Протокол № 54


Протокол № 54

 засідання постійної комісії обласної ради
з питань бюджету, фінансів та податків

 

 

від 17.11.2017 року

м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії: 12 чол.

Присутні: М.Палійчук, М.Кузьма, І.Данів,  П.Книшук, Г.Макота, О.Мельниченко, В.Попович, Д.Сіреджук

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Л.Балагура – заступник директора департаменту фінансів облдержадміністрації;

Н.Іванів – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації, депутат обласної ради:

В.Смачило ­– начальник головного управління Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області;

Ж.Табанець – директор департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації;

Р.Гурський – начальник головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області;

В.Кімакович – директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

І.Зельманович – в.о. головного бухгалтера департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

О.Оклієвич – начальник управління спорту облдержадміністрації;

В.Артим – заступник начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації;

В.Федорів – заступник директора  департаменту – начальник управління ресурсного і правового забезпечення, моніторингу та супроводу державних програм департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

М. Гринечко – помічник голови обласної ради.

 

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради.

 

Голова постійної комісії: М.Палійчук

 

Секретар постійної комісії: М. Кузьма

 

Порядок денний:

 

  1. Про спрямування залишку коштів спеціального фонду обласного бюджету.
  2. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
  3. Про врахування в обласному бюджеті субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів.
  4. Про врахування в обласному бюджеті субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з перших виборів депутатів сільських, селищних рад 19 листопада 2017 року.
  5. Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.
  6. Про перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
  7. Про зменшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (по загальному фонду) на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, постачання холодної води та водовідведення.
  8. Про збільшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (по спеціальному фонду) на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, постачання холодної води та водовідведення.
  9. Про врахування в обласному бюджеті субвенцій з Косівського районного бюджету.
  10. Про внесення змін до рішень обласної ради.
  11. Про внесення змін до рішень обласної ради.
  12. Про внесення змін до рішень обласної ради.
  13. . Про внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017.
    № 534-16/2017.
  14. Про видатки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.
  15. Про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню спорту облдержадміністрації.
  16. Про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню спорту облдержадміністрації.
  17. Про внесення змін до календарних планів заходів на 2017 рік регіональних цільових програм галузі “Охорона здоров’я”.
  18. Про перерозподіл бюджетних призначень по департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації.
  19. Про перерозподіл бюджетних призначень по департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.
  20. Про проект рішення обласної ради “Про Програму удосконалення казначейського обслуговування коштів місцевих бюджетів у Івано-Франківській області на 2017-2018 роки”.
  21. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2017-2018 роки.
  22. Про календарний план заходів на 2017 рік Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2017 рік” (підрозділ 4.11. “Розвиток інформаційного простору” розділу 4 “Розвиток гуманітарної та соціальної сфери”).
  23. Про проект рішення обласної ради “Про звернення обласної ради щодо необхідності припинення блокування реєстрації податкових накладних”.
  24. Різне.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про спрямування залишку коштів спеціального фонду обласного бюджету.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 14.11.2017 року № 1168/0/2-17/01-132:

  1. Передати залишок коштів спеціального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2017 року за рахунок надходжень екологічного податку, до загального фонду обласного бюджету в сумі 6 860,0 тис. гривень та спрямувати його головним розпорядникам коштів обласного бюджету, а саме:

– департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) – 3 060,0 тис. гривень на оплату комунальних послуг та енергоносіїв і по спеціальному фонду (видатки розвитку) – 2 000,0 тис. гривень на придбання ангіографа.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі  2 000,0 тис. гривень;

– департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) – 850,0 тис. гривень на оплату комунальних послуг та енергоносіїв;

– департаменту соціальної політики облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) – 550,0 тис. гривень, з них: на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 150,0 тис. гривень, на виконання заходів “Обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки” (для виплати  одноразових грошових допомог на лікування та вирішення невідкладних соціально-побутових питань жителям області) – 400,0 тис. гривень;

– обласній раді по загальному фонду (видатки споживання) – 400,0 тис. гривень на виконання заходів Програми розвитку місцевого самоврядування в Івано-Франківській області на 2016-2020 роки (підпрограма “Фонд обласної ради на виконання депутатських повноважень”).

