ПРОТОКОЛ № 8


засідання постійної комісії обласної ради

 

17.02.2022 р.                                                                                  м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії – 5 осіб.

Присутні: Чаплинська Н. Л., Мединський В. Є., Гоголь Я. М.

Відсутні: Гончарук О. Р., Федоришин В. Є.

 

 

Запрошені:

Ільчишин Віталій Васильович – заступник голови обласної державної адміністрації;

Попович Володимир Васильович – заступник директора – начальник управління Офіс децентралізації департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури обласної державної адміністрації;

Сеник Галина Степанівна – в. о. директора департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації.

 

 

У засіданні комісії взяли участь:

Веркалець Володимир Федорович – керівник інформаційного центру учасників АТО;

Моргулець Олександр Михайлович – заступник начальника електронного забезпечення;

Броніцька Юлія Михайлівна – консультант відділу організаційної роботи виконавчого апарату обласної ради;

ЗМІ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації.
  2. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік.
  3. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки.
  4. Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської Федерації в Донецькій та луганській областях, забезпеченні їх здійснення.
  5. Про погодження плану заходів на виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022 рік.
  6. Різне.

 

 

  1. Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації.

ДОПОВІДАВ: Ільчишин В. В.

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л., Гоголь Я. М.

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення обласної ради “Про звіт голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих Івано-Франківською обласною радою Івано-Франківській обласній державній адміністрації” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)                Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

  1. Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік.

ДОПОВІДАВ: Попович В. В.

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л., Веркалець В. Ф., Мединський М. В.

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення обласної ради “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2021 рік” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)                Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

  1. Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки.

ДОПОВІДАВ: Попович В. В.

ВИСТУПИЛИ: Гоголь Я. М., Мединський М. В.

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення обласної ради “Про програму соціально-економічного та культурного розвитку Івано-Франківської області на 2022-2024 роки” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)                Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

  1. Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської Федерації в Донецькій та луганській областях, забезпеченні їх здійснення.

ДОПОВІДАЛА: Сеник Г. С.

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л., Веркалець В. Ф., Гоголь Я. С.

ВИРІШИЛИ: погодити проєкт рішення обласної ради “ Про виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської Федерації в Донецькій та луганській областях, забезпеченні їх здійснення.” та рекомендувати для розгляду на президії і сесії обласної ради.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)                Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

  1. Про погодження плану заходів на виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022 рік.

ДОПОВІДАЛА: Сеник Г. С.

ВИСТУПИЛИ: Чаплинська Н. Л., Веркалець В. Ф., Мединський М. В.

ВИРІШИЛИ: погодити план заходів на виконання обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення на 2022 рік.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 3 (три)                Проти – 0 (нуль)                 Утрималось – 0 (нуль).

Рішення прийнято.

 

 

 

 

Голова постійної комісії                                                             Наталія Чаплинська

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]