Протокол № 98  засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків


від 09.12.2019 року
м. Івано-Франківськ

 

 

Всього членів комісії: 12 чол.

Присутні: М.Палійчук, Б.Кобилянський, М.Кузьма, І.Данів, В.Дудкевич, П.Книшук, Г.Макота, О.Мельниченко, Д.Сіреджук

 

Запрошені:

О.Сич – голова обласної ради;

В.Гладій – перший заступник голови обласної ради;

М.Савка – перший заступник голови облдержадміністрації;

М.Королик – депутат обласної ради;

М.Іваночко – депутат обласної ради;

І.Шкіндюк – голова Верховинської районної ради;

І.Мацькевич – директор департаменту фінансів облдержадміністрації;

В.Рачкевич – директор департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації;

Н.Лисаківська – головний спеціаліст відділу планування та координації проектної діяльності управління містобудування та архітектури департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації;

В.Стебницький – начальник управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації;

А.Пліхтяк – начальник управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації;

І.Ковалик – начальник служби у справах дітей облдержадміністрації;

І.Кобельська – в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації;

А.Сташків – заступник директора департаменту – начальник управління соціально-економічного розвитку та молодіжної політики департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації;

О.Оклієвич – начальник управління спорту облдержадміністрації;

В.Корженьовський – директор департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

Я.Ульванська – заступник директора департаменту – начальник управління праці департаменту соціальної політики облдержадміністрації;

Р.Гурський – начальник головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області;

В.Федорак начальник управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

Т.Лапка – заступник начальника управління – начальник відділу у справах національностей та релігій управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації;

В.Костишини – директор комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна;

В.Антоняк – начальник господарського підрозділу управління з питань ресурсного забезпечення облдержадміністрації.

 

Брали участь у роботі комісії:

Н.Косаревич – начальник відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

Р.Микитин – заступник начальника відділу з питань бюджету та обласних програм виконавчого апарату обласної ради;

М.Гринечко – начальник відділу патронатної служби голови обласної ради;

Представники засобів масової інформації.

 

 

Голова постійної комісії: М.Палійчук

 

Секретар постійної комісії: М. Кузьма

 

Порядок денний:

 

  1. Про проєкт рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2020 рік”.
  2. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”.
  3. Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.
  4. Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.
  5. Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.
  6. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1056-27/2019 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році” (зі змінами)”.
  7. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до Обласної програми охорони навколишнього природного середовища до 2020 року”.
  8. Про перерозподіл бюджетних призначень по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.
  9. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки”.
  10. Про проєкт рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки”.
  11. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами)”.
  12. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки”.
  13. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури місцевого значення Івано-Франківської області на 2016-2020 роки”.
  14. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами)”.
  15. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми “Відродження Галича як давньої столиці України” на 2018-2021 роки (зі змінами).
  16. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки”.
  17. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки”.
  18. Про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до програми “Покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворів на 2017-2020 роки”.
  19. Про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2020-2024 роки”.
  20. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки.
  21. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення.
  22. Про перерозподіл бюджетних призначень по службі у справах дітей облдержадміністрації.
  23. Про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації.
  24. Про перерозподіл видатків по галузі “Охорона здоров’я”.
  25. Про перерозподіл видатків по галузі “Охорона здоров’я”.
  26. Про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм, наближених до сімейних.
  27. Про внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки.
  28. Про врахування та розподіл стабілізаційної дотації з державного бюджету місцевим бюджетам.
  29. Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.
  30. Різне.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про проєкт рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2020 рік”.

Виступили: М.Іваночко, В.Гладій, П.Книшук, М.Палійчук.

 

Слухали: Про пропозиції постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків до проєкту рішення обласної ради “Про обласний бюджет на 2020 рік”, а саме:

І. Викласти в такій редакції:

абзац 1 підпункту 3 пункту 10 проекту рішення:

3) доступність інформації про бюджет відповідно до законодавства, а саме:

підпункт 4 пункту 10 проекту рішення:

4) в першочерговому порядку потребу в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених законодавством України умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; на проведення розрахунків за продукти харчування, придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів, за електричну та теплову енергію, водопостачання, водовідведення, природний газ та послуги зв’язку, які споживаються бюджетними установами. Затвердити ліміти споживання енергоносіїв у натуральних показниках для кожної бюджетної установи, виходячи з обсягів відповідних бюджетних асигнувань.

абзац 2 пункту 3 проекту рішення:

Надати право обласній державній адміністрації за погодженням з обласною радою та відповідно до рішення постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків у міжсесійний період здійснювати внесення змін до доходів та видатків обласного бюджету за рахунок міжбюджетних трансфертів з державного та інших бюджетів, розподіл і перерозподіл обсягів субвенцій та додаткових дотацій між місцевими бюджетами з подальшим затвердженням на сесії обласної ради.

доповнити пункт 3 проекту рішення абзацом 3 такого змісту:

Уповноважити голову обласної ради О. Сича у випадках, передбачених другим абзацом цього пункту, укладати договори про міжбюджетні трансферти з відповідними місцевими радами.

У зв’язку з цим абзац 3 пункту 3 вважати абзацом 4 пункту 3.

ІІ. Доповнити проект рішення:

пунктом 7 такого змісту:

Обласній державній адміністрації спільно з обласною радою виділяти кошти з резервного фонду обласного бюджету на здійснення заходів згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 29.03.2002 р. № 415 “Про затвердження Порядку використання коштів резервного фонду бюджету”, а у обсягах більше 100,0 тис. гривень – після погодження з постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків, крім заходів, пов’язаних з обороноздатністю держави.

Спрямовувати інші субвенції місцевим бюджетам на такі заходи за погодженням з постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків з подальшим затвердженням на сесії обласної ради.