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 16.11.2017 року № 1174/0/2-17/01-132:

  1. Зменшити обсяг освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за КБКД 41033900 на суму 4700,0 тис. гривень та відповідно зменшити бюджетні призначення по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації за КПКВКМБ  1011100 “Підготовка робітничих кадрів професійно-технічними закладами та іншими закладами освіти” по загальному фонду (видатки споживання) на суму 4700,0 тис. гривень, у тому числі на оплату праці – 3800,0 тис. гривень.
  2. Врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету субвенцію з Калуського міського бюджету в сумі 60,0 тис. гривень за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати їх департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації за КПКВКМБ 1412110 “Надання екстреної та швидкої медичної допомоги населенню” для Комунальної організації “Станція швидкої та невідкладної медичної допомоги” Калуської міської ради Івано-Франківської області (придбання паливно-мастильних матеріалів).
  3. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з Коломийського районного бюджету в сумі 500,0 тис. гривень за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати їх департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації за КПКВКМБ 1412220 “Інші заходи в галузі охорони здоров’я” на придбання ангіографічного обладнання.
  4. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень в межах загального обсягу видатків, передбачених департаменту фінансів облдержадміністрації на 2017 рік за загальним фондом (видатки споживання), по КПКВКМБ 7618290 “Субвенція на утримання об’єктів спільного користування чи ліквідацію негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування”, а саме:

зменшити бюджетні призначення на надання субвенції Львівському обласному бюджету для Львівської  обласної клінічної лікарні в сумі 30,0 тис. гривень.

збільшити бюджетні призначення  на надання субвенції Волинському обласному бюджету для Волинської обласної психіатричної лікарні № 2 смт. Олика в сумі 30,0 тис. гривень.

  1. Погодити розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування між місцевими бюджетами по спеціальному фонду в сумі 244,54716 тис. гривень (додаток 1).
  2. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенції з місцевих бюджетів за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати їх департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації за КПКВКМБ 4716310 “Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку територій”, а саме з:

– Яремчанського міського бюджету в сумі 1000,0 тис. гривень для реконструкції з добудовою Яремчанської ЗОШ І-ІІІ ст. № 1;

– Рожнятівського районного бюджету:

для капітального ремонту центрального корпусу Перегінської номерної районної лікарні Рожнятівського району Івано-Франківської області в сумі 100,327 тис. гривень;

для капітального ремонту КЗ “Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни” по вул. Шкрумеляка, 26 в м.Коломия (частини корпусу “А” (лікарня” з операційним блоком)” в сумі 40,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про врахування в обласному бюджеті субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 10.11.2017 року № 1146/0/2-17/01-132 врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету за КБКД 41037000 субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів 24 грудня 2017 року в сумі 632,7 тис. гривень та виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення цих виборів в сумі 4,4 тис. гривень і спрямувати її місцевим бюджетам (додаток 2).

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про врахування в обласному бюджеті субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з перших виборів депутатів сільських, селищних рад 19 листопада 2017 року.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.11.2017 року № 1176/0/2-17/01-132 врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету за КБКД 41037000 субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення повторного голосування з перших виборів депутатів сільських, селищних рад 19 листопада 2017 року в сумі 81,7 тис. гривень і спрямувати її як субвенцію:

Косівському районному бюджету – на перші вибори депутатів Яблунівської селищної ради в сумі 40,0 тис. гривень;

Тисменицькому районному бюджету – на перші вибори депутатів Ямницької сільської ради в сумі 41,7 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

Виступили: М.Палійчук, Г.Макота.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 10.11.2017 року № 1151/0/2-17/01-132:

  1. Врахувати в доходах спеціального фонду субвенцію з Косівського міського бюджету в сумі 195,0 тис. гривень за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування облдержадміністрації за КПКВКМБ 4716310 “Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку територій” для співфінансування робіт на об’єкті “Добудова спортивного залу та переходу в Косівській ЗОШ № 2 І-ІІІ ступенів. Нове будівництво”.
  2. Погодити (додаток 3):

– перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу між місцевими бюджетами;

– перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій). Вивезення побутового сміття та рідких нечистот між місцевими бюджетами;

– розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування між місцевими бюджетами, по загальному фонду в сумі 259,15054 тис. гривень.

  1. Погодити перерозподіл бюджетних призначень по головних розпорядниках коштів обласного бюджету:

1)  по департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації за КПКВКМБ 4716430 “Розробка схем та проектних рішень масового застосування” зменшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 281,0 тис. гривень та відповідно збільшивши їх по загальному фонду (видатки споживання).

