Про внесення змін до рішення обласної ради від 18.03.2017. № 113-4/2017 “Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Шістнадцята сесія)

РІШЕННЯ

від 30.06.2016. № 537-16/2017
м. Івано-Франківськ

 

Про внесення змін до рішення
обласної ради від 18.03.2017.
№ 113-4/2017
Про визнання
бійців-добровольців, які брали
участь у захисті територіальної
цілісності та державного
суверенітету на Сході України

 

Відповідно до статті 43 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, віддаючи шану бійцям добровольчих батальйонів на Сході України та враховуючи їх внесок у захист територіальної цілісності та незалежності України, обласна рада

вирішила:

 Визнати осіб, з числа жителів Івано-Франківської області, які перебували у складі добровольчих формувань, що були утворені або самоорганізувалися для захисту незалежності, суверенітету, територіальної цілісності держави, але в подальшому не увійшли до складу Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної гвардії України та інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів, і померли внаслідок участі в антитерористичній операції – бійцями-добровольцями, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, посмертно (далі – бійці-добровольці АТО посмертно).

  1. Встановлення осіб бійців-добровольців АТО посмертно здійснювати комісією із встановлення осіб бійців-добровольців, що брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, створеною при облдержадміністрації та обласній раді.
  2. Структурному підрозділу облдержадміністрації з питань соціального захисту населення у встановленому порядку подати на затвердження відповідні зміни до положення про комісію із встановлення осіб бійців-добровольців, що брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України.
  3. Рішення обласної ради опублікувати в газеті ”Галичина”, оприлюднити на інтернет-сторінці обласної ради та в інших засобах масової інформації області.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань захисту прав учасників і ветеранів антитерористичної операції на Сході України та їх сімей (Н. Чаплинська).

 

Голова обласної ради                                                                                   Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]