Про внесення змін до рішень обласної ради


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(Позачергова сьома сесія)
РІШЕННЯ

 

від 12.08.2016. № 249-7/2016
м. Івано-Франківськ

 

Про внесення змін до
рішень обласної ради

 

Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, беручи до уваги розпорядження обласної державної адміністрації від 22.01.2016 року № 20 “Про зміни у структурі обласної державної адміністрації”, обласна рада

вирішила:

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 56-2/2015
    “Про програму розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року”:

1.1. Пункт 2 викласти у новій редакції:

“2. Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації (Ж. Табанець) забезпечити організацію виконання заходів програми розвитку науково-технічної та інноваційної діяльності області до 2020 року”.

1.2. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “департамент економіки облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”.

1.3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 23.04.2015. № 1597-35/2015 “Про Регіональну цільову програму розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2015-2016 роки”:

2.1. У переліку виконавців заходів Регіональної цільової програми розвитку малого та середнього підприємництва в Івано-Франківській області на 2015-2016 роки слова “департамент економіки облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”.

2.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 117-4/2016 “Про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області за 2015 рік і програму соціально-економічного та культурного розвитку області на 2016 рік”:

3.1. У Переліку заходів, очікуваних результатів Програми, переліку регіональних цільових програм з питань соціально-економічного розвитку області у відповідних галузях та сферах діяльності:

– слова “департамент економіки облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”;

– слова “департамент промисловості та інфраструктури облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”;

– слова “департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації” замінити словами “управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації”;

– слова “управління молоді і спорту облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “департамент освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “управління молоді і спорту облдержадміністрації” замінити словами “управління спорту облдержадміністрації”;

– слова “департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

3.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 16.10.2015. № 1836-39/2015 “Про програму енергозбереження для населення Івано-Франківської області на 2015-2018 роки”:

4.1. Пункт 2 викласти у новій редакції:

“2. Основним координатором виконання Програми визначити департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації (Ж. Табанець)”.

4.2. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “департамент промисловості та інфраструктури облдержадміністрації” замінити словами ”департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”.

4.3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 10.06.2016.
    № 230-5/2016 “Про цільову програму енергоефективності та розвитку сфери виробництва енергоносіїв з відновлюваних джерел енергії Івано-Франківської області на 2016-2020 роки”:

5.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “департамент промисловості та інфраструктури облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”.

5.2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 06.04.2012. № 466-13/2012 “Про регіональну цільову програму залучення виробничих потужностей підприємств установ виконання покарань для соціально-економічного розвитку регіону, здобуття засудженими професій та сприяння їх суспільно корисній зайнятості на 2012-2016 роки”:

6.1. Пункт 2 викласти у новій редакції:

“2. Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації (Ж. Табанець) при складанні та поданні департаменту фінансів облдержадміністрації бюджетних запитів враховувати потребу в коштах на реалізацію заходів Програми, виходячи з можливостей дохідної частини обласного бюджету”.

6.2. У Переліку плану заходів, обсягів та джерел фінансування слова “департамент промисловості та інфраструктури облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”.

6.3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 18.04.2013. № 898-21/2013 “Про регіональну цільову програму розвитку рибництва на період до 2020 року”:

7.1. У Переліку заходів Програми слова “департамент економіки облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”.

7.2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басарба і постійну комісію обласної ради з питань аграрної політики та земельних відносин (І. Приймак).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 07.09.2012. № 621-17/2012 “Про затвердження регіональної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки”:

8.1. Пункт 2 викласти у новій редакції:

“2. Управлінню спорту облдержадміністрації (О. Оклієвич) та департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (Н. Іванів) забезпечити виконання регіональної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на 2012-2016 роки з врахуванням внесених змін”.

8.2. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “управління молоді і спорту облдержадміністрації” замінити словами “управління спорту облдержадміністрації”.

8.3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 23.03.2012. № 460-13/2012 “Про затвердження регіональної цільової програми “Спортивний майданчик” на 2012-2016 роки”:

9.1. Пункт 2 викласти у новій редакції:

“2. Департаменту фінансів обласної державної адміністрації при формуванні обласного бюджету, виходячи із можливостей дохідної частини обласного бюджету, враховувати бюджетні запити управління спорту обласної державної адміністрації (О. Оклієвич) на 2016 рік на виділення коштів для реалізації заходів Програми”.

9.2. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації” замінити словами “управління спорту облдерж­адміністрації”;

– слова “головне управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації” замінити словами “департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдерж­адміністрації”.