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 281,0 тис. гривень;

2) по управлінню міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації за КПКВКМБ 0918600 “Інші видатки”, передбачені на виконання заходів комплексної регіональної цільової програми розвитку туризму в області на 2016-2020 роки, зменшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 311,484 тис. гривень та відповідно збільшити їх по загальному фонду (видатки споживання).

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 311,484 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 12.05.2017. № 512-15/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме абзац 4 пункту 1.2. вилучити.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 13.11.2017 року № 1165/0/2-17/01-132 погодити перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя (додаток 4).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про зменшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (по загальному фонду) на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, постачання холодної води та водовідведення.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 13.11.2017 року № 1163/0/2-17/01-132 погодити зменшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування між місцевими бюджетами, по загальному фонду (додаток 5).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру про збільшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (по спеціальному фонду) на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, постачання холодної води та водовідведення.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 13.11.2017 року № 1164/0/2-17/01-132 погодити розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (на погашення різниці між фактичною вартістю теплової енергії, послуг з централізованого опалення, постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, постачання холодної води та водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем), що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню та/або іншим підприємствам теплопостачання, централізованого питного водопостачання та водовідведення, які надають населенню такі послуги, та тарифами, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування між місцевими бюджетами, по спеціальному фонду в сумі 11418,29061 тис. гривень (додаток 6).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Л.Балагуру врахування в обласному бюджеті субвенцій з Косівського районного бюджету.

Виступили: О.Сич, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 16.11.2017 року № 1175/0/2-17/01-132:

  1. Врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету субвенцію з Косівського районного бюджету за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Служби автомобільних доріг в області) по загальному фонду за КПКВКМБ 4716650 “Утримання та розвиток інфраструктури доріг” для співфінансування поточного ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Р-62 Криворівня – Чернівці на ділянці км 33+800 – км 41+812, в сумі 40,0 тис. гривень.
  2. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з Косівського районного бюджету за КБКД 41035000 “Інші субвенції” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації по спеціальному фонду за КПКВКМБ 4716310 “Реалізація заходів щодо інвестиційного розвитку територій” в сумі 40,0 тис. гривень для капітального ремонту КЗ “Івано-Франківський обласний госпіталь ветеранів війни” по
    вул. Шкрумеляка, 26 в м. Коломия (частини корпусу “А” (лікарня” з операційним блоком)” в сумі 40,0 тис. гривень

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н. Іваніва про внесення змін до рішень обласної ради.

Виступили: В.Попович, М.Палійчук.

Вирішили:

  1. Відповідно до листа обласної державної адміністрації від 10.11.2017 року № 8003/2-1-17/01-132 погодити внесення змін:

1) до рішення обласної ради від 10.03.2017 № 436-13/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 3

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

– позицію “Капітальний ремонт музею мистецтв “Прикарпаття” в м. Івано-Франківську – 300,0 тис. гривень” – виключити;

– доповнити перелік об’єктів наступними позиціями:

“Влаштування інфраструктури з організації та безпеки дорожнього руху по вул. Набережна ім. В. Стефаника в м. Івано-Франківську. Капітальний ремонт – 5,0 тис. гривень”;

“4716310 Станковецький навчально-виховний комплекс “Загальноосвітня школа І ступеня – дошкільний навчальний заклад” с. Станківці Долинського району Івано-Франківської області (коригування кошторисної частини) (в тому числі на виготовлення проектно-кошторисної документації) – 125,0 тис. гривень”;

“4716310 Капітальний ремонт даху будівлі ЗОШ І-ІІ ступенів с. Станькова Верхнянської сільської ради об’єднаної територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області – 100,0 тис. гривень”;

доповнити додаток “Спрямування частини залишку коштів спеціального фонду обласного бюджету, який склався станом на 01.01.2017 року розпорядником коштів” “Департамент соціальної політики облдержадміністрації – 70,0 тис. гривень” та позицією “1513102 Придбання обладнання для Погонянського психоневрологічного інтернату – 70,0 тис. гривень”;

2) до рішення обласної ради від 15.09.2017 р. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 3 до рішення:

а) по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

– у позиції “Капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці від стадіону “Рух” до вулиці Дорошенка в м.Івано-Франківську” цифри “600,0” замінити цифрами “222,8”;

– доповнити позицією “КПКВКМБ 4716650 “Благоустрій прилеглої території до стадіону “Хет-Трик” по вул. Чорновола в м. Івано-Франківськ  (капітальний ремонт) – 377,2 тис. гривень” (спеціальний фонд);

3) до рішення обласної ради від 27.10.2017 № 650-18/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у пункті 4 слова “для капітального ремонту системи опалення комунального підприємства “Обласний аптечний склад” по вул. Хмельницького, 57 в м. Івано-Франківську (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити словами “для реконструкції системи опалення комунального підприємства “Обласний аптечний склад” по вул. Хмельницького, 57 в м. Івано-Франківську (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)”.

