Протокол № 9


засідання постійної комісії обласної ради
з питань охорони здоров’я  та соціальної політики

 

 

22 квітня 2021 року
м. Івано-Франківськ

 

Усього членів комісії  – 8:

Присутні – 7.

Яворський Андрій Михайлович – голова постійної комісії;

Дьоміна Наталія Миколаївна – заступник голови  комісії;

Члени постійної комісії:

Головатюк Людмила Дмитрівна;

Грищук Остап Іванович;

Семенюк Володимир Петрович;

Слободян Любомир Ярославович;

Пліс Богдан Богданович

На комісії присутні:

Гладій Василь Іванович  – перший заступник голови обласної ради;

Дмитренко Ігор Анатолійович – директор департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Греков Едуард – позаштатний радник голови обласної державної адміністрації;

ЗМІ.

 

Брали участь у роботі комісії:

Пеца-Довбуш Віра Іванівна – консультант відділу електронного забезпечення обласної ради та доступу до публічної інформації виконавчого апарату обласної ради.

 

 

Порядок денний:

  1. Про розподіл кисневих концентраторів для закладів охорони здоров’я, які будуть закуплені за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (відповідно до листа обласної державної адміністрації від 21 квітня 2021 р. № 330/1/2-21/01-132).
  2. Про розподіл субвенції з державного бюджету обласному бюджету Івано-Франківської області на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою Covid-19, спричиненою короновірусом SARS-CoV-2.
  3. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2021 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2020-2021 роки.

 

  1. Слухали: І. Дмитренка про розподіл кисневих концентраторів для закладів охорони здоровя, які будуть закуплені за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (відповідно до листа обласної державної адміністрації від 21 квітня 2021 р. № 330/1/2-21/01-132).

Виступили: В. Гладій, А. Яворський, Б. Пліс, Л. Слободян, В. Семенюк

Вирішили: відповідно до листа обласної державної адміністрації
від 21 квітня 2021 р. № 330/1/2-21/01-132 погодити розподіл кисневих концентраторів для закладів охорони здоров’я, які будуть закуплені за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за умови пропорційного розподілу за кількістю населення між територіальними громадами області.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І. Дмитренка про розподіл субвенції з державного бюджету обласному бюджету Івано-Франківської області на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоровя, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою Covid-19, спричиненою короновірусом SARS-CoV-2.

Виступили: В. Гладій, А. Яворський, О. Грищук, В. Семенюк, Л. Слободян, Б. Пліс

Вирішили: погодити розподіл субвенції з державного бюджету обласному бюджету Івано-Франківської області на забезпечення централізованою подачею кисню ліжкового фонду закладів охорони здоров’я, які надають стаціонарну медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою Covid-19, спричиненою короновірусом SARS-CoV-2.

Голосували: за основу і в цілому
“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І. Дмитренка про внесення змін до календарного плану заходів на 2021 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоровя Івано-Франківської обласної ради на 2020-2021 роки.

Виступили: В. Гладій, А. Яворський, Л. Слободян

Вирішили: 1) погодити внесення змін до календарного плану заходів
на 2021 рік програми розвитку та фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств охорони здоров’я Івано-Франківської обласної ради на 2020-2021 роки;

2) звернутися до обласної державної адміністрації вжити заходів дисциплінарної відповідальності до посадових осіб департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації щодо порушення Регламенту обласної ради в частині неналежного подання матеріалів на розгляд профільної постійної комісії обласної ради, які стосувалися закупівлі та розподілу кисневих концентраторів.

Голосували: за основу і в цілому:
“за” – 7

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

Голова постійної комісії                                                                    Андрій Яворський

Заступник голови постійної комісії                                               Наталія Дьоміна

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]