Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів обласного бюджету


УКРАЇНА
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ОБЛАСНА РАДА
Сьоме демократичне скликання
(П’ятнадцята сесія)

РІШЕННЯ

 від 12.05.2017. № 514-15/2017

м. Калуш

Про встановлення розміру кошторисної
заробітної плати при здійсненні
будівництва об’єктів за рахунок
коштів обласного бюджету

 

Відповідно до ст. 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 20.10.2016 р. № 281 “Про затвердження Порядку розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів”, обласна рада

вирішила:

  1. Прийняти для розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів за рахунок коштів обласного бюджету, дані таких підрядних організацій:

– ТОВ “Рембудкомінвест”;

– ТзОВ “Будівельна Компанія “ТрейдЗахідБуд”;

– ПП “Промбудсервіс-Косів”;

– ТОВ “Житлобуд-І”.

  1. При здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів обласного бюджету встановити розмір кошторисної заробітної плати у розмірі 5400 грн. (розмір кошторисної заробітної плати узгоджено на підставі даних визначених підрядників, згідно з Порядком розрахунку розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів, затвердженим наказом Мінрегіону України від 20.10.2016 р. № 281).
  2. Рекомендувати органам місцевого самоврядування області при встановленні розміру кошторисної заробітної плати при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів місцевих бюджетів керуватись пунктом 2 цього рішення.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника голови обласної ради С. Басараба і постійну комісію обласної ради з питань розвитку промисловості, будівництва, архітектури, дорожнього та житлово-комунального господарства (Р. Білик).

 

Голова обласної ради                                                                          Олександр Сич

 

 

 

 

 

 

Звернення громадян
Розпорядник інформації
Івано-Франківська обласна рада (вул. Грушевського, 21, м.Івано-Франківськ, 76004)
Кому
голові Івано-Франківської обласної ради О.Сичу
[contact-form-7 id="341" title="Контактна форма 1"]