 

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 466-13/2017 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік” (зі змінами), а саме:

– у позиції 68 по об’єкту “Нове будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям в ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Міжріччя Болехівської міської ради Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) цифри “178,0” замінити цифрами “22,5”;

– по департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації доповнити пооб’єктний  розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік позицією “Капітальний ремонт хірургічного відділення Болехівської центральної міської лікарні в м. Болехові Івано-Франківської області – 155,5 тис. гривень”.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 1

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н. Іваніва про внесення змін до рішень обласної ради.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.11.2017 року № 1180/0/2-17/01-132:

  1. Зменшити бюджетні призначення, передбачені департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку), за КПКВКМБ 4716650 “Утримання та розвиток інфраструктури доріг” на виконання заходів регіональної цільової програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної області до 2020 року на суму 1000,0 тис. гривень.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 1000,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 466-13/2017 “Про розподіл бюджету розвитку обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

позицію “Капітальний ремонт територіального центру соціального обслуговування в с. Данильче Рогатинського району – 450,0 тис. гривень” вилучити.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 450,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017. № 531-16/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 2:

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

позицію “Капітальний ремонт приміщення Вікторівського ДНЗ ясел-садка “Пролісок” Галицького району Івано-Франківської області – 300,0 тис. гривень” вилучити;

позицію “Благоустрій території Ворохтянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Яремчанської міської ради в смт. Ворохта Івано-Франківської області (капітальний ремонт) – 400,0 тис. гривень” вилучити;

у позиції “Реконструкція будівлі ЗОШ І-ІІІ ступенів з добудовою навчального корпусу та спортивного залу в с. Красноїлля Верховинського району Івано-Франківської області” цифри “1000,0” замінити цифрами “661,0”.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 1039,0 тис. гривень.

по розпоряднику коштів “Яремчанський міський бюджет”:

позицію “Капітальний ремонт площадки території Микуличинської ЗОШ
І-ІІІ ступенів Яремчанської міської ради – 200,0 тис. гривень” вилучити.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 200,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 592-17/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 3 по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

позицію “Будівництво мереж водопостачання та системи водопідготовки об`єктів соціальної сфери с. Станківці Витвицької ОТГ Івано-Франківської області – 450,0 тис. гривень” вилучити.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 450,0 тис. гривень.

  1. Збільшити бюджетні призначення департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для Служби автомобільних доріг в області) по загальному фонду (видатки споживання) за КПКВКМБ 4716650 “Утримання та розвиток інфраструктури доріг” на суму 3139,0 тис. гривень для співфінансування робіт з поточного ремонту автомобільних доріг відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 29.03.2017 року № 303.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н. Іваніва про внесення змін до рішень обласної ради.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.11.2017 року № 1181/0/2-17/01-132 погодити внесення змін:

1) до рішення обласної ради від 30.06.2017 № 531-16/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 2 до рішення

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

у  позиції “Ремонтно-реставраційні роботи на фасаді “Будинку правосуддя” за адресою вул. Грюнвальдська, 11 в м. Івано-Франківську (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” цифри “500,0” замінити цифрами “50,0”;

у позиції “Капітальний ремонт (заміна вікон) в пульмонологічному корпусі обласного фтизіопульмонологічного центру в м. Івано-Франківську по
вул. І. Франка, 17” цифри “200,0” замінити цифрами “300,0”;

у позиції “Ремонтно-реставраційні роботи на фасадах – пам`ятки архітектури місцевого значення будинку № 10 (1911 р.) ох. № 110148 (334-іф) на вул. Короля Данила в м. Івано-Франківську” цифри “500,0” замінити цифрами “850,0”;

2) до рішення обласної ради від 12.05.2017 № 512-15/2017 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік”, а саме:

у додатку 1 до рішення

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

у  позиції “Капітальний ремонт системи опалення для ДНЗ “Дзвіночок” в с. Дзвиняч Богородчанського району. Влаштування модульної котельні” цифри “95,0” замінити цифрами “45,0”;