пунктом 14 такого змісту:

Встановити, що розподіл вільного залишку коштів загального фонду та залишку коштів спеціального фонду, які сформуються станом на 01.01.2020 року у міжсесійний період здійснюється розпорядженнями голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради за погодженням із постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків з подальшим затвердженням на сесії обласної ради.

пунктом 15 такого змісту:

Головним розпорядникам коштів (виконавцям програм) підготувати та подати до обласної ради для розгляду відповідними постійними комісіями обласної ради та постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків переліки заходів щодо реалізації галузевих регіональних цільових програм на 2020 рік, які проводитимуться в межах коштів, передбачених цим рішенням.

Департаменту фінансів обласної державної адміністрації здійснювати фінансування програм, кошти на виконання яких передбачені в обласному бюджеті на 2020 рік, після погодження переліків заходів постійними комісіями обласної ради.

пунктом 16 такого змісту:

Дозволити департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації як головному розпоряднику бюджетних коштів у разі неможливості забезпечення необхідного рівня спеціалізованої медичної допомоги у лікувально-профілактичних закладах області здійснювати видатки на лікування хворих за її межами у рамках бюджетних призначень, передбачених на виконання відповідних регіональних цільових програм.

 

пунктом 17 такого змісту:

Управлінню спорту обласної державної адміністрації погодити з постійними комісіями обласної ради з питань гуманітарної політики і свободи слова і з питань бюджету, фінансів та податків розподіл видатків, передбачених за кодом бюджетної програми1115062 “Підтримка спорту вищих досягнень та організацій, які здійснюють фізкультурно-спортивну діяльність в регіоні” для надання фінансової підтримки громадським організаціям фізкультурно-спортивного спрямування.

пунктом 18 такого змісту:

Департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації погодити з постійними комісіями обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова і з питань бюджету, фінансів та податків пооб’єктний розподіл видатків, передбачених на виконання заходів Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки.

пунктом 19 такого змісту:

Управлінню культури, національностей та релігій обласної державної адміністрації погодити з постійними комісіями обласної ради з питань гуманітарної політики і свободи слова і з питань бюджету, фінансів та податків розподіл видатків, передбачених за кодом бюджетної програми 1014020 “Фінансова підтримка філармоній, художніх і музичних колективів, ансамблів, концертних та циркових організацій” на проведення культурно-мистецьких заходів.

пунктом 20 такого змісту:

Головним розпорядникам коштів щотижнево після оплати товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти оприлюднювати на офіційних інтернет-сторінках інформацію про постачальника із зазначенням ціни за одиницю товару та вартості робіт і послуг в розрізі підвідомчих закладів та установ.

Рекомендувати підприємствам, які виконують будівельно-монтажні роботи на об’єктах соціально-культурної сфери області, на офіційних інтернет-сторінках оприлюднювати інформацію про детальну калькуляцію витрат таких робіт та ціни на будівельні матеріали, що використані для їх виконання.

пунктом 21 такого змісту:

Департаменту фінансів обласної державної адміністрації після затвердження місцевих бюджетів на 2020 рік провести аналіз їх забезпеченості видатками на оплату праці працівників бюджетних установ відповідно до встановлених чинним законодавством умов оплати праці та розміру мінімальної заробітної плати; проведення розрахунків за продукти харчування, придбання медикаментів та перев’язувальних матеріалів, за енергоносії, які споживаються бюджетними установами, та подати його обласній раді до 01.03.2020 року.

пунктом 22 такого змісту:

Обласній державній адміністрації:

– до 01.03.2020 року подати до обласної ради для погодження з постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо пооб’єктного розподілу видатків, передбачених на 2020 рік за кодом бюджетної програми 1917462 “Утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок субвенції з державного бюджету”, відповідно до напрямів, визначених Концепцією розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах Івано-Франківської області на 2018-2020 роки, погодженою постійними комісіями обласної ради 02.03.2018 року (зі змінами);

– щомісячно до 10 числа місяця, наступного за звітним подавати обласній раді інформацію про стан фінансування та освоєння коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах (пооб’єктно).

пунктом 23 такого змісту:

Обласній державній адміністрації перед поданням до міністерства розвитку громад та територій України узагальненого переліку інвестиційних програм і проєктів, що можуть реалізовуватися у 2020 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, сформованого за результатами регіонального конкурсного відбору відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015. № 196 (зі змінами), надати його до обласної ради для погодження постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

пунктом 24 такого змісту:

Обласній державній адміністрації подати до обласної ради для погодження постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків пропозиції щодо переліку об’єктів та заходів, які фінансуватимуться у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Забезпечити подання Мінфіну відповідного клопотання обласної державної адміністрації та обласної ради для включення зазначених пропозицій до проекту акта Кабінету Міністрів України щодо розподілу субвенції місцевими бюджетами за об’єктами (заходами).

пунктом 25 такого змісту:

Головному управлінню Державної казначейської служби України в Івано-Франківській області здійснювати оплату видатків, визначених у пунктах 22, 23 та 24 цього рішення, після їх погодження з постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

пунктом 26 такого змісту:

Обласній державній адміністрації щоквартально подавати інформацію обласній раді про виконання обласного бюджету у 2020 році за доходами і видатками за формою, встановленою постійною комісією обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

У зв’язку з цим пункти 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 проекту рішення вважати відповідно пунктами 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 27, 28, 29, 30.

 

Голосували за пропозиції постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків:

“за” – 8

“утримались” – 1

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про обласний бюджет на 2020 рік” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради з врахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”.

Виступили: В.Гладій, В.Рачкевич, І.Шкіндюк, О.Мельниченко, М.Савка, М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік” на розгляд тридцять третьої сесії обласної.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.

Виступив: М.Палійчук.

Г.Макота з пропозиціями внести зміни до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 02.12.2019. № 97 в частині зменшення передачі коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду.

