Про внесення змін до рішення обласної ради від 15.09.2017. № 596-17/2017 “Про фінансування природоохоронних заходів за рахунок понадпланових річних надходжень у 2017 році до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища”


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Девʼятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

 

від 08.12.2017. № 674-19/2017
м. Івано-Франківськ

Про внесення змін до рішення
обласної ради від 15.09.2017.
№ 596-17/2017 “Про фінансування
природоохоронних заходів за рахунок
понадпланових річних надходжень
у 2017 році до обласного фонду охорони
навколишнього природного середовища”

Керуючись Бюджетним кодексом України, статтею 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, обласна рада

вирішила:

  1. Внести зміни до Переліку природоохоронних заходів для здійснення фінансування за рахунок понадпланових надходжень коштів до обласного фонду охорони навколишнього природного середовища, затвердженого рішенням обласної ради від 15.09.2017. № 596-17/2017 (далі – Перелік), а саме:

1.1. По розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

– у пункті 6 цифри “190,652” замінити цифрами “82,652”;

– доповнити Перелік пунктом 16(1) такого змісту:

“16(1) “Реконструкція роздільної каналізаційної мережі біля стадіону “Карпати” в селищі Брошнів-Осада Рожнятівського району Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) в сумі 108,0 тис. гривень”;

– у пункті 9 Переліку назву природоохоронного заходу “Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану р. Кропивник в с. Мостище Калуського району Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) (для Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів)” замінити на “Відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану р. Болохівка біля автодорожнього мосту в с. Верхня Верхнянської ОТГ Івано-Франківської області    (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) (для Івано-Франківського обласного управління водних ресурсів)”.

1.2. По субвенціях, передбачених Тлумацькому районному бюджету:

– вилучити з Переліку пункт 58 “Відновлення та підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану р. Чорнява на території Обертинської селищної ради Тлумацького району Івано-Франківської області (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) – 200,0 тис. гривень”;

– доповнити Перелік пунктом 58 такого змісту:

“58 “Виготовлення проектно-кошторисної документації на “Нове будівництво водозахисної дамби на р. Чорнява в селищі Обертин Тлумацького району Івано-Франківської області в сумі 100,0 тис. гривень”;

– доповнити Перелік пунктом 58(1)  такого змісту:

“58(1) “Будівництво очисних споруд та каналізаційних мереж в селищі Обертин Тлумацького району в сумі 100,0 тис. гривень”.

1.3. У пункті 20 Переліку назву природоохоронного заходу “Виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво другої черги берегозакріплювальних споруд на р. Бистриця Солотвинська в с. Пороги Богородчанського району” замінити на “Виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво берегозакріплювальних споруд на р. Бистриця Солотвинська в с. Пороги Богородчанського району”.

1.4. У пункті 51 Переліку назву природоохоронного заходу “Проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення у Кулачківській ЗОШ (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації)” замінити на “Нове будівництво каналізаційних мереж та споруд на них в Кулачківській ЗОШ І-ІІ ст. Снятинського району Івано-Франківської області (проведення заходів з охорони підземних вод та ліквідації джерел їх забруднення в Кулачківській ЗОШ І-ІІ ст. (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації))”.

1.5. По субвенціях, передбачених Коломийському міському бюджету:

– у пункті 65 цифри “200,0” замінити цифрами “100”;

– доповнити Перелік пунктом 65(1) такого змісту:

“65(1) “Нове будівництво каналізаційної мережі по вул. Ткачука та вул. Сарма-Соколовського в м. Коломиї (в тому числі виготовлення проектно-кошторисної документації) в сумі 100,0 тис. гривень”.

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань екології та раціонального природокористування (А. Левкович).

 

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]