доповнити додаток розпорядником коштів “Богородчанський районний бюджет – 50,0 тис. гривень” та позицією “Капітальний ремонт (заміна вікон) в Манявському НВК Богородчанського району – 50,0 тис. гривень”.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: М.Кузьму про внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017. № 534-16/2017.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили:

  1. Відповідно до листа Олешанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького району від 30.10.2017 року № 136 погодити про внесення змін до рішення обласної ради від 30.06.2017.
    № 534-16/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів за рахунок понадпланових річних надходжень у 2017 році до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”, а саме у додатку:

– вилучити розпорядника коштів “Олешанський сільський бюджет ОТГ” та позицію 19 “Придбання спецтехніки для збору, транспортування, знешкодження та складування відходів на території Олешанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького району – 950,0 тис. гривень”;

– по розпоряднику коштів “Тлумацький районний бюджет” цифри “752,783” замінити цифрами “1702,783” та доповнити позицією “Придбання спецтехніки для збору, транспортування, знешкодження та складування відходів на території Олешанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького району – 950,0 тис. гривень”.

  1. Відповідно до листа Олешанської сільської ради об’єднаної територіальної громади Тлумацького району від 30.10.2017 року № 135 кошти в сумі 104,151 тис. гривень, передбачені Олешанському сільському бюджету ОТГ рішенням обласної ради від 27.10.2017. № 651-18/2017, на природоохоронний захід “Реконструкція каналізаційної мережі корпусу № 2 шкільної їдальні ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Олеша Тлумацького району Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)” спрямувати як субвенцію Тлумацькому районному бюджету.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Кімаковича про видатки департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Виступили: І.Зельманович, Н.Іванів, Л.Балагура, О.Сич, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 24.11.2017 року № 1082/0/2-17/01-132:

  1. Спрямувати залишок коштів освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, який склався станом на 01.01.2017 року департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, а саме по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КПКВКМБ 1011220 “Інші освітні програми” в сумі 8203,1 тис. гривень для оснащення загальноосвітніх навчальних закладів з поглибленим вивченням природничих та математичних предметів (спеціалізованих шкіл (шкіл-інтернатів) I-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів, гімназій (гімназій-інтернатів), колегіумів (колегіумів-інтернатів), ліцеїв (ліцеїв-інтернатів) та опорних закладів засобами навчання, у тому числі кабінетами фізики, хімії, біології, географії, математики, навчальними комп’ютерними комплексами з мультимедійними засобами навчання.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 8203,1 тис. гривень.

  1. Здійснити перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання підтримки особам з особливими освітніми потребами (додаток 7).

3.Здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених у 2017 році департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, перерозподіл видатків шляхом:

зменшення їх обсягу по загальному фонду (видатки споживання) за:

КПКВКМБ 1011170 “Методичне забезпечення діяльності навчальних закладів та інші заходи в галузі освіти” на суму 100,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 1018600 “Інші видатки” на суму 50,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 1011220 “Інші освітні програми” на суму 108,0 тис. гривень;

зменшення їх обсягу по спеціальному фонду (видатки розвитку) за:

КПКВКМБ 1011220 “Інші освітні програми ” на суму 322,0 тис. гривень;

збільшення їх обсягу по загальному фонду (видатки споживання) за:

КПКВКМБ 1011040 “Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми школами-інтернатами, загальноосвітніми санаторними школами-інтернатами” на суму 140,0 тис. гривень, в тому числі на оплату праці – 140,0 тис. гривень;

КПКВКМБ1011060 “Забезпечення належних умов для виховання та розвитку дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, в дитячих будинках (у  т. ч. сімейного типу, прийомних сім`ях), в сім`ях патронатного вихователя” на суму 80,0 тис. гривень,в тому числі на оплату праці – 50,0 тис. гривень, оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 30,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 1011070 “Надання загальної середньої освіти спеціальними загальноосвітніми школами-інтернатами, школами та іншими навчальними закладами для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку” на суму 25,0 тис. гривень, в тому числі на оплату праці – 25,0 тис. гривень;

КПКВКМБ1011080 “Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми спеціалізованими школами-інтернатами з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів для поглибленої підготовки дітей в галузі науки і мистецтв, фізичної культури і спорту, інших галузях, ліцеями з посиленою військово-фізичною підготовкою”на суму 335,0 тис. гривень,в тому числі на оплату праці – 130,0 тис. гривень, оплату комунальних послу та енергоносіїв – 120,0 тис. гривень.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 322,0 тис. гривень.

