Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами)


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Вісімнадцята сесія)
РІШЕННЯ

від 27.10.2017. № 651-18/2017
м. Тлумач

Про внесення змін до рішення
обласної ради від 24.03.2017.
№ 467-13/2017 “Про фінансування
природоохоронних заходів з обласного
фонду охорони навколишнього природного
середовища за рахунок планових
надходжень у 2017 році” (зі змінами)

 

Керуючись Бюджетним кодексом України, статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, обласна рада

вирішила:

  1. Внести зміни до Переліку природоохоронних заходів для здійснення фінансування за рахунок планових надходжень коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2017 році, затвердженого рішенням обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 (далі – Перелік), а саме:

1.1. По субвенціях, передбачених Тлумацькому районному бюджету:

– у пункті 108 цифри “1480,0” замінити цифрами “1440,0”;

– доповнити природоохоронним заходом 109(1)  такого змісту:

“109(1) “Нове будівництво каналізаційних мереж по вул. Сотника Орлика в м. Тлумачі Івано-Франківської області” в сумі 40,0 тис. гривень”.

1.2. Назву заходу, включеного в Перелік відповідно до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 597-17/2017 “Про внесення змін до рішення обласної ради від 24.03.2017. № 467-13/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2017 році” (зі змінами)” “Нове будівництво каналізаційної мережі корпусу № 2 шкільної їдальні ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Олеша Тлумацького району Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити на “Реконструкція каналізаційної мережі корпусу № 2 шкільної їдальні ЗОШ І-ІІІ ступенів в с. Олеша Тлумацького району Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)”.

1.3. У пункті 52 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення на території дошкільного навчального закладу “Лісовичок” в с. Шепарівці Коломийського району” замінити на “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення на території дошкільного навчального закладу “Лісовичок” в с. Шепарівці Коломийського району (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації”.

1.4. Здійснити перерозподіл бюджетних призначень, зокрема:

– зменшити призначення Коломийському районному бюджету в сумі  410,0 тис. гривень по пункту 53 Переліку та викласти його в новій редакції:

“Нове будівництво мереж господарсько-побутової каналізації по вулицях Зелена, Івасюка, Шевченка та Нова в с. Коршів Коломийського району (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації) – 70,0 тис. гривень”, відповідно у позиції “Всього” цифри “680,0” замінити цифрами “270,0”.

– збільшити призначення:

Тисменицькому районному бюджету в сумі 295,0 тис. гривень, відповідно у позиції “Всього” цифри “5633,0” замінити цифрами “5928,0” та доповнити природоохоронним заходом 105(2) такого змісту:

“105(2) “Реконструкція гідротехнічної споруди по вул. Проектна в с. Чукалівка Тисменицького району (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” в сумі 295,0 тис. гривень”;

Косівському районному бюджету в сумі 115,0 тис. гривень, замінивши у пункті 57 природоохоронного заходу “Нове будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Лючка в с-щі Яблунів Косівського району Івано-Франківської області (в т. ч. виготовлення проектно-кошторисної документації) цифри “350,0” цифрами “465,0”, відповідно у позиції “Всього” цифри “4683,502” замінити цифрами “4798,502”.

1.5. У пункті 87 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Попельниківському ДНЗ (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд на них в Попельниківському ДНЗ Снятинського району Івано-Франківської області (проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх  забруднення в Попельниківському ДНЗ (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації))”.

1.6. У пункті 90 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Тучапській ЗОШ І ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд на них в Тучапській ЗОШ І ст. Снятинського району Івано-Франківської області (проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Тучапській ЗОШ І ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації))”.

1.7. У пункті 91 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Келихівській ЗОШ І ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд на них в Келихівській ЗОШ І ст. Снятинського району Івано-Франківської області (проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Келихівській ЗОШ І ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації))”.

1.8. У пункті 92 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Будилівській ЗОШ І-ІІ ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд на них в Будилівській ЗОШ І-ІІ ст. Снятинського району Івано-Франківської області (проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Будилівській  ЗОШ І-ІІ ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації))”.

1.9. У пункті 95 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст.” замінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд на них в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст. Снятинського району Івано-Франківської області (проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Троїцькій ЗОШ І-ІІІ ст. (в т.ч. виготовлення проектно-кошторисної документації))”.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань екології та раціонального природокористування (А. Левкович).

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]