Протокол № 6


Протокол № 6
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунального власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

29 березня 2016 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Олександр Левицький, Іван Візінський, Андрій Іваськів, Михайло Королик

Запрошений: Василь Даниш – начальник управління обєктами спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії беруть участь:

Ігор Дебенко, Ігор Шевчук – депутати обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

Роман Вішка – представник громадської спілки “Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО”;

Володимир Малий – виконавчий директор обласної організації підприємців, роботодавців та орендарів;

Засоби масової інформації

Голосували порядок денний за основу і в цілому:

За – одноголосно.

Порядок денний:

  1. Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.
  2. Про затвердження висновку про вартість продажу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  3. Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.
  4. Про пропозиції щодо розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.
  5. Про проекти рішень “Про впровадження системи електронних закупівель в інтересах територіальної громади Івано-Франківської області” та “Про внесення змін до Рішення Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання”, запропоновані депутатом обласної ради Виноградником Т. Т.
  1. Слухали: Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Олександр Левицький, Остап Дзеса

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до плану діяльності обласної ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік” з доповненням заступника голови обласної ради Ольги Галабали щодо включення до плану діяльності … пункту “Рішення обласної ради “Про Порядок погодження питання надання спеціальних дозволів на користування надрами та надання гірничих відводів на території Івано-Франківської області” при умові позитивного висновку відділу правової та кадрової роботи виконавчого апарату обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження висновку про вартість продажу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Олександр Левицький, Михайло Королик, Андрій Іваськів

Вирішили: відкласти проект рішення “Про затвердження висновку про вартість продажу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області” для додаткового вивчення.

Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області надати членам комісії інформацію про розмір орендної плати за приміщення другого поверху площею 47,1 кв.м на вул. Тринітарській, 13 у м. Івано-Франківську та період часу оренди зазначеного приміщення.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 28.03.2016. № 40/08-04/007).

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: 1. Погодити перелік обєктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються:

    • в оренду згідно з додатком 1 (23 обєкти);
    • в оренду на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком 2 (14 обєктів).

2. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області надати членам комісії інформацію про діяльність громадських організацій, які орендують приміщення на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську, зазначених у пунктах 11, 12, 13 та вирішити питання погашення ними заборгованості з орендної плати.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Розглядали: пропозиції щодо розподілу коштів спеціального фонду обласного бюджету, що спрямовуються на виконання заходів Регіональної програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Івано-Франківської області до 2020 року.

Виступили: Михайло Королик, Остап Дзеса, Іван Візінський, Андрій Іваськів, Олександр Левицький

Вирішили: пропонувати обласній державній адміністрації:

  1. Зменшити видатки, передбачені на поточний ремонт (капітальний ремонт) автомобільної дороги загального користування Корнич – Завалля (на території Дебеславської сільської ради), на суму 50,0 тис.грн., відповідно збільшивши видатки на суму 50,0 тис.грн. на ремонт дороги Товмачик – Торговиця в межах Сідлищенської, Голосківської, Угорницької сільських рад Коломийського району.
  2. Зменшити на 2,0 тис. (Дві тисячі) гривень видатки, передбачені на поточний (капітальний ремонт) автомобільних доріг загального користування місцевого значення по кожному району та місту обласного значення, і відповідно спрямувати ці кошти на ремонт дороги вул. Автоливмашівська – с. Хриплин Івано-Франківської міської ради.

Голосували: За – одноголосно.

5. Слухали: Про проекти рішень “Про впровадження системи електронних закупівель в інтересах територіальної громади Івано-Франківської області” та “Про внесення змін до Рішення Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання”, запропоновані депутатом обласної ради Виноградником Т. Т.

Виступив: Олександр Левицький

Вирішили: направити обласній державній адміністрації проекти рішень “Про впровадження системи електронних закупівель в інтересах територіальної громади Івано-Франківської області” та “Про внесення змін до Рішення Івано-Франківської обласної ради сьомого демократичного скликання”, запропоновані депутатом обласної ради Виноградником Т. Т., для опрацювання та надання висновків.

 

Голова постійної комісії                                     Остап Дзеса

Секретар постійної комісії                                Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]