 

Голосували за пропозиції депутата обласної ради Г.Макоти:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 03.12.2019 року № 1457/0/2-19/01-132 та пропозицій депутата обласної ради Г.Макоти:

  1. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з Брошнів-Осадської селищної об`єднаної територіальної громади за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в області) за кодом бюджетної програми 1517330 “Будівництво інших об`єктів комунальної власності” для співфінансування об`єктів:

– капітальний ремонт туалетних приміщень Брошнів-Осадського ліцею Брошнів-Осадської селищної ради ОТГ Івано-Франківської області – 68,730 тис. гривень;

– капітальний ремонт туалетних приміщень Кадобнянської гімназії Брошнів-Осадської селищної ради ОТГ Рожнятівського району – 29,990 тис. гривень;

– капітальний ремонт туалетних приміщень Креховицької гімназії Брошнів-Осадської селищної ради ОТГ Рожнятівського району Івано-Франківської області – 85,000 тис. гривень.

  1. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з бюджету Тлумацької міської об`єднаної територіальної громади в сумі 200,0 тис. гривень за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 1517361 “Співфінансування інвестиційних проектів, що реалізуються за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку” для співфінансування проекту “Гімназія по вул. Грушевського, 23, у м. Тлумачі – добудова приміщення (перша черга)”.
  2. Зменшити бюджетні призначення департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) на суму 195,0 тис. гривень за кодом бюджетної програми 2717640 “Заходи з енергозбереження” на виконання заходів регіональної цільової програми енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2019-2020 роки та відповідно збільшити їх по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 195,0 тис. гривень за кодом бюджетної програми 2717693 “Інші заходи пов`язані з економічною діяльністю” на виконання заходів програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2019 рік”.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 195,0 тис. гривень.

  1. Зменшити бюджетні призначення передбачені департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0712030 “Лікарсько-акушерська допомога вагітним, породіллям та новонародженим” на суму 150,0 тис. гривень.
  2. Збільшити бюджетні призначення департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в області) по спеціальному фонду (видатки розвитку) в сумі 150,0 тис. гривень за кодом бюджетної програми 1517330 “Будівництво інших об`єктів комунальної власності” для капітального ремонту покрівлі будівлі по вул. Степана Бандери, 77 в м.Івано-Франківську.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 150,0 тис. гривень.

  1. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень, передбачених департаменту охорони здоров`я облдержадміністрації, а саме зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0712020 “Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню” на суму 230,0 тис. гривень та відповідно збільшити їх по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0712010 “Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню” на суму 230,0 тис. гривень
  2. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 20.09.2019. № 1195-30/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме абзаци 2-5 підпункту 7 пункту 1.2 вилучити.
  3. Внести зміни до протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 02.12.2019. № 97, а саме у пункті 12:

– після слів та цифр “Зміцнення матеріально-технічної бази КНП “Болехівська ЦМЛ” – 21,300 тис. гривень” доповнити абзацом такого змісту:

“При цьому зменшити передачу коштів передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 21,300 тис. гривень”;

– після слів та цифр “Зміцнення матеріально-технічної бази КНП “Болехівська ЦМЛ” – 30,0 тис. гривень” доповнити абзацом такого змісту:

“При цьому зменшити передачу коштів передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 30,0 тис. гривень”;

– після слів та цифр “Заміна вікон у Будинку культури в с .Княждвір Печеніжинської ОТГ – 35,0 тис. гривень” доповнити абзацом такого змісту:

“При цьому зменшити передачу коштів передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 70,0 тис. гривень”.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.

Виступили: О.Мельниченко, А.Сташків, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листів облдержадміністрації від 04.12.2019 року № 1466/0/2-19/01-132 та від 09.12.2019 року № 1497/0/2-19/01-132:

  1. Зменшити обсяг освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за КБКД 41033900 на суму 6800,0 тис. гривень та відповідно зменшити бюджетні призначення по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 0611110 “Підготовка кадрів професійно-технічними закладами та іншими закладами освіти” по загальному фонду (видатки споживання) на суму 6800,0 тис. гривень, в тому числі на оплату праці – 3800,0 тис. гривень.
  2. Врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету освітню субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам за КБКД 41033900 в сумі 45392,5 тис. гривень та спрямувати її департаменту фінансів облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 3719310 “Субвенція з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків у сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції” по загальному фонду (видатки розвитку) в сумі 45392,5 тис. гривень згідно з цільовим призначенням.
  3. Погодити перерозподіл бюджетних призначень по департаменту фінансів облдержадміністрації по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 3719250 “Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом “гроші ходять за дитиною”, оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримку малих групових будинків”, зменшивши їх Калуському районному бюджету на суму 5,0 тис. гривень та відповідно збільшивши їх Городенківському районному бюджету на суму 5,0 тис. гривень.
  4. Погодити перерозподіл бюджетних призначень, передбачених департаменту соціальної політики облдержадміністрації на 2019 рік, а саме:

4.1. Зменшити бюджетні призначення за кодом бюджетної програми 0813102 “Забезпечення соціальними послугами стаціонарного догляду з наданням місця для проживання, всебічної підтримки, захисту та безпеки осіб, які не можуть вести самостійний спосіб життя через похилий вік, фізичні та розумові вади, психічні захворювання” по загальному фонду (видатки споживання) на оплату комунальних послуг та енергоносіїв на суму 1291,2 тис. гривень, відповідно збільшивши інші поточні видатки на суму 670,912 тис. гривень.

4.2. Збільшити бюджетні призначення за кодом бюджетної програми 0813101 “Забезпечення соціальними послугами стаціонарного догляду з наданням місця для проживання дітей з вадами фізичного та розумового розвитку” по спеціальному фонду (видатки розвитку) на суму 502,1 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 502,1 тис. гривень.

