. Про проєкт рішення обласної ради «Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2022 рік».
  3. Про зміни до Календарного плану заходів на 2021 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2021 рік.
  4. Різне.

 

 

По п.1.

Слухали: Б. Чернелицьку про проєкт рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2022 рік»

Виступили: С. Волошин, Н. Кизимишин, які запропонували збільшити бюджетні призначення у 2022 році на регіональну цільову програму розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки до 2,0 млн.грн.

Вирішили:

  1. Доручити обласній державній адміністрації при підготовці пропозицій щодо розподілу вільного залишку коштів загального фонду обласного бюджету, який сформується станом на 01.01.2022 року, та відповідного проєкту рішення обласної ради «Про внесення змін до обласного бюджету на 2022 рік» збільшити бюджетні призначення на регіональну цільову програму розвитку туризму в Івано-Франківській області на 2022-2026 роки до 2,0 млн.грн.
  2. Схвалити проєкт рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2022 рік”.

Голосували: “За” – 5, “Проти” – 0, “Утримались” – 0.

За результатами голосування рішення прийнято.

 

 

По п.2.

Слухали: М. Палійчука про проєкт рішення обласної ради «Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2022 рік».

Вирішили: Схвалити проєкт рішення обласної ради “Про план роботи обласної ради восьмого демократичного скликання на 2022 рік”.

Голосували: “За” –  5, “Проти” – 0 , “Утримались” –  0.

За результатами голосування рішення прийнято.

 

 

 

По п.3.

Слухали: Г. Макоту про зміни до Календарного плану заходів на 2021 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2021 рік.

Вирішили: Погодити зміни до Календарного плану заходів на 2021 рік регіональної цільової програми розвитку міжнародного співробітництва Івано-Франківської області на 2021 рік.

Голосували: “За” –  5, “Проти” – 0, “Утримались” –  0.

За результатами голосування рішення прийнято.

 

 

Головуючий на засіданні,
секретар комісії                                                                               Сергій Волошин

 

Секретар засідання,
член комісії                                                                                        Антоніна Мірус

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]