Протокол № 34


Протокол № 34
засідання постійної комісії обласної ради
з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу

 

29 листопада 2018 року

м. Івано-Франківськ

 

Присутні: Остап Дзеса, Михайло Королик,

Іван Візінський, Богдан Ленігевич

Запрошені:

Богдан Кобилянський – заступник голови обласної державної адміністрації;

Іван Дембич – заступник начальника управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації;

Василь Антоняк – начальник господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації;

Орест Оклієвич – начальник управління спорту обласної державної адміністрації;

Андрій Сташків – заступник директора департаменту освіти, науки та молодіжної політики обласної державної адміністрації;

Володимир Корженьовський – директор департаменту соціальної політики обласної державної адміністрації;

Галина Щерб’як – головний фахівець відділу технічного нагляду за капітальним ремонтом департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації;

Любомир Харук – в.о. директора державного архіву області;

Анатолій Прокопів – начальник відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради;

Руслан Пилюк – директор автопідприємства обласної ради;

Василь Даниш – начальник управління об’єктами спільної власності територіальних громад області

В роботі комісії беруть участь:

Василь Гладій – перший заступник голови обласної ради;

Сергій Басараб – заступник голови обласної ради;

Роман Крутий – голова Ямницької ОТГ Тисменицького району;

Василь Ісаків – Рибненський сільський голова Тисменицького району;

Олександра Чорній – начальник відділу документообігу виконавчого апарату обласної ради;

засоби масової інформації

Порядок денний:

  1. Про внесення   змін   до   рішення   обласної   ради    від  24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (із змінами).
  2. Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (із змінами).
  3. Про внесення  змін   до   рішення   обласної    ради    від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки” (із змінами).
  4. Про Програму забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки.
  5. Про утворення Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 обласної ради та затвердження її Статуту.
  6. Про утворення Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 обласної ради та затвердження її Статуту.
  7. Про надання дозволу на списання транспортних засобів Комунального вищого навчального закладу “Прикарпатський лісогосподарський коледж”.
  8. Про надання дозволу на списання автотранспорту обласному клінічному центру паліативної допомоги.
  9. 9. Про дозвіл на списання автотранспорту Коломийського геріатричного пансіонату.
  10. Про затвердження Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського технічної документації із землеустрою.
  11. Про надання дозволу Солотвинській загальноосвітній санаторній школі-інтернат I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на розроблення технічної документації.
  12. Про регіональну цільову програму забезпечення збереження документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківській області на 2019-2021 роки.
  13. Про Порядок оприлюднення інформації, що стосується діяльності комунальних підприємств Івано-Франківської обласної ради.
  14. Про приміщення Народного дому “Просвіта” на вул. Грушевського, 18 у м. Івано-Франківську.
  15. Про звіт постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.
  16. Про оренду майна спільної власності територіальних громад області.

 

 

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (із змінами).

Доповідає: Богдан Кобилянський

Виступили: Михайло Королик, Роман Крутий, Василь Ісаків

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради  від  24.07.2015. № 1722-36/2015 “Про перспективний план формування територій громад області” (із змінами) і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015 (із змінами).

Доповідає: Іван Дембич

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до комплексної цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту Івано-Франківської області на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням обласної ради від 03.07.2015. № 1686-37/2015” (із змінами) і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки” (із змінами).

Доповідає: Василь Антоняк

Виступили: Василь Гладій, Михайло Королик

Вирішили: погодити проект рішення “Про внесення змін до рішення обласної ради від 09.12.2016. № 347-11/2016 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу господарського управління облдержадміністрації на 2017-2019 роки” (із змінами) і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про Програму забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки.

Доповідає: Руслан Пилюк

Вирішили: погодити проект рішення “Про Програму забезпечення діяльності Івано-Франківської обласної ради на 2019-2021 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про утворення Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 обласної ради та затвердження її Статуту.

Доповідає: Орест Оклієвич

Виступив: Михайло Королик

Вирішили: погодити проект рішення “Про утворення Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 обласної ради та затвердження її Статуту” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про утворення Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 обласної ради та затвердження її Статуту.

Доповідає: Орест Оклієвич

Вирішили: погодити проект рішення “Про утворення Івано-Франківської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 обласної ради та затвердження її Статуту” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу на списання транспортних засобів Комунального вищого навчального закладу “Прикарпатський лісогосподарський коледж”.

Доповідає: Андрій Сташків

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу на списання транспортних засобів Комунального вищого навчального закладу “Прикарпатський лісогосподарський коледж” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 8. Слухали: Про надання дозволу на списання автотранспорту обласному клінічному центру паліативної допомоги.