4.3. Зменшити бюджетні призначення за кодом бюджетної програми 0813101 “Забезпечення соціальними послугами стаціонарного догляду з наданням місця для проживання дітей з вадами фізичного та розумового розвитку” по загальному фонду (видатки споживання) на оплату комунальних послуг та енергоносіїв на суму 385,0 тис. гривень, відповідно збільшивши інші поточні видатки в сумі 248,6 тис. гривень.

4.4. Зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0813241 ” Забезпечення діяльності інших закладів у сфері соціального захисту і соціального забезпечення” на інші поточні видатки на суму 86,61 тис. гривень.

4.5. Збільшити бюджетні призначення за кодом бюджетної програми 0813242 “Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення” на суму 341,198 тис. гривень, з них по загальному фонду (видатки споживання) – 241,198 тис. гривень, по спеціальному фонду (видатки розвитку) – 100,00 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 100,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.

Виступили: О.Мельниченко, В.Гладій, О.Сич, М.Палійчук.

М.Королик з пропозиціями внести зміни до рішень обласної ради щодо перерозподілу коштів між об’єктами капітального ремонту.

 

Голосували за пропозиції депутата обласної ради М.Королика:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 05.12.2019 року № 1478/0/2-19/01-132 та пропозицій депутата обласної ради М.Королика:

  1. Погодити зменшення обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), управління багатоквартирним будинком, поводження з побутовими відходами (вивезення побутових відходів) та вивезення рідких нечистот, внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку води та теплової енергії, абонентського обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами на 2019 рік в сумі 35 233,3 тис. гривень згідно з додатком 1.
  2. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з Богородчанського районного бюджету за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в області) за кодом бюджетної програми 1517330 “Будівництво інших об`єктів комунальної власності” для співфінансування об`єктів:

– капітальний ремонт туалетних приміщень Ластівецького НВК Богородчанської районної ради – 39,420 тис. гривень;

– капітальний ремонт туалетних приміщень Бабченського НВК Богородчанської районної ради – 26,820 тис. гривень;

– капітальний ремонт туалетних приміщень Порогівської ЗОШ І-ІІІ ст. Богородчанської районної ради – 27,580 тис. гривень;

– капітальний ремонт туалетних приміщень Манявського ліцею Богородчанської районної ради – 22,680 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 15.11.2019. № 1258-32/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме у додатку 5:

по головному розпоряднику коштів “Департамент фінансів облдержадміністрації”:

по бюджету Заболотівської селищної об`єднаної територіальної громади назву об`єкта “Капітальний ремонт прилеглої території Тростянецької ЗОШ І-ІІ ступенів в с. Тростянець Снятинського району Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт прилеглої території Тростянецької гімназії в с. Тростянець Снятинського району Івано-Франківської області”;

по Рогатинському районному бюджету назву об`єкта “На виконання заходів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки (благоустрій території (викладення бруківки) Церкви Преображення Господнього в с. Сарники Рогатинського району)” замінити на “На виконання заходів регіональної цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки (благоустрій території (придбання бруківки) Церкви Преображення Господнього в с. Сарники Рогатинського району)”.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 01.03.2019. № 1082-27/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме:

у додатку 1:

по головному розпоряднику коштів “Департамент фінансів облдержадміністрації” по бюджету Нижньовербізької сільської об`єднаної територіальної громади:

по об`єкту “Нове будівництво котельні на твердому паливі в Нижньовербізькій ЗОШ І-ІІІ ст. по вул. Українська, 113а, Нижньовербізької сільської ради об`єднаної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області” обсяг фінансування “500,000” замінити на “413,28937”;

доповнити позицією “Капітальний ремонт системи теплопостачання Нижньовербізького ліцею Нижньовербізької сільської ради об`єднаної територіальної громади Коломийського району Івано-Франківської області – 86,71063 тис. гривень”.

у додатку 2:

по головному розпоряднику коштів “Департамент фінансів облдержадміністрації” по бюджету Нижньовербізької сільської об`єднаної територіальної громади:

позицію “Капітальний ремонт пішохідного моста через р. Лючка в селі Мишин Коломийського району Івано-Франківської області – 100,0 тис. гривень” вилучити;

доповнити позицією “Капітальний ремонт спортивного майданчика Мишинської гімназії у с. Мишин Нижньовербізької сільської ради ОТГ Коломийського району Івано-Франківської області – 100,0 тис. гривень”.

  1. Погодити внесення змін до рішень обласної ради, зокрема:

1) від 20.09.2019. № 1195-30/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме:

по об’єкту “Капітальний ремонт Капітальний ремонт системи опалення Ясенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рожнятівської районної ради Івано-Франківської області” обсяг фінансування “440,000” замінити на “425,000”.

2) від 15.11.2019. № 1258-32/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме:

у додатку 5:

по головному розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області) вилучити такі позиції:

“Капітальний ремонт приміщень Хімчинського ліцею “Інтелект” Рожнівської сільської ради об`єднаної територіальної громади Косівського району Івано-Франківської області – 184,000 тис. гривень”;

“Капітальний ремонт приміщень навчально-виховного комплексу “Загальноосвітня школа-ліцей № 23 Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника” Івано-Франківської міської ради Івано-Франківської області – 303,000 тис. гривень”;

“Капітальний ремонт приміщень комунального некомерційного підприємства “Косівська центральна районна лікарня” Косівської районної ради Івано-Франківської області – 428,000 тис. гривень”;

“Капітальний ремонт приміщень Ланчинського ліцею імені Юрія Шкрумеляка Ланчинської селищної ради об’єднаної територіальної громади – 115,000 тис. гривень”;

“Капітальний ремонт приміщень відділення проктології Івано-Франківської обласної клінічної лікарні – 80,000 тис. гривень”;

“Капітальний ремонт приміщень дошкільного навчального закладу № 36 “Віночок” Івано-Франківської міської ради – 165,0 тис. гривень”.

