ПРОТОКОЛ № 6


засідання постійної комісії обласної ради

 

03.11.2021 р.                                                                                м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії – 5 осіб.

Присутні: Чаплинська Н. Л., Мединський В. Є., Гоголь Я. М.

Відсутній: Гончарук О. Р.– поважна причина, Федоришин В. Є. – відпустка.

 

 

Запрошені:

Корженьовський Володимир Михайлович – директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації.

 

 

У засіданні комісії взяли участь:

Гладій Василь Іванович – перший заступник голови обласної ради;

Веркалець Володимир Федорович – керівник інформаційного центру учасників АТО;

Гринечко Мар’яна Валеріївна – депутат обласної ради, начальник відділу патронатної служби голови обласної ради;

Моргулець Олександр Михайлович – заступник начальника електронного забезпечення;

Сех Дарина Андріївна – радник голови;

Броніцька Юлія Михайлівна – консультант відділу організаційної роботи виконавчого апарату обласної ради;

ЗМІ.

  

 

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Інформацію про виконання рішення обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 ”Про обласну програму підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення”.
  2. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки”.
  3. 3. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2021 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).
  4. Різне.

 

 

 

  1. Інформацію про виконання рішення обласної ради від 06.06.2014.
    № 1259-28/2014 ”Про обласну програму підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення”.

ДОПОВІДАВ: Корженьовський В. М.

ВИСТУПИЛИ: Гладій В. І., Чаплинська Н. Л.

ВИРІШИЛИ: інформацію про виконання зазначеної програми взяти до відома.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)              Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

  1. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки”.

ДОПОВІДАВ: Корженьовський В. М.

ВИСТУПИЛИ: Гладій В. І., Чаплинська Н. Л., Мединський М. В.,
Гоголь Я. М., Веркалець В. Ф.

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення обласної ради “Про затвердження обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022-2026 роки”та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)              Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

 

  1. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2021 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).

ДОПОВІДАВ: Корженьовський В. М.

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л., Мединський М. В.

ВИРІШИЛИ: погодити зміни до календарного плану заходів на 2021 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами).

 

 

 

 

  1. Різне: про діяльність комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради”.

організувати виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів АТО/ООС та їхніх сімей спільно із представниками громадських організацій, які захищають права ветеранів і учасників АТО/ООС на базі комунального некомерційного підприємства “Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради”.

 

 

 

 

Голова постійної комісії                                                             Наталія Чаплинська

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]