  1. Здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених у 2017 році департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, перерозподіл видатків по спеціальному фонду (видатки споживання) за КПКВКМБ 1011140 “Підвищення кваліфікації, перепідготовка кадрів закладами післядипломної освіти ІІІ і ІV рівнів акредитації (академіями, інститутами, центрами підвищення кваліфікації)”, збільшивши бюджетні призначення на оплату праці на суму 45,0 тис. гривень за рахунок зменшення інших видатків.
  2. Здійснити передачу бюджетних призначень, передбачених у 2017 році департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації за КПКВКМБ 1011220 “Інші освітні програми” у спеціальному фонді (видатки розвитку) обласного бюджету в сумі 320,0 тис. гривень, департаменту фінансів облдержадміністрації за КПКВКМБ 7618800 “Інші субвенції” по спеціальному фонду (видатки розвитку) для надання субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам, а саме:

для проведення капітального ремонту приміщень дошкільних навчальних закладів областів сумі 210,0 тис. гривень:

Косівському районному бюджету – 110,0 тис. гривень (ДНЗ “Малятко”);

бюджету Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади – 100,0 тис. гривень (Залучанський навчально-виховний комплекс “Загальноосвітня школа I ступеня-дошкільний навчальний заклад”);

для зміцнення матеріально-технічної бази дошкільних навчальних закладів областів сумі 110,0 тис. гривень:

Болехівському міському бюджету – 25,0 тис. гривень (ДНЗ “Веселка”);

Городенківському районному бюджету – 25,0 тис. гривень (Вікнянський НВК);

Тлумацькому районному бюджету – 60,0 тис. гривень (Олешанський ДНЗ).

6.Внести зміни до переліку заходів на 2017 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (додаток 8).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О.Оклієвича про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню спорту облдержадміністрації.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.10.2017 року № 1097/0/2-17/01-132 погодити перерозподіл бюджетних призначень в межах загального обсягу коштів, передбачених управлінню спорту облдержадміністрації на 2017 рік, зокрема:

1) зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) на суму 418,8 тис. гривень, в т. ч. за:

КПКВКМБ 1315032 “Фінансова підтримка дитячо-юнацьких спортивних шкіл фізкультурно-спортивних товариств” на суму 318,8 тис. гривень;

КПКВКМБ 1315011 “Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з олімпійський видів спорту” на суму 100,0 тис. гривень;

2) збільшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) на суму 418,8 тис. гривень, в т. ч. за:

КПКВКМБ 1315021 “Утримання центрів з інвалідного спорту і реабілітаційних шкіл” на суму 40,0 тис. гривень на оплату праці;

КПКВКМБ 1315031 “Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл” на суму 80,0 тис. гривень, в т. ч. оплата праці – 70,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 1315033 “Забезпечення підготовки спортсменів вищих категорій школами вищої спортивної майстерності” на суму 48,0 тис. гривень, в т. ч. на оплату праці – 40,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 1315061 “Забезпечення діяльності місцевих центрів фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” та проведення фізкультурно-масових заходів серед населення регіону” на суму 150,8 тис. гривень;

КПКВКМБ 1315012 “Проведення навчально-тренувальних зборів і змагань з не олімпійських видів спорту” на суму 100,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О.Оклієвича про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню спорту облдержадміністрації.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.10.2017 року № 1098/0/2-17/01-132 погодити перерозподіл бюджетних в межах загального обсягу коштів, передбачених управлінню спорту облдержадміністрації на 2017 рік, зокрема:

1) зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) на суму 355,0 тис. гривень за КПКВКМБ 1315062 “Підтримка спорту вищих досягнень тат організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні” за КЕКВ 2730 “Інші виплати населенню”;

2) збільшити бюджетні призначення по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 355,0 тис. гривень за КПКВКМБ 1315033 “Забезпечення підготовки спортсменів вищих категорій школами вищої спортивної майстерності” за КЕКВ 3110 “придбання обладнання і предметів довгострокового користування”.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 355,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федоріва про внесення змін до календарних планів заходів на 2017 рік регіональних цільових програм галузі “Охорона здоров’я”.