5) спрямувати кошти в сумі 1290,0 тис. гривень департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації для виконання робіт на об’єкті “Загальноосвітня школа
І-ІІ ступенів в с. Раковець Богородчанського району, Івано-Франківської області”. ІІ черга – 1290,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Пліхтяка про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1056-27/2019 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році” (зі змінами)”.

Виступив: М.Палійчук.

І.Данів з пропозицією кошти в сумі 282,933 тис. гривень, Калуському районному бюджету на здійснення природоохоронного заходу “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд лівого берега р. Чечва вище пішохідного переходу в с. Пійло Калуського району Івано-Франківської області” спрямувати Рожнятівському районному бюджету на здійснення природоохоронного заходу “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд лівого берега р. Чечва в районі пішохідної кладки на вул. Ломоносова в с. Сваричів Рожнятівського району Івано-Франківської області”.

 

Голосували за пропозиції депутата обласної ради І.Даніва:

“за” – 8

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

А.Пліхтяка з пропозиціями внести зміни до Переліку природоохоронних заходів, а саме:

1) по субвенціях, передбачених Матеївецькому сільському бюджету об’єднаної територіальної громади:

по природоохоронному заходу “Проведення заходів для боротьби з шкідливою дією вод річки Косачівка в с. Матеївці Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” обсяг фінансування “568,0” замінити на “273,0”;

по природоохоронному заходу “Проведення заходів для боротьби з шкідливою дією вод річки Березівка в с. Дебеславці Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” обсяг фінансування “500,0” замінити на “220,0”:

доповнити Перелік природоохоронними заходами такого змісту:

“Відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Косачівка в с. Матеївці Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” – 295,0 тис. гривень”;

“Відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Березівка в с. Дебеславці Матеївецької сільської ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” – 280,0 тис. гривень”.

2) вилучити з Переліку розпорядника бюджетних коштів “Войнилівський селищний бюджет ОТГ” та пункт 210 “Придбання спецмашини та обладнання для збору та перевезення побутових відходів у селищі Войнилів Войнилівської селищної ради об’єднаної територіальної громади Івано-Франківської області – 840,0 тис. гривень”;

3) по субвенції Богородчанському районному бюджету збільшити бюджетні призначення по природоохоронному заходу “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на безіменному потічку в с. Глибоке Богородчанського району Івано-Франківської області (вул. Лесі Українки) (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” на суму 153,6 тис. гривень;

4) по субвенції Косівському районному бюджету збільшити бюджетні призначення по природоохоронному заходу “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Річка в с. Соколівка, участок Річка (біля господарства Сумарук В.Г.) Косівського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” на суму 473,282 тис. гривень;

5) по субвенції Космацькому сільському бюджету ОТГ збільшити бюджетні призначення по природоохоронному заходу “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд правого берега на р. Пістинька на території вул. І. Франка в с. Космач Космацької сільської ради об’єднаної територіальної громади Косівського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” на суму 213,118 тис. гривень.

 

Голосували за пропозиції начальника управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації А.Пліхтяка:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.02.2019. № 1056-27/2019 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2019 році” (зі змінами)” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради з врахуванням пропозицій постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків..

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Пліхтяка про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до Обласної програми охорони навколишнього природного середовища до 2020 року “.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до Обласної програми охорони навколишнього природного середовища до
2020 року” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: А.Сташківа про перерозподіл бюджетних призначень по департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації.

Виступили: О.Мельниченко, А.Сташків, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 04.12.2019 року № 1470/0/2-19/01-132:

  1. Погодити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених у 2019 році департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації, перерозподіл видатків, а саме:

зменшити їх обсяг по загальному фонду (видатки споживання) за:

кодом бюджетної програми 0611070 “Надання загальної середньої освіти спеціальними загальноосвітніми школами-інтернатами, школами та іншими навчальними закладами для дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку” на суму 1 794,0 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 0611110 “Підготовка кадрів професійно-технічними закладами та іншими закладами освіти” на суму 704,0 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 0615031 “Утримання та навчально-тренувальна робота комунальних дитячо-юнацьких спортивних шкіл” на суму 195,0 тис. гривень;

зменшити їх обсяг по спеціальному фонду (видатки розвитку) за:

кодом бюджетної програми 0611162 “Інші програми та заходи у сфері освіти” на суму 1 475,0 тис. гривень;

збільшити їх обсяг по загальному фонду (видатки споживання) за:

кодом бюджетної програми 0611080 “Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми спеціалізованими школами-інтернатами з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів для поглибленої підготовки дітей в галузі науки і мистецтв, фізичної культури і спорту, інших галузях, ліцеями з посиленою військово-фізичною підготовкою” на суму 490,0 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 0611110 “Підготовка кадрів професійно-технічними закладами та іншими закладами освіти” на суму 235,0 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 0611120 “Підготовка кадрів вищими навчальними закладами І-ІІ рівнів акредитації (коледжами, технікумами, училищами)” на суму 540,0 тис. гривень;

збільшити їх обсяг по спеціальному фонду (видатки розвитку) за:

