Протокол № 7


Засідання постійної комісії обласної ради
з питань комунального майна та житлово-комунального господарства

 

 

02 вересня 2021 року
м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Ігор Очкур, Богдан Ленігевич, Андрій Бриндальський, Інна Копильчук, Марія Савка, Олександра Федорук

Запрошені:

Руслан Пилюк – директор автопідприємства обласної ради;

Оксана Тебешевська – депутатка обласної ради;

Ігор Дмитренко – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Іван Ковалик – начальник служби у справах дітей обласної державної адміністрації;

Андрій Сташків – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Анатолій Прокопів – начальник відділу з питань земельних відносин та природних ресурсів виконавчого апарату обласної ради;

Василь Даниш – начальник управління з питань майна спільної власності територіальних громад області

                                        

                     В роботі комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Андрій Яворський – голова постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики;

Євгенія Бардяк – депутатка обласної ради;

Олександра Чорній – начальник відділу документального забезпечення виконавчого апарату обласної ради;

Мирон Матейко – директор комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради;

засоби масової інформації

Порядок денний:

  1. Про Програму транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.
  2. Про створення комунального закладу “Обласний пластовий вишкільний центр” Івано-Франківської обласної ради.
  3. Про зміну найменування та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр спортивної медицини та реабілітації Івано-Франківської обласної ради“ в новій редакції.
  4. Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.
  5. Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.
  6. Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради“.
  7. Про затвердження Положення про Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.
  8. Про затвердження Положення про Івано-Франківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.
  9. Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.
  10. Про передачу майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.
  11. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання її Долинському обласному центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради.
  12. Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1066-27/2019 “Про приватизацію майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області“.
  13. Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021. № 84-4/2021 “Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки”.
  14. Про затвердження акта приймання-передачі нежитлового приміщення на вул. Переяславській, 2 у м. Коломиї.
  15. Про завершення приватизації окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.
  16. Про доповнення плану діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.
  17. Про передачу на баланс та в оперативне управління адміністративного будинку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Гаркуші, 9 у м. Івано-Франківську.
  18. Про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності“.
  1. Слухали: Про Програму транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки.

Доповідає: Руслан Пилюк

Виступили: Олександра Федорук

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про Програму транспортного забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2022-2024 роки“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – 5, утримався – 1 (А. Бриндальський).

  1. Слухали: Про створення комунального закладу “Обласний пластовий вишкільний центр” Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Оксана Тебешевська

Виступили: Марія Савка, Олександра Федорук, Андрій Сташків, Ігор Очкур

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про створення комунального закладу “Обласний пластовий вишкільний центр” Івано-Франківської обласної ради“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про зміну найменування та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр спортивної медицини та реабілітації Івано-Франківської обласної ради“ в новій редакції.

Доповідає: Ігор Дмитренко

Виступили: Василь Даниш, Василь Гладій

Вирішили: повернути на доопрацювання проєкт рішення “Про зміну найменування та затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Івано-Франківський обласний центр спортивної медицини та реабілітації Івано-Франківської обласної ради“ в новій редакції“, враховуючи зауваження управління з питань майна спільної власності територіальних громад області.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції.

Доповідає: Ігор Дмитренко

Виступили: Андрій Яворський, Мирон Матейко

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження Статуту комунального некомерційного підприємства “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” у новій редакції“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради з врахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна.

Доповідає: Ігор Дмитренко

Виступили: Василь Даниш, Андрій Яворський, Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству “Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради” на списання майна“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради“.

Доповідає: Ігор Дмитренко

Виступив: Андрій Яворський

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна комунального некомерційного підприємства “Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження Положення про Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.

Доповідає: Іван Ковалик

Виступили: Андрій Яворський, Василь Гладій, Марія Савка

Вирішили: повернути проєкт рішення “Про затвердження Положення про Долинський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради у новій редакції“ на доопрацювання.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження Положення про Івано-Франківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради у новій редакції.

Доповідає: Іван Ковалик

Вирішили: повернути проєкт рішення “Про затвердження Положення про Івано-Франківський обласний центр соціальної підтримки дітей та сімей Івано-Франківської обласної ради у новій редакції“ на доопрацювання.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Андрій Сташків

Виступив: Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу іншого окремого індивідуально визначеного майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про передачу майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Андрій Сташків

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу майна Калуської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів № 2 Івано-Франківської обласної ради“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання її Долинському обласному центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Виступили: Олександра Федорук, Богдан Ленігевич

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про припинення права постійного користування земельною ділянкою та надання її Долинському обласному центру соціальної підтримки дітей та сімей “Теплий дім” Івано-Франківської обласної ради“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1066-27/2019 “Про приватизацію майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області“.

Доповідає: Василь Даниш

Виступила: Олександра Федорук і запропонувала пункт 6.2. проєкту рішення викласти в такій редакції:

6.2. Здійснювати:

  • як Організатор аукціону проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації з повідомленням про дату, час та місце таких аукціонів на веб-сайті обласної ради та в засобах масової інформації;
  • проведення робіт з приватизації об’єктів шляхом викупу орендарями з повідомленням про викуп орендарями об’єктів на веб-сайті обласної ради та в засобах масової інформації”.

Голосували: за пропозицію О. Федорук – одноголосно.

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1066-27/2019 “Про приватизацію майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області“ з врахуванням проголосованої пропозиції і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021. № 84-4/2021 “Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки”.

Доповідає: Василь Даниш

Виступив: Василь Гладій

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 19.02.2021. № 84-4/2021 “Про затвердження Програми приватизації майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на 2021-2025 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про затвердження акта приймання-передачі нежитлового приміщення на вул. Переяславській, 2 у м. Коломиї.

Доповідає: Василь Даниш

Виступила: Марія Савка

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про затвердження акта приймання-передачі нежитлового приміщення на вул. Переяславській, 2 у м. Коломиї“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про завершення приватизації окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про завершення приватизації окремого майна на вул. Ботанічній, 28а у м. Івано-Франківську“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про доповнення плану діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про доповнення плану діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про передачу на баланс та в оперативне управління адміністративного будинку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Гаркуші, 9 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити проєкт рішення “Про передачу на баланс та в оперативне управління адміністративного будинку спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області на вул. Гаркуші, 9 у м. Івано-Франківську“ і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

  1. Слухали: Про надання експертного висновку щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності“.

Доповідає: Василь Даниш

Вирішили: погодити експертний висновок щодо регуляторного впливу проєкту регуляторного акта – проєкту рішення обласної ради “Про затвердження Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності“.

Голосували: За – одноголосно.

Голова постійної комісії                                                                                  Ігор Очкур

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]