Про внесення змін до рішення обласної ради від 16.02.2018.  № 760-20/2018 “Про розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2018 рік”  


 

УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Двадцять друга сесія)

 РІШЕННЯ

 від  22.06.2018. № 860-22/2018
м. Івано-Франківськ

 

Про внесення змін до рішення
обласної ради від 16.02.2018.
№ 760-20/2018 “Про розподіл коштів
бюджету розвитку обласного
бюджету на 2018 рік”

   

З метою розв’язання основних завдань соціально-економічного розвитку області у 2018 році, відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, керуючись частиною 3 статті 71 Бюджетного кодексу України, обласна рада

вирішила:

 Внести такі зміни до пооб’єктного розподілу коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2018 рік, затвердженого рішенням обласної ради від 16.02.2018. № 760-20/2018:

по розпоряднику коштів “Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”:

– назву об’єкта “Капітальний ремонт Кропивницького НВК ім. Тимочка Долинського району Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт даху Кропивницького НВК в с. Кропивник Долинського району Івано-Франківської області”;

по розпоряднику коштів “Бюджет Спаської об’єднаної територіальної громади”:

            – назву об’єкта “Виготовлення проектно-кошторисної документації для проведення реконструкції школи І-ІІ ступенів в с. Луги Спаської сільської ради об`єднаної територіальної громади Івано-Франківської області” замінити на “Капітальний ремонт з енергозберігаючими заходами Лугівської гімназії с. Луги Рожнятівського району Івано-Франківської області”;

по розпоряднику коштів “Івано-Франківський міський бюджет”:

 

– назву об’єкта “Виготовлення проектно-кошторисної документації для здійснення реконструкції І поверху центрального корпусу Івано-Франківської міської поліклініки № 3 на вул. І.Франка, 30” замінити на “Виготовлення проектно-кошторисної документації для здійснення ремонтно-реставраційних робіт на І поверсі центрального корпусу Івано-Франківського комунального закладу “Міська поліклініка № 3 на вул. І. Франка, 30”;

по розпоряднику коштів “Бюджет Ланчинської об`єднаної територіальної громади”:

– назву об`єкта “Капітальний ремонт спортивного майданчика на території Ланчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ланчинської селищної ради об`єднаної територіальної громади” замінити на “Капітальний ремонт фасаду приміщення Ланчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (ліцею) Ланчинської ОТГ”.

  1. Департаменту фінансів обласної державної адміністрації (І. Мацькевич) внести відповідні уточнення у бюджетні призначення головних розпорядників коштів обласного бюджету за функціональною та економічною ознаками.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків (М. Палійчук).

  

 

Голова обласної ради                                                                    Олександр Сич

 

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]