Протокол № 51


Протокол № 51

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, фінансів та податків

 

від 26.09.2017 року

м. Івано-Франківськ

 

Всього членів комісії: 12 чол.

Присутні: М.Палійчук, Б.Кобилянський, М.Кузьма, І.Данів, П.Книшук, Г.Макота, О.Мельниченко, В.Попович, Д.Сіреджук

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

І.Мацькевич – директор департаменту фінансів облдержадміністрації;

О.Зрайко – начальник управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації;

Г.Магулій – заступник директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації;

В.Костишин – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна;

М.Гринечко – помічник голови обласної ради.

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради.

 

Голова постійної комісії: М.Палійчук

 

Секретар постійної комісії: М. Кузьма

 

Порядок денний:

 

  1. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
  2. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
  3. Про внесення змін до рішення обласної ради від 10.03.2017.
    № 436-13/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”.
  4. Про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 346-11/2016 “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки”.
  5. Про перерозподіл бюджетних призначень.
  6. Різне.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Виступили: В.Попович, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 14.09.2017 року № 923/0/2-17/01-132:

1) збільшити обсяг доходів загального фонду обласного бюджету з податку та збору на доходи фізичних осіб на 46,650 тис. гривень;

2) збільшити бюджетні призначення господарському управлінню облдержадміністрації за КПКВКМБ 0318600 “Інші видатки” по загальному фонду (видатки споживання) на суму 46,650 тис. гривень на виконання заходів обласної цільової програми проведення мобілізаційних заходів та підготовки до територіальної оборони на 2017 рік”;

3) врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету субвенцію з Калуського міського бюджету в сумі 120,0 тис. гривень за КБКД 4103500 “Інші субвенції” та спрямувати її департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації за КПКВКМБ 1412110 “Надання екстреної та швидкої медичної допомоги населенню” для Комунальної організації “Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги” Калуської міської ради Івано-Франківської області (придбання спецодягу для чергового персоналу).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 14.09.2017 року № 927/0/2-17/01-132:

1) збільшити обсяг доходів загального фонду обласного бюджету з рентної плати та користування надрами для видобування корисних копалин загальнодержавного значення на 800,0 тис. гривень;

2) збільшити бюджетні призначення управлінню міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації за КПКВКМБ 0918600 “Інші видатки” по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 800,0 тис. гривень на виконання заходів комплексної регіональної програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки”.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) в сумі 800,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Г.Магулій про внесення змін до рішення обласної ради від 10.03.2017. № 436-13/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”.

Виступили: М.Палійчук, В.Попович.

Вирішили:

1) перенести розгляд порушеного питання;

2) департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації надати постійній комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків копію листа директора музею мистецтв “Прикарпаття” щодо погодження зменшення бюджетних призначень по об’єкту “Капітальний ремонт музею мистецтв “Прикарпаття” в м. Івано-Франківську”.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Костишина про проект рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 346-11/2016 “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 346-11/2016 “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки” на розгляд чергової сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Костишина про перерозподіл бюджетних призначень.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна від 21.09.2017 року № 209 погодити перерозподіл бюджетних призначень по обласній раді за КПКВКМБ 0118600 “Регіональна цільова програма забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2017-2019 роки” зменшивши їх по загальному фонду (видатки споживання) за КЕКВ 2610 на 1696,0 тис. гривень та відповідно збільшивши їх по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КЕКВ 3210 на суму 1696,0 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 1696,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Різне.

 

6.1. Слухали: Про звернення обласного клінічного центру паліативної допомоги.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: департаменту фінансів облдержадміністрації вишукати кошти та підготувати на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо спрямування 80,0 тис. гривень на заміну дверей та підлоги в приміщенні першого поверху обласного клінічного центру паліативної допомоги.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

6.2. Слухали: Про звернення КП “Обласний аптечний склад”.

Виступили: О.Сич, Б.Кобилянський, М.Палійчук.

Вирішили: департаменту фінансів облдержадміністрації підготувати на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо спрямування коштів обласного бюджету в сумі 1024,624 тис. гривень на заміну системи опалення в приміщенні комунального підприємства “Обласний аптечний склад”.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

6.3. Слухали: Про виділення коштів на придбання медикаментів для обласної клінічної лікарні.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: департаменту фінансів облдержадміністрації підготувати на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо спрямування коштів обласного бюджету в сумі 140,0 тис. гривень на придбання медикаментів для обласної клінічної лікарні.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

6.4. Слухали: Про виділення коштів на благоустрій території з влаштуванням бруківки біля пам’ятника Героя України Ігора Дмитріва в с. Копанки Калуського району.

Виступили: О.Сич, М.Палійчук.

Вирішили: департаменту фінансів облдержадміністрації підготувати на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо спрямування коштів обласного бюджету в сумі 200,0 тис. гривень на благоустрій території з влаштуванням бруківки біля пам’ятника Героя України Ігора Дмитріва в с. Копанки Калуського району.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

6.5. Слухали: Про виділення коштів на капітальний ремонт фасаду інфекційного відділення Косівської ЦРЛ.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: департаменту фінансів облдержадміністрації підготувати на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо спрямування коштів обласного бюджету в сумі 60,0 тис. гривень на капітальний ремонт фасаду інфекційного відділення Косівської центральної районної лікарні.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

6.6. Слухали: І.Даніва про надання матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов.

Виступили: І.Мацькевич, В,Попович, Б.Кобилянський, В,Гладій, О.Сич, М.Палійчук.

Вирішили: департаменту фінансів облдержадміністрації підготувати на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо виділення коштів з обласного бюджету для надання матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов Юрійчук Ользі Василівні, жительки м. Калуша, в сім’ї якої народилася трійня.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                    Микола Палійчук

 

Секретар постійної комісії                                                               Микола Кузьма

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]