9.3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 49-2/2015 “Про регіональну цільову програму соціального захисту і підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, захисту їх житлових прав, попередження дитячої бездоглядності та безпритульності на 2016-2020 роки”:

10.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “управління молоді і спорту облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “департамент освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

10.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 16.10.2015. № 1827-39/2015 “Про регіональну цільову програму “Духовне життя” на 2016-2020 роки”:

11.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “департамент освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “управління молоді і спорту облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “департамент міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації” замінити словами “управління міжнародного співробітництва, євроінтеграції, туризму та інвестицій облдержадміністрації”;

– слова “департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

11.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 21.06.2013. № 961-22/2013 “Про регіональну цільову програму “Просвіта: XXI століття” на 2013-2016 роки”:

12.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “департамент освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдерж­адміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації”;

– слова “інформаційно-аналітичне управління обласної державної адміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

12.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 23.11.2012. № 718-19/2012 “Про обласну комплексну Програму соціального захисту населення Івано-Франківської області у 2012-2016 роках”:

13.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “департамент промисловості та інфраструктури облдерж­адміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”;

–  слова “головне управління освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “інформаційно-аналітичне управління обласної державної адміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

13.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 18.03.2016. № 112-4/2016 “Про внесення змін до обласної програми підтримки сімей загиблих і постраждалих під час масових акцій громадського протесту в період з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року, учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення”, затвердженої рішенням обласної ради від 06.06.2014. № 1259-28/2014 (зі змінами)”:

14.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 05.12.2014. № 1467-33/2014 “Про затвердження обласної програми соціальної підтримки та реабілітації інвалідів зору на 2015-2019 роки”:

15.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “департамент економіки облдержадміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”;

– слова “департамент промисловості та інфраструктури облдерж­адміністрації” замінити словами “департамент економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації”;

– слова “департамент освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”.

15.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 05.12.2014. № 1468-33/2014 “Про регіональну цільову програму соціального захисту працівників, зайнятих на роботах із шкідливими і важкими умовами праці, на 2015-2019 роки”:

16.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “територіальна Державна інспекція з питань праці в області” замінити словами “управління Держпраці в області”.

16.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 28.12.2012.
    № 811-20/2012 “Про обласну цільову соціальну програму підтримки сім’ї “Нова українська родина” на 2013-2016 роки”:

– слова “головне управління освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдерж­адміністрації”;

– слова “головне управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації”;

– слова “інформаційно-аналітичне управління облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”;

– слова “головне фінансове управління облдержадміністрації” замінити словами “департамент фінансів облдержадміністрації”.

17.1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики (М. Піцуряк).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 16.07.2010. № 1114-39/2010 “Про обласну програму будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 роки”:

18.1. Пункт 2 викласти у новій редакції:

“2. Основним координатором виконання Програми визначити департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (Н. Іванів)”.

18.2. Пункт 5 викласти у новій редакції:

“5. Інформацію департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації (Н. Іванів) про хід реалізації затвердженої цим рішенням Програми щорічно заслуховувати на сесії обласної ради”.

18.3. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “головне управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації” замінити словами “департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури облдержадміністрації”.

18.4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства.

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 57-2/2015 “Про регіональну цільову програму діяльності господарського підрозділу управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення на 2016 рік”:

19.1. У Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми слова “господарський підрозділ управління облдержадміністрації з питань ресурсного забезпечення” замінити словами “господарське управління облдержадміністрації”.

19.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія та постійну комісію обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу (О. Дзеса).

  1. Внести зміни до рішення обласної ради від 16.10.2015. № 1829-39/2015 “Про регіональну цільову програму підтримки книговидання на 2016-2020 роки” (зі змінами):

20.1. У Паспорті та Переліку заходів, обсягів та джерел фінансування, очікуваних результатів Програми:

– слова “департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації” замінити словами “управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації”;

– слова “департамент освіти і науки облдержадміністрації” замінити словами “департамент освіти, науки та молодіжної політики облдержадміністрації”.

20.2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника голови обласної ради В. Гладія і постійну комісію обласної ради з питань гуманітарної політики та свободи слова (Ю. Черневий).

  1. Головним розпорядникам коштів обласного бюджету подати департаменту фінансів обласної державної адміністрації пропозиції щодо внесення змін до рішення обласної ради від 25.12.2015. № 62-2/2015 “Про обласний бюджет на 2016 рік” (зі змінами).

 

 

Голова обласної ради                                                                                 Олександр Сич

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]