Доповідає: Галина Щерб’як

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу на списання автотранспорту обласному клінічному центру паліативної допомоги” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. 9. Слухали: Про дозвіл на списання автотранспорту Коломийського геріатричного пансіонату.

Доповідає: Володимир Корженьовський

Вирішили: погодити проект рішення “Про дозвіл на списання автотранспорту Коломийського геріатричного пансіонату” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про затвердження Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського технічної документації із землеустрою.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Виступили: Остап Дзеса, Михайло Королик

Вирішили: погодити проект рішення “Про затвердження Національному музею народного мистецтва Гуцульщини та Покуття імені Й. Кобринського технічної документації із землеустрою” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про надання дозволу Солотвинській загальноосвітній санаторній школі-інтернат I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на розроблення технічної документації.

Доповідає: Анатолій Прокопів

Виступив: Василь Гладій

Вирішили: погодити проект рішення “Про надання дозволу Солотвинській загальноосвітній санаторній школі-інтернат I-III ступенів Івано-Франківської обласної ради на розроблення технічної документації” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про регіональну цільову програму забезпечення збереження документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківській області на 2019-2021 роки.

Доповідає: Любомир Харук

Виступили: Остап Дзеса, Василь Гладій

Вирішили: погодити проект рішення “Про регіональну цільову програму забезпечення збереження документів Національного архівного фонду в Державному архіві Івано-Франківській області на 2019-2021 роки” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про Порядок оприлюднення інформації, що стосується діяльності комунальних підприємств Івано-Франківської обласної ради.

Інформує: Остап Дзеса

Вирішили: погодити проект рішення “Про Порядок оприлюднення інформації, що стосується діяльності комунальних підприємств Івано-Франківської обласної ради” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про приміщення Народного дому “Просвіта” на вул. Грушевського, 18 у м. Івано-Франківську.

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Богдан Ленігевич, Михайло Королик

Вирішили: погодити проект рішення “Про приміщення Народного дому “Просвіта” на вул. Грушевського, 18 у м. Івано-Франківську” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про звіт постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

Звітує: Остап Дзеса

Виступив: Василь Гладій

Вирішили: погодити проект рішення “Про звіт постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу” і пропонувати на розгляд президії та сесії обласної ради.

Голосували: За – одноголосно.

 

  1. Слухали: Про оренду майна спільної власності територіальних громад області (лист управління об’єктами спільної власності територіальних громад області від 23.11.2018. № 428/08-04/001).

Доповідає: Василь Даниш

Виступили: Остап Дзеса, Василь Гладій, Сергій Басараб, Михайло Королик, Анатолій Прокопів

Вирішили:

  1. Доручити управлінню об’єктами спільної власності територіальних громад області подати інформацію про орендарів будинку № 5 на вул. Незалежності у м. Івано-Франківську.
  2. Заступнику голови обласної ради С. Басарабу подати пропозиції щодо використання будинку № 5 на вул. Незалежності у м. Івано-Франківську.
  3. Пропонувати обласній раді передбачити кошти на виготовлення кошторисної документації для капітального ремонту належної обласній раді частини будинку № 5 на вул. Незалежності у м. Івано-Франківську.
  4. Начальнику відділу земельних ресурсів та раціонального природокористування виконавчого апарату обласної ради опрацювати питання щодо виготовлення документів на земельну ділянку для обслуговування будинку № 5 на вул. Незалежності у м. Івано-Франківську.
  5. Погодити перелік об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, що передаються:
  • в оренду згідно з додатком 1, за винятком об’єкта, зазначеного у пункті 2 (частина приміщень першого та другого поверхів загальною площею 24,55 кв.м на вул. Незалежності, 5 у м. Івано-Франківську для Конгресу підприємців Івано-Франківської області). Розгляд питання щодо надання в оренду об’єкта, зазначеного у пункті 2 відкласти.

Надати згоду на продовження терміну дії оренди частини котельні площею 35,6 кв.м обласної психіатричної лікарні № 2 в с. Підмихайлівці Рогатинського району ТзОВ “Гріненерджі” до кінця опалювального сезону (до 01.05.2018 р.), враховуючи звернення лікарні від 29.11.2018. № 200.

  • в оренду на умовах конкурсу (аукціону) згідно з додатком 2.

 

 

 

Голова постійної комісії                                                                 Остап Дзеса

 

Секретар постійної комісії                                                           Михайло Королик

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]