кодом бюджетної програми 0611080 “Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми спеціалізованими школами-інтернатами з поглибленим вивченням окремих предметів і курсів для поглибленої підготовки дітей в галузі науки і мистецтв, фізичної культури і спорту, інших галузях, ліцеями з посиленою військово-фізичною підготовкою” на суму 1 499,0 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 0611110 “Підготовка кадрів професійно-технічними закладами та іншими закладами освіти” на суму 704,0 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 0611120 “Підготовка кадрів вищими навчальними закладами І-ІІ рівнів акредитації (коледжами, технікумами, училищами)” на суму 700,0 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 1 428,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до переліку заходів на 2019 рік Програми розвитку освіти Івано-Франківщини на 2016-2023 роки (додаток 2).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Р.Гурського про проєкт рішення обласної ради ” Про внесення змін до регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки “.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до регіональної цільової програми проведення лабораторно-діагностичних та лікувально-профілактичних робіт у сфері ветеринарної медицини в Івано-Франківській області на 2019-2020 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Костишина про проєкт рішення обласної ради “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на
    2020-2024 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про регіональну цільову програму забезпечення діяльності комунального підприємства Івано-Франківської обласної ради з експлуатації майна на 2020-2024 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Антоняка про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами)”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2017-2019 роки” (зі змінами)” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Лисаківську про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про затвердження регіональної цільової програми ведення містобудівного кадастру Івано-Франківської області на 2020-2025 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Н.Лисаківську про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури місцевого значення Івано-Франківської області на 2016-2020 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до регіональної цільової програми паспортизації пам’яток містобудування та архітектури місцевого значення Івано-Франківської області на 2016-2020 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Стебницького про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами)”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (зі змінами)” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федорака про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до регіональної цільової програми “Відродження Галича як давньої столиці України” на 2018-2021 роки (зі змінами)”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до регіональної цільової програми “Відродження Галича як давньої столиці України” на 2018-2021 роки (зі змінами)” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Т.Лапку про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до цільової програми “Духовне життя” на 2016-2020 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: О.Оклієвича про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили:

1) у Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування Програми на 2019 рік у п. 4.7. обсяг фінансування “2600,4” замінити на “2700,4” та внести відповідні зміни до Паспорта Програми;

2) рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до обласної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради з врахуванням пропозиції постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Кобельську про проєкт рішення обласної ради “Про внесення змін до програми “Покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворів на 2017-2020 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про внесення змін до програми “Покращення діагностики, лікування та профілактики злоякісних новоутворів на 2017-2020 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: Я.Ульванську про проєкт рішення обласної ради “Про затвердження регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на
    2020-2024 роки”.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: рекомендувати внести проєкт рішення “Про затвердження регіональної цільової програми соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2020-2024 роки” на розгляд тридцять третьої сесії обласної ради.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Корженьовського про внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 11.11.2019 року № 1305/0/2-19/01-132 погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки (додаток 3).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Корженьовського про внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 11.11.2019 року № 1305/0/2-19/01-132 погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення (додаток 4).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Ковалика про перерозподіл бюджетних призначень по службі у справах дітей облдержадміністрації.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 05.12.2019 року № 1471/0/2-19/01-132 погодити перерозподіл бюджетних призначень по службі у справах дітей облдержадміністрації, а саме:

за кодом бюджетної програми 0913111 “Утримання закладів, що надають соціальні послуги дітям, що опинились в складних життєвих обставинах, підтримка функціонування дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей” зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) на суму 82,0 тис. гривень (оплата комунальних послуг та енергоносіїв) та збільшити їх обсяг по загальному фонду (видатки споживання) на суму 82,0 тис. гривень, в тому числі на оплату праці – 64,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Федорака про перерозподіл бюджетних призначень по управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 06.12.2019 року № 1492/0/2-19/01-132 погодити перерозподіл бюджетних призначень по управлінню культури, національностей та релігій облдержадміністрації, а саме:

зменшити їх обсяг по загальному фонду (видатки споживання) за:

кодом бюджетної програми 1014020 “Фінансова підтримка філармоній, художніх і музичних колективів, ансамблів, концертних та циркових організацій” на суму 24,5 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 1014030 “Забезпечення діяльності бібліотек” на суму 97,1 тис. гривень (у тому числі на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 88,8 тис. гривень);

кодом бюджетної програми 1014040 “Забезпечення діяльності музеїв i виставок” на суму 238,0 тис. гривень (у тому числі на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 238,0 тис. гривень);

кодом бюджетної програми 1014060 “Забезпечення діяльності палаців i будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів” на суму 33,7 тис. гривень (у тому числі на оплату комунальних послуг та енергоносіїв – 33,7 тис. гривень);

збільшити їх обсяг по загальному фонду (видатки споживання) за:

кодом бюджетної програми 1014030 “Забезпечення діяльності бібліотек” на суму 36,4 тис. гривень;

кодом бюджетної програми 1014040 “Забезпечення діяльності музеїв i виставок” на суму 323,2 тис. гривень (у тому числі на оплату праці – 290,8 тис. гривень);

кодом бюджетної програми 1014060 “Забезпечення діяльності палаців i будинків культури, клубів, центрів дозвілля та інших клубних закладів” на суму 33,7 тис. гривень (у тому числі на оплату праці – 27,6 тис. гривень).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Кобельську про перерозподіл видатків по галузі “Охорона здоров’я”.

Виступили: Б.Кобилянський, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 06.12.2019 року № 1495/0/2-19/01-132 погодити:

1) перерозподіл бюджетних призначень, передбачених департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, а саме:

по загальному фонду (видатки споживання):

– зменшити бюджетні призначення за кодами бюджетних програм:

0712030 “Лікарсько-акушерська допомога вагітним, породіллям та новонародженим” в сумі 28,59303 тис. гривень;

0712040 “Санаторно-курортна допомога населенню” – 261,277 тис. гривень;

0712050 “Медико-соціальний захист дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування” – 70,60785 тис. гривень;

0712070 “Екстрена та швидка медична допомога населенню” – 118,369 тис. гривень;

0712151 “Забезпечення діяльності інших закладів у сфері охорони здоров’я” – 168,900 тис. гривень.

0712152 “Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я” в сумі 1164,420 тис. гривень, зокрема, на виконання заходів комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020” – 1114,420 тис. гривень та обласної програми підтримки сімей загиблих, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення, чи у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення – 50,000 тис. гривень;

0714030 “Забезпечення діяльності бібліотек” – 20,128 тис. гривень (комунальні послуги та енергоносії).

– збільшити бюджетні призначення за кодами бюджетних програм:

0712010 “Багатопрофільна стаціонарна медична допомога населенню” на суму 454,029 тис. гривень;

0712020 “Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню” – 421,32788 тис. гривень;

0712120 “Інформаційно-методичне та просвітницьке забезпечення в галузі охорони здоров’я” – 9,870 тис. гривень;

по спеціальному фонду (видатки розвитку):

– збільшити бюджетні призначення за кодами бюджетних програм:

0712020 “Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню” в сумі 790,198 тис. гривень;

0712030 “Лікарсько-акушерська допомога вагітним, породіллям та новонародженим” – 199,000 тис. гривень;

за кодом бюджетної програми 0712152 “Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я” зменшити бюджетні призначення в сумі 42,130 тис. гривень, зокрема, зменшити по заходах регіональної цільової програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини на період до 2020 року – 87,897 тис. гривень та збільшити на виконання заходів комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020” – 45,763 тис. гривень.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 947,068 тис. гривень;

за кодом бюджетної програми 0714030 “Забезпечення діяльності бібліотек” зменшити бюджетні призначення на комунальні послуги та енергоносії на суму 48,200 тис. гривень та відповідно збільшити їх на оплату послуг та окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку;

за кодом бюджетної програми 0712151 “Забезпечення діяльності інших закладів у сфері охорони здоров’я” збільшити видатки на оплату праці на суму 80,0 тис. гривень за рахунок перерозподілу інших видатків.

  1. Погодити перерозподіл бюджетних призначень, передбачених департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації в межах коштів додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я, зокрема:

– зменшити бюджетні призначення за кодами бюджетних програм:

 0712020 “Спеціалізована стаціонарна медична допомога населенню” на суму 121,2 тис. гривень;

0712050 “Медико-соціальний захист дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування” – 300,0 тис. гривень.

– збільшити бюджетні призначення за кодами бюджетних програм:

0712040 “Санаторно-курортна допомога населенню” на суму 265,0 тис. гривень;

0712070 “Екстрена та швидка медична допомога населенню” – 156,2 тис. гривень.

  1. Погодити передачу бюджетних призначень на 2019 рік, а саме:

департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0712152 “Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я” на виконання заходів комплексної програми “Здоров’я населення Прикарпаття 2013-2020” на суму 60,0 тис. гривень та відповідно збільшити їх департаменту фінансів облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 3719770 “Інші субвенції місцевим бюджетам” на суму 60,0 тис. гривень для надання субвенції з обласного бюджету Богородчанському районному бюджету на зміцнення матеріально-технічної бази Солотвинської районної лікарні.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 60,0 тис. гривень.

  1. Погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік регіональних цільових програм галузі “Охорона здоров’я” згідно з додатком 5.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Кобельську про перерозподіл видатків по галузі “Охорона здоров’я”.

Виступили: М.Савка, О.Сич, І.Мацькевич, Б.Кобилянський, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 06.12.2019 року № 1493/0/2-19/01-132 погодити:

1) спрямування частини залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, який склався станом на 01.01.2019 року по загальному фонду, департаменту фінансів облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 3719490 “Субвенція з місцевого бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, за рахунок залишку коштів відповідної субвенції з державного бюджету, що утворився на початок бюджетного періоду” по спеціальному фонду в сумі 990,0 тис. гривень для надання субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення телемедичним обладнанням комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості (існуючі амбулаторії), згідно з додатком 6.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 990,0 тисяч гривень.

2) спрямування частини залишку коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, який склався станом на 01.01.2019 року по загальному фонду (видатки споживання), департаменту фінансів облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 3719490 “Субвенція з місцевого бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, за рахунок залишку коштів відповідної субвенції з державного бюджету, що утворився на початок бюджетного періоду” в сумі 2000,0 тис. гривень для надання субвенції по спеціальному фонду (видатки розвитку) з обласного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення службовим автотранспортом медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості, згідно з додатком 7.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 2000,0 тис. гривень.

3) спрямування частини коштів субвенції з державного бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості по загальному фонду (видатки споживання), департаменту фінансів облдержадміністрації за кодом бюджетної програми 3719480 “Субвенція з місцевого бюджету на реалізацію заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету” в сумі 27000,0 тис. гривень для надання субвенції по спеціальному фонду (видатки розвитку) з обласного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення службовим автотранспортом медичних працівників комунальних закладів охорони здоров’я, що працюють у сільській місцевості, згідно з додатками 8 та 9.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду в сумі 27000,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Корженьовського про розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм, наближених до сімейних.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 06.12.2019 року № 1490/0/2-19/01-132 погодити розподіл коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, в сумі 990,915 тис. гривень, передбачених департаменту соціальної політики облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 0816083, а саме:

Снятинському районному бюджету – 330,305 тис. гривень;

Верховинському районному бюджету – 330,305 тис. гривень;

Тисменицькому районному бюджету – 330,305 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: В.Корженьовського про внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки.

Виступив: М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 09.12.2019 року № 1498/0/2-19/01-132 погодити внесення змін до календарного плану заходів на 2019 рік обласної комплексної Програми соціального захисту населення Івано-Франківської області на 2017-2021 роки (додаток 10).

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про врахування та розподіл стабілізаційної дотації з державного бюджету місцевим бюджетам.

Виступили: Б.Кобилянський, М.Савка, О.Мельниченко, М.Палійчук.

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 06.12.2019 року № 1488/0/2-19/01-132 врахувати в доходах загального фонду обласного бюджету стабілізаційну дотацію з державного бюджету місцевим бюджетам за КБКД 41020600 в сумі 10596,1 тис. гривень та затвердити її розподіл, зокрема:

Богородчанський районний бюджет – 684,9 тис. гривень;

Верховинський районний бюджет – 1404,1 тис. гривень;

Галицький районний бюджет – 641,6 тис. гривень.

Городенківський районний бюджет – 697,3 тис. гривень;

Калуський районний бюджет – 725,4 тис. гривень;

Коломийський районний бюджет – 766,7 тис. гривень;

Косівський районний бюджет – 742,6 тис. гривень;

Надвірнянський районний бюджет – 611,4 тис. гривень;

Рогатинський районний бюджет – 625,4 тис. гривень;

Рожнятівський районний бюджет – 758,1 тис. гривень;

Снятинський районний бюджет – 697,9 тис. гривень;

Тисменицький районний бюджет – 754,1 тис. гривень;

Тлумацький районний бюджет – 798,9 тис. гривень;

Болехівський міський бюджет – 687,7 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 7

“утримались” – 2

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

  1. Слухали: І.Мацькевич про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік.

Виступили: О.Мельниченко, А.Сташків, В.Гладій, М.Палійчук.

 

І.Мацькевич з пропозицією здійснити перерозподіл бюджетних призначень головних розпорядників коштів обласного бюджету.

 

Голосували за пропозицію директора департаменту фінансів І.Мацькевич:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

Вирішили: відповідно до листа облдержадміністрації від 09.12.2019 року № 1504/0/2-19/01-132 та пропозиції І.Мацькевич:

  1. Врахувати в доходах спеціального фонду обласного бюджету субвенцію з сільського бюджету Дзвиняцької об`єднаної територіальної громади в сумі 25,0 тис. гривень за КБКД 41053900 “Інші субвенції з місцевого бюджету” та спрямувати її департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в області) за кодом бюджетної програми 1517330 “Будівництво інших об`єктів комунальної власності” для співфінансування об`єкту “Капітальний ремонт туалетних приміщень Росільнянського ліцею Дзвиняцької сільської ради ОТГ Богородчанського району”.
  2. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 17.05.2019. № 1126-28/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме у додатку 11 по головному розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області)”:

у позиції “Благоустрій території, поруч будинку по вул. Лесі Українки, 33а в селі Старі Кривотули Тисменицького району Івано-Франківської області. Капітальний ремонт” обсяг фінансування “501,893” замінити на “364,000”;

у позиції “Капітальний ремонт холу і вестибюлю Брошнів-Осадського народного дому Брошнів-Осадської селищної ради об`єднаної територіальної громади Івано-Франківської області” обсяг фінансування “716,000” замінити на “692,000”;

у позиції “Капітальний ремонт системи опалення Ясенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Рожнятівської районної ради Івано-Франківської області” обсяг фінансування “100,000” замінити на “84,000”;

у позиції “Капітальний ремонт Закерничанської ЗОШ І-ІІ ступенів, с. Закерничне Рожнятівського району Івано-Франківської області” обсяг фінансування “214,482” замінити на “207,482”;

у позиції “Капітальний ремонт складських приміщень “И” 18 за адресою вул. Сірика, в м.Надвірна, Івано-Франківської області” обсяг фінансування “850,000” замінити на “844,500”;

у позиції “Капітальний ремонт складських приміщень “И” 17 за адресою вул. Сірика, в м.Надвірна, Івано-Франківської області” обсяг фінансування “640,000” замінити на “634,000”;

доповнити позиціями “Капітальний ремонт приміщень та коридору 2-го поверху будівлі по вул. Степана Бандери, 77 в м. Івано-Франківську – 80,0 тис. гривень”; “Дошкільний навчальний заклад “Веселка” по вул. Січових Стрільців, 46, у смт Перегінське Рожнятівського району – реконструкція з добудовою – 100,0 тис. гривень”; “Виготовлення і коректура проектно-кошторисної документації та витрати, пов`язані із введенням об`єктів в експлуатацію, поновленням технічних умов на об`єкти будівництва тощо – 16,393 тис. гривень”.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 20.09.2019. № 1195-30/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме у абзаці 4 підпункту 2 пункту 9:

по об`єкту “Капітальний ремонт харчоблоку Івано-Франківського геріатричного пансіонату по вул. Медична, 4 в м. Івано-Франківську” обсяг фінансування “116,45239” замінити на “81,45239”;

доповнити позицією “Виготовлення і коректура проектно-кошторисної документації та витрати, пов`язані із введенням об`єктів в експлуатацію, поновленням технічних умов на об`єкти будівництва тощо – 35,000 тис. гривень”.

  1. Погодити внесення змін до рішення обласної ради від 12.07.2019. № 1160-29/2019 “Про внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік”, а саме у додатку 1 по головному розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (для управління капітального будівництва в Івано-Франківській області)” назву об`єкта “Капітальний ремонт будинку культури в селі Шешори Косівського району Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт огорожі території Шешорівського НВК “Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад” Косівської районної ради”;
  2. Внести зміни до протоколу комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків від 02.12.2019 року № 97, а саме у підпункті 10 пункту 2 абзац 5 “Капітальний ремонт туалетних приміщень Дубівської ЗОШ І-ІІІ ст. Рожнятівської районної ради” – 10,8 тис. гривень” замінити на “Реконструкція з добудовою туалетних приміщень Дубівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Рожнятівської районної ради” – 10,8 тис. гривень”.
  3. Погодити перерозподіл бюджетних призначень головних розпорядників коштів обласного бюджету, а саме:

департаменту освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації зменшити бюджетні призначення по загальному фонду (видатки споживання) за кодом бюджетної програми 0611162 “Інші програми та заходи у сфері освіти” на суму 200,0 тис. гривень та відповідно збільшити їх департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації по спеціальному фонду (видатки розвитку) за кодом бюджетної програми 1517693 “Інші заходи, пов’язані з економічною діяльністю” на виконання заходів програми для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2018-2020 роки.

При цьому здійснити передачу коштів із загального фонду до бюджету розвитку спеціального фонду на суму 200,0 тис. гривень.

 

Голосували:

“за” – 9

“утримались” – 0

“проти” – 0

Рішення прийнято.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                    Микола Палійчук

 

Секретар постійної комісії                                                               Микола Кузьма


Додаток


 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]