Виступили: В.Попович, О.Сич, Л.Балагура, П.Книшук, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 13.10.2017 року №7842/1/1-17/01-132 погодити внесення змін до календарних планів заходів на 2017 рік регіональних цільових програм галузі “Охорона здоров’я (додаток 9).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федоріва про перерозподіл бюджетних призначень по департамент охорони здоров’я облдержадміністрації.

Виступили: В.Попович, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.11.2017 року № 1177/0/2-17/01-132 та за умови надання позитивного висновку постійною комісією обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики погодити перерозподіл бюджетних призначень залишку медичної субвенції, який склався станом на  01.01.2017 року, передбачених департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації на 2017 рік, а саме:

– зменшити бюджетні призначенні по спеціальному фонду (видатки розвитку) за КПКВКМБ 1412220 “Інші заходи в галузі охорони здоров’я” на виконання заходів комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020” на суму 30,0 тис. гривень;

– збільшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) за КПКВКМБ 1412010 “Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню” на суму 30,0 тис. гривень.

При цьому зменшити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду) на суму 30,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Ж.Табанець про перерозподіл бюджетних призначень по департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 23.10.2017 року № 1071/0/2-17/01-132:

  1. Погодити перерозподіл бюджетних призначень на 2017 рік, передбачених по департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, а саме:

1.1. Зменшити бюджетні призначення по загальному фонду за:

КПКВКМБ 7317500 “Програма розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року” на суму 360,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 7314710 “Програма енергозбереження для населення області на 2015-2018 роки” – 150,0 тис. гривень;

КПКВКМБ 7317450 “Регіональна цільова програма розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-франківській області на 2017-2018 роки” – 50,0 тис. гривень.

1.2. Збільшити бюджетні призначення:

по загальному фонду (видатки споживання) за КПКВКМБ 7317420 “Програма стабілізації та соціально-економічного розвитку територій” на суму 120,0 тис. гривень;

за КПКВКМБ 7317410 “Цільова програма енергоефективності та розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлювальних джерел енергії Івано-Франківської області на 2016-2020 роки” на суму 440,0 тис. гривень, в т. ч.:

–  по загальному фонду (видатки споживання) на суму 195,0 тис. гривень на проведення фахового енергоаудиту, енергозбереження установ бюджетної сфери;

– по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 245,0 тис. гривень на термоновацію приміщень (заміна віконних конструкцій та вхідних дверей, утеплення зовнішніх (внутрішніх) стін, утеплення покрівель та підвальних приміщень) закладів бюджетної сфери.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджет розвитку спеціального фонду на суму 245,0 тис. гривень.

  1. Погодити календарний план заходів на 2017 рік Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2017 рік” (додаток 10).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Смачило про проект рішення обласної ради “Про Програму удосконалення казначейського обслуговування коштів місцевих бюджетів у Івано-Франківській області на 2017-2018 роки”.

Виступили: В.Попович, В.Гладій, О.Сич, Л.Балагура, О.Мельниченко, М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проект рішення “Про Програму удосконалення казначейського обслуговування коштів місцевих бюджетів у Івано-Франківській області на 2017-2018 роки” на розгляд чергової сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Р.Гурського про внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2017-2018 роки.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 26.10.2017 року № 1099/0/2-17/01-132 погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2017 рік регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2017-2018 роки (додаток 11).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Артима про календарний план заходів на 2017 рік Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2017 рік” (підрозділ 4.11. “Розвиток інформаційного простору” розділу 4 “Розвиток гуманітарної та соціальної сфери”).

Виступили: В.Попович, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 06.11.2017 року № 3743/2/1-17/01-132 погодити календарний план заходів на 2017 рік Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2017 рік” (підрозділ 4.11. “Розвиток інформаційного простору” розділу 4 “Розвиток гуманітарної та соціальної сфери”) (додаток 12).

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Про проект рішення обласної ради “Про звернення обласної ради щодо необхідності припинення блокування реєстрації податкових накладних”.

Виступили: О.Мельниченко, М.Палійчук.

Вирішили: перенести розгляд порушеного питання на наступне засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Різне.

 

24.1  Слухали: Н.Іваніва про розпорядження облдержадміністрації від 16.11.2017. № 672.

Виступили: В.Попович,  М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації від 17.11.2017 року № 1182/0/2-17-01-132 погодити розпорядження облдержадміністрації від 16.11.2017. № 672 “Про перерозподіл бюджетних призначень”.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                      Микола Палійчук

 

Секретар постійної комісії                                                 Микола Кузьма

 